אסור אסור אסור! אוווווףףףף

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

Re: אסור אסור אסור! אוווווףףףף

שליחה על ידי Amit M »

אדומה דרומית כתב: א. אני לא באה לשפוט, מי אני שאשפוט אותם. אני מעלה טענה מדוע אני לא רוצה אנשים מסויימים בקבוצה. למרות שלא היתה ממש אלטרנטיבה עצם זה שהם עבדו תחתיו לא חודש ולא שנה אומר גם עליהם משהו, זה משפיע אין מה לעשות. אני לא התיימרתי מעולם לומר שאני מכירה אותם מקרוב, אני לא. סתיו היחיד שדיברתי איתו בכלל יותר מ 2 מילים.

ב. אולי "נקי" לא המילה המתאימה ולא זה לא אומר שהוא נקי מפוליטיקה, משטויות ומנהגים שפיתח עם השנים אבל! הוא כן יהיה נקי מכל קשר לדרום, נקי מ"מקורבים", נקי מטובות להוא וקומבינות לזה. אני לא עד כדי כך תמימה לחשוב שכל מה שבחוץ נוצץ יותר, גרתי בארצות הברית תאמין לי, אני יודעת שהדשא אצל השכן לא תמיד ירוק יותר. אבל ספציפית כאן, ספציפית היום אני כן מעדיפה לראות אנשים מבחוץ שלא היה להם שום קשר להפועל באר שבע בעבר מנהלים את הקבוצה ומצעידים אותה קדימה. השאיפה היא כמובן שבעוד כמה שנים טובות הקבוצה כולה תנוהל על ידי אנשי מקצוע מקומיים והשחקנים יהיו ברובם שחקני בית שגדלו במועדון. שהמאמן שיהיה כאן יישאר ולא יתחלף כל שנה, שתהיה המשכיות ויציבות. זה לדעתי הכי חשוב למועדון בריא.

לגבי מה שאמרת על השחקנים, זה לא שאני לא מסכימה עם זה, זה פשוט עצוב לי לראות את זה קורה. חוץ מזה, נכון יש כאלו שלא ברמה גבוהה מספיק לליגת העל, כך אומרים. נתחיל מזה שהרמה לא משהו ולא גבוהה בהרבה מהלאומית, ועכשיו כשיהיו 5-6 עולות וביניהן קבוצות כמו עכו ורעננה (עם כל הכבוד) אז הרמה הכללית בכלל תרד, תוסיף את המיתון שיגרום לבעלי הקבוצות להשקיע פחות בזרים ובחוזים שמנים.. וואלה. אני חושבת שעם מאמן וצוות חזק כן אפשר להעזר ברוב הסגל ולא צריך למהר עם רשימת החיסול, זה לא בריא לעשות כאלו שינויים דרסטיים וזה לא שיש שפע של שחקנים טובים יותר בשוק כרגע. ואת הטובים יצטרכו לרפד בהרבה מאוד כסף כדי לנסוע "עד" באר שבע, כסף שאפשר להשקיע במיתקנים ראויים ובמחלקת הנוער, כדי שבעוד 5 שנים לא נצטרך לרעות בשדות זרים ורחוקים ולהוציא סכומי עתק על רכש ונוכל להנות משחקני בית שיעלו פחות, יתנו יותר מעצמם ויתחברו הרבה יותר לקהל. אבל זו דעתי. אני בטוחה שיהיו כאן הרבה שלא יסכימו איתי וזה בסדר, אלוהים ברא אותנו שונים.

שבוע טוב עמית
שיהיה שבוע מצויין עדי!
לך, לי ולכולם.
:)

א. יכול באמת להיות שלא ניסת לשפוט אף אחד, אבל זה מה שהשתמע מדברייך.
לומר שאת שוללת אדם לתפקיד מסויים, והסיבה היחידה היא מעסיקו הקודם, זה סוג מסויים של שיפוט מהיר שכזה.
אולי גם את זה היה עדיף לנסח אחרת.

ב. אני לא אומר שחייב להביא את הצוות שעבד כאן בעבר, אך אינני שולל זאת בכזו חריצות.
לא כולם עושים קומבינות, לא כולם פועלים מתוך אינטרסים אישיים ולא כולם יהיו פה או לא יהיו פה בגלל מקורב כזה או אחר.
אני מאוד מסכים עם זה שהשאיפה צריכה להיות שבסופו של דבר נוכל להנות בו רוב הצוות הניהולי והמקצועי יהיה מקומי.. זה חשוב מאוד לדעתי, ודווקא אלו יפעלו מתוך אהבה אמיתית לקבוצה ולא מתוך דאגה לכיסם.. יהיו פה כמה שיותר זמן ולא יחזרו למרכז אחרי שנה או שנתיים.
אולי זה לא בטוח נכון, אני אני מאוד רוצה לראות את זה קורה כמה שיותר מוקדם.. ואולי כבר בעונה הקרובה.. גם אם נצטרך לקחת "סיכון" (לדברייך) בהבאת אדם שבדיעבד נגלה שפעל מהסיבות הלא נכונות.

לגבי הסגל הדבר תלוי בעיקר במטרה אותה נציב לעצמנו.
אם המטרה בעונה הבאה היא להאבק על מקום טוב בצמרת אזי שחייב לבנות פה סגל הרבה יותר חזק, יותר יציב ויותר עמוק, ולצערי לא יהיה מנוס משחרור חלק לא קטן מהסגל הנוכחי.
מאידך, אם המטרה היא להתבסס בליגה ולבנות שלד טוב וחזק אזי אנחנו צריכים להתמקד בפיתוח שחקני נוער (כולל זולו וקוסטרוב) ולהסתפק במקום טוב באמצע הטבלה (6-9)
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

לכוון למקומות 6-9 זה מסוכן. צריך לכוון ל3-6 כדי להגיע בסופו של דבר ל5-8. ואז אחרי שנה לכוון ל 1-4 ושנה אחרי זה ל 1-3 ושנה אחרי זה רק למקום ראשון.

לצערי אני לא בורכתי באופטימיות יתר וזה בכלל לא חשוב אם יביאו את יצחק שום או מתיאוס, קאלה, זנדברג, ארבייטמן וברוכיאן ויצחקי.
ברגע שקבוצה עוברת כל כך הרבה שינויים דראסטיים, בעמדות קריטיות (מאמן, עוזר מאמן, מאמן שוערים, שוער! חצי הגנה, חצי התקפה) וכל זה תוך הסתגלות לליגת העל... זה מתכון לא טוב בכלל. עם הכוכבים הכי גדולים לא תצליח לעשות כלום אם אין דבק, אם אין בסיס ושלד. לראייה תראה מה קרה למכבי בשנת המאה שלה ומה קרה בזמנו לריאל מדריד שהביאו את ה-כוכבים מכל קבוצה באירופה ובכל זאת לא ממש הלך להם (לפחות לא בהתחלה אחר כך אני כבר לא זוכרת).
אז מאמן ושוער אין מה לעשות זה כבר סגור. בכל השאר צריך לנסות ולמתן את השינויים. לנסות להשאיר את הצוות המקצועי, לא למהר להטיס מפה שחקנים. והכי חשוב לשים דגש על מחלקת הנוער ועל מתקנים ראויים. זה יראה שלקבוצה יש חזון ולא רק רצון רגעי להצלחה ספציפית.

תמיד כיף לדבר איתך :-)

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

עדי לפי דעתי את קצת נסחפת ודואגת יותר מידי .
אני די מאמינה שישאירו כאן שלד ראוי (גם אני ממש מתבאסת מזה שכנראה סימיוני ואופיר לא ימשיכו), יביאו כמה חיזוקים פה ושם, יסננו כמה ..
בכל זאת, אנחנו עולים ליגה, הרמה קצת יותר גבוהה, צריך חיזוקים.
לגבי הצוות המקצועי, אני לא מבינה מה אתם כ"כ מחזיקים מגיא לוי ..
ממה?< מזה שהוא חינך ת'קהל ? מזה שאנחו מקום 3 ?
הוא לא הביא לשום שינוי מהותי לטעמי, מחלקת הנוער יורדת ליגה, והבוגרים היו עולים ליגה גם בלי מאמן .
ת'כלס, מאמן מקומי לפי דעתי יותר יתאים . כמו שאמרו, זה לא נכון ואביקטיבי לשפוט אנשים שהיו כאן בעבר בגלל שהיו תחת ההוא.
יש אנישם שראויים מספיק ואפילו יותר מהאלה מהמרכז.
בכל מקרה, אני לא אתלונן על שום קבוצה שתיבנה פה (אני מקווה), סומכת על אלונה ועל החלטותיה.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

א. הוא לא חינך שום קהל ולא ניסה גם.

ב. הוא כן הביא לשינוי אבל אין לי כוח להכנס לזה וזה גם לא ממש הנושא כרגע.

ג. שימי לב שאת מפילה את הכישלון של הנוער בצוות המקצועי ומאידך בהצלחת הבוגרת את מתעלמת ממנו.

ד. אני לא מבואסת מזה שהוא הולך כמו שאני מבואסת ממי שמועמד להחליף אותו ומהעובדה שהקבוצה שוב מחליפה מאמן אחרי שנה. אין המשכיות, אין דרך, אין חשיבה קדימה, אין עבודה לטווח ארוך. זה מה שמפריע לי בקבוצה. עם או בלי גיא זה בכלל לא חשוב הרי התרגלנו שמאמנים באים והולכים. אין חזון. אני מחכה ליום שינחת כאן מאמן שיתאים למועדון והמועדון יתאים לו והוא יסגור פה יותר מעונה או שתיים. לא בשמיים לקוות שמאמן יישאר כאן 4-5 שנים, כשלב ראשון אני אסתפק בשנתיים רצופות, אחר כך נדבר על יותר.

ה. אני חצי פולניה, נולדתי בשביל לדאוג... :-)

סמל אישי של משתמש
רווית (:

כמה כבר קורה בכדורגל הישראלי שמאמן נשאר יותר מעונה אחת ? לא כזה הרבה אם אני לא טועה ..
הכשלון בנוער מוטל רק עליו ! הוא הביא את הצוות המקצועי שלו לפה, ומסתבר לעניות דעתי שהוא לא משהו בכלל . ות'כלס, צריך להיות גאון כדורגל בשביל לעלות קבוצה עם סגל כמו של הפועל באר שבע ליגה ? כל מאמן יכל לעשות את זה .
לא ניסה לחנך את הקהל? בגלל זה ששרו סימיוני הוא לא העלה אותו, שקראו לו הוא לא בא אבל שקיללו אותו הוא מחה כאפיים..
או שמשעמם לו או שלא יודעת מה, אין לי דרך להסביר התנהגות כזאת ..
ג. שליט .
[/font]

גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

רווית (: כתב:כמה כבר קורה בכדורגל הישראלי שמאמן נשאר יותר מעונה אחת ? לא כזה הרבה אם אני לא טועה ..
הכשלון בנוער מוטל רק עליו ! הוא הביא את הצוות המקצועי שלו לפה, ומסתבר לעניות דעתי שהוא לא משהו בכלל . ות'כלס, צריך להיות גאון כדורגל בשביל לעלות קבוצה עם סגל כמו של הפועל באר שבע ליגה ? כל מאמן יכל לעשות את זה .
לא ניסה לחנך את הקהל? בגלל זה ששרו סימיוני הוא לא העלה אותו, שקראו לו הוא לא בא אבל שקיללו אותו הוא מחה כאפיים..
או שמשעמם לו או שלא יודעת מה, אין לי דרך להסביר התנהגות כזאת ..

היי רווית, אני קורא תגובות שלך פה ולא מתרגש מהתגובה הזאת, הרי את מחליפה דעות כמו גרביים ככה שמחר כנראה תשני את דעתך.

בכל אופן,
הכשלון בנוער מוטל רק עליו?
מה את אומרת, אז כנראה שבעלים שהיה פה 10 שנים וחירב כל פיסה ממחלקת הנוער שלנו לא אשם?
גיא לוי קיבלת מחלקת נוער מפוארת והוריד אותה ליגה לבד נכון? הנוער כבר שנים רבות מדשדש בין הליגה הלאומית לארצית להזכירך, שיקום הנוער מתחיל במחלקות הילדים הצעירים, נערים ג' מקסימום, וגם שם לאט לאט מתחיל לזוז משהו.
ככה שפשוט בורות והתעלמות מהמציאות להפיל את כישלון הנוער על גיא לוי, מצטער מאוד.

כשאת אומרת "לא צריך להיות גאון כדי לעלות סגל כמו של באר שבע" אני ממש מופתע ממך, חשבתי שאת מעט יותר אינטליגנטית.
הרי מי בנה את הסגל הזה? את? אני? מרקו בלבול?
מי הביא שחקנים כמו קדוסי מליקסון וכבדה? את? אני? גילי לנדאו? אני משער שלא.
מי שהביא אותם לקבוצה מי שחיזק אותם ונתן להם גב בתקופות קשות זה לא את לא אני לא מרקו בלבול ולא גילי לנדאו, רק גיא לוי, אז עשי לי טובה.

רגשי הנחיתות התפרצו גם אצלך?
ניסיון לחנך את הקהל? למרות שהנושא הזה כבר מאחורניו ואני לא יודע למה את מתעסקת בזה אבל להזכירך גיא לוי קיבל פה קללות כבר במחזור ה3 של גביע הטוטו במשחק ההפסד מול הפועל עכו.
האנטגוניזם נגדו החל עוד לפני שכף רגלו דרכה בבאר שבע כשאמר "באתי לפה בגלל אלונה" אז את שוב רוצה לנגן על הקטע הזה שהוא לא כיבד את הקהל? לא כיבד את העיר?
נו באמת.

טוב כנראה שמשעמם לו, זה הסבר הגיוני, בככל לא ילדותי ומאוד לעניין.
משעמם לו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
רווית (:

ניב כתב:

היי רווית, אני קורא תגובות שלך פה ולא מתרגש מהתגובה הזאת, הרי את מחליפה דעות כמו גרביים ככה שמחר כנראה תשני את דעתך.

בכל אופן,
הכשלון בנוער מוטל רק עליו?
מה את אומרת, אז כנראה שבעלים שהיה פה 10 שנים וחירב כל פיסה ממחלקת הנוער שלנו לא אשם?
גיא לוי קיבלת מחלקת נוער מפוארת והוריד אותה ליגה לבד נכון? הנוער כבר שנים רבות מדשדש בין הליגה הלאומית לארצית להזכירך, שיקום הנוער מתחיל במחלקות הילדים הצעירים, נערים ג' מקסימום, וגם שם לאט לאט מתחיל לזוז משהו.
ככה שפשוט בורות והתעלמות מהמציאות להפיל את כישלון הנוער על גיא לוי, מצטער מאוד.

כשאת אומרת "לא צריך להיות גאון כדי לעלות סגל כמו של באר שבע" אני ממש מופתע ממך, חשבתי שאת מעט יותר אינטליגנטית.
הרי מי בנה את הסגל הזה? את? אני? מרקו בלבול?
מי הביא שחקנים כמו קדוסי מליקסון וכבדה? את? אני? גילי לנדאו? אני משער שלא.
מי שהביא אותם לקבוצה מי שחיזק אותם ונתן להם גב בתקופות קשות זה לא את לא אני לא מרקו בלבול ולא גילי לנדאו, רק גיא לוי, אז עשי לי טובה.

רגשי הנחיתות התפרצו גם אצלך?
ניסיון לחנך את הקהל? למרות שהנושא הזה כבר מאחורניו ואני לא יודע למה את מתעסקת בזה אבל להזכירך גיא לוי קיבל פה קללות כבר במחזור ה3 של גביע הטוטו במשחק ההפסד מול הפועל עכו.
האנטגוניזם נגדו החל עוד לפני שכף רגלו דרכה בבאר שבע כשאמר "באתי לפה בגלל אלונה" אז את שוב רוצה לנגן על הקטע הזה שהוא לא כיבד את הקהל? לא כיבד את העיר?
נו באמת.

טוב כנראה שמשעמם לו, זה הסבר הגיוני, בככל לא ילדותי ומאוד לעניין.
משעמם לו.
זה נכון שנוער לא היה במצב מזהיר במיוחד אבל הוא הצהיר שהוא בא לשקם .. עכשיו הוא כנראה הולך.. אז למה להצהיר סתם ? הוא הביא איתו אנשים גם לנוער, הם לא ממש עמדו בזה .. ביקשו ממנו להחליף מאמן והוא לה הסכים . אולי הוא רוצה לתת גב לאנשים שלו , לא יודעת למה .
לגבי הרכש , יש כסף , לזהות שחקנים טובים תסכים איתי שזה לא קשה ..
לא אמרתי שהוא לא עשה כלום והוא מיותר, אמרתי שזה לא השוא עשה משהו בשמיים ושצריך להתבאס עכשיו שהוא עוזב .
גם אתה עם תקציב יכולת להביא את המ שהוא הביא, לחזק שחקניםם ולמוך זה דבר שבעיניי ברור מאליו שמאמן צריך לעשות.
לגבי הרגשי נחיתות- ממש לא.. לא מזיז לי בכלל, שיעשה מה שהוא רוצה אולי זה אפילו טוב .
אף פעם לא הייתה לי בעיה ממשית עם עצם היותו מאמן פה, יש לי בעיה לפעמים עם דברים שהוא אומר ועושה, לא חושבת שזה דרך להתנהגות והתבטאות .
מתי שצריך אני גם אומרת מילה טובה.
וללהחליף דיעה על בנאדם בהתאם למה שהוא עושה זה לא משהו רע לדעתי,
ללכת אחריו כמו עיוור או לצאת נגדו גם בדברים הטובים זה יותר גרוע .
ג. שליט .
[/font]

גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

רווית (: כתב:
זה נכון שנוער לא היה במצב מזהיר במיוחד אבל הוא הצהיר שהוא בא לשקם .. עכשיו הוא כנראה הולך.. אז למה להצהיר סתם ? הוא הביא איתו אנשים גם לנוער, הם לא ממש עמדו בזה .. ביקשו ממנו להחליף מאמן והוא לה הסכים . אולי הוא רוצה לתת גב לאנשים שלו , לא יודעת למה .
לגבי הרכש , יש כסף , לזהות שחקנים טובים תסכים איתי שזה לא קשה ..
לא אמרתי שהוא לא עשה כלום והוא מיותר, אמרתי שזה לא השוא עשה משהו בשמיים ושצריך להתבאס עכשיו שהוא עוזב .
גם אתה עם תקציב יכולת להביא את המ שהוא הביא, לחזק שחקניםם ולמוך זה דבר שבעיניי ברור מאליו שמאמן צריך לעשות.
לגבי הרגשי נחיתות- ממש לא.. לא מזיז לי בכלל, שיעשה מה שהוא רוצה אולי זה אפילו טוב .
אף פעם לא הייתה לי בעיה ממשית עם עצם היותו מאמן פה, יש לי בעיה לפעמים עם דברים שהוא אומר ועושה, לא חושבת שזה דרך להתנהגות והתבטאות .
מתי שצריך אני גם אומרת מילה טובה.
וללהחליף דיעה על בנאדם בהתאם למה שהוא עושה זה לא משהו רע לדעתי,
ללכת אחריו כמו עיוור או לצאת נגדו גם בדברים הטובים זה יותר גרוע .
לא בטוח שמאמן כמו רן בן שמעון לדוגמה היה מביא לפה את מליקסון אבל זה ספקולציות.
מצד אחד את אומרת שאת לא חושבת שהוא מיותר ולא עשה כלום מצד שני את מתייחסת להכל כמובן מאליו וזה מאוד בעייתי בעיני.
"הא אנחנו מקום שני, בסדר כל אחד היה עושה את זה" "הא הוא הוציא מקסימום משחקנים, בסדר לא נורא גם אתה יכול לעשות את זה".

ושוב אם אני לא טועה אמרה את זה עדי במהלך הטופיק.
נגיד ורואים את כל העניין הזה כברור מאליו, את מיקום הטבלה, התצגות שהיא נותנת, כמות השערים שנותנת, מיצוי היכולת של השחקנים וכו'...
עדיין מדובר במערכת שרצה כבר שנה, חשובה אמוד המשכיות בכדורגל, חשובה מאוד.
הרי בפגרת הקיץ שוב יבוא מאמן עם חזון אחר, צוות מקצועי אחר, שחקנים אחר שהוא מביא איתו, וזה לא מצב בריא בכלל, בטח לא מה שהמועדון הזה מנסה לשדר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

ניב להזכיר לך לשם ההגינות שגם אני שיניתי את דעתי... זה באמת לא כזה דבר רע. כל עוד זה לא קורה כל שבוע ונובע מניצחונות\הפסדים
הייתי לטובתו כשהגיע, הייתי נגדו אחרי השטויות שעשה\אמר ושוב בעדו לפני כמה חודשים.

אכן היו לו הבטחות לגבי הנוער, והוא גם מודה היום בכישלון. אבל! לשקם הרס של יותר מעשור לוקח זמן, במיוחד במחלקות הנוער. ורווית זו חלק מהבאסה והאכזבה - שעד שבא מאמן והצהיר שהוא מעוניין לשקם את הנוער ולבנות כאן משהו אז הוא עוזב אחרי שנה.

שיעשה בשכל המאמן הבא ולא יצא בשום הצהרות, שיסתום את הפה ויעשה את העבודה, שלא ימכור לנו הרים וגבעות ואז יעלם כשם שבא אחרי שנה.

רווית קחי לדוג' את רוני לוי, את ניצן שירזי ואני לא יודעת כמה מזרחי באשדוד... הם לא עזבו אחרי שנה

המשכיות ויציבות זה הדרך להצלחה

סמל אישי של משתמש
רווית (:

זה ברור, אמרתי באחד הטופיקים או שפה שזה דבר שרק מועיל וטוב ..
אבל זה מצב שקיים, כנראה שהוא לא יהיה פה עונה הבאה .
לא צריך כזה להתבאס מזה, הוא עשה טוב, הוא עשה גם פחות ...
בע"ה יבוא מאמן לא פחות טוב , תסמכו על אלונה, הכל יהיה בסדר.
וניב- אני לוקחת את זה כמובן מאליו כי מבחינתי זה תפקיד של מאמן, לאמן, לתמוך ולדחוף את הקבוצה .
אולי יש מאמנים שלא עושים את זה, אבל מבחיתי זה סטנדרט של מאמן .
ג. שליט .
[/font]

גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

חבר'ה - לצערי אנחנו שוב לא מתרכזים בעיקר.
נכון שחבל מאוד יהיה אם גיא לוי יעזוב ולו רק משום שהוא כבר מכיר את המערכת ויודע את היתרונות והחסרונות לקראת בניית הקבוצה לשנה הבאה וגם כנראה שלא ניראה עוד מאמן פה שמשקיע שעות עבודה רבות (אולי ניצן שירזי שעבד עם הנוער במכבי ת"א??).
אבל חשוב לזכור - המשימה שלנו לא הסתיימה!

חברים יקרים,

עוד לא עלינו לליגת העל!

אז אולי כדאי שנרד מהנושא (מה עוד שאין הצהרות רשמיות מצד לוי \ אלונה) - וניתרכז בלדחוף את הקבוצה לעוד 2-3 ניצחונות שיבטיחו סופית את העלייה שלנו.
ספקולציות תמיד יהיה אפשר לעשות אחר כך.
להתראות מחר בהסעות!!
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:חבר'ה אתם אנשים בוגרים, תקשורת היא חלק מהמשחק וגם שם יש אנשים שמקבלים
משכורת שצריכים לייצר ידיעות. זו רק ההתחלה וצפויות לכולנו עוד אינספור ידיעות ושמועות.
כפי שלמדתם בשנתיים האחרונות, עד שלא יוצאת הודעה רשמית מהמועדון כל ידיעה נלקחת
בערבון מוגבל ביותר ובדר"כ דברים אמיתיים שקורים לא שומעים עליהם גם לפני.

הבעיה היא שמעטים אלו היודעים באמת לקרוא נכון תשקורת.

לצערנו - רוב רובו המכריע בקרב קהל אוהדינו, לא בדיוק יודע לקרוא נכון תשקורת, ועיתונאי-ליצני החצר שלנו מנצלים זאת עד תום, ומעצבים את דעתם ממש כחומר ביד היוצר.

אין לאנשים מושג אלו השפעות הרסניות לדוג' יכולות להיות למשפט כמו "במועדון הבינו שלא יוכלו להתמודד עם שער 2 לאורך זמן". זה הדלק הכי טוב לכמה עברייני צעצוע מהשער ההוא, שבשבילם משפט כזה כמוהו כאורגזמה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

אורי זה לא שאני לא יודעת לקרוא תשקורת, תאמין לי שאני יודעת. גם למדתי את המקצוע ועבדתי בו, באותו עיתון שרציתי לקרוע ביום שישי חחח

פשוט לא רוצה שהבדיון יהפוך למציאות....

אני סומכת על אלונה שתדע לעשות את השיקולים הנכונים, תדע את מי להכניס למערכת ואת מי לא ואיזה מאמן הכי יתאים לקבוצה. סך הכל היא לא בדיוק טעתה לגבי הקודם, רק טעתה כשחשבה שיישאר כאן. לא נורא. צריך להתסכל קדימה, לאחל לכולם בהצלחה ולהמשיך הלאה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדומה דרומית כתב:אורי זה לא שאני לא יודעת לקרוא תשקורת, תאמין לי שאני יודעת. גם למדתי את המקצוע ועבדתי בו, באותו עיתון שרציתי לקרוע ביום שישי חחח

פשוט לא רוצה שהבדיון יהפוך למציאות....

אני סומכת על אלונה שתדע לעשות את השיקולים הנכונים, תדע את מי להכניס למערכת ואת מי לא ואיזה מאמן הכי יתאים לקבוצה. סך הכל היא לא בדיוק טעתה לגבי הקודם, רק טעתה כשחשבה שיישאר כאן. לא נורא. צריך להתסכל קדימה, לאחל לכולם בהצלחה ולהמשיך הלאה.

לא הבנת אותי.

יותר התכוונתי לעניין שאנשים מושפעים לרעה מהכתוב, ודעתם מתעצבת בהתאם למה שבדיוק מכוון הכותב.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

זה כבר משהו אחר.

בכל אופן, נראה לי שעדיף באמת להתעלם ולהתרכז במה שיש כרגע, למען שפיותנו :-)

שלח תגובה