דר אדום בנשמה כתב:סליחה? שחקן ששומר על עצמו והוא ספורטאי צריך הדרגתיות רק בתחילת האימונים גג שבועיים כדיי לתת לו לחזור.
למשל קח לדוגמא את עונות האליפות אמציה לבקוביץ עשה להם 3 אימונים ביום בקיץ והם הגיעו מוכנים לליגה יותר משאר הקבוצות וזכו בשתי אליפויות.
זה נראה לך צירוף מקרים?
תשמע חבר בלי להעליב אני מבין דבר או שניים בספורט וכושר, אתה מדבר שטויות.
א. אל תדבר על עונת האליפות ועל תקופות שלא חיית בהם, אתה שם לב שאתה חווה דעה על משהו הכי לא מבוסס שיש?
אתה יודע מה הייתה רמת הכושר הכללית אז? הידע בספורט אז? מה הייתה הרמה בליגה? אם הם באמת התאמנו ככה?
האנשים האלה לא היו מקצוענים למיטב זכרוני, אבל שוב זה למיטב זכרוני כי לא באמת הייתי שם לעומתך שמשום מה כנראה היית במנהרת הזמן.
ב. אין דבר כזה בחיים להתחיל אימונים בכזאת אינטנסיביות, לעולם, בשום מקום, בשום ענף ספורט.
נמשיך בזה שאני לא שמעתי על קבוצות שעושות 3 אימונים ביום, בטח שלא בתקופה כמו קיץ, זה הרבה יותר נזק מאשר תועלת,
אלא אם כן קראו להם אז "רובוטי באר שבע" או שהם היו מזריקים סטרואידים בשביל להתאושש.
כושר זה דבר שנבנה עם הזמן, ואין שום דרך לקצר את זה, תלמד קצת מה זה "אובר-טריינינג".
ג. שבועיים שלושה בלי אימונים הורסים את כל הכושר, וכנראה שלא היית ברמת כושר כזאת כדי לדעת כמה מהר זה עובר,
תיקח סתם לדוגמא שחקן פצוע שחוזר לשחק וקורס אחרי מחצית גג.
אתה מדבר יותר מדי באוויר, והכי חמור זה שיש אנשים פה ובעולם הספורט שלמדו את זה ועוסקים בזה (אני לא מדבר רק על ללמוד בוינגייט קורס מדריכי כושר כי את זה אפשר לעשות בהתכתבות) שנים ואתה מתיימר להבין ולדעת יותר מהם,
כושר זה לא רק עניין של מאמני כושר, זה עניין של אורח חיים, וזה משהו הרבה יותר גדול ממאמן כושר כזה או אחר.