בית ב' בגביע השוקו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yanivnew91

Re: בית ב' בגביע השוקו

שליחה על ידי yanivnew91 »

Totti כתב: לא אחרי הראשון כמדומני
צודק.
משחקי הנבחרת יוצאים ב 3.9 וב 6.9
מחזור ראשון 22.8
מחזור שני 29.8

במקרה ופתיחת הליגה תדחה בגלל כל הסיפור עם רשות השידור אז הדבר רלוונטי

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

yanivnew91 כתב: צודק.
משחקי הנבחרת יוצאים ב 3.9 וב 6.9
מחזור ראשון 22.8
מחזור שני 29.8

במקרה ופתיחת הליגה תדחה בגלל כל הסיפור עם רשות השידור אז הדבר רלוונטי
בטוח? כי גם ווסרמיליה וגם פירסומים של אנשים שהיו בסיור אתמול אמרו שאם המחזור הראשון יהיה חוץ זה יתן לדשא עוד 3 שבועות בגלל פגרת הנבחרת

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

משחק הנבחרת הבא הוא ב-4.9/3.9

הליגה נפתחת ב-22.8.

אין שום סיבה בעולם שלא ישחקו בשבת של ה-29.8

(יש סיבה, שחושבים שיש לנו סיכוי להעפיל ליורו)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

blueman כתב: בטוח? כי גם ווסרמיליה וגם פירסומים של אנשים שהיו בסיור אתמול אמרו שאם המחזור הראשון יהיה חוץ זה יתן לדשא עוד 3 שבועות בגלל פגרת הנבחרת
אתה יכול להיכנס לאתר של ההתאחדות ולראות בעצמך.

גם אני התמלאתי אופטימיות אחרי הפוסט של וסרמיליה אבל בדקתי את זה שוב והם טועים כנראה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

yanivnew91 כתב: אתה יכול להיכנס לאתר של ההתאחדות ולראות בעצמך.

גם אני התמלאתי אופטימיות אחרי הפוסט של וסרמיליה אבל בדקתי את זה שוב והם טועים כנראה
מוזר מאוד, כמה חברים שהיו בסיור אתמול אמרו שזה מה שאסי אמר. מקווה שבקרוב יתנו תאריכים מדויקים

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

blueman כתב: מוזר מאוד, כמה חברים שהיו בסיור אתמול אמרו שזה מה שאסי אמר. מקווה שבקרוב יתנו תאריכים מדויקים
אסי דיבר על כך שינסו לבקש מהמינהלת משחק חוץ במחזור הראשון, דבר שייתן עוד שבוע.
לא הזכיר 3 שבועות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

E.H.A כתב:חייבים להתחיל להביא תארים!
אסור לזלזל בשום תואר! אנחנו לא במצב של לזלזל בכלל בתארים פוטנציאלים.

אתמול שמעתי איזה אוהד שהיה איתי אתמול בסיור באיצטדיון ושאל את אסי האם יקימו מוזאון של הפועל באר שבע אז עניתי לו "אין לנו מה להציג במוזיאון חוץ משני אליפויות וגביע מדינה אחד" אז הוא שתק ולא היה לו מה להגיד.
אפילו לכריסטיאנו רונאלדו יש מוזאון משלו ובצדק כי לו לבד יש הרבה יותר תארים ממה שלנו יש.
אז קדימה הפועל, בואו נתחיל לפחות מגביע השוקו ואז נדבר על עוד תארים.
אם אני אבקש ממך להגיד לי עכשיו מהראש מיהם 5 הזוכות האחרונות בגביע הטוטו אתה תדע להגיד לי?
גביע הטוטו במתכונת הנוכחית הוא משני מאוד ומשמש לפני תחילת העונה כהכנה עבור הקבוצה ולאחר תחילת העונה כמפעל שבו נותנים דקות לשחקני ספסל ולשחקנים שחוזרים מפציעות. הוא לא נותן כרטיס לאירופה, אין לו מסורת כמו גביע המדינה, ולכן הוא חשוב הרבה פחות מהליגה ומגביע המדינה.
בוודאי שזכייה בו תהיה נחמדה, כי בכל זאת עברו לא מעט שנים מאז שזכינו בתואר, אבל לא הייתי מסכן בשבילו שחקנים ולא הייתי מגדיר אותו כמטרה.
זה לא שאם נזכה בגביע הטוטו העונה תהפוך פתאום להצלחה.

בנוגע להערה שלך על מוזיאון למועדון, מקומם אותי שהוצאת את הדברים מהפה, במיוחד ליד אסי, ואני מקווה מאוד שאסי לא התייחס להערה שלך.
מסורת לא נמדדת רק בתארים.
בישראל יש היום 950 מועדונים שרשומים באופן רשמי בהתאחדות לכדורגל. אם נסתכל מאז שנת 1949 שהמועדון שלנו הוקם ועד להיום, אני די בטוח שאפשר להוסיף למספר הזה עוד כמה מאות של מועדונים ולהגיע לאלפי מועדונים רשמים שקמו בישראל מאז שנת ההקמה של מועדון הפועל באר שבע ועד ליום זה.
מבין כל אותם אלפי מועדונים, מועדון הפועל באר שבע נמצא בעשיריה הראשונה בארץ בכל הנוגע לכמות המשחקים (בליגת העל ובכלל), לממוצע צופים בכל משחק, למספר הניצחונות, למספר ההופעות באירופה ועוד פרמטרים רבים וחשובים.
גם מבחינת תארים, 2 האליפויות וגביע המדינה שזכינו ממקמים אותנו בעשיריה הראשונה של המועדונים בישראל בכל הזמנים מבחינת תארים.
ברור שיש מקום לשיפור, וברור שיש פערים גדולים בתארים ביננו לבין מועדון כמו מכבי ת"א, אבל היסטוריה לא נמדדת רק בתארים, בטח כשמדברים על היסטוריה של מועדון שמכיל בתוכו כל כך הרבה פרמטרים וכל כך הרבה היסטוריה.

הפועל באר שבע היא ספינת הדגל של הדרום וגאוות הנגב. ראוי שיהיה לנו מוזיאון, שיציג את העבר של המועדון, שלא מתחיל ולא נגמר רק בתארים.
אולי אם היית אוהד של מועדון כמו הפועל רעננה, רמת השרון או הרצליה היית יודע להעריך את המועדון שלנו והעבר שלו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גביע הטוטו מבחינתי הוא בדיחה מהלכת, מעולם לא הצלחתי להתחבר למפעל הזה או להתרגש ממנו, גם שהקבוצה התחילה לשחק זה לא היה ההתרגשות כמו שיש ממשחק ליגה, זה היה עוד משחק אימון מבחינתי לטוב ולרע....
גביע הטוטו זה אולי דרך טובה להכנס לקצב אבל זה טורניר כל כך מדכא שעדיף להפוך אותו למשהו חוויתי יותר כאשר אפשר לשחק סיבוב אחד ואחריי הסיבוב הזה ישר לעשות את רבעי הגמר וחצאי הגמר והגמרים...
להתחיל את הליגה נניח בספטמבר וזהו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מפה לשם חשבתי על זה שנצטרך לנדוד לטדי גם בגביע השוקו או שיש סיכוי שזה יהיה בוסרמיל ?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אדום בלב בנשמהההה כתב:מפה לשם חשבתי על זה שנצטרך לנדוד לטדי גם בגביע השוקו או שיש סיכוי שזה יהיה בוסרמיל ?
וסרמיל לא יהיה בגלל כמות המנויים שמכרנו.

גם אני חושב שגביע הטוטו היה מעניין הרבה יותר אם היו עושים אותו במתכונת אחרת שמסתיימת לפני פתיחת הליגה.
אני הייתי הולך על סיבוב של בתים (בכל זאת, שתהיה הכנה לליגה לכל הקבוצות, שכל הקבוצות ישחקו לפחות שניים/שלושה משחקים רשמים לפני תחילת הליגה) ולאחר מכן ישר נוק אואט (חצי גמר וגמר).
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 25 יוני 2015, 18:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:גביע הטוטו מבחינתי הוא בדיחה מהלכת, מעולם לא הצלחתי להתחבר למפעל הזה או להתרגש ממנו, גם שהקבוצה התחילה לשחק זה לא היה ההתרגשות כמו שיש ממשחק ליגה, זה היה עוד משחק אימון מבחינתי לטוב ולרע....
גביע הטוטו זה אולי דרך טובה להכנס לקצב אבל זה טורניר כל כך מדכא שעדיף להפוך אותו למשהו חוויתי יותר כאשר אפשר לשחק סיבוב אחד ואחריי הסיבוב הזה ישר לעשות את רבעי הגמר וחצאי הגמר והגמרים...
להתחיל את הליגה נניח בספטמבר וזהו.
באמת לעשות את גביע הטוטו כטורניר הכנה על זמן מצומצם כמו משך המונדיאל ולסיימו שבוע לפני פתיחת הליגה יכול להיות סופר חכם ומועיל. לזוכה אפשר לתת כמו שרצו זכות להתמודד על כרטיס לאירופה מול המקום השלישי ואז פתאום אתם תראו קבוצות שמשקיעות במפעל הזה, קהל שבא ובעיקר הכנה אינטנסיבית לליגה שבמקום להיפתח בעצלתיים ולהיכנס לקצב בנובמבר תבוא מהתחלה בטוב

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אפשר להחליף את הביתיות עם כל הקבוצות בגביע הטוטו.
לא מאמין שאם בש תבקש,הקבוצות יסרבו.

סמל אישי של משתמש
The red one

הגרלת משחקי גביע הטוטו והגרלת משחקי הליגה(!) יתקיימו ביום ראשון הבא (5.7) ב11:00 באצטדיון בנתניה .

אגב - לאבי מנויים - מכרו באיזור ה9500, אז למה אי אפשר לשחק בוסרמיל ?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אדום בלב בנשמהההה כתב:הגרלת משחקי גביע הטוטו והגרלת משחקי הליגה(!) יתקיימו ביום ראשון הבא (5.7) ב11:00 באצטדיון בנתניה .

אגב - לגבי מנויים - מכרו באיזור ה9500, אז למה אי אפשר לשחק בוסרמיל ?
כי עד לפתיחת העונה ימכרו 10,000 מנויים ואף יותר, כשוסרמיל מאושר על ידי המשטרה לכמות קהל של 11,025.
איפה ההקצאה לקבוצה האורחת? איפה התייחסות לעובדה שגם השער הכי קטן בוסרמיל (שער 9) מאכלס יותר מ1,500 צופים מה שאומר שברגע שנותנים אותו ליריבה (נניח אוהדי בית"ר) באופן אוטומטי אתה לא משאיר מספיק מקומות באיצטדיון למנויים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
The red one

לא מדבר על פתיחת העונה אלא על גביע הטוטו.

כרגע אני לא חושב שנחצה את רף ה9500. רק ניצחון על ת'ון והחתמה של בעל שם תקפיץ את המנויים לאיזור 10,000.

השאלה היא אחרת - האם במועדון ערוכים למצב שבו שבוע לפני פתיחת גביע הטוטו יש 9500 ואז טכנית אפשר לארח בוסרמיל גם עם הקצאה לאורחים או שמראש וויתרו על זה ?

שלח תגובה