צודק.Totti כתב: לא אחרי הראשון כמדומני
משחקי הנבחרת יוצאים ב 3.9 וב 6.9
מחזור ראשון 22.8
מחזור שני 29.8
במקרה ופתיחת הליגה תדחה בגלל כל הסיפור עם רשות השידור אז הדבר רלוונטי
צודק.Totti כתב: לא אחרי הראשון כמדומני
בטוח? כי גם ווסרמיליה וגם פירסומים של אנשים שהיו בסיור אתמול אמרו שאם המחזור הראשון יהיה חוץ זה יתן לדשא עוד 3 שבועות בגלל פגרת הנבחרתyanivnew91 כתב: צודק.
משחקי הנבחרת יוצאים ב 3.9 וב 6.9
מחזור ראשון 22.8
מחזור שני 29.8
במקרה ופתיחת הליגה תדחה בגלל כל הסיפור עם רשות השידור אז הדבר רלוונטי
אתה יכול להיכנס לאתר של ההתאחדות ולראות בעצמך.blueman כתב: בטוח? כי גם ווסרמיליה וגם פירסומים של אנשים שהיו בסיור אתמול אמרו שאם המחזור הראשון יהיה חוץ זה יתן לדשא עוד 3 שבועות בגלל פגרת הנבחרת
מוזר מאוד, כמה חברים שהיו בסיור אתמול אמרו שזה מה שאסי אמר. מקווה שבקרוב יתנו תאריכים מדויקיםyanivnew91 כתב: אתה יכול להיכנס לאתר של ההתאחדות ולראות בעצמך.
גם אני התמלאתי אופטימיות אחרי הפוסט של וסרמיליה אבל בדקתי את זה שוב והם טועים כנראה
אסי דיבר על כך שינסו לבקש מהמינהלת משחק חוץ במחזור הראשון, דבר שייתן עוד שבוע.blueman כתב: מוזר מאוד, כמה חברים שהיו בסיור אתמול אמרו שזה מה שאסי אמר. מקווה שבקרוב יתנו תאריכים מדויקים
אם אני אבקש ממך להגיד לי עכשיו מהראש מיהם 5 הזוכות האחרונות בגביע הטוטו אתה תדע להגיד לי?E.H.A כתב:חייבים להתחיל להביא תארים!
אסור לזלזל בשום תואר! אנחנו לא במצב של לזלזל בכלל בתארים פוטנציאלים.
אתמול שמעתי איזה אוהד שהיה איתי אתמול בסיור באיצטדיון ושאל את אסי האם יקימו מוזאון של הפועל באר שבע אז עניתי לו "אין לנו מה להציג במוזיאון חוץ משני אליפויות וגביע מדינה אחד" אז הוא שתק ולא היה לו מה להגיד.
אפילו לכריסטיאנו רונאלדו יש מוזאון משלו ובצדק כי לו לבד יש הרבה יותר תארים ממה שלנו יש.
אז קדימה הפועל, בואו נתחיל לפחות מגביע השוקו ואז נדבר על עוד תארים.
וסרמיל לא יהיה בגלל כמות המנויים שמכרנו.אדום בלב בנשמהההה כתב:מפה לשם חשבתי על זה שנצטרך לנדוד לטדי גם בגביע השוקו או שיש סיכוי שזה יהיה בוסרמיל ?
באמת לעשות את גביע הטוטו כטורניר הכנה על זמן מצומצם כמו משך המונדיאל ולסיימו שבוע לפני פתיחת הליגה יכול להיות סופר חכם ומועיל. לזוכה אפשר לתת כמו שרצו זכות להתמודד על כרטיס לאירופה מול המקום השלישי ואז פתאום אתם תראו קבוצות שמשקיעות במפעל הזה, קהל שבא ובעיקר הכנה אינטנסיבית לליגה שבמקום להיפתח בעצלתיים ולהיכנס לקצב בנובמבר תבוא מהתחלה בטובדר אדום בנשמה כתב:גביע הטוטו מבחינתי הוא בדיחה מהלכת, מעולם לא הצלחתי להתחבר למפעל הזה או להתרגש ממנו, גם שהקבוצה התחילה לשחק זה לא היה ההתרגשות כמו שיש ממשחק ליגה, זה היה עוד משחק אימון מבחינתי לטוב ולרע....
גביע הטוטו זה אולי דרך טובה להכנס לקצב אבל זה טורניר כל כך מדכא שעדיף להפוך אותו למשהו חוויתי יותר כאשר אפשר לשחק סיבוב אחד ואחריי הסיבוב הזה ישר לעשות את רבעי הגמר וחצאי הגמר והגמרים...
להתחיל את הליגה נניח בספטמבר וזהו.
כי עד לפתיחת העונה ימכרו 10,000 מנויים ואף יותר, כשוסרמיל מאושר על ידי המשטרה לכמות קהל של 11,025.אדום בלב בנשמהההה כתב:הגרלת משחקי גביע הטוטו והגרלת משחקי הליגה(!) יתקיימו ביום ראשון הבא (5.7) ב11:00 באצטדיון בנתניה .
אגב - לגבי מנויים - מכרו באיזור ה9500, אז למה אי אפשר לשחק בוסרמיל ?