Sir Alex Ferguson כתב:ראדי הוא אומנם קשר 50/50 כמו חובאן ואוגו, אבל התחום היחידי שהוא בולט בו הגנתית הוא הפיזיות שלו וניהול המשחק (שקשור יותר לתחום ההתקפי).
בכל שאר הדברים (תאקלים, קריאה הגנתית) הוא נופל גם מאוגו וגם מחובאן.
ראדי מגיע אחרי שנתיים עם פחות דקות במכבי וגם מבוגר יותר בגיל מחובאן ואוגו. הוא גם לא ערך אפילו אימון אחד עם הקבוצה. זאת הסיבה שלדעתי נקודת הפתיחה שלו תהיה פחות טובה מאוגו וחובאן.
מבחינת טקטיקה, לדעתי הבעיה היא שיש לנו שלושה קשרי 50/50 שמאוד אוהבים לעלות למעלה ואף אחד מהם לא גרזן קלאסי. זאת הסיבה שברק יצטרך לעשות שיחה עם אחד מהשלושה (מבחינתי עדיף אוגו, כשחובאן באופציה השנייה וראדי שלישי) ולהסביר לו שהוא צריך להיות השנה אחורי יותר ואחראי יותר ולמעשה להיות הגרזן שלנו, בטח אם נשחק עם שלושה קשרים.
אוגו הוא האופציה הראשונה שלי בגלל הפזיות שלו והיכולת שלו לחטוף כדורים. פלוס העובדה שהוא מעכב מאוד את ההתקפות שלנו כשהוא עם הכדור ולכן אם ישחק כאחורי ופשוט ימסור להובאן/ראדי שינהלו את המשחק זה יהיה מבחינתי הצעד הכי נכון.
חובאן הוא האופציה השנייה בגלל קריאת המשחק הנפלאה שלנו וגם בגלל שהוא מגוון ומסוגל לעשות מהר מאוד את השינוי מחשבתי (כמו שעשה כשהתבקש לשחק כבלם בשנה שעברה).
אבל אם שואלים אותי, אוגו צריך להיות האחורי יותר, הובאן באמצע, וראדי הקידמי יותר.
אני הייתי הולך הפוך.
אוגו צריך להיות הקדמי והחופשי יותר מבין השלושה.
בצד ההתקפי, כשהוא רץ עם הכדור כמעט ואי אפשר לעצור אותו.
בצד ההגנתי, משהו באופי שלו מקרין חוסר אחריות. מפחיד לחשוב עליו כאחורי מבין השלושה.
דווקא ראדי, עם הניסיון, הגיל והאחריותמתאים יותר לעמדה האחורית יותר.
כל זה בהנחה ובכר אכן מתכוון לשחק עם שלושתם ביחד...