שוב מתייחסים לאוהדים כאל בבונים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: שוב מתייחסים לאוהדים כאל בבונים

שליחה על ידי The red one »

צודק לגמריי קרייזי. והפיקו לקחים מהביקורת הזו.

והנה - הרוב המוחלט (ותקן אותי אם אני טועה) של האוהדים שלקחו את המנויים עד היום היו שבעים רצון מהמהירות והיעילות.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

מה שהיה בגמר גם זה מקרה קיצון של לחץ, היסטריה, זמן קצר, וטכנופוביה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

תעשו לי טובה לחלק במועדון כאשר במקום קופות נותנים לכל אחד בתור מסודר במקום ממוזג לא יותר טוב?
כנראה שאתם יודעים הכל ומבינים הכל ואני לא מבין כלום.
לשלוח בדואר רשום לא יכלו, לשלוח בדואר עם שליח זה יקר מדיי, לארגן שיהיו ימים של חלוקת המנוים בתוך המשרדים, ושאני מדבר על המשרדים אני לא מדבר על המשרד של אלונה אלא על אזור מאוד ריק באזור של המשרדים שיכלו בקלות להקים שם אזור לחלוקה.
יכלו לקחת את שפע הפקות ולשפר את השירות שלהם, להשכיר מקום.
יש כל כך הרבה אופציות, אני רק הצעתי אופציה אחת.
אבל תמשיכו לרדת עליי זה כל מה שאתם יודעים לעשות פה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

דר אדום בנשמה כתב:תעשו לי טובה לחלק במועדון כאשר במקום קופות נותנים לכל אחד בתור מסודר במקום ממוזג לא יותר טוב?
כנראה שאתם יודעים הכל ומבינים הכל ואני לא מבין כלום.
לשלוח בדואר רשום לא יכלו, לשלוח בדואר עם שליח זה יקר מדיי, לארגן שיהיו ימים של חלוקת המנוים בתוך המשרדים, ושאני מדבר על המשרדים אני לא מדבר על המשרד של אלונה אלא על אזור מאוד ריק באזור של המשרדים שיכלו בקלות להקים שם אזור לחלוקה.
יכלו לקחת את שפע הפקות ולשפר את השירות שלהם, להשכיר מקום.
יש כל כך הרבה אופציות, אני רק הצעתי אופציה אחת.
אבל תמשיכו לרדת עליי זה כל מה שאתם יודעים לעשות פה...
דר אני מעולם לא ירדתי עלייך וגם עכשיו אני לא הולך לעשות את זה, אבל התגובה שלך מגוכחת.

* מקום ממוזג ותור מסודר - להזכירך בהתחלה עשו בקונכיה אבל האוהדים של הקבוצה שלך הזיזו את זה משם.
* דואר - כמו שאמרו, לא יכלו לוודא שזה יגיע בזמן. תהיה בטוח שאם היו מחלקים בדואר היו פםה תגובות של "מהה דואר מההה תנו לי ללכת לקחת בלי כאב ראש תאמינו לי כמו בבונים מתייחסים אלינו"
* איזור ריק באיזור של המשרד'ים שיכלו בקלות להקים שם איזור לחלוקה - בקלות!? דר? באמת? יש לך שרטוט של העניין הזה? ואיפה תקים שם מעקה מסודר? ומה יעשו השחקנים שיצטרכו להכנס לאימון? עזוב, נתחיל משרטוט שתעביר פה לפורום איפה בדיוק, כמה דונם שטח, כמה זה יעלה ונתקדם משם הלאה.
* שפע הפקות - לשפר את השירות הם כבר שיפרו כי בגמר היו 3 קופאיות ובשבוע הזה עבדו 6, בנוסף לשעות פעילות ארוכות יותר בחלק מן הימים. להשכיר מקום? בשביל שבוע אחד בלבד? מהכיס של מי, אחי?

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

אדום בלב בנשמהההה כתב:קרייזי בחייאת קרייזי, כמה מהישראלים באמת כאלה רגישים שאם הם יחכו 40 דקות בתור בגל שחסרים כמה דפים הם יחליטו שהם ישלחו הכל לעזאזל? אנשים רגילים לתורים כמו שהזכירו כאן בלונה פארק, בממדיון, במרכזי השירות, בבנקים, במשרדי הפנים, אז 50 דקות בצל של וסרמיל זה מה שישבור אותם?

אנחנו גם מדברים פה על קהל של אוהדי כדורגל!! לא קהל של תיאטרון! קהל שרגיל לכך שב1 מתוך 3 משחקים הוא נדחס בכניסות ליציעים. זה בסדר? לא, זה לא בסדר, זה בכלל בכלל לא בסדר, אבל זו המציאות בה אנחנו חיים. אי אפשר לדרוש 100% שלמות כי אין דבר כזה. ואם אנחנו מסתכלים על מה שהיה לפני חודשיים ולפני 2 עונות עם המכירה לבלומפילד אז אנחנו מבינים שהקבוצה בגרף השתפרות.

אני בטוח שאם תעשה סקר ותשאל כל אוהד שחיכה אתמול יותר מ40 דקות אם הוא החליט לוותר על המנוי בגלל זה לא תגיע ל-10 איש.

ושוב אני מסייג - אתם צודקים בעניין שצריך להפיק לקחים, ושבפעם הבאה צריך שכולם יגיעו ויקחו תוך כמה דקות את המנוי. אבל טעויות קורות. אתמול למשל הייתה להם בעיה עם הדפים של החתימה. מה לעשות?! קורה! גם חברות הסלולר לא מספקות 100% מהזמן שלהם קליטה ללקוחות שלהם. וגם קורה שהמחשבים בבנקים נופלים!

אם הגענו למצב ש95% מהאוהדים לקחו את המנוי שלהם במהירות וביעילות אני מבסוט. מפה ועד לרדת על הההנלה כמו שהכותרת זועקת (אחרי שהיו צריכים להעביר את המכירה לוסרמיל אחרי שכבר נערכו בקונכייה, אחרי שבמשך יומיים האריכו את שעות הפעילות, אחרי שהקימו צילייה לרווחת האוהדים ואחרי שפתחו מחר חלוקה לא מתוכננת על מנת למנוע לחצים בטדי) ? אותי זה מקומם.
+10000

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

במזרחי אכן היה בלגן.
אצלי אישית, מי שמשך לי את המנוי לדרומי עמד כמה דקות בודדות, לאחי לעומת זאת במזרחי עמד שעה וקצת ויצא בלי כלום והיום חזר ועמד משהו כמו 20 דקות.
לא יכול להגיד יחס של בבונים כשבכל פעם, גם אם זה לא יוצא 100 אחוז יש רצון לשפר ועובדות בשטח שהגרף רק בעלייה בכל התחומים.
ביקורת? צריכה להיות. בטח כשאצלנו יש אוזניים קשובות ומשתדלות לשפר, גם אם לא במהירות שהיינו רוצים.
אבל הנוסח צריך להיות אחר.

מזל טוב אריק!

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

CrazyRed7 כתב: מה זה "לחפש"??
אנחנו הלקוח. לא כולנו כמוני וכמוך שלא משנה כמה יחרבנו עלינו, נחדש את המנוי גם לעונה הבאה.
מה שהיה בחלוקת הכרטיסים למשחק הגמר ומה שקורה בחלוקת המנויים יגרום למאות אם לא אלפי אוהדים לחשוב פעמיים אם לחדש מנוי בעונה הבאה.
בהתנהלות החובבנית הזאת לא נגיע לשום מקום ולכן אנשים מציפים בעיות ומעירים, כדי שיתקנו את זה להבא.
נכון, בגלל שחלק מהאוהדים לקחו את המנוי אחרי שחיכו שעה לא יחדשו את המנוי אם הקבוצה תיקח תארים ותהיה אטרקטיבית, נכון... אתה חי בסרט.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

gate5 כתב:
נכון, בגלל שחלק מהאוהדים לקחו את המנוי אחרי שחיכו שעה לא יחדשו את המנוי אם הקבוצה תיקח תארים ותהיה אטרקטיבית, נכון... אתה חי בסרט.
אפשר לחשוב שזה המקרה הראשון.
אפשר לחשוב שאין בלאגן כשבכל פעם יש ביקוש למשחק כל שהוא ואין כמות בלתי מוגבלת של כרטיסים(כמו הגמר ומכבי בבלומפילד).
אני אולי חי בסרט אבל אני מבין שלא כולם יעשו מנוי לא משנה מה.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אפשר לחשוב שבמקומות אחרים בעולם כשהביקוש גדול ברבה מההיצע- כרטיסים, גאדג'טים וכו', אנשים לא מחכים שעות ולפעמים ימים. הכל תלוי באיך מחכים.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

מי שעדיין לא לקח יכול מחר בשפע? כמה נורא יהיה לאסוף בטדי ? כלומר יודעים כמה מנויים נאספו ?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

לא צריך להודיע לשפע או משהו בסגנון בשביל לאסוף את המנוי בטדי נכון?
תמונה

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

CrazyRed7 כתב: אפשר לחשוב שזה המקרה הראשון.
אפשר לחשוב שאין בלאגן כשבכל פעם יש ביקוש למשחק כל שהוא ואין כמות בלתי מוגבלת של כרטיסים(כמו הגמר ומכבי בבלומפילד).
אני אולי חי בסרט אבל אני מבין שלא כולם יעשו מנוי לא משנה מה.
תצלם:

גם אם יהיו עוד 20 מקרי מכבי בגמר העונה והקבוצה תיקח תואר כלשהו..עונה הבאה ימכרו כל המנויים.

אני מסכים שזה היה צריך להיעשות אחרת אבל זה גם תהליך שהקבוצה עוברת כחלק משדרוג על המערכים.
עונה ראשונה בהיסטוריה עם כמות ענקית כזאת של מנויים..אפשר לא להתבכיין.

סמל אישי של משתמש
The red one

Guevara כתב:מי שעדיין לא לקח יכול מחר בשפע? כמה נורא יהיה לאסוף בטדי ? כלומר יודעים כמה מנויים נאספו ?
מחר בוסרמיל אחי, לא בשפע. 12:00-20:00.

עדיף לך מחר. אני לא חושב שיהיה כזה בלאגן, למרות שמחר החלוקה מן הסתם תהיה יותר איטית כי זה כל היציעים.

אם אני הייתי במקומך הייתי עושה הכל כדי להגיע מחר לוסרמיל כי אני שונא לחכות לרגע האחרון. לך תדע מה יהיה בטדי..עוד יותר בלאגן..הרבה אוהדים מהמרכז, ובטח שפע לא יפתחו שם 6 קופות אלא 2-3...

ולא צריך להודיע לשפע בטלפון. הם מעבירים את כל המנויים שלא נאספו לטדי, ומשם מחזירים אותם למשרדים שלהם, כך שהחלוקה תתבצע שם בשעות הפעילות שלהם החל מיום שישי.

סמל אישי של משתמש
galaaa

שליחה על ידי galaaa »

סניור כתב:למה תמיד לאותם האנשים יש את אותן הבעיות? יכול להיות (חלילה) שזה קשור בהתנהגות שלהם ובאופן שבו הם "עומדים" בתור?
למה בחו"ל אפשר לעמוד בתור למתקנים/ רכבות / אתרים וכו', אבל בארץ כל דלת של אוטובוס נראית כאילו נשפכו עליה אנשים ממטוס שעבר מעל?
מה לעשות, שכשיש חלוקה של דברים או מכירה של דברים עומדים בשבילם בתור. כשעומדים כמו בני אדם התור זז מהר, כשכול רגע מישהו נדחף מהצד, צועק, טוען ששמרו לו כו' אז התור נתקע, מתעכב ומתבלגן.
אנשים (לא בהכרח אריק) צריכים ללמוד להתנהג כמו בני אדם ואז גם יתייחסו אליהם בהתאם.
מדויק

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

1. אחי אסף עבורי את המנויים - אתמול הוא עמד חצי שעה ואז נסגרו הקופות. היום לקח לו 2 דקות.

2. בלי שום קשר לסעיף מספר 1- כל התהליך זה מפגר.
מה נסגר? למה מכבי חיפה יכולה לשלוח מנויים עם עלון עד לדלת הבית ואצלנו צריך ללכת לעמוד בשמש\במיזוג\בשד יודע מה? למה אני צריך לשלוח מלכתחילה אנשים בב"ש שיעזרו לי או להתפלל שלא יהיה פיצוץ בירושלים במקום לקבל אותו בדואר?
יקר לכם לשלם על זה (נניח) 10 שקלים למנוי? אין בעיה, תגלמו את זה במחיר של המנוי - מבטיח ש-95 אחוז מהאנשים שהיו מוכנים לשלם 910 ש"ח, ישלמו 920 ש"ח בשביל זה.

3. שנה שלמה מדברים ולוחצים על מנויי חוץ. משהו שכבר קיים בארץ - לא פשוט אבל לא ממציאים עבורו את הגלגל, סך הכל לעשות קופי-פייסט לקונספט של מכבי חיפה. אם זה לא יקרה הפעם ושוב נסבול מהגרלות וניסים - זה יהיה מאוד מעצבן.

4. אנחנו מתקדמים! באמת שכן. אפילו מתקדמים יפה בעיניי! באמת ובלי טיפת ציניות. הכל טוב, אנרגיות חיוביות...באמת. אני לא שש להעביר ביקורת, רבים יבקרו אותי על זה. אבל -
חייבים להפיק לקחים באירועים האלה וללמוד להוציא מהם את המקסימום.
סתם דוגמא קטנה- ראיתם שאנשים פורצים למגרש בקונכיה? הנה רעיון של מישהו מכאן (שמו שמור במערכת אלא אם יחליט אחרת) - קחו פינה קטנה באצטדיון - תנו לכל אחד להיכנס לשם, להצטלם ולהעלות תמונה עם המנוי. שיווק מדהים בשקל וחצי. מספק את הנודניקים שחייבים להיכנס, מוציא את כולם מרוצים ומעלה את המודעות למנויים. למה לעבוד עקום?

שלח תגובה