יש מספר שחקנים שצריך לראות איך ישתלבו (סהר, ארביטמן אחרי הפציעה, ווקאמה, מליקסון - באיזה כושר יגיע העונה). כשנדע את התשובה לכך נדע האם יש לברדה מקום קבוע ב - 11 שלנו.Totti כתב:אובייקטיבית, יש לו מקום קבוע ב-11 שלנו?
תחושת בטן? אין לו.
יש מספר שחקנים שצריך לראות איך ישתלבו (סהר, ארביטמן אחרי הפציעה, ווקאמה, מליקסון - באיזה כושר יגיע העונה). כשנדע את התשובה לכך נדע האם יש לברדה מקום קבוע ב - 11 שלנו.Totti כתב:אובייקטיבית, יש לו מקום קבוע ב-11 שלנו?
כל מה שאמרת אחלה,אבל אתה לא מבין דבר אחד קטן.talb55 כתב:
קיבלתי, לא בהכרך אני מסכים אבל נסכים שלא נסכים וזה כל היופי.
אבל מצד שני ישנם אוהדים שלוקחים את הדברים בצורה מקוממת, וזורקים מילים כמו אף אחד לא מעל הקבוצה (מתי ברדה שם עצמו מעל הקבוצה?) ומשווים בסיטואציה עם מקרים כמו נמני/ קלינגר וכו'. הדברים האלו לא מכבדים את ברדה שלדעתי הוא בכלל לא מבין על מה המהומה, ויוצרים באזז מיותר סביב הקבוצה יחסית לזה שטכנית עוד לא פתחנו את העונה.
---
אגב רשמו מעלי דברים נכונים על זה שאומנם לא אהב את החילוף אבל עודד את טאהה , לחץ על השופט במחצית וגם התבטא בתקשורת בצורה שיכולה להתפרש לי כיוונים, אני פרשתי לכיוון החיובי.
בדיוק.delta7 כתב: יש מספר שחקנים שצריך לראות איך ישתלבו (סהר, ארביטמן אחרי הפציעה, ווקאמה, מליקסון - באיזה כושר יגיע העונה). כשנדע את התשובה לכך נדע האם יש לברדה מקום קבוע ב - 11 שלנו.
תחושת בטן? אין לו.
...מענייןzivmay כתב:ההדלפות בקבוצה זה פשוט לא יאומן ולא נתפס, יש פה שחקנים שאשכרה רוצים ברעת הקבוצה.
כנראה שזה אותו מדליף שעשה כאוס, אחרי ההחלטה לא להמשיך עם אלישע.
יש פה כמה שחקנים שצריכים לעוף מהקבצה על טיל. ואני חושב שאני יודע מי הם.
כרגע אין לו מקוםTotti כתב: בדיוק.
ברדה יתן ערך מוסף מהספסל, יתן אחלה תחרות על החולצה, אבל במצב הטבעי אין לו מקום ב-11.
אם הוא מתכוון לפרק את חדר ההלבשה שיגיד מעכשיו, כי הוא יראה לא מעט ספסל העונה
מי?zivmay כתב:ההדלפות בקבוצה זה פשוט לא יאומן ולא נתפס, יש פה שחקנים שאשכרה רוצים ברעת הקבוצה.
כנראה שזה אותו מדליף שעשה כאוס, אחרי ההחלטה לא להמשיך עם אלישע.
יש פה כמה שחקנים שצריכים לעוף מהקבצה על טיל. ואני חושב שאני יודע מי הם.
אתה לא מבין שאתה רק מחזק את הדעה שלנו..talb55 כתב:כולכם כמו עדר נמשכים אחרי הרוע, אני לא ימשיך לנסות לשכנע כי זה כבר נהיה פתאטי, אבל דווקא מהמשתמשים שמגדירים את עצמם אוהדים ללא גבולות אז מוזר לשמוע אמירות כמו אם הוא מתכוון לפרק את הקבוצה... באמת שזה האמרה הכי מטומטמת ששמעתי על הבן אדם הזה.
מצרף ציטוט מכתבה עם הובאן ממש לא מזמן:"חובאן יחגוג ב-27 בדצמבר את יום הולדתו ה-33, אך נראה הרבה יותר צעיר ונמרץ מגילו. חברו הטוב בקבוצה הוא אליניב ברדה. "עדיין לא שיחקתי עם אדם ושחקן וקפטן כזה אדיר שעל מנהיגותו אין עוררין. נהפוך הוא. אליניב מקרין על כולנו את השפעתו במגרש ומחוצה לו", אמר.
מספיק עם ההגזמות... דיי לעשות מכל זבוב פיל.ForeverRed כתב: אתה לא מבין שאתה רק מחזק את הדעה שלנו..
אם אליניב ברדה, הסמל הבלתי מעורער של הקבוצה, המנהיג שלה, זה שעיני כולם נשואות אליו יוצא בצורה גלויה נגד החלטות מקצועיות אז מה יגידו יתר השחקנים?