הסרט מסרט הקפטן...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: הסרט מסרט הקפטן...

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב:אובייקטיבית, יש לו מקום קבוע ב-11 שלנו?
יש מספר שחקנים שצריך לראות איך ישתלבו (סהר, ארביטמן אחרי הפציעה, ווקאמה, מליקסון - באיזה כושר יגיע העונה). כשנדע את התשובה לכך נדע האם יש לברדה מקום קבוע ב - 11 שלנו.
תחושת בטן? אין לו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

talb55 כתב:
קיבלתי, לא בהכרך אני מסכים אבל נסכים שלא נסכים וזה כל היופי.
אבל מצד שני ישנם אוהדים שלוקחים את הדברים בצורה מקוממת, וזורקים מילים כמו אף אחד לא מעל הקבוצה (מתי ברדה שם עצמו מעל הקבוצה?) ומשווים בסיטואציה עם מקרים כמו נמני/ קלינגר וכו'. הדברים האלו לא מכבדים את ברדה שלדעתי הוא בכלל לא מבין על מה המהומה, ויוצרים באזז מיותר סביב הקבוצה יחסית לזה שטכנית עוד לא פתחנו את העונה.

---
אגב רשמו מעלי דברים נכונים על זה שאומנם לא אהב את החילוף אבל עודד את טאהה , לחץ על השופט במחצית וגם התבטא בתקשורת בצורה שיכולה להתפרש לי כיוונים, אני פרשתי לכיוון החיובי.
כל מה שאמרת אחלה,אבל אתה לא מבין דבר אחד קטן.
הפועל בש בנתה סגל שמורכב ברובו מכוכבים,יהיו עוד המון ממורמרים בדרך ובצדק,כל אחד רוצה לשחק.
אבל ברדה הוא סמל,הוא האיש שאמור לעזור לברק להשתלט על כל האגו הזה.
שים לב שגם מהכיוון של וואקמה היו קולות,אבל אף אחד באמת לא מתייחס,כי כרגע הוא לא מעניין אך אחד.
ואני המוטו שלי תמיד אומר,טפל בדברים שהם קטנים,אחרי זה הם גודלים והופכים משמעותיים יותר

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

ההדלפות בקבוצה זה פשוט לא יאומן ולא נתפס, יש פה שחקנים שאשכרה רוצים ברעת הקבוצה.
כנראה שזה אותו מדליף שעשה כאוס, אחרי ההחלטה לא להמשיך עם אלישע.
יש פה כמה שחקנים שצריכים לעוף מהקבצה על טיל. ואני חושב שאני יודע מי הם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

delta7 כתב: יש מספר שחקנים שצריך לראות איך ישתלבו (סהר, ארביטמן אחרי הפציעה, ווקאמה, מליקסון - באיזה כושר יגיע העונה). כשנדע את התשובה לכך נדע האם יש לברדה מקום קבוע ב - 11 שלנו.
תחושת בטן? אין לו.
בדיוק.
ברדה יתן ערך מוסף מהספסל, יתן אחלה תחרות על החולצה, אבל במצב הטבעי אין לו מקום ב-11.
אם הוא מתכוון לפרק את חדר ההלבשה שיגיד מעכשיו, כי הוא יראה לא מעט ספסל העונה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:ההדלפות בקבוצה זה פשוט לא יאומן ולא נתפס, יש פה שחקנים שאשכרה רוצים ברעת הקבוצה.
...מעניין
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

די כבר לחשוב שיש מדליפים דיייייייייי
תעקבו קצת אחרי העין השביעית, תראו מה הם אומרים על הדברים האלו ובכללי על השפה והביטויים הקבועים של העיתונאים.

הנה נדב צנציפר עם "הגורמים" או "שחקנים במועדון" שכל פעם הוא ממציא ציטוטים שלהם:
https://twitter.com/MichaelRabin91/stat ... 5697608704" onclick="window.open(this.href);return false;

גם אוהדי מכבי חיפה פעם הפילו (הם עשו את זה גם אתמול עם חלוץ נוסף והפילו את ישראלספורט וספורט5) את ישראלהיום כשפרסמו בפורום שלהם (המשתמשים אמינים שלהם שכבר הוכיחו בעבר שיש להם קשרים במועדון) ששחקן יפני סיכם אצלם ואפילו הרחיקו לכת, פתחו בלוג וכתבו ביפנית שהוא סיכם:
https://mizbala.com/news/75811" onclick="window.open(this.href);return false;
שימו לב מה כתוב בכתבה בצד שמאל, "גורם במועדון אישר". איזה גורם בדיוק?!?! מי זה הגורם הזה?

בקיצור, באינטרנט אפשר לעשות מה שרוצים. הם בסך הכל רוצים להוסיף נפח לכתבה וטיפת אמינות כשהם כביכול מצטטים אנשים, אבל ברוב המקרים הציטוטים האלו שקריים ולא אמיתיים. אם הם היו אמיתיים, הם היו מפרסמים את השם שלהם ועושים סביב זה פיאסקו שלם כמו שעשו עם אוגו. אתם סתם נופלים בפח שלהם ונותנים להם קרדיט כשלא מגיע להם. תעברו הלאה ותפסיקו להתייחס לכל שטות.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הפועל עולה בגלל זה אנחנו כבר למודי נסיון.

לא מאמין לכל פיפס, אבל מחזיק מאיציק יצחקי ויגאל ברמן כתבים אמינים. ברור לך שהם לא ירוצו לפרסם סתם, נכון? הם לא יכפישו או ירמזו משהו בלי בסיס. אני בטוח שאם מליקסון ואילוז כן ידעו על הסרת סרט הקפטן הם היו מרימים ליצחקי טלפון בשנייה שזה פורסם ואומרים לו למחוק. קרו דברים כאלה כבר.

עובדה שזה לא קרה פה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

בקיצ', יש *** בקבוצה, ולדעתי ברק בכר יעבוד על זה טוב טוב, כמו שבהפועל תל אביב הוציאו את שי אבוטבול בגלל סיבות " לא מקצועיות ",
ככה יהיה פה.

ולגבי ברדה, לדעתי אוהדים רבים דיברו איתו, והוא הבין את הטעות שלו, אני עדיין מצפה ממנו לדיבור שונה גם בתקשורת,
נראה שקצת כבד עליו כל הקטע של להיות המנהיג, דווקא בוזגלו עושה את זה טוב מאוד בחדר הלבשה,
לא אשכח את זה שאוגו וברדה רבו, עצם זה שאוגו מרשה לעצמו לריב עם מנהיג בקבוצה, קצת מראה על אוגו אבל גם מראה על ברדה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב: בדיוק.
ברדה יתן ערך מוסף מהספסל, יתן אחלה תחרות על החולצה, אבל במצב הטבעי אין לו מקום ב-11.
אם הוא מתכוון לפרק את חדר ההלבשה שיגיד מעכשיו, כי הוא יראה לא מעט ספסל העונה
כרגע אין לו מקום

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

zivmay כתב:ההדלפות בקבוצה זה פשוט לא יאומן ולא נתפס, יש פה שחקנים שאשכרה רוצים ברעת הקבוצה.
מי?

סמל אישי של משתמש
maor20094

שליחה על ידי maor20094 »

רק לי יש תחושה שזה ר.ג ?

לכאורההההההההההההההההה :דגל:
תמונה

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

כולכם כמו עדר נמשכים אחרי הרוע, אני לא ימשיך לנסות לשכנע כי זה כבר נהיה פתאטי, אבל דווקא מהמשתמשים שמגדירים את עצמם אוהדים ללא גבולות אז מוזר לשמוע אמירות כמו אם הוא מתכוון לפרק את הקבוצה... באמת שזה האמרה הכי מטומטמת ששמעתי על הבן אדם הזה.

מצרף ציטוט מכתבה עם הובאן ממש לא מזמן:"חובאן יחגוג ב-27 בדצמבר את יום הולדתו ה-33, אך נראה הרבה יותר צעיר ונמרץ מגילו. חברו הטוב בקבוצה הוא אליניב ברדה. "עדיין לא שיחקתי עם אדם ושחקן וקפטן כזה אדיר שעל מנהיגותו אין עוררין. נהפוך הוא. אליניב מקרין על כולנו את השפעתו במגרש ומחוצה לו", אמר.

סמל אישי של משתמש
maor20094

שליחה על ידי maor20094 »

אביתר לנג ממשיך בשלו -

https://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%A ... %94/142656" onclick="window.open(this.href);return false;

להעביר את השיר אמא זונה אבא שיכור למכבי נתניה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

talb55 כתב:כולכם כמו עדר נמשכים אחרי הרוע, אני לא ימשיך לנסות לשכנע כי זה כבר נהיה פתאטי, אבל דווקא מהמשתמשים שמגדירים את עצמם אוהדים ללא גבולות אז מוזר לשמוע אמירות כמו אם הוא מתכוון לפרק את הקבוצה... באמת שזה האמרה הכי מטומטמת ששמעתי על הבן אדם הזה.

מצרף ציטוט מכתבה עם הובאן ממש לא מזמן:"חובאן יחגוג ב-27 בדצמבר את יום הולדתו ה-33, אך נראה הרבה יותר צעיר ונמרץ מגילו. חברו הטוב בקבוצה הוא אליניב ברדה. "עדיין לא שיחקתי עם אדם ושחקן וקפטן כזה אדיר שעל מנהיגותו אין עוררין. נהפוך הוא. אליניב מקרין על כולנו את השפעתו במגרש ומחוצה לו", אמר.
אתה לא מבין שאתה רק מחזק את הדעה שלנו..
אם אליניב ברדה, הסמל הבלתי מעורער של הקבוצה, המנהיג שלה, זה שעיני כולם נשואות אליו יוצא בצורה גלויה נגד החלטות מקצועיות אז מה יגידו יתר השחקנים?

סמל אישי של משתמש
לירן

שליחה על ידי לירן »

ForeverRed כתב: אתה לא מבין שאתה רק מחזק את הדעה שלנו..
אם אליניב ברדה, הסמל הבלתי מעורער של הקבוצה, המנהיג שלה, זה שעיני כולם נשואות אליו יוצא בצורה גלויה נגד החלטות מקצועיות אז מה יגידו יתר השחקנים?
מספיק עם ההגזמות... דיי לעשות מכל זבוב פיל.
לא יצא בצורה גלויה נגד החלטות מקצועיות ולא נעליים...
לא אהב את החילוף שלו בדקה 40 כשהוא יודע שהקבוצה זקוקה לו ברגעים כאלה על המגרש...
כל שחקן היה מגיב ככה באופן אינסטקטיבי! כשהאנדרלין רץ בגוף והדופק על 120 לפעמים כל האמוציות יוצאות החוצה.

בראיון בשדה התעופה אליניב הדגיש שהוא מכבד את החלטות המאמן ו״חטא״ בכך שאמר שהוא לא רגיל להיות מוחלף בדקות כאלה.

סומך על בכר ועוד יותר סומך על אליניב שהכל בסדר ושהכל עניין של התקשורת שזה תפקידה לצאת בכותרות מפוצצות ולהשיג רייטינג.

קצת הזוי לשמוע אנשים מדברים על זה שלנוואקמה ובן שהר יש מקום בהרכב לפני אליניב ומליקסון, לפני שראינו אותם משחקים יותר מעשרים דקות.

מי שבכושר טוב יותר ויאכל את הדשא ישחק. נקודה.
(וזה כולל האליל הבלתי מעורר של חלק מהחברים כאן, מאור בוזגלו האיש והאגדה)

שלח תגובה