ראשון, 20:50, מחזור 2 הגביע הטוטו- הפועל רעננה בנתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: ראשון, 20:50, מחזור 2 הגביע הטוטו- הפועל רעננה בנתניה

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:
אז חבל שהוא בסגל. זה לא "אשמתו". זה הוא או הובן היום בשער אז בהצלחה למי שבכר יבחר.
גדי, יש הבדל בין שוער שלישי לשוער שני.
זה שבמקרה התמזל מזלו של רז והוא מוצא את עצמו היום השוער המוביל זה משהו שאף אחד לא באמת תיאר לעצמו(לפני הפציעה של רובי וההחלטה לא להחתים עוד שוער)

שוער שלישי לומד, מתחשל, מתאמן עם השוערים הבכירים ועם שחקני שדה טובים יותר.
הוא לא אמור לשחק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: גדי, יש הבדל בין שוער שלישי לשוער שני.
זה שבמקרה התמזל מזלו של רז והוא מוצא את עצמו היום השוער המוביל זה משהו שאף אחד לא באמת תיאר לעצמו(לפני הפציעה של רובי וההחלטה לא להחתים עוד שוער)

שוער שלישי לומד, מתחשל, מתאמן עם השוערים הבכירים ועם שחקני שדה טובים יותר.
הוא לא אמור לשחק
אזהרה - פוסט ארוך.
חוש ההומור של ההיסטוריה:

עונת 88/89, הפועל באר שבע עומדת לשחק מול האלופה שבדרך ביתר ירושלים שעדיין ללא הפסד.
השוער הראשון אבי ליברמן נפצע באימון של חמישי. גם השוער השני יהודה אלוש פצוע ולא יכול לשחק. השוער השלישי הוא שוער קבוצת הנוער אסי רחמים. אסי בן 17 בסך הכל.

ביתר ירושלים אירחה באותה עונה בבלומפילד כי מגרש ימק"א פשוט לא התאים לקבוצה כל כך טכנית כמו ביתר ירושלים (אוחנה, מלמיליאן, שירזי, סמי מלכה, גרי ואן-דר מולן ועוד)
באר שבע קבוצת תחתית (נשארה אותה עונה בליגה במחזור האחרון לאחר תיקו 0-0 מורט עצבים:
הייתי בשכם באותה שבת לאחר שהוקפצנו לשכם בגלל הרצח של פועלים פלסטינים שבוצע ע"י עמי פופר ואותה שבת התכנית שירים ושערים קיצרה לי את החיים בחצי. המשחק האחרון היה נגד הפועל רמת גן ב"מכתש" המיתולוגי ובאותו מחזור הובקעה כמות אסטרונומית של שערים בגלל שרוב המשחקים היו של קבוצות שהיו בים. כל איתות לשער עם הצליל של "גוללללללל" הרג לי את הבריאות אבל בסוף התוצאה הנדרשת הושגה - 0-0 ורמת גן ירדה.

באר שבע באה לבלומפילד כדי לחטוף כמה שפחות בגלל היריבה ובגלל הילד האלמוני ממוצע הקומה שבשער.
הפתעת העונה התרחשה באותה שבת, הנער אסי רחמים עצר כל ניסיון של כוכבי ביתר ירושלים ובצד השני באר שבע גנבה גול. 1-0 לגמלים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני מאחל לרז להיות רבע מאבא שלו.

כרגע, עם דגש על הופעות הנוער שראיתי, הוא לא בכיוון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גדי כתב:
אזהרה - פוסט ארוך.
חוש ההומור של ההיסטוריה:

עונת 88/89, הפועל באר שבע עומדת לשחק מול האלופה שבדרך ביתר ירושלים שעדיין ללא הפסד.
השוער הראשון אבי ליברמן נפצע באימון של חמישי. גם השוער השני יהודה אלוש פצוע ולא יכול לשחק. השוער השלישי הוא שוער קבוצת הנוער אסי רחמים. אסי בן 17 בסך הכל.

ביתר ירושלים אירחה באותה עונה בבלומפילד כי מגרש ימק"א פשוט לא התאים לקבוצה כל כך טכנית כמו ביתר ירושלים (אוחנה, מלמיליאן, שירזי, סמי מלכה, גרי ואן-דר מולן ועוד)
באר שבע קבוצת תחתית (נשארה אותה עונה בליגה במחזור האחרון לאחר תיקו 0-0 מורט עצבים:
הייתי בשכם באותה שבת לאחר שהוקפצנו לשכם בגלל הרצח של פועלים פלסטינים שבוצע ע"י עמי פופר ואותה שבת התכנית שירים ושערים קיצרה לי את החיים בחצי. המשחק האחרון היה נגד הפועל רמת גן ב"מכתש" המיתולוגי ובאותו מחזור הובקעה כמות אסטרונומית של שערים בגלל שרוב המשחקים היו של קבוצות שהיו בים. כל איתות לשער עם הצליל של "גוללללללל" הרג לי את הבריאות אבל בסוף התוצאה הנדרשת הושגה - 0-0 ורמת גן ירדה.

באר שבע באה לבלומפילד כדי לחטוף כמה שפחות בגלל היריבה ובגלל הילד האלמוני ממוצע הקומה שבשער.
הפתעת העונה התרחשה באותה שבת, הנער אסי רחמים עצר כל ניסיון של כוכבי ביתר ירושלים ובצד השני באר שבע גנבה גול. 1-0 לגמלים.
הלוואי שיהיה כך

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

רז רחמים שיחק במחלקת הנוער של הפועל באר שבע בזכות.
מדובר בשוער שבמשך שנים משתייך לסגל נבחרת ישראל, תחילה בנבחרת הנערים ולאחר מכן לסגל נבחרת הנוער.
אם היה מדובר בשוער שמקודם בקבוצה בזכות הקשר עם אביו, אז הוא לא היה מגיע לנבחרת ישראל בגילאים השונים.

ואם לדבר באופן אישי, ראיתי אותו לא מעט פעמים, והוא מאוד הרשים אותי (שנה שעברה הוא נתן משחק הירואי בניצחון על מכבי תל אביב).
הבעיה במשחקים שאני ראיתי היא שהוא עדין לא עשה בראש את קפיצת המדרגה משוער נוער לשוער בוגרים. הוא עדין עושה טעויות מנטליות שעולות לקבוצה שערים.

האם הוא מספיק טוב לפתוח בקבוצת בוגרים בליגת העל או להיות שוער מחליף שלנו? אני לא חושב. טוב יעשה רז אם ישחק קצת בלאומית ויצבור ניסיון.
כשוער שלישי אין לי שום בעיה עם רז רחמים. ואם הוא לא היה השוער השלישי שלנו היום אז במקום רז היה עומד שוער אחר ממחלקת הנוער, רק עם פחות ניסיון.

אני גם חושב שאם היה מדובר במשחק ליגה או גביע המדינה, אז גורש היה עולה למרות הפציעה. בגלל שמדובר בסך הכל בגביע הטוטו, יתכן ולא יקחו סיכון ויתנו לרז לעלות בהרכב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כמו שנאמר, רז שוער עם כישרון אבל נוטה לעשות טעויות לא מחויבות המציאות.
אני באופן אישי לא משתגע על שוערים נמוכים.

עם יד על הלב, לא רואה אותו משתלב בליגת העל בשנים הקרובות.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

bs war כתב:
אז שיחליפו את המזוזות
לפטר את ״עמה יעמיק״
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אם הוא היה רק חצי מאבא שלו היינו מרוויחים, אבל הבעיה שחוץ מהגובה הוא לא לקח הרבה מאבא שלו...
שוער סביר- יכול להצליח בליגות הנמוכות אבל לא מעבר.
איך אני מתגעגע לימים שאבי פרץ אסי רחמים ושאול סמדג'ה התחרו על אפודת השוער הראשון אצלנו.
3 שוערי בית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
oshrior

שליחה על ידי oshrior »

מי לדעתכם יחליף את אוגו כקשר אחורי?
הייתי דווקא רוצה לראות את סוארז .

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הובאן
ראדי/גורדנה - ברדה

לדעתי

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

אני לא מצליח להבין למה אנשים רוצים את סוארז כקשר הוא הבלם הכי טוב שלנו ובתור קשר אחורי הוא תמיד היה בינוני כולל במשחק ההוא מול מכבי

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

גדי כתב:
אזהרה - פוסט ארוך.
חוש ההומור של ההיסטוריה:

ה-0-0 במכתש וההישארות הדרמטית היה עונה אחרי, בעונת 89/90.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אורי אדום בנשמה כתב:

ה-0-0 במכתש וההישארות הדרמטית היה עונה אחרי, בעונת 89/90.
צודק. אלצהיימר מתקדם.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

zahipan כתב:אילוז שחקן מצויין! הוא תמיד מבשל גולים ליריבות!

אם אילוז משחק אז לא מגן! אילוז לא מגן! היו צריכים להשאיר את דור מלול.
כמו שאמרתי, אילוז יודע לבשל גולים.

שלח תגובה