ברדה- חצית קו אדום.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: ברדה- חצית קו אדום.

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: אתה לא אובייקטיבי משה, זה הדבר היחידי שהזוי כאן ידידי.
מסכים במיליון אחוז.
אם היה מדובר בג'ון אוגו היו כאלה שהיו קוראים להעיף אותו מהקבוצה, אני לא קראתי שמישהו הקליד שצריך להעיף את ברדה, לקנוס זה לגיטימי כי אפשר להבליג יותר, זה פעם שלישית או רביעית שזה קורה תוך חצי שנה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:נושא הזוי.
האוהדים שלנו מזכירים לי כתבים מסוימים שמחפשים להדליק אש איפה שאין.
לשחרר, להעיף, לקנוס, אפשר לחשוב שברדה הוא השחקן הראשון שירד מאוכזב כי החליפו אותו. לדעתי הכעס גם היה בגלל שכאשר ברדה הוחלף גורדנה עדין היה פצוע על הדשא וברדה אמר לבכר שיחכה עם החילוף עד שיתברר המצב של גורדנה.
ברדה אגב צדק, כי גורדנה לא יכול היה להמשיך, וכתוצאה מזה היינו כמה התקפות אחרי החילוף של אליניב בעשרה שחקנים כשהתוצאה עדין הייתה 1-1.
בכל מקרה, כולם משבחים את האווירה בחדר ההלבשה ואת אליניב אישית. אחרי הגול של חובאן כולם רצו להתחזק עם אליניב. זה אומר הכל על הדמות של אליניב ועל המשמעות שלו למועדון ולסגל השחקנים.
זוכר ביונייטד בזמנו סיפור דומה עם שחקן ותיק בשם ראיין גיגס שירד ישר לחדר הלבשה אחרי שהוחלף והתקשורת רצו לעשות מזה מטעמים אבל אוהדי יונייטד לא נתנו לזה יד וזה נשכח מהר מאוד.
אל תיתנו לזה יד אצלנו, לברדה יש חלק חשוב במועדון ובסגל, גם הוא מבין את המעמד החדש שלו ואפשר היה לראות את זה כשעלה כמחליף מול קריית שמונה ומכבי תל אביב, כאילו ירו אותו מתוך לוע של תותח.
ברדה הוא המקצוען הכי גדול במועדון והתרומה שלו עצומה וצריך לתת לו את הקרדיט והאמון ולא לנסות להדליק אש איפה שלא צריך.
מעדיף לא להגיד לך מה אני חושב על התגובה שלך.
רק אמליץ לך לחשוב קצת יותר מהראש וקצת פחות מהבטן.
שבת שלום.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 19 ספטמבר 2015, 12:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

Totti כתב: אתה לא אובייקטיבי משה, זה הדבר היחידי שהזוי כאן ידידי.
איתך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

RedHell כתב: אחריי דבר כזה מגיע לו לראות את המשחק פתיחה בטרנר רק מהיציע ליד אלי ואלונה, שלא יישב בכלל על הספסל, ממנו אני מצפה להרבה הרבה יותר.
דר אדום בנשמה כתב:אני אומר לקנוס את ברדה למען יראו וייראו אם על זה אסי ואלונה יבליגו זה עוד עלול לעלות לנו בהמשך העונה מצד שחקנים אחרים.
nir767676 כתב:מסכים עם הרוב פה, שיעשו עם ברדה מה שצריך לעשות. אף אחד לא ישחק פה משחקים של אגו
azb852 כתב:חייב לנהוג כלפיו ביד נוקשה לא יתכן שהקפטן שלנו חתנהג ככה
ForeverRed כתב: לצערי ברדה בדרך להכנס לרשימה של שחקנים גדולים שזקנתם מביישת את צעירותם.
ההתנהגות שלו מתחת לכל ביקורת וצריך לטפל בה. אסור להבליג.
RedHell כתב:
אעל זה יהיה לי מאוד קשה לסלוח לו עם כל האהבה.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
לא רוצה שייפתח באף משחק של הקבוצה בקרוב, ולמען האמת? לדעתי הוא גם צריך להיות שלישי בהיררכיה אחרי שלומי.
Totti כתב: אין לו מקום לפני שהר ברוטציה גם על רגל אחת של בן והגיע הזמן שיבהירו לו את זה טוב טוב, דרך קנס שמן או ישיבה ביציע
דר אדום בנשמה כתב: הוצעת לי את המילים מהמקלדת.
הגיע הזמן שיפסיקו אצלנו להיות נחמדים ויתחילו להיות קשוחים אחרת זה מתחיל בברדה ויימשך עם כל יתר הכוכבים.
הגיע הזמן ששחקנים יבינו שהם צריכים להיות מקצוענים ולא לשחק משחקי אגו.
ואגב מבחינתי ישיבה ביציע זה לא מכובד, קנס שמן=ועדת משמעת ושברדה יישב על הספסל משחק הבא.
ns75 כתב:מקרה ברדה הוא סיפור מוכר בכדורגל הישראלי

נימני במכבי,קטן בחיפה, בניון בחיפה וכו׳

כל אחד בתורו החריב את הסיכוי של הקבוצה שלו לקחת אליפות, על חשבון האגו האישי שלו

אם ברדה ממשיך להתנהג כך, ואני אומר את זה בכאב, אלונה צריכה לחתוך אותו מהקבוצה, אחרת הדרך לאבדון קרובה
doctorslayer כתב:לך תהיה מנהל ספורטיבי, שחרר אותנו מהשטויות שלך על המגרש, אהה שוב סליחה?
לקט תגובות מהנושא כאן.

אז מה היה לנו כאן:

להושיב את הקפטן שלנו ואולי הסמל הכי גדול של המועדון ביציע במשחק מול מכבי חיפה במשחק הפתיחה של האיצטדיון החדש (מדובר בילד שעלה מהנוער וסירב להיכנס כמחליף שהוא צריך לעבור סדרת חינוך?).

לקנוס אותו (מדובר בשחקן שלא הגיע לאימון או סירב להתחלף או התראיין כנגד הבעלים או המאמן?).

שיעשו איתו מה שצריך לעשות (לתלות אותו בכיכר העיר?)

יד קשה (לשחרר אותו מהמועדון?).

זקנתו מביישת את צעירותו (בכל זאת שחקן שלא קרע זוג נעליים, לא מדובר באחד הסמלים הכי גדולים של המועדון מאז ומתמיד שלוקח הכל ללב גם כשמוציאים אותו כשהקבוצה לא מצליחה והוא מרגיש שהוא יכול להישאר על הדשא ולעזור לה)

קשה לסלוח לו עם כל האהבה (ברור, זה לא שברדה אחראי מקצועית יותר מכל אחד אחר על המהפך במועדון, שהחתימה שלו והדיבורים שלו פחתו את הדלת לשחקנים כמו בוזגלו, סהר, צדק ואחרים, כשלפני ברדה גם הכסף של אלונה לא עזר להנחית כאן אף אחד חוץ משחקנים כמו דוד רביבו, ליאור אסולין וערן לוי).

לא רוצה לראות אותו פותח באף משחק של הקבוצה מקרוב (סדרת חינוך לשחקן הנוער ברדה כבר אמרנו?).

קנס שמן או ישיבה ביציע (רק דרך הכיס נלמד את ברדה לקח. אין השחקנים הצעירים האלה חייבים ללמוד לקח).

קנס שמן=ועדת משמעת (ראה לעיל שורה למעלה).

השוואה לנימני, קטן ובניון, רמזים שהוא מחריב את הקבוצה, מחשבות על לחתוך את ברדה מהקבוצה (אין ספק, להיות מאוכזב ומתוסכל מהחילוף כשיש עוד שחקן פצוע על הדשא זה שווה ערך ליצירת מחנאות בתוך הקבוצה והליכה כנגד המאמן או הבעלים).

ולקינוח קריאה לברדה לפרוש ולהפוך למנהל ספורטיבי (מזל שאף אחד כאן לא הקצין).

אני אמשיך לכתוב, שזה נושא הזוי.
אני לא אובייקטיבי ובחיים לא אהיה אובייקטיבי כשמדובר בהפועל באר שבע.
מי כאן שטוען שהוא אובייקטיבי כשהוא מדבר על הקבוצה הוא בעיקר משקר לעצמו. אין דבר כזה אוהד כדורגל אובייקטיבי.
אם כבר חוסר אובייקטיביות, זה לכתוב תגובה כשהדם רותח, להבין שהתגובה הייתה קיצונית מידי (אם בגלל שהזמן עובר והדם נרגע ואתה מבין שהתגובה שלך הייתה קיצונית מידי או בגלל שאתה שומע שהשחקנים רצו לברדה אחרי הגול של חובאן ושהוא ובכר התחבקו ארוכות אחרי המשחק או אחרי ששומעים את התגובות של ברדה ומבינים שהנושא נופח מעבר לכל פרופורציה) ועדין לא לקחת את הדברים שלך חזרה ולהגיד טעיתי בתגובה הקודמת, הגזמתי בתגובה.

הזוי זה לערוך השוואה בין אישיות כמו אליניב ברדה, לאישיות כמו אבי נימני, יניב קטן ויוסי בניון, שעשו מחנאות בתוך הקבוצה, שפילגו אותה, שפעלו מבפנים נגד המועדון.

הזוי זה לשכוח את המלחמה וההקרבה של אליניב ברדה כשנכנס כמחליף מול קריית שמונה ומכבי תל אביב, מה שמלמד שמבחינת ברדה לא משנה אם הוא משחק 90 דקות או 20 דקות, הוא יתן את הלב על המגרש.

הזוי זה לראות את חובאן והשחקנים רצים לברדה אחרי הגול, לראות את בכר מתחבק איתו ארוכות אחרי המשחק, לשמוע את ההסברים של ברדה אחרי המשחק, ועדין לא להודות בטעות, כאילו אנחנו עיתונאים שמחפשים כותרות ולא אוהדים הקבוצה שמחפשים את טובת הקבוצה.

אני לא מקורב לאליניב בשום דרך. לא קרוב משפחה שלי, לא שכן שלי, לא חבר שלי. פגשתי אותו שלוש פעמים בלבד בכל החיים שלי. פעמיים במפגשים שהתקיימו עם אוהדים ופעם אחת באוגוסט כשהייתי באילת וראיתי אותו על הטיילת ודיברתי איתו קצת.
אני אוהד הפועל באר שבע, אני יודע מה החשיבות של אליניב ברדה להפועל באר שבע, אני שומע בראיונות שחקן כמו חובאן שמדבר על החשיבות של אליניב, אני שומע בראיונות את אסי מדבר על החשיבות של אליניב להפועל באר שבע, אני יודע מי זה אליניב ברדה להפועל באר שבע ועקבתי אחריו לאורך כל הקרירה, ולכן אני יודע להעריך את אליניב ברדה ולקחת בפרופורציות הנכונות את מה שהיה בשבת.

הזוי בשבילי זה אנשים שמתנהגים כאילו מדובר בשחקן שהגיע היום למועדון וצריך להעמיד אותו במקום או להסביר לו מה זה המועדון הזה או צריך לתת לו תמריצים כדי להבין את מקומו במועדון.
יש להרבה אוהדים שלנו זיכרון קצר, יש להרבה אוהדים שלנו אגו גדול שלא מוכן להודות בטעות, יש להרבה אוהדים שלנו ניסיון להראות עד כמה הם אוהדים גדולים של המועדון אוהדים כל כך גדולים שהם מוכנים להכנס באליניב ברדה.

אז כן, נושא הזוי מבחינתי, תגובות קיצוניות בלי שום קשר למציאות, ולא אכפת לי אם אותם מבקרים שוב יגידו שאני לא אוביקטייבי ושאני לא מדבר מהראש, הגישה בטופיק הזה היא גישה ישראלית טיפוסית של לקנוס, לשלוח ליציע, להעיף מהקבוצה, לתלות בכיכר העיר, בלי שום מבט לעתיד. כבר הזכרתי את יונייטד וגיגס ואיך הם התנהלו שם. כל כך שונה מנקודת המבט הישראלית של לחפש את הצהוב והבלאגן וישר לתלות את השחקן בכיכר בעיר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שמע משה, אין לי כוח לקרוא הכל, מתנצל מראש, אבל הרעיון ברור מאוד.

אליניב ברדה פגע בהפועל באר שבע בהתנהלותו ולא בפעם הראשונה. המועדון מעל כולם, גם מעליו.

מי שפוגע, צריך להיפגע.

אפשר לקנוס, אפשר להושיב קצת ביציע, זה שיקול דעת של הצוות המקצועי, נקודה.

אף אחד לא שלח אותו הביתה(כמדומני), גם לא הציעו להעמידו אל מול כיתת יורים, אבל ההתנהלות שלו דורשת תגובה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

משה אל תיהיה פופוליסט בשקל.

כמו טוטי מעליי גם אני לא הולך לקרוא הכל אך עומד מאחוריי כל דבר שאמרתי, בתור אחד שמאז ומתמיד הגן בחירוף נפש על אליה בצורה עיוורת אני מרשה לעצמי לכעוס על התגובה שלו, על הריב עם ברק שהיה על הספסל ועל זה שהוא שם את עצמו מעל המועדון.

אף אחד לא מעל המועדון, גם לא הסמל הכי גדול שלנו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב:

אני לא אובייקטיבי ובחיים לא אהיה אובייקטיבי כשמדובר בהפועל באר שבע.
משפט אחד קטן שאומר הכל.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

משה, את הציטוט שלי הוצאת מהקשרו. אני חושב, בלי קשר לתקריות של ברדה העונה, שהוא לא צריך להיות בהרכב הקבוצה שלנו כרגע. מבחינתי הוא השלישי בהיררכיה מבחינת תרומה מקצועית על המגרש, אחרי בן שהר ואחרי שלומי.

ובאמת מעניין אותי היה לדעת איך היית מתייחס אם הובאן או בוזגלו או צדק היו עושים את אותם קונצים, אם גם אז היית מגן בחירוף הנפש ונובר באשכול על מנת להביא ציטוטים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אתה לא תהיה אובייקטיבי שמדובר בהפועל באר שבע או באליניב ברדה?
כי בעצם אף אחד כאן לא אובייקטיבי לגביי הקבוצה...
אבל אצלך זה נראה משה כמו הערצה עיוורת לאליניב ברדה שגם אם הוא יצעק על המאמן וייתן לו מכות אתה תגן עליו.
כי זאת כבר התקרית השלישית/רביעית של ברדה בחצי שנה ואם אוגו או בוזגלו היו עושים את זה אני בטוח שהיית רוצה שהם יעזבו...
אני מת על ברדה ואני אוהב אותו ובזכותו אנחנו בצמרת ולא לקחתי לו את הקרטיד אבל הקבוצה חשובה יותר משחקן כזה או אחר, המועדון חשוב משחקן כזה או אחר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

האמת כנראה נמצאת בין משה לבין השאר.
מצד אחד שחקן שמתנהג לא כמצופה ואמור להיענש ומצד שני מדובר באחד הסמלים הכי גדולים שלנו.
אם אוגו, לצורך העניין, היה מתנהג ככה אז כמובן שהיו מטפלים בו אחרת. אחרי הכל, ולא משנה מה תגידו, יש הבדל בין אליניב ברדה לבין כל שחקן אחר בסגל.
אליניב אוהב את הפועל באר שבע לא פחות מהאוהדים ולא מדובר בשחקן שהיום הוא כאן ומחר הוא במקום אחר שהציע לו חוזה/במה גדולה יותר.
לכן צריך, מצד אחד לגרום לאליניב להבין שמה שעשה לא מתקבל ובפעם הבאה יטופל בחומרה רבה יותר ומצד שני לשמור על כבודו(כי מגיע לו הרבה כבוד) ולהימנע מקנסות וישיבה ביציע.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב:האמת כנראה נמצאת בין משה לבין השאר.
מצד אחד שחקן שמתנהג לא כמצופה ואמור להיענש ומצד שני מדובר באחד הסמלים הכי גדולים שלנו.
אם אוגו, לצורך העניין, היה מתנהג ככה אז כמובן שהיו מטפלים בו אחרת. אחרי הכל, ולא משנה מה תגידו, יש הבדל בין אליניב ברדה לבין כל שחקן אחר בסגל.
אליניב אוהב את הפועל באר שבע לא פחות מהאוהדים ולא מדובר בשחקן שהיום הוא כאן ומחר הוא במקום אחר שהציע לו חוזה/במה גדולה יותר.
לכן צריך, מצד אחד לגרום לאליניב להבין שמה שעשה לא מתקבל ובפעם הבאה יטופל בחומרה רבה יותר ומצד שני לשמור על כבודו(כי מגיע לו הרבה כבוד) ולהימנע מקנסות וישיבה ביציע.
התגובה הכי שפויה פה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני עם משה, אתם (וגם אני) עושים פיל מזבוב ונגררים אחרי התקשורת הצהובה שלא בצדק. במקום לוך את זה לברדה מול הקבוצה, אנחנו צריכים לאחד ולשמור על חזית אחידה, שילכו כל התומר לוים ויוני הללים לחפש צהוב אצל החבר שלהם מחיפה. אנחנו מאוחדים! ואם המאמן או הבעלים יחליטו שאת ברדה קונסים אנחנו מאחוריהם ואםההם יחליטו שברדה ישחק כל משחק 90 דקות אנחנו מאחוריהם.
לא חושב שמתפקידנו לקרוא לסדר את אליניב או כל שחקן אחר.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

לגבי מה שאני כתבתי - רשמתי בבירור שאם ברדה ימשיך בהתנהגות הזו, אלונה צריכה לחתוך אותו מהקבוצה כדי שלא נגיע למצבי נמני,בניון, קטן שחשבו שהם מעל הקבוצה, עומד מאחורי כל מילה

יותר חשוב לי פעם אחת ולתמיד ללבן את סוגיית ה״סמל״, ״מנהיג״,

״הפך את הקבוצה למה שהיא היום״ וכו׳ וכו׳

ברדה גדל בהפועל ב״ש, עבר בשביל כסף גדול יותר למכבי חיפה ובשביל כסף עוד יותר גדול לאירופה ( אין לי שמץ טענה אליו, כך מתנהג כל שחקן מקצועני בעולם)

אחרי שהעביר את מיטב שנותיו באירופה, היה יכול למשוך שם עוד שנה שנתיים,לחזור להיות שחקן מן המניין בקבוצה גדולה אחרת בארץ , או לחזור אלינו, אולי בעבור שכר קצת יותר נמוך אך עם הבטחה לעתיד בטוח יותר, גם מקצועית וגם כלכלית

גם כאן, אליניב בחר בשיקול הנכון לו מקצועית וכלכלית והגיע אלינו, ונוצר מצב של winwin, הוא קיבל מעמד ועתיד ואנחנו קיבלנו את האופציה למשוך שחקנים בכירים נוספים בעכבותיו.

מכאן ועד להחשיב אותו כטרומפלדור, ז'בוטינסקי או דוד בן גוריון המרחק עוד גדול

סה״כ מדובר בבחור איכותי, שיכול לתרום לנו המון באם ידע להתנהג בהתאם ולנתב את נסיונו ואישיותו לכיוון הנכון

אין צורך לבנות פסלים בדמותו או לסגוד להתנהגותו

אגב, אני משוכנע שהוא יתעורר על עצמו ויקח אותנו קדימה בשנים הבאות

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dardasmiley כתב:אני עם משה, אתם (וגם אני) עושים פיל מזבוב ונגררים אחרי התקשורת הצהובה שלא בצדק. במקום לוך את זה לברדה מול הקבוצה, אנחנו צריכים לאחד ולשמור על חזית אחידה, שילכו כל התומר לוים ויוני הללים לחפש צהוב אצל החבר שלהם מחיפה. אנחנו מאוחדים! ואם המאמן או הבעלים יחליטו שאת ברדה קונסים אנחנו מאחוריהם ואםההם יחליטו שברדה ישחק כל משחק 90 דקות אנחנו מאחוריהם.
אף אחד לא נגרר לאף מקום. אם משה לא היה מקפיץ את האשכול הוא היה נשאר למטה.

אף אחד פה לא ישרוק מחרתיים בוז לברדה, עליי. ומצד שני - יש לנו זכות להביע עליו את הדעה על גבי המרשתת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

dardasmiley כתב:אני עם משה, אתם (וגם אני) עושים פיל מזבוב ונגררים אחרי התקשורת הצהובה שלא בצדק. במקום לוך את זה לברדה מול הקבוצה, אנחנו צריכים לאחד ולשמור על חזית אחידה, שילכו כל התומר לוים ויוני הללים לחפש צהוב אצל החבר שלהם מחיפה. אנחנו מאוחדים! ואם המאמן או הבעלים יחליטו שאת ברדה קונסים אנחנו מאחוריהם ואםההם יחליטו שברדה ישחק כל משחק 90 דקות אנחנו מאחוריהם.
רוב האנשים פה הגיבו על התקרית עם ברדה עוד הרבה לפני שכל התומר לוים והיוני הללים פתחו את הפה כך שהטיעון שלך לא מחזיק מים.

באמת שהעדפתי לעזוב את הנושא הזה בצד, אבל אתם מתעקשים להמשיך להתעסק בו ולכן אומר לכם שמי שחושב שברדה "בחור אמוציונלי", "כועס על עצמו", "חושב שיכל לעזור לקבוצה" ועוד שלל טיעונים פשוט לא מחובר למציאות.
אליניב הוא איש חכם ומחושב והוא ידע טוב מאוד מה הוא אומר, באיזו סיטואציה ומה המשמעות של דבריו.
הוא מבין טוב מאוד שיש פיחות במעמדו המקצועי וזורק אמירות עקיפות שמכוונות באופן ישיר למאמן שלו.
זאת התנהגות לא מקובלת ששמה אותו מעל הקבוצה וזה לא מקובל ובכלל לא משנה מי השחקן.
אין קשר לאחדות, לזבובים ולפילים.

שלח תגובה