RedHell כתב:
אחריי דבר כזה מגיע לו לראות את המשחק פתיחה בטרנר רק מהיציע ליד אלי ואלונה, שלא יישב בכלל על הספסל, ממנו אני מצפה להרבה הרבה יותר.
דר אדום בנשמה כתב:אני אומר לקנוס את ברדה למען יראו וייראו אם על זה אסי ואלונה יבליגו זה עוד עלול לעלות לנו בהמשך העונה מצד שחקנים אחרים.
nir767676 כתב:מסכים עם הרוב פה, שיעשו עם ברדה מה שצריך לעשות. אף אחד לא ישחק פה משחקים של אגו
azb852 כתב:חייב לנהוג כלפיו ביד נוקשה לא יתכן שהקפטן שלנו חתנהג ככה
ForeverRed כתב:
לצערי ברדה בדרך להכנס לרשימה של שחקנים גדולים שזקנתם מביישת את צעירותם.
ההתנהגות שלו מתחת לכל ביקורת וצריך לטפל בה. אסור להבליג.
RedHell כתב:
אעל זה יהיה לי מאוד קשה לסלוח לו עם כל האהבה.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
לא רוצה שייפתח באף משחק של הקבוצה בקרוב, ולמען האמת? לדעתי הוא גם צריך להיות שלישי בהיררכיה אחרי שלומי.
Totti כתב:
אין לו מקום לפני שהר ברוטציה גם על רגל אחת של בן והגיע הזמן שיבהירו לו את זה טוב טוב, דרך קנס שמן או ישיבה ביציע
דר אדום בנשמה כתב:
הוצעת לי את המילים מהמקלדת.
הגיע הזמן שיפסיקו אצלנו להיות נחמדים ויתחילו להיות קשוחים אחרת זה מתחיל בברדה ויימשך עם כל יתר הכוכבים.
הגיע הזמן ששחקנים יבינו שהם צריכים להיות מקצוענים ולא לשחק משחקי אגו.
ואגב מבחינתי ישיבה ביציע זה לא מכובד, קנס שמן=ועדת משמעת ושברדה יישב על הספסל משחק הבא.
ns75 כתב:מקרה ברדה הוא סיפור מוכר בכדורגל הישראלי
נימני במכבי,קטן בחיפה, בניון בחיפה וכו׳
כל אחד בתורו החריב את הסיכוי של הקבוצה שלו לקחת אליפות, על חשבון האגו האישי שלו
אם ברדה ממשיך להתנהג כך, ואני אומר את זה בכאב, אלונה צריכה לחתוך אותו מהקבוצה, אחרת הדרך לאבדון קרובה
doctorslayer כתב:לך תהיה מנהל ספורטיבי, שחרר אותנו מהשטויות שלך על המגרש, אהה שוב סליחה?
לקט תגובות מהנושא כאן.
אז מה היה לנו כאן:
להושיב את הקפטן שלנו ואולי הסמל הכי גדול של המועדון ביציע במשחק מול מכבי חיפה במשחק הפתיחה של האיצטדיון החדש (מדובר בילד שעלה מהנוער וסירב להיכנס כמחליף שהוא צריך לעבור סדרת חינוך?).
לקנוס אותו (מדובר בשחקן שלא הגיע לאימון או סירב להתחלף או התראיין כנגד הבעלים או המאמן?).
שיעשו איתו מה שצריך לעשות (לתלות אותו בכיכר העיר?)
יד קשה (לשחרר אותו מהמועדון?).
זקנתו מביישת את צעירותו (בכל זאת שחקן שלא קרע זוג נעליים, לא מדובר באחד הסמלים הכי גדולים של המועדון מאז ומתמיד שלוקח הכל ללב גם כשמוציאים אותו כשהקבוצה לא מצליחה והוא מרגיש שהוא יכול להישאר על הדשא ולעזור לה)
קשה לסלוח לו עם כל האהבה (ברור, זה לא שברדה אחראי מקצועית יותר מכל אחד אחר על המהפך במועדון, שהחתימה שלו והדיבורים שלו פחתו את הדלת לשחקנים כמו בוזגלו, סהר, צדק ואחרים, כשלפני ברדה גם הכסף של אלונה לא עזר להנחית כאן אף אחד חוץ משחקנים כמו דוד רביבו, ליאור אסולין וערן לוי).
לא רוצה לראות אותו פותח באף משחק של הקבוצה מקרוב (סדרת חינוך לשחקן הנוער ברדה כבר אמרנו?).
קנס שמן או ישיבה ביציע (רק דרך הכיס נלמד את ברדה לקח. אין השחקנים הצעירים האלה חייבים ללמוד לקח).
קנס שמן=ועדת משמעת (ראה לעיל שורה למעלה).
השוואה לנימני, קטן ובניון, רמזים שהוא מחריב את הקבוצה, מחשבות על לחתוך את ברדה מהקבוצה (אין ספק, להיות מאוכזב ומתוסכל מהחילוף כשיש עוד שחקן פצוע על הדשא זה שווה ערך ליצירת מחנאות בתוך הקבוצה והליכה כנגד המאמן או הבעלים).
ולקינוח קריאה לברדה לפרוש ולהפוך למנהל ספורטיבי (מזל שאף אחד כאן לא הקצין).
אני אמשיך לכתוב, שזה נושא הזוי.
אני לא אובייקטיבי ובחיים לא אהיה אובייקטיבי כשמדובר בהפועל באר שבע.
מי כאן שטוען שהוא אובייקטיבי כשהוא מדבר על הקבוצה הוא בעיקר משקר לעצמו. אין דבר כזה אוהד כדורגל אובייקטיבי.
אם כבר חוסר אובייקטיביות, זה לכתוב תגובה כשהדם רותח, להבין שהתגובה הייתה קיצונית מידי (אם בגלל שהזמן עובר והדם נרגע ואתה מבין שהתגובה שלך הייתה קיצונית מידי או בגלל שאתה שומע שהשחקנים רצו לברדה אחרי הגול של חובאן ושהוא ובכר התחבקו ארוכות אחרי המשחק או אחרי ששומעים את התגובות של ברדה ומבינים שהנושא נופח מעבר לכל פרופורציה) ועדין לא לקחת את הדברים שלך חזרה ולהגיד טעיתי בתגובה הקודמת, הגזמתי בתגובה.
הזוי זה לערוך השוואה בין אישיות כמו אליניב ברדה, לאישיות כמו אבי נימני, יניב קטן ויוסי בניון, שעשו מחנאות בתוך הקבוצה, שפילגו אותה, שפעלו מבפנים נגד המועדון.
הזוי זה לשכוח את המלחמה וההקרבה של אליניב ברדה כשנכנס כמחליף מול קריית שמונה ומכבי תל אביב, מה שמלמד שמבחינת ברדה לא משנה אם הוא משחק 90 דקות או 20 דקות, הוא יתן את הלב על המגרש.
הזוי זה לראות את חובאן והשחקנים רצים לברדה אחרי הגול, לראות את בכר מתחבק איתו ארוכות אחרי המשחק, לשמוע את ההסברים של ברדה אחרי המשחק, ועדין לא להודות בטעות, כאילו אנחנו עיתונאים שמחפשים כותרות ולא אוהדים הקבוצה שמחפשים את טובת הקבוצה.
אני לא מקורב לאליניב בשום דרך. לא קרוב משפחה שלי, לא שכן שלי, לא חבר שלי. פגשתי אותו שלוש פעמים בלבד בכל החיים שלי. פעמיים במפגשים שהתקיימו עם אוהדים ופעם אחת באוגוסט כשהייתי באילת וראיתי אותו על הטיילת ודיברתי איתו קצת.
אני אוהד הפועל באר שבע, אני יודע מה החשיבות של אליניב ברדה להפועל באר שבע, אני שומע בראיונות שחקן כמו חובאן שמדבר על החשיבות של אליניב, אני שומע בראיונות את אסי מדבר על החשיבות של אליניב להפועל באר שבע, אני יודע מי זה אליניב ברדה להפועל באר שבע ועקבתי אחריו לאורך כל הקרירה, ולכן אני יודע להעריך את אליניב ברדה ולקחת בפרופורציות הנכונות את מה שהיה בשבת.
הזוי בשבילי זה אנשים שמתנהגים כאילו מדובר בשחקן שהגיע היום למועדון וצריך להעמיד אותו במקום או להסביר לו מה זה המועדון הזה או צריך לתת לו תמריצים כדי להבין את מקומו במועדון.
יש להרבה אוהדים שלנו זיכרון קצר, יש להרבה אוהדים שלנו אגו גדול שלא מוכן להודות בטעות, יש להרבה אוהדים שלנו ניסיון להראות עד כמה הם אוהדים גדולים של המועדון אוהדים כל כך גדולים שהם מוכנים להכנס באליניב ברדה.
אז כן, נושא הזוי מבחינתי, תגובות קיצוניות בלי שום קשר למציאות, ולא אכפת לי אם אותם מבקרים שוב יגידו שאני לא אוביקטייבי ושאני לא מדבר מהראש, הגישה בטופיק הזה היא גישה ישראלית טיפוסית של לקנוס, לשלוח ליציע, להעיף מהקבוצה, לתלות בכיכר העיר, בלי שום מבט לעתיד. כבר הזכרתי את יונייטד וגיגס ואיך הם התנהלו שם. כל כך שונה מנקודת המבט הישראלית של לחפש את הצהוב והבלאגן וישר לתלות את השחקן בכיכר בעיר.