רוביק תיזהר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: רוביק תיזהר

שליחה על ידי dardasmiley »

אולי למישהו יש גישה למייל האישי של ה*בל הזה שיפרסם אותו פה אני אנסה לנסח איזשהו מכתב ואעלה לפורום ואז כל אחד יוכל לשלוח לו את זה ולפוצץ לו את תיבת הדואר. המלחמה עכשיו היא בכל הכיוונים ואם אפשר גם להוציא אותו מדעתו על הדרך זה יכול להיות נפלא.....

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

רונן כהן כתב: מכיוון שמחר יום הזיכרון אני מעדיף לא להפגין היום כי יש לנו חברים שהם אחים שכולים אז נעבור את יום הזכרון וניכנס בכל העוצמה ברוביק דנילוביץ.

תודה.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אגב יש חוסר תיאום בגירסאות של הלשכה של הליצן.

במעריב טענו בלישכתו שהוא לא הגיע למשחק "כדי לא לגזור קופון"
בידיעות טענו מלשכתו שרוביק הודה לאלונה על ההזמנה (היא הזמינה אותו באופן אישי והוא לא טרח לבוא) אך אמר שהוא אינו הולך למשחקי כדורגל מזה שנים ולא היה כאן דבר אישי.

תחשבו שם בלשכה על שקר קצת יותר מוצלח משני אלו ותדבקו בו, בכל כלי התקשורת, יצאתם טמבלים.

***נ.ב
שימו לב שיש מספר גבוה של אורחים כרגע בפורום (22), לא מדובר רק באנשי הקבוצה, לדעתי נכנסו לכאן עכשיו גם תקשורת למיניהם ואנשיו של הליצן שרוצים לראות מה בתיכנון שלנו שלא יהיו לו הפתעות.

סמל אישי של משתמש
רונן כהן
Title: שער 2

שליחה על ידי רונן כהן »

טוב חברה אז כנראה שכל מה שרשמנו כבר עשה משהו,על הבוקר פתחתי עיתון וקראתי שרוביק וברקת ייפגשו שוב.
אז רוביק כנראה שאחד מאנשייך נכנס וקרא את כל מה שרשום פה אז תעשה טובה לעצמך ותחסוך לעצמך צרות ותיתן את כל מה שאתה צריך לתת.
אם לא תיתן אנחנו נוכיח לך כמה אנחנו חזקים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

רונן כהן כתב:טוב חברה אז כנראה שכל מה שרשמנו כבר עשה משהו,על הבוקר פתחתי עיתון וקראתי שרוביק וברקת ייפגשו שוב.
אז רוביק כנראה שאחד מאנשייך נכנס וקרא את כל מה שרשום פה אז תעשה טובה לעצמך ותחסוך לעצמך צרות ותיתן את כל מה שאתה צריך לתת.
קראתי כמוך, זהו נסיון עלוב לנסות לצנן את האוירה וצריך להיאבק בכל הכוח על אלונה וברגע שיסתיים הנושא
של אלונה אז להילחם בו על האיצטדיון.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

רונן כהן כתב:טוב חברה אז כנראה שכל מה שרשמנו כבר עשה משהו,על הבוקר פתחתי עיתון וקראתי שרוביק וברקת ייפגשו שוב.
אני לא קונה את הפגישה הנוספת ואל לנו לתלות בה תקוות
צריך לפעול כל עוד העניין חם.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

לא תולה בפגישה שלהם תקוות,גם אם הם יסתדרו עלינו להראות לרוביק דנילוביץ איזה עוצמה יש לנו ושבפעם הבאה יחשוב טוב טוב ולא ינסה להעמיד אותנו למבחן
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

כבר בערב יום העצמאות יהיו הפגנות והתבטאויות ספונטניות כנגדו בשעה שיבוא לנאום בבמות.
אני אישית מקווה להיות באותו יום בערב גם כן שם כדי להשמיע לו מה אני חושב עליו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אפשר לקבוע בבמות מספר אנשים בזמן שהטמבל עולה לנאום ואני מאמין שיצטרפו אלינו עוד כמה וכך נתחיל להשמיע את דעתנו.

בכלל צריך שיהיו תמיד אנשים בכל מקום שהוא מגיע כדי שידע שלא נשתוק על הזלזול שלו בכדורגל ובספורט.

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

בעזרת השם מחר יתחיל הבלגן
תמונה

סמל אישי של משתמש
קובי ממן

שליחה על ידי קובי ממן »

מוטב לו שירד מהעץ שהוא טיפס עליו ויכנע לנו בנושא זה, זו לא בושה, אנחנו תושבי העיר
ולא כדאי לו לצאת נגדנו, את המלחמות שלו שיעשה בחברי המועצה המושחתים שסביבו.
אני שמח שאת הקול שלי הוא לא קיבל, תמיד היתה לי תחושה שהוא איש של טלויזיה ודימוי ולא כל כך איש של
מעשים, אז באמת כדאי לו להיענות לדרישות החוקיות של הקבוצה ולקידום בניית האיצטדיון אחרת הדימוי
העירוני והארצי שלו יפגעו בגדול בעיתונות, ברדיו ובטלויזיה!

בבקשה כל פעילות וכל הפגנה שתקבע נא להודיע כאן, שכולנו נידע תמיד מה קורה ומה עושים בכל שלב.
בהצלחה לנו.

שלח תגובה