רוביק תיזהר
- dardasmiley
Re: רוביק תיזהר
אולי למישהו יש גישה למייל האישי של ה*בל הזה שיפרסם אותו פה אני אנסה לנסח איזשהו מכתב ואעלה לפורום ואז כל אחד יוכל לשלוח לו את זה ולפוצץ לו את תיבת הדואר. המלחמה עכשיו היא בכל הכיוונים ואם אפשר גם להוציא אותו מדעתו על הדרך זה יכול להיות נפלא.....
- אדומה דרומית
רונן כהן כתב: מכיוון שמחר יום הזיכרון אני מעדיף לא להפגין היום כי יש לנו חברים שהם אחים שכולים אז נעבור את יום הזכרון וניכנס בכל העוצמה ברוביק דנילוביץ.
תודה.
- אדומה דרומית
אגב יש חוסר תיאום בגירסאות של הלשכה של הליצן.
במעריב טענו בלישכתו שהוא לא הגיע למשחק "כדי לא לגזור קופון"
בידיעות טענו מלשכתו שרוביק הודה לאלונה על ההזמנה (היא הזמינה אותו באופן אישי והוא לא טרח לבוא) אך אמר שהוא אינו הולך למשחקי כדורגל מזה שנים ולא היה כאן דבר אישי.
תחשבו שם בלשכה על שקר קצת יותר מוצלח משני אלו ותדבקו בו, בכל כלי התקשורת, יצאתם טמבלים.
***נ.ב
שימו לב שיש מספר גבוה של אורחים כרגע בפורום (22), לא מדובר רק באנשי הקבוצה, לדעתי נכנסו לכאן עכשיו גם תקשורת למיניהם ואנשיו של הליצן שרוצים לראות מה בתיכנון שלנו שלא יהיו לו הפתעות.
במעריב טענו בלישכתו שהוא לא הגיע למשחק "כדי לא לגזור קופון"
בידיעות טענו מלשכתו שרוביק הודה לאלונה על ההזמנה (היא הזמינה אותו באופן אישי והוא לא טרח לבוא) אך אמר שהוא אינו הולך למשחקי כדורגל מזה שנים ולא היה כאן דבר אישי.
תחשבו שם בלשכה על שקר קצת יותר מוצלח משני אלו ותדבקו בו, בכל כלי התקשורת, יצאתם טמבלים.
***נ.ב
שימו לב שיש מספר גבוה של אורחים כרגע בפורום (22), לא מדובר רק באנשי הקבוצה, לדעתי נכנסו לכאן עכשיו גם תקשורת למיניהם ואנשיו של הליצן שרוצים לראות מה בתיכנון שלנו שלא יהיו לו הפתעות.
טוב חברה אז כנראה שכל מה שרשמנו כבר עשה משהו,על הבוקר פתחתי עיתון וקראתי שרוביק וברקת ייפגשו שוב.
אז רוביק כנראה שאחד מאנשייך נכנס וקרא את כל מה שרשום פה אז תעשה טובה לעצמך ותחסוך לעצמך צרות ותיתן את כל מה שאתה צריך לתת.
אם לא תיתן אנחנו נוכיח לך כמה אנחנו חזקים.
אז רוביק כנראה שאחד מאנשייך נכנס וקרא את כל מה שרשום פה אז תעשה טובה לעצמך ותחסוך לעצמך צרות ותיתן את כל מה שאתה צריך לתת.

קראתי כמוך, זהו נסיון עלוב לנסות לצנן את האוירה וצריך להיאבק בכל הכוח על אלונה וברגע שיסתיים הנושארונן כהן כתב:טוב חברה אז כנראה שכל מה שרשמנו כבר עשה משהו,על הבוקר פתחתי עיתון וקראתי שרוביק וברקת ייפגשו שוב.
של אלונה אז להילחם בו על האיצטדיון.
אני לא קונה את הפגישה הנוספת ואל לנו לתלות בה תקוותרונן כהן כתב:טוב חברה אז כנראה שכל מה שרשמנו כבר עשה משהו,על הבוקר פתחתי עיתון וקראתי שרוביק וברקת ייפגשו שוב.
צריך לפעול כל עוד העניין חם.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
לא תולה בפגישה שלהם תקוות,גם אם הם יסתדרו עלינו להראות לרוביק דנילוביץ איזה עוצמה יש לנו ושבפעם הבאה יחשוב טוב טוב ולא ינסה להעמיד אותנו למבחן

כבר בערב יום העצמאות יהיו הפגנות והתבטאויות ספונטניות כנגדו בשעה שיבוא לנאום בבמות.
אני אישית מקווה להיות באותו יום בערב גם כן שם כדי להשמיע לו מה אני חושב עליו.
אני אישית מקווה להיות באותו יום בערב גם כן שם כדי להשמיע לו מה אני חושב עליו.
הפועל אני כבר משתגע
אפשר לקבוע בבמות מספר אנשים בזמן שהטמבל עולה לנאום ואני מאמין שיצטרפו אלינו עוד כמה וכך נתחיל להשמיע את דעתנו.
בכלל צריך שיהיו תמיד אנשים בכל מקום שהוא מגיע כדי שידע שלא נשתוק על הזלזול שלו בכדורגל ובספורט.
בכלל צריך שיהיו תמיד אנשים בכל מקום שהוא מגיע כדי שידע שלא נשתוק על הזלזול שלו בכדורגל ובספורט.
מוטב לו שירד מהעץ שהוא טיפס עליו ויכנע לנו בנושא זה, זו לא בושה, אנחנו תושבי העיר
ולא כדאי לו לצאת נגדנו, את המלחמות שלו שיעשה בחברי המועצה המושחתים שסביבו.
אני שמח שאת הקול שלי הוא לא קיבל, תמיד היתה לי תחושה שהוא איש של טלויזיה ודימוי ולא כל כך איש של
מעשים, אז באמת כדאי לו להיענות לדרישות החוקיות של הקבוצה ולקידום בניית האיצטדיון אחרת הדימוי
העירוני והארצי שלו יפגעו בגדול בעיתונות, ברדיו ובטלויזיה!
בבקשה כל פעילות וכל הפגנה שתקבע נא להודיע כאן, שכולנו נידע תמיד מה קורה ומה עושים בכל שלב.
בהצלחה לנו.
ולא כדאי לו לצאת נגדנו, את המלחמות שלו שיעשה בחברי המועצה המושחתים שסביבו.
אני שמח שאת הקול שלי הוא לא קיבל, תמיד היתה לי תחושה שהוא איש של טלויזיה ודימוי ולא כל כך איש של
מעשים, אז באמת כדאי לו להיענות לדרישות החוקיות של הקבוצה ולקידום בניית האיצטדיון אחרת הדימוי
העירוני והארצי שלו יפגעו בגדול בעיתונות, ברדיו ובטלויזיה!
בבקשה כל פעילות וכל הפגנה שתקבע נא להודיע כאן, שכולנו נידע תמיד מה קורה ומה עושים בכל שלב.
בהצלחה לנו.