הפינה האופטימית למחזור 7

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: הפינה האופטימית למחזור 7

שליחה על ידי גיא חניה »

ns75 כתב:לראות את דובב ולזכור שהוא כבר לא אצלנו
חחח ששלומי עמד להכנס , דובב בא לצאת מתוך הרגל.
איכס.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בוזגלו לא משחק ואנחנו נראים מעולה.
לא היה קיים דבר כזה תחת אלישע.

אני לא ראיתי הורדת רגל מהגז כגורם שלילי במיוחד.
הרבה זמן חיכיתי לראות אותנו משייטים בניוטרל לניצחון והיום זה לגמרי קרה.
היו דקות לא משהו בין 60-70, בין 70-77 הנענו כדור טוב וביטלנו לחלוטין כל ניצן של מומנטום ירושלמי.
יצרנו גם 2 מצבים של 100% שער בדקות הללו שהיו צריכים לגמור את המשחק לגמרי.
אנחנו כאוהדים לא נהיה רגועים אף פעם, אבל ברור שלאוהד נייטרלי לא היה אפילו ספק קל איך זה יסתיים גם אחרי השער שלהם.
ככה קבוצות גדולות מנצחות משחקים.

לא קונה את "היינו שמים 7 ושולחים מסר לליגה".
אם הייתי אוהד הפועל ת"א הייתי מודאג הרבה יותר אחרי המשחק היום מאשר אחרי החמישייה לפ"ת.

יאללה, לצאת לרצף ניצחונות.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

מליקסון- מ ל ך !
וואקמה- עכשיו אני מבין למה טוטי לא הפסיק לפמפם את השם שלו
אוגו- פירק את בית"ר באמצע, אף אחד לא יכול עליו בליגת הדרדסים שלנו
שוב חוזרים מפגרה ומנצחים משחק חוץ

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שיש כתב:מליקסון- מ ל ך !
וואקמה- עכשיו אני מבין למה טוטי לא הפסיק לפמפם את השם שלו
אוגו- פירק את בית"ר באמצע, אף אחד לא יכול עליו בליגת הדרדסים שלנו
שוב חוזרים מפגרה ומנצחים משחק חוץ
תודה רבה לך.

מייכול עליו?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

מליקסון פשוט היה אדיר, אין מילים, שניה לפני הקרן אני אומר לחבר שלי למה עוג פעם קרן קצרה, עוד לא סיימתי את המשפט ואני רואה את מליקסון פשוט זורק את שני השומרים שלו ונשארתי עם הפה פעור.
דבר שני נוואקמה, רואים שבלי קשר לזה שחזר לכושר, החיבור שלא היה קיים במשחקים הראשונים פשוט מגיע, השילוב עם מליקסון ועם אופיר נראה פשוט מעולה.
דווידזאדה היה פשוט נפלא היום, ופשוט נהניתי לראות אותו משחק, רק שימשיך להוכיח לנו שעונה שעברה הייתה מעידה חד פעמית.

הדבר האחרון שאני רוצה לדבר עליו זה בכר והמשחק שלנו.

אחרי הגול השלישי, שהקבוצה פשוט נראתה מצויין, אני אומר לחבר שלי, כמעט לפני שנה, היינו פה בטדי עם 5000 אוהדים ושיחקנו את המחצית הראשונה אחת הגרועות שהיו לנו, ואז קיבלנו את האדום שלמעשה הביא לנו בדיעבד את הניצחון, הלכנו אחורה, בייתר לחצה ואנחנו ב 3 עקיצות הבאנו ניצחון ענק שלולא האדום אני לא בטוח שהיה מגיע. הייתי שמח מהניצחון אבל בלב גם אם לא הודיתי בזה בפומבי ידעתי שניצחנו בתחת ושזה לא זה. שנה עברה, וארבעה-חמישה חודשים שבכר פה, ושוב מגיעים לטדי למשחק חוץ, שניים מהכוכבים שלך לא משחקים, ומה דקה הראשונה אתה יודע שיהיה טוב, ועובר 5 דקות ואתה רואה שהמגמה של המשחקים האחרונים נמשכת, ודברים שהלכו פחות טוב במשחקים הקודמים הולכים יותר טוב, ואתה רואה דרך, וגול ראשון ואתה לא מופתע, ואז גול שני ואתה מבין שזה לא מיקרי, וגול שלישי וזה כבר נראה כמו עיניין של רצון, מצי שנרצה אנחנו יכולים לכבוש, ואפילו כשבייתר כובשת אין לך את ההרגשה של הנה הם חוזרים.
שני משחקים, שני קבוצות שאמורות להתחרות על כל התארים, שני ניצחונות, כמעט אותם השחקנים, אבל גישה שונה ומאמן אחר.
זהו פרקתי

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אופיר !!!חוזר לעצמו ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

גמישות המערך תוך כדי משחק, מ433 לשיטת היהלום.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

מעל כולם בכר, הכין את הקבוצה בצורה מצוינת גם בפן המנטלי.
רבעיית ההגנה במשחק על סף המושלם, סוארז מראה סימני התאוששות, אופיר המגן השמאלי הטוב בארץ וגם מתן אוחיון במשחק טוב.
אוגו וראדי במשחק סולידי,הובאן מעט מפוזר אבל יש לו הנחה מפאת העייפות מהנבחרת.
ברדה די פושר למרות הגול. לא מעט פעמים הוא תוקע את השטף במשחק אבל את המנהיגות והמחוייבות אי אפשר לקחת לו.
בסוף אחרונים חביבים, מאוטוני מליווקאמה..
ככה נווקאמה משחק כשהוא מחויך ושמח, שובר שיוויון בליגה שלנו. רק חבל שדקה 70 כבר נגמר לו האויר.
מליקסון אל, כל מילה מיותרת.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

blueman כתב:מליקסון פשוט היה אדיר, אין מילים, שניה לפני הקרן אני אומר לחבר שלי למה עוג פעם קרן קצרה, עוד לא סיימתי את המשפט ואני רואה את מליקסון פשוט זורק את שני השומרים שלו ונשארתי עם הפה פעור.
דבר שני נוואקמה, רואים שבלי קשר לזה שחזר לכושר, החיבור שלא היה קיים במשחקים הראשונים פשוט מגיע, השילוב עם מליקסון ועם אופיר נראה פשוט מעולה.
דווידזאדה היה פשוט נפלא היום, ופשוט נהניתי לראות אותו משחק, רק שימשיך להוכיח לנו שעונה שעברה הייתה מעידה חד פעמית.

הדבר האחרון שאני רוצה לדבר עליו זה בכר והמשחק שלנו.

אחרי הגול השלישי, שהקבוצה פשוט נראתה מצויין, אני אומר לחבר שלי, כמעט לפני שנה, היינו פה בטדי עם 5000 אוהדים ושיחקנו את המחצית הראשונה אחת הגרועות שהיו לנו, ואז קיבלנו את האדום שלמעשה הביא לנו בדיעבד את הניצחון, הלכנו אחורה, בייתר לחצה ואנחנו ב 3 עקיצות הבאנו ניצחון ענק שלולא האדום אני לא בטוח שהיה מגיע. הייתי שמח מהניצחון אבל בלב גם אם לא הודיתי בזה בפומבי ידעתי שניצחנו בתחת ושזה לא זה. שנה עברה, וארבעה-חמישה חודשים שבכר פה, ושוב מגיעים לטדי למשחק חוץ, שניים מהכוכבים שלך לא משחקים, ומה דקה הראשונה אתה יודע שיהיה טוב, ועובר 5 דקות ואתה רואה שהמגמה של המשחקים האחרונים נמשכת, ודברים שהלכו פחות טוב במשחקים הקודמים הולכים יותר טוב, ואתה רואה דרך, וגול ראשון ואתה לא מופתע, ואז גול שני ואתה מבין שזה לא מיקרי, וגול שלישי וזה כבר נראה כמו עיניין של רצון, מצי שנרצה אנחנו יכולים לכבוש, ואפילו כשבייתר כובשת אין לך את ההרגשה של הנה הם חוזרים.
שני משחקים, שני קבוצות שאמורות להתחרות על כל התארים, שני ניצחונות, כמעט אותם השחקנים, אבל גישה שונה ומאמן אחר.
זהו פרקתי
ּ+1111 בנוגע להכל. הלוואי שנגיע בגישה דומה גם בשבוע הבא בטרנר, לאחר מכן חיפה והכי חשוב - מכבי.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

מסכים כמעט עם כל מה שנאמר אבל פרט למליקסון ווקאמה הענקיים סוארס חזר לעצמו ואופיר ממשיך להיות פשוט אדיר!!!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אגב, אני ממש מרוצה מהמצבים נייחים בזמן האחרון. אחרי הזוועות נגד עכו וחיפה, נראה שעבדו על זה באימונים. נגד פ"ת והיום זה הניב שני גולים ושני מצבים מסוכנים מאוד.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הפועלעולה כתב:אגב, אני ממש מרוצה מהמצבים נייחים בזמן האחרון. אחרי הזוועות נגד עכו וחיפה, נראה שעבדו על זה באימונים. נגד פ"ת והיום זה הניב שני גולים ושני מצבים מסוכנים מאוד.
לדעתי זה גם בזכות ראדי שצריך לקבל את הכדורים גם שבוזגלו על המגרש.

בכלל לבוזגלו אני הייתי נותן רק בעיטות מטווח קרוב שם הוא עדיין מסוכן ומתחיל לחלק את הנטל הקבוצתי.
ראדי קרנות וחופשיות, בוזגלו בבעיטות ליד הרחבה.
דברים כאלו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

פשוט עמדתי והתקשתי להאמין שכמעט אותה חבורה שיחקה כאן בשנה שעברה(למעט ראדי, אוחיון, צדק ונאווקמה).

איזו קבוצה מאומנת, איזה הנעת כדור, שליטה אבסולוטית במגרש, סגירות נהדרות.

אין מילים, רק שימשך כך
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הדקה ה22 שבה מליקסון השווה את הסטטיסטיקה שלו מכל העונה שעברה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ברק בכר שמתראיין אחרי המשחק ומדבר על כך שאנחנו צריכים ללמוד לדרוס ולשמור על שער נקי.

שלח תגובה