חחח ששלומי עמד להכנס , דובב בא לצאת מתוך הרגל.ns75 כתב:לראות את דובב ולזכור שהוא כבר לא אצלנו
איכס.
חחח ששלומי עמד להכנס , דובב בא לצאת מתוך הרגל.ns75 כתב:לראות את דובב ולזכור שהוא כבר לא אצלנו
תודה רבה לך.שיש כתב:מליקסון- מ ל ך !
וואקמה- עכשיו אני מבין למה טוטי לא הפסיק לפמפם את השם שלו
אוגו- פירק את בית"ר באמצע, אף אחד לא יכול עליו בליגת הדרדסים שלנו
שוב חוזרים מפגרה ומנצחים משחק חוץ
ּ+1111 בנוגע להכל. הלוואי שנגיע בגישה דומה גם בשבוע הבא בטרנר, לאחר מכן חיפה והכי חשוב - מכבי.blueman כתב:מליקסון פשוט היה אדיר, אין מילים, שניה לפני הקרן אני אומר לחבר שלי למה עוג פעם קרן קצרה, עוד לא סיימתי את המשפט ואני רואה את מליקסון פשוט זורק את שני השומרים שלו ונשארתי עם הפה פעור.
דבר שני נוואקמה, רואים שבלי קשר לזה שחזר לכושר, החיבור שלא היה קיים במשחקים הראשונים פשוט מגיע, השילוב עם מליקסון ועם אופיר נראה פשוט מעולה.
דווידזאדה היה פשוט נפלא היום, ופשוט נהניתי לראות אותו משחק, רק שימשיך להוכיח לנו שעונה שעברה הייתה מעידה חד פעמית.
הדבר האחרון שאני רוצה לדבר עליו זה בכר והמשחק שלנו.
אחרי הגול השלישי, שהקבוצה פשוט נראתה מצויין, אני אומר לחבר שלי, כמעט לפני שנה, היינו פה בטדי עם 5000 אוהדים ושיחקנו את המחצית הראשונה אחת הגרועות שהיו לנו, ואז קיבלנו את האדום שלמעשה הביא לנו בדיעבד את הניצחון, הלכנו אחורה, בייתר לחצה ואנחנו ב 3 עקיצות הבאנו ניצחון ענק שלולא האדום אני לא בטוח שהיה מגיע. הייתי שמח מהניצחון אבל בלב גם אם לא הודיתי בזה בפומבי ידעתי שניצחנו בתחת ושזה לא זה. שנה עברה, וארבעה-חמישה חודשים שבכר פה, ושוב מגיעים לטדי למשחק חוץ, שניים מהכוכבים שלך לא משחקים, ומה דקה הראשונה אתה יודע שיהיה טוב, ועובר 5 דקות ואתה רואה שהמגמה של המשחקים האחרונים נמשכת, ודברים שהלכו פחות טוב במשחקים הקודמים הולכים יותר טוב, ואתה רואה דרך, וגול ראשון ואתה לא מופתע, ואז גול שני ואתה מבין שזה לא מיקרי, וגול שלישי וזה כבר נראה כמו עיניין של רצון, מצי שנרצה אנחנו יכולים לכבוש, ואפילו כשבייתר כובשת אין לך את ההרגשה של הנה הם חוזרים.
שני משחקים, שני קבוצות שאמורות להתחרות על כל התארים, שני ניצחונות, כמעט אותם השחקנים, אבל גישה שונה ומאמן אחר.
זהו פרקתי
לדעתי זה גם בזכות ראדי שצריך לקבל את הכדורים גם שבוזגלו על המגרש.הפועלעולה כתב:אגב, אני ממש מרוצה מהמצבים נייחים בזמן האחרון. אחרי הזוועות נגד עכו וחיפה, נראה שעבדו על זה באימונים. נגד פ"ת והיום זה הניב שני גולים ושני מצבים מסוכנים מאוד.