הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
zahipan

Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.

שליחה על ידי zahipan »

אדום זקן כתב:אני לא יכול לשמוע כבר את הזיוני שכל על אלישע,תפסיקו להיות אוהדי כדורגל ממוצעים עם זכרון של דג זהב,תלמדו גם לכבד את מה שעשה.
הוא זה שישב לאלונה על הראש אחרי העונה הראשונה להתחיל להביא לכאן שחקנים ולא זחאלות.
הוא זה שהביא את בוזגלו וגרם לו לפרוח,הוא זה שבחר את אוגו,הובאן,פאיוביץ,הסיט את סוארס לעמדת הבלם,הפך את הקבוצה לקבוצת צמרת,גם אם לא כל כל אהבתם את הכדורגל.
הוא זה שבנה את התשתית.
בא ברק בכר,בחור אינטלגנט ולקח את זה עוד צעד קדימה.
יאללה תתקדמו ותלמדו להעריך.
אני לא קונה את זה.
התקציב של הקבוצה לא היה קטן גם לפני אלישע לוי, פשוט הביאו שחקנים גרועים ושילמו להם הרבה כסף (בערך כמו שעושים מכבי חיפה) וזה בגלל ששחקנים טובים לא רצו להגיע, מבחינתם באר שבע הייתה עיר קטנה באמצע המדבר. זה היה קצת כמו הביצה והתרנגולת, שחקנים לא רצו להגיע בגלל תדמית הקבוצה, תדמית הקבוצה לא יכלה להשתנות ללא שחקנים טובים, לכן במשך שנים לא התקדמנו במילימטר.

המצב השתנה בדיוק כאשר הבינו שבניית האצטדיון היא מהלך אמיתי ולא עוד סתם הבטחות, זה שכנע את אלונה להשקיע קצת יותר, זה העלה מעט את תדמית הקבוצה והיה חלק בשכנוע שחקנים להגיע לכאן (אני מדבר על ברדה ובוזגלו), כאשר ברדה ובוזגלו הגיעו ולאחר מכן ההצלחות, כשברקע כולם מדברים על האצטדיון החדש שבדרך, זה היה בדיוק הזמן שתדמית הקבוצה השתנתה.

אלישע לוי לא מאמן גרוע, אלא בינוני, ברגע שהכל הולך על המגרש הכל טוב, וזה בזכות איכות שחקנים עדיפה של הקבוצות שלו, ברגע שמתחילות צרות והקבוצה נקלעת לפיגור או ניצבת מול בונקר, אלישע לוי הופך לאובד עצות ואין לו מושג כיצד לשנות זאת , ואת זה ראינו הרבה בעונה שעברה (לפני שנתיים היה לנו את בוזגלו+פלט והמצבים הנייחים, וגם קצת מזל).
אגב, תן לאלישע קבוצה נחותה והוא לא ידע לעשות איתה כלום, להזכירך הוא כמעט הוריד אותנו ליגה, בכל הקבוצות שהצליח הוא הסתמך על איכות שחקנים עדיפה.

ואני לא כל כך בטוח עד כמה אלישע לוי היה אחראי על הבאת הזרים, לדעתי פשוט הנהלת הקבוצה הביאה לו זרים והוא זה שקבע אם להחתים אותם או לא. בנוסף לכך, את בוזגלו הוא לא הביא, אלא ברדה שהיה חבר טוב שלו בבלגיה, וגם את פלט ברדה הביא. אז לפי דעתי האצטדיון + צירוף מקרים נדיר (ברדה שרצה לחזור, בוזגלו שלא הצליח בבלגיה, פלט שהיה שחקן חופשי) + ברדה שבזכותו הגיעו בוזגלו ופלט הם האחראיים העיקריים להצלחה המהירה שלנו, למרות אלישע ולא בזכותו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

די נו, אתם מקשקשים פה קשקושים. זה כבר מביך.
מי שישמע אותכם עוד עלול לחשוב שאלישע אימן קבוצות כוכבים כל הקריירה ולא צמח מהתחתית של התחתית.
זכותכם לא לאהוב וגם לא להעריך, אבל יש גבול.
הוא עדיין אחד המאמנים הבכירים בארץ בשנים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב:די נו, אתם מקשקשים פה קשקושים. זה כבר מביך.
מי שישמע אותכם עוד עלול לחשוב שאלישע אימן קבוצות כוכבים כל הקריירה ולא צמח מהתחתית של התחתית.
זכותכם לא לאהוב וגם לא להעריך, אבל יש גבול.
הוא עדיין אחד המאמנים הבכירים בארץ בשנים האחרונות.
סבבה אחי, אתה צודק, אין על זה ויכוח.
הויכוח הוא על "תעשו כבוד" לאלישע.

אני בגישה של לא להזכיר אותו בכלל, הפצע מהגמר טרם הגליד. אבל אם כבר באלישע עסקינן, אין סיבה לדבר עליו ביראה וכבוד, הוא די ביזה את עצמו ואותנו בשבועות האחרונים שלו כאן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

סליחה?
הפכתם את אלישע למינימום אמציה לבקוביץ'.
כן היו לו הצלחות והוא הפך את סוארס לבלם ברגע הנכון אבל בחייאת ראבק הכדורגל אצלו היה אנטי כדורגל, הוא היה חי בפלנטה שבה הכושר הגופני של הקבוצה זה הכושר הכי טוב בארץ (אחריי מכבי כמובן) ושאנחנו נתנו עונה גדולה יותר עונה שעברה מלפניי שתי עונות שאז היינו הכי קרובים למלחמה כלשהי על אליפות.
עונה שעברה לא באמת השתפרנו וגם בגביע המשיך להיות לנו מזל יותר משכל עם הגרלות קלילות שבסופן הגיע הגמר המביך בתולדות המועדון ויותר מביך מהגמר מול הפועל רמת גן!
ובל נשכח אתהעונה הראשונה שהיינו במרחק של הפסד מלרדת ליגה ואגון אלישע לא קרה לזה כישלון....

וד"א מי אתה אורן שתשתיק פה אנשים??
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:סליחה?
הפכתם את אלישע למינימום אמציה לבקוביץ'.
כן היו לו הצלחות והוא הפך את סוארס לבלם ברגע הנכון אבל בחייאת ראבק הכדורגל אצלו היה אנטי כדורגל, הוא היה חי בפלנטה שבה הכושר הגופני של הקבוצה זה הכושר הכי טוב בארץ (אחריי מכבי כמובן) ושאנחנו נתנו עונה גדולה יותר עונה שעברה מלפניי שתי עונות שאז היינו הכי קרובים למלחמה כלשהי על אליפות.
עונה שעברה לא באמת השתפרנו וגם בגביע המשיך להיות לנו מזל יותר משכל עם הגרלות קלילות שבסופן הגיע הגמר המביך בתולדות המועדון ויותר מביך מהגמר מול הפועל רמת גן!
ובל נשכח אתהעונה הראשונה שהיינו במרחק של הפסד מלרדת ליגה ואגון אלישע לא קרה לזה כישלון....

וד"א מי אתה אורן שתשתיק פה אנשים??
אתה שוב לובש את תחתוני האיומים שלך?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אוף אוף איך הגעתם שוב פעם לדבר על אלישעעעעע

מי שרוצה את מנת האלישע שלו שיפתח ערוץ הילדים יש תכנית בשם הזה עם יובל סמו, אומרים שם את השם שלו 100 פעם בערך. אגב תכנית מצחיקה כמו כל דבר שיובל סמו מעורב בו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Totti כתב:
סבבה אחי, אתה צודק, אין על זה ויכוח.
הויכוח הוא על "תעשו כבוד" לאלישע.

אני בגישה של לא להזכיר אותו בכלל, הפצע מהגמר טרם הגליד. אבל אם כבר באלישע עסקינן, אין סיבה לדבר עליו ביראה וכבוד, הוא די ביזה את עצמו ואותנו בשבועות האחרונים שלו כאן.
לגיטימי לחלוטין. אין לי בעיה עם זה.

התגובה שלי באה בעיקר בגלל אמירות תלושות כמו: "תן לאלישע קבוצה נחותה והוא לא ידע לעשות איתה כלום, להזכירך הוא כמעט הוריד אותנו ליגה, בכל הקבוצות שהצליח הוא הסתמך על איכות שחקנים עדיפה".

זה כבר מנותק מהמציאות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: אתה שוב לובש את תחתוני האיומים שלך?
שמע גמרת אותי מצחוק

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

ForeverRed כתב: לגיטימי לחלוטין. אין לי בעיה עם זה.

התגובה שלי באה בעיקר בגלל אמירות תלושות כמו: "תן לאלישע קבוצה נחותה והוא לא ידע לעשות איתה כלום, להזכירך הוא כמעט הוריד אותנו ליגה, בכל הקבוצות שהצליח הוא הסתמך על איכות שחקנים עדיפה".

זה כבר מנותק מהמציאות.
אתה מנותק מהמציאות.
איזה הישגים יש לאלישע לוי עם קבוצות חלשות?
אתה רואה מאמנים כמו חיים סילבס ורן בן שמעון שמביאים קבוצות חלשות להישגים, מה אלישע לוי עשה כבר?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הדיון על אלישע פשוט לא קשור. חלאס

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

zahipan כתב: אתה מנותק מהמציאות.
איזה הישגים יש לאלישע לוי עם קבוצות חלשות?
אתה רואה מאמנים כמו חיים סילבס ורן בן שמעון שמביאים קבוצות חלשות להישגים, מה אלישע לוי עשה כבר?
הייתי עונה לך אבל קצת נמאס לי מההתעסקות המיותרת הזאת.
אתה מוזמן להיכנס לגוגל ולבדוק מתי אלישע אימן "קבוצות עם עדיפות", להוציא את חיפה והעונה האחרונה בבאר שבע.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

פשוט מקשקשים שטויות בלי שיהיה לכם טיפת מושג על מה אתם מדברים.
כל איש מקצוע ולא אוהד יגיד שאלישע לקח את בש למקום אחר.
כסף גם היה פה לפני ולא ראיתי שעושחם איתו משהו חכם.
אלישע בנה את התשתית וכל נסיון לגרוע מזה הופך אתכם לחסרי מושג.
הבן אדם הריץ שנתיים קבוצה לצמרת,שלא הריחה צמרת 30 שנה.
בשנתיים שהוא היה בצמרת לפחות ל3 קבוצות היו סגלים טובים יותר.
הבעיה היא שהיה צריך לעשות את קפיצת המדרגה הנוספת,שם הוא נכשל ובשביל זה הביאו את בכר שגם 90% מהאנשים כאן חשבו שזה הימור.
עכשיו סבבה לכם,אתם מתבשמים מהכדורגל,מהתקשורת המפרגנת,מהאיצטדיון החדש,אבל תשכחו מי התחיל את כל זה.
ולגהי קבוצות נחותות זה באמת בדיחה,הבן אדם אימן רק קבוצות נחותות עד שהגיע לחיפה,אז די לבלבל במוח.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

וואי וואי הדיון על אלישע יותר מאוס משאלת "וובה בראון זר?" , יאללה שחררו את זה כבר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ואתה שוב לובש את מכנסי המצחיק שלך....
מה הקשר למה שכתבתי?
אני לא מאיים על אף אחד, סך הכל כתבבתי שאורן לא ישתיק פה אנשים זה הכל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

נעול