אני לא קונה את זה.אדום זקן כתב:אני לא יכול לשמוע כבר את הזיוני שכל על אלישע,תפסיקו להיות אוהדי כדורגל ממוצעים עם זכרון של דג זהב,תלמדו גם לכבד את מה שעשה.
הוא זה שישב לאלונה על הראש אחרי העונה הראשונה להתחיל להביא לכאן שחקנים ולא זחאלות.
הוא זה שהביא את בוזגלו וגרם לו לפרוח,הוא זה שבחר את אוגו,הובאן,פאיוביץ,הסיט את סוארס לעמדת הבלם,הפך את הקבוצה לקבוצת צמרת,גם אם לא כל כל אהבתם את הכדורגל.
הוא זה שבנה את התשתית.
בא ברק בכר,בחור אינטלגנט ולקח את זה עוד צעד קדימה.
יאללה תתקדמו ותלמדו להעריך.
התקציב של הקבוצה לא היה קטן גם לפני אלישע לוי, פשוט הביאו שחקנים גרועים ושילמו להם הרבה כסף (בערך כמו שעושים מכבי חיפה) וזה בגלל ששחקנים טובים לא רצו להגיע, מבחינתם באר שבע הייתה עיר קטנה באמצע המדבר. זה היה קצת כמו הביצה והתרנגולת, שחקנים לא רצו להגיע בגלל תדמית הקבוצה, תדמית הקבוצה לא יכלה להשתנות ללא שחקנים טובים, לכן במשך שנים לא התקדמנו במילימטר.
המצב השתנה בדיוק כאשר הבינו שבניית האצטדיון היא מהלך אמיתי ולא עוד סתם הבטחות, זה שכנע את אלונה להשקיע קצת יותר, זה העלה מעט את תדמית הקבוצה והיה חלק בשכנוע שחקנים להגיע לכאן (אני מדבר על ברדה ובוזגלו), כאשר ברדה ובוזגלו הגיעו ולאחר מכן ההצלחות, כשברקע כולם מדברים על האצטדיון החדש שבדרך, זה היה בדיוק הזמן שתדמית הקבוצה השתנתה.
אלישע לוי לא מאמן גרוע, אלא בינוני, ברגע שהכל הולך על המגרש הכל טוב, וזה בזכות איכות שחקנים עדיפה של הקבוצות שלו, ברגע שמתחילות צרות והקבוצה נקלעת לפיגור או ניצבת מול בונקר, אלישע לוי הופך לאובד עצות ואין לו מושג כיצד לשנות זאת , ואת זה ראינו הרבה בעונה שעברה (לפני שנתיים היה לנו את בוזגלו+פלט והמצבים הנייחים, וגם קצת מזל).
אגב, תן לאלישע קבוצה נחותה והוא לא ידע לעשות איתה כלום, להזכירך הוא כמעט הוריד אותנו ליגה, בכל הקבוצות שהצליח הוא הסתמך על איכות שחקנים עדיפה.
ואני לא כל כך בטוח עד כמה אלישע לוי היה אחראי על הבאת הזרים, לדעתי פשוט הנהלת הקבוצה הביאה לו זרים והוא זה שקבע אם להחתים אותם או לא. בנוסף לכך, את בוזגלו הוא לא הביא, אלא ברדה שהיה חבר טוב שלו בבלגיה, וגם את פלט ברדה הביא. אז לפי דעתי האצטדיון + צירוף מקרים נדיר (ברדה שרצה לחזור, בוזגלו שלא הצליח בבלגיה, פלט שהיה שחקן חופשי) + ברדה שבזכותו הגיעו בוזגלו ופלט הם האחראיים העיקריים להצלחה המהירה שלנו, למרות אלישע ולא בזכותו.