Totti כתב:רק הקב"ה ומנהלת הליגה יודעת מדוע המשחק בשני, אבל זה מה שיש ועם זה ננצח(עמה יעמיק).
הפועל Getstock באר שבע תארח את הפועל חיפה וטל בנין למשחק נוסף ששלוש נקודות בו הן בבחינת חובה, כחלק מרצף משחקים "נוחים" על הנייר.
לפני שנשאיר את הטופיק ל-30 עמודים שיחזרו וישחזרו עצמם באותן הודעות מאותם המשתמשים ובאותו הנוסח, נאמר כמה מילים על היריבה.
החשש הגדול שלי התבטל סופית בשבת, כאשר הצליחו חניכו של טל בנין לנצח בסמי בורקס את בני סכנין ודאגו שהכרישים יגיעו להיכל הכדורגל בטרנר ללא מאמן חדש, בדרך כלל ערובה לצרות והתלהבות יתרה. אז על הקווים קפטן נבחרת ישראל לשעבר ועל הדשא לא מעט שחקנים מוכשרים, בעיקר בחלק הקדמי, שיכולים ביום טוב להזיק לכל קבוצה.
בחלק האחורי, מלבד קובאר השוער, ניתן למצוא את מיודענו דור מלול, חיים מגרשווילי והזרים ברונו פיינירו וקניסקאס.
חנן ממן שכמעט וסגר בשורותינו מוביל קישור דינאמי יחד עם תומר סויסה, יוסי דורה, אדריאן רוצט ואושרי רואש, שהוסב לאחרונה מעט קדימה.
בהתקפה יצטרך בנין לבחור בין לאלה, קוראץ ואנס דאבור.
יש לנו שבוע שלם לפחד מלאלה, לכתוב באישון לילה הודעות בנוסח שמעון "לא רגוע בכלל", להתעורר מסיוטים כמו גיא חניה, להתווכח ללא הרף אם לכתוב " חייבים לנצח" זה זלזול או המצב בשטח הלכה למעשה, לעלות פוסטים נשכחים על חטא הגאווה ובעיקר לחכות לשריקת הפתיחה ולעוף הצגה של הגברים באדום.
בעניין השינויים, אני עושים אחד יחד ומרכיב את גורדנה ע"ח הובאן שנראה עייף ולא חד אמש.
יאללה הפועל!
מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות
חשוב להוריד את השחקנים לקרקע ולבוא כל משחק לגופו עם דגשים והכנה מקצועית ומנטלית נכונה.
בקטע המנטלי אני סומך מאוד על ברק בכר, פחות על רוב השחקנים ואני מקווה שפה יבוא השינוי המנטלי שלהם.