הפועל ב״ש- הפועל חיפה, שני 20:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
E26

Re: הפועל ב״ש- הפועל חיפה, שני 20:30, טרנר

שליחה על ידי E26 »

Totti כתב:רק הקב"ה ומנהלת הליגה יודעת מדוע המשחק בשני, אבל זה מה שיש ועם זה ננצח(עמה יעמיק).

הפועל Getstock באר שבע תארח את הפועל חיפה וטל בנין למשחק נוסף ששלוש נקודות בו הן בבחינת חובה, כחלק מרצף משחקים "נוחים" על הנייר.

לפני שנשאיר את הטופיק ל-30 עמודים שיחזרו וישחזרו עצמם באותן הודעות מאותם המשתמשים ובאותו הנוסח, נאמר כמה מילים על היריבה.

החשש הגדול שלי התבטל סופית בשבת, כאשר הצליחו חניכו של טל בנין לנצח בסמי בורקס את בני סכנין ודאגו שהכרישים יגיעו להיכל הכדורגל בטרנר ללא מאמן חדש, בדרך כלל ערובה לצרות והתלהבות יתרה. אז על הקווים קפטן נבחרת ישראל לשעבר ועל הדשא לא מעט שחקנים מוכשרים, בעיקר בחלק הקדמי, שיכולים ביום טוב להזיק לכל קבוצה.

בחלק האחורי, מלבד קובאר השוער, ניתן למצוא את מיודענו דור מלול, חיים מגרשווילי והזרים ברונו פיינירו וקניסקאס.
חנן ממן שכמעט וסגר בשורותינו מוביל קישור דינאמי יחד עם תומר סויסה, יוסי דורה, אדריאן רוצט ואושרי רואש, שהוסב לאחרונה מעט קדימה.
בהתקפה יצטרך בנין לבחור בין לאלה, קוראץ ואנס דאבור.

יש לנו שבוע שלם לפחד מלאלה, לכתוב באישון לילה הודעות בנוסח שמעון "לא רגוע בכלל", להתעורר מסיוטים כמו גיא חניה, להתווכח ללא הרף אם לכתוב " חייבים לנצח" זה זלזול או המצב בשטח הלכה למעשה, לעלות פוסטים נשכחים על חטא הגאווה ובעיקר לחכות לשריקת הפתיחה ולעוף הצגה של הגברים באדום.

בעניין השינויים, אני עושים אחד יחד ומרכיב את גורדנה ע"ח הובאן שנראה עייף ולא חד אמש.

יאללה הפועל!

מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות מנטליות

חשוב להוריד את השחקנים לקרקע ולבוא כל משחק לגופו עם דגשים והכנה מקצועית ומנטלית נכונה.

בקטע המנטלי אני סומך מאוד על ברק בכר, פחות על רוב השחקנים ואני מקווה שפה יבוא השינוי המנטלי שלהם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הספק השבועי לילד, דוידזאדה סובל ממתיחה וצפוי לנוח.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

במצב בו דוידזאדה לא פותח כמו שרשום בONE אז לדעתי צריכים לתת לבן ביטון לפתוח בימין ובן תורג'מן יפתח בשמאל וינסה להיות פחות בהתקפה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:במצב בו דוידזאדה לא פותח כמו שרשום בONE אז לדעתי צריכים לתת לבן ביטון לפתוח בימין ובן תורג'מן יפתח בשמאל וינסה להיות פחות בהתקפה.
תורגמן מגן מאוד התקפי.
אפשר לדבר על האיכות, אבל תוקף הרבה.

ברור שאפשר לשקול את המהלך והוא הגיוני, אבל אם מאחורי המחשבה להציב את אוחיון עומד הרצון להרכיב "בלם" שלישי, אז אין לביטון סיכוי בשיטה הזו.

אני אישית לא מוציא את אוחיון מההרכב, התקפה לא חסרה לנו, הגנה דווקא כן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אם אופיר לא כשיר אז אוחיון חייב לפתוח.
אסור לעשות יותר מדי זעזועים בהגנה.

E26

שליחה על ידי E26 »

ForeverRed כתב:אם אופיר לא כשיר אז אוחיון חייב לפתוח.
אסור לעשות יותר מדי זעזועים בהגנה.
בדיוק.

2 שינויים בהגנה בעמדת המגינים במשחק אחד זה יותר מדי.

הייתי ממשיך עם מתן בצד ימין ומשלב את תורג'מן בצד שמאל.

בהתאם לתוצאה והתפתתחות המשחק הייתי שוקל חילוף של בן במתן.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ONmyOWN כתב: בדיוק.

2 שינויים בהגנה בעמדת המגינים במשחק אחד זה יותר מדי.

הייתי ממשיך עם מתן בצד ימין ומשלב את תורג'מן בצד שמאל.

בהתאם לתוצאה והתפתתחות המשחק הייתי שוקל חילוף של בן במתן.
מה בדיוק מה?
זה יהפוך את היכולת ההתקפית שלנו מעמדת המגנים ללא קיימת, בן תורג'מן לא ייתן לנו את היכולת של אופיר ומתן אוחיון הוא בלם במקור.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

מתן אוחיון יכול לשחק מגן שמאלי ?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

דר אדום בנשמה כתב: מה בדיוק מה?
זה יהפוך את היכולת ההתקפית שלנו מעמדת המגנים ללא קיימת, בן תורג'מן לא ייתן לנו את היכולת של אופיר ומתן אוחיון הוא בלם במקור.
תורגמן לא פחות התקפי מדודזאדה ובטח שלא פחות אפקטיבי מבחינת מספרים.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

ברוח הדברים
משהו מוזר בקשר לבן תורג'מן-
במנגר 15 תורגמן מרים בצורה מטורפת, יש לו יחס של גול לכל 2 הרמות והציון שלו בהרמות הוא 9.
בכל פעם שהייתי חייב גול הייתי מכניס אותו במקום אופיר ומשחק על צד שצאל

E26

שליחה על ידי E26 »

Tal_Hbs כתב:ברוח הדברים
משהו מוזר בקשר לבן תורג'מן-
במנגר 15 תורגמן מרים בצורה מטורפת, יש לו יחס של גול לכל 2 הרמות והציון שלו בהרמות הוא 9.
בכל פעם שהייתי חייב גול הייתי מכניס אותו במקום אופיר ומשחק על צד שצאל

9/20 אתה מתכוון? אם כן 9 זה ציון נמוך מאוד. מה גם שהחקירה הישראלית לא הכי מדוייקת במשחק הזה על אף שהוא הכי מתקרב למציאות.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

ONmyOWN כתב:

9/20 אתה מתכוון? אם כן 9 זה ציון נמוך מאוד. מה גם שהחקירה הישראלית לא הכי מדוייקת במשחק הזה על אף שהוא הכי מתקרב למציאות.
זה מה שהתכוונתי, ציון נמוך והוא מרים בצורה אדירה בפועל

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא יודע כמה שמו לב, אבל אצלנו אוחיון הרבה פעמים עוזב את האגף ונכנס לאמצע כבלם שלישי. במצב כזה למגן השני יש הרבה יותר חופש לעלות. אם בכר ירצה שתורגמן יתקוף הוא יצטרך להרכיב את אוחיון, שהגנתית לדעתי, במיוחד כשאנחנו מחזיקים בכדור ושולטים, שווה יותר מבן ביטון.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

עם כל האהבה לדוידזאדה, מבחינת מספרים בקריירה הוא ותורג'מן לא כאלה רחוקים...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yedidel כתב:עם כל האהבה לדוידזאדה, מבחינת מספרים בקריירה הוא ותורג'מן לא כאלה רחוקים...
אני די בטוח שלתורגמן יש אפילו יותר.

שלח תגובה