הפועל ב"ש- הפועל עכו, שבת, 19:30, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: הפועל ב"ש- הפועל עכו, שבת, 19:30, טרנר.

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב: המציאות של קבוצה דומיננטית שמתמודדת עם צפיפות באמצע היא שבמקרים רבים צריך לצאת קדימה דרך הקווים.

אתה לא מסכים שהוא לוקה מאוד בתחום הזה?
בחיי שלא. זו בדיוק הסטיגמה שבגללה על איבוד אחד ב90 דקות אצטדיון שלהם ירטון.
תסתכל מתי הוא עולה וכמה פעמים הוא מגיע למצב של קרוס על סף הרחבה כשהוא חופשי לעומת אופיר שהרבה פעמים עולה ללא תכלית.
שלא יובן לא נכון, לא אומר שהוא יותר טוב מאופיר באופן כללי, אלא שהוא בפורמה טובה יותר נכון לעכשיו וצריך לתת לו להמשיך איתה עד שזה יראה סימני דעיכה.

סמל אישי של משתמש
Shayke10
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Shayke10 »

העונה מאוד אהבתי את המהירות של אופיר על הקו ואת שיתוף הפעולה עם טוני. מה שכן, לא זוכר שום בישול, וגם לא מסירת מפתח שהביאה לגול, לעומת בן ביטון. מי יכול לשלוף קצת סטטיסטיקה של תרומה התקפית של מגינים בשנתיים האחרונות?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Shayke10 כתב:העונה מאוד אהבתי את המהירות של אופיר על הקו ואת שיתוף הפעולה עם טוני. מה שכן, לא זוכר שום בישול, וגם לא מסירת מפתח שהביאה לגול, לעומת בן ביטון. מי יכול לשלוף קצת סטטיסטיקה של תרומה התקפית של מגינים בשנתיים האחרונות?
את התרומה של אופיר בשנתיים האחרונות אפשר לספור על יד אחת.
נדמה לי שיש לו גג שני בישולים.
לעומת זאת לבן ביטון יש בשנה וחצי האחרונות 7 בישולים ושער.
אומנם הוא לא מגן כובש אבל בכל הקדור לבידולים יש לו את זה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב: לא יודע על מה אתה מדבר, אולי פעם או פעמיים במשחק הוא לא עולה בתזמון הנכון.
בכל השאר הוא עולה בתזמון מושלם לכדור שנמסר לו ומוצא את עצמו חופשי להגבהה.
בדיוק ההיפך מדודזאדה שרוב העליות שלו הם סרק (נעזוב בצד את זה שהוא לא יודע להרים, הוא כמעט ולא מגיע למצבי הרמה טובים).
גם הגנתית, לא ראיתי הבדל כזה משמעותי.
לדברים ההזוים שרשם משה שפשוט מתעקש להישאר לא אובייקטיבי, אין אפילו איך להתחיל להתייחס.
נתחיל דווקא ממשהו שמפריע לי. אתם צריכים לדעת לכבד כותבים אחרים ולהתייחס למהות הדברים. ביטוים כמו גניבת דעת (כתבו לי כשכתבתי בנושא ראדי - גורדנה) או לא אובייקטיבי, שמטרתם היא להפוך את התגובה שלי ללא רלוונטית או משוחדת ולבטל את המהות שלה הם לא ראויים לפורום שמטרתו היא להחליף דעות.
אני גם חושב שההודעות שלי תמיד מנומקות ותמיד מכילות ניתוח מקצועי שאפשר לקבל אותו או לא, אבל לבטח לא כתבתי שראדי עדיף על גורדנה בגלל שהוא שותה שמן זית כל יום או שאופיר עדיף על תורג'מן בגלל שיש לו ריבועים בבטן.

נתחיל דווקא עם בן תורג'מן. אני באמת חושב שהוא נותן הכל, אבל הוא שחקן מוגבל ומגביל. אותה בעיטה לשער מול מכבי חיפה לא קונה אותי. קודם כל הוא שחקן מאוד כבד, בטח בהשוואה לאופיר. אז נכון כשיש לך את טוני באגף, שחקן פיזי מאוד שמושך אליו תשומת לב, הוא מצליח להגיע למצבי הרמה, אבל לא רק שההרמות שלו הם לא איכותיות (לא זוכר שהוא בישל שער העונה, תקנו אותי אם אני טועה) הוא גם לא מבין את המשחק ברמה הנדרשת, ושוב זה משהו שלי לפחות בולט לעין, וזה למרות שהוא משחק עם שחקן הקו הכי טוב בארץ, שחקן שלפעמים לוקח על עצמו גם את המגן וגם את הקשר של היריבה ולכן תורג'מן מתפנה להרמה גם בלי לעשות משהו מיוחד. שימו לב כשתורג'מן מקבל את הכדור כמה זמן הוא צריך לחשוב לפני שהוא מוסר אותו. בבלומפילד למשל הוא היה מעולה הגנתית אבל אין לו את האפשרות מבחינה טכנית, מבחינת מהירות, מבחינת חוכמת משחק להשתחרר מלחץ, לפרוץ אותו בכדרור או באיזה מסירה ואז תנועה מהירה לאגף כדי לקבל חזרה מה שגורם לזה שבכל פעם שקצת לוחצים אותו הוא ישר מעיף את הכדור למעלה ומזמין עוד לחץ.
ושוב, החוסר במהירות והחוסר בהבנת המשחק ובעיקר האיטיות במחשבה בולטת גם כשאנחנו צריכים לתקוף. זה בלט למשל בגביע הטוטו מול בית"ר, כשטוני לא שיחק, ולא היה לידו את שחקן הקו שיעשה עבורו את כל העבודה, ואז ראינו עד כמה הוא מגביל אותנו מבחינת תנועה ומבחינת הבנת המשחק גם בהתקפה.
גם מבחינה הגנתית, הוא לא רע, אבל הוא איטי, והוא לא בעל איזה איכות מיוחדת, וזה למה בניון בגילו המופלג התגבר עליו בקלות, כי שניהם הם יחסית באותה מהירות רק בניון מבין משחק ברמות אחרות לגמרי ולכן היה לבניון קל מאוד מולו.

נסיים עם אופיר דוידזאדה. שנה שעברה הוא היה חושך מוחלט, ואני חושב שהחזרה של תורג'מן עשתה לו רק טוב כי הוא מבין שיש לו תחרות על העמדה.
אז נכון, אופיר עדין לא מספק את המספרים הנדרשים, אבל לדעתי עד הפציעה שלו הוא היה המגן הטוב בארץ.
כושר גופני ברמות הכי גבוהות, מהיר מאוד, נפלא בבילד אפ כלומר לפחות עד הרחבה הוא עושה את הדברים מהר, פותח מצוין, בניגוד לתורג'מן הוא גם רלוונטי כשאנחנו יוצאים למתפרצת ובניגוד לתורג'מן הוא גם חוזר מהר מספיק להגנה ולא צריך בכל פעם שסוארס או צדק ילכו לאגף לעזור לו כי אופיר הוא אולי המגן המהיר בארץ.
ושוב, אופיר חייב לשפר את ההרמה האחרונה, חייב לספק מספרים, אבל לדעתי מבחינת מה שהוא מביא למגרש, הוא ברמה אחרת מתורג'מן, הוא מגן מודרני קלאסי, מהיר, אתלט, תומך כל הזמן בהתקפה, חושב מהר הרבה יותר מתורג'מן, מבין את המשחק מהר יותר מתורג'מן, לדעתי כמו במקרה של בן ביטון, אחרי שאופיר יחזור להרכב כל סימני השאלה יעלמו וכולם יבינו את ההבדל בין מגן מחליף למגן פותח.

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

Sir Alex Ferguson כתב: נתחיל דווקא ממשהו שמפריע לי. אתם צריכים לדעת לכבד כותבים אחרים ולהתייחס למהות הדברים. ביטוים כמו גניבת דעת (כתבו לי כשכתבתי בנושא ראדי - גורדנה) או לא אובייקטיבי, שמטרתם היא להפוך את התגובה שלי ללא רלוונטית או משוחדת ולבטל את המהות שלה הם לא ראויים לפורום שמטרתו היא להחליף דעות.
אני גם חושב שההודעות שלי תמיד מנומקות ותמיד מכילות ניתוח מקצועי שאפשר לקבל אותו או לא, אבל לבטח לא כתבתי שראדי עדיף על גורדנה בגלל שהוא שותה שמן זית כל יום או שאופיר עדיף על תורג'מן בגלל שיש לו ריבועים בבטן.

נתחיל דווקא עם בן תורג'מן. אני באמת חושב שהוא נותן הכל, אבל הוא שחקן מוגבל ומגביל. אותה בעיטה לשער מול מכבי חיפה לא קונה אותי. קודם כל הוא שחקן מאוד כבד, בטח בהשוואה לאופיר. אז נכון כשיש לך את טוני באגף, שחקן פיזי מאוד שמושך אליו תשומת לב, הוא מצליח להגיע למצבי הרמה, אבל לא רק שההרמות שלו הם לא איכותיות (לא זוכר שהוא בישל שער העונה, תקנו אותי אם אני טועה) הוא גם לא מבין את המשחק ברמה הנדרשת, ושוב זה משהו שלי לפחות בולט לעין, וזה למרות שהוא משחק עם שחקן הקו הכי טוב בארץ, שחקן שלפעמים לוקח על עצמו גם את המגן וגם את הקשר של היריבה ולכן תורג'מן מתפנה להרמה גם בלי לעשות משהו מיוחד. שימו לב כשתורג'מן מקבל את הכדור כמה זמן הוא צריך לחשוב לפני שהוא מוסר אותו. בבלומפילד למשל הוא היה מעולה הגנתית אבל אין לו את האפשרות מבחינה טכנית, מבחינת מהירות, מבחינת חוכמת משחק להשתחרר מלחץ, לפרוץ אותו בכדרור או באיזה מסירה ואז תנועה מהירה לאגף כדי לקבל חזרה מה שגורם לזה שבכל פעם שקצת לוחצים אותו הוא ישר מעיף את הכדור למעלה ומזמין עוד לחץ.
ושוב, החוסר במהירות והחוסר בהבנת המשחק ובעיקר האיטיות במחשבה בולטת גם כשאנחנו צריכים לתקוף. זה בלט למשל בגביע הטוטו מול בית"ר, כשטוני לא שיחק, ולא היה לידו את שחקן הקו שיעשה עבורו את כל העבודה, ואז ראינו עד כמה הוא מגביל אותנו מבחינת תנועה ומבחינת הבנת המשחק גם בהתקפה.
גם מבחינה הגנתית, הוא לא רע, אבל הוא איטי, והוא לא בעל איזה איכות מיוחדת, וזה למה בניון בגילו המופלג התגבר עליו בקלות, כי שניהם הם יחסית באותה מהירות רק בניון מבין משחק ברמות אחרות לגמרי ולכן היה לבניון קל מאוד מולו.

נסיים עם אופיר דוידזאדה. שנה שעברה הוא היה חושך מוחלט, ואני חושב שהחזרה של תורג'מן עשתה לו רק טוב כי הוא מבין שיש לו תחרות על העמדה.
אז נכון, אופיר עדין לא מספק את המספרים הנדרשים, אבל לדעתי עד הפציעה שלו הוא היה המגן הטוב בארץ.
כושר גופני ברמות הכי גבוהות, מהיר מאוד, נפלא בבילד אפ כלומר לפחות עד הרחבה הוא עושה את הדברים מהר, פותח מצוין, בניגוד לתורג'מן הוא גם רלוונטי כשאנחנו יוצאים למתפרצת ובניגוד לתורג'מן הוא גם חוזר מהר מספיק להגנה ולא צריך בכל פעם שסוארס או צדק ילכו לאגף לעזור לו כי אופיר הוא אולי המגן המהיר בארץ.
ושוב, אופיר חייב לשפר את ההרמה האחרונה, חייב לספק מספרים, אבל לדעתי מבחינת מה שהוא מביא למגרש, הוא ברמה אחרת מתורג'מן, הוא מגן מודרני קלאסי, מהיר, אתלט, תומך כל הזמן בהתקפה, חושב מהר הרבה יותר מתורג'מן, מבין את המשחק מהר יותר מתורג'מן, לדעתי כמו במקרה של בן ביטון, אחרי שאופיר יחזור להרכב כל סימני השאלה יעלמו וכולם יבינו את ההבדל בין מגן מחליף למגן פותח.
מסכים עם כל מילה .
אין טענות לתורג'מן , להיפך הוא באמת עושה מעל ומעבר ויש לנו אחלה מגן מחליף!
אבל אופיר עולה עליו כמעט בכל פרמטר של משחק .

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אתם מפספסים פה משהו ההבנה העיוורת שיש לאופיר עם מליקסון לא קיימת עם תורג׳מן נכון שהוא לא רע ,אבל אין אפקט הפתעה אין דאבלים אין משחק לחץ אלא מגן שרק מקווה לא לעשות טעות צריך את אופיר, אופיר פותח הגנות הוא מהיר מתורגמן פי 2 ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב: נתחיל דווקא ממשהו שמפריע לי. אתם צריכים לדעת לכבד כותבים אחרים ולהתייחס למהות הדברים. ביטוים כמו גניבת דעת (כתבו לי כשכתבתי בנושא ראדי - גורדנה) או לא אובייקטיבי, שמטרתם היא להפוך את התגובה שלי ללא רלוונטית או משוחדת ולבטל את המהות שלה הם לא ראויים לפורום שמטרתו היא להחליף דעות.

לא שאני בא לחלק פה ציונים, אבל חייב להגיד שאני מאוד אוהב לקרוא את מה שאתה כותב. תמיד מנומק וברמה גבוהה מעל הרבה מהגנון שיש פה לפעמים.
ולמרות זאת, אני חושב שמיתגת את עצמך מזמן כלא אובייקטיבי לגבי שחקני הבית. לא אומר את זה כדי לפגוע, או להוריד את הרמה, פשוט זו דעתי.
אגב, לא מבין למה אתה מנסה להוכיח שזה לא נכון. זו העמדה שלך ואין בה שום פסול.
חושב שקצת הובנתי לא נכון - לטווח הארוך, ברור שאני מעדיף את אופיר בהרכב.
לטווח הקצר, כל עוד הוא בכושר משחק הנוכחי, מעדיף את תורג'מן בלי להתבלבל.
מזכיר לך שגם אופיר שיחק עם טוני באגף וגם עם מליקסון ועדין לא היה תכליתי בשליש הקרוב לשער היריבה.
לספור למגן רק אם בישל או לא זו לא חוכמה.
זה בדיוק כמו שמליקסון יכניס בכל משחק 3 כדורים לאחד על אחד והחלוץ יחטיא. אז תגיד שמליקסון היה חלש?
ההרמות של תורג'מן טובות, חדות ומסוכנות.
אופיר לרוב לא עובר את גובה הדשא במקרה הטוב ואת השחקן הראשון במקרה הפחות טוב.
בשורה התחתונה, תורג'מן גם מגיע ליותר מצבי הרמה וגם מרים יותר טוב.
ההבדל המשמעותי מבחינתי הוא שתורג'מן כרגע בשיא יכולתו (כך נראה לי לפחות) ולאופיר יש עוד הרבה פוטנציאל להשתפר. בגלל זה רשמתי שבטווח הארוך אני רוצה לראות את אופיר מוביל.
כמו שרשמתי קודם, יש סטיגמה על תורג'מן ונוח לקהל להידבק על כל פיפס.
בשבילי, העמדה שהוא מחזיק היתה בתחילת העונה העמדה הכי מדאיגה והוא בהחלט השכיח זאת ושם את עצמו כהפתעה הנעימה העונה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה שי ! כתב:אתם מפספסים פה משהו ההבנה העיוורת שיש לאופיר עם מליקסון לא קיימת עם תורג׳מן נכון שהוא לא רע ,אבל אין אפקט הפתעה אין דאבלים אין משחק לחץ אלא מגן שרק מקווה לא לעשות טעות צריך את אופיר, אופיר פותח הגנות הוא מהיר מתורגמן פי 2 ,זה שי !
שמעון אבא של אופיר חושב אחרת, באחריות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב: לא שאני בא לחלק פה ציונים, אבל חייב להגיד שאני מאוד אוהב לקרוא את מה שאתה כותב. תמיד מנומק וברמה גבוהה מעל הרבה מהגנון שיש פה לפעמים.
ולמרות זאת, אני חושב שמיתגת את עצמך מזמן כלא אובייקטיבי לגבי שחקני הבית. לא אומר את זה כדי לפגוע, או להוריד את הרמה, פשוט זו דעתי.
אגב, לא מבין למה אתה מנסה להוכיח שזה לא נכון. זו העמדה שלך ואין בה שום פסול.
חושב שקצת הובנתי לא נכון - לטווח הארוך, ברור שאני מעדיף את אופיר בהרכב.
לטווח הקצר, כל עוד הוא בכושר משחק הנוכחי, מעדיף את תורג'מן בלי להתבלבל.
מזכיר לך שגם אופיר שיחק עם טוני באגף וגם עם מליקסון ועדין לא היה תכליתי בשליש הקרוב לשער היריבה.
לספור למגן רק אם בישל או לא זו לא חוכמה.
זה בדיוק כמו שמליקסון יכניס בכל משחק 3 כדורים לאחד על אחד והחלוץ יחטיא. אז תגיד שמליקסון היה חלש?
ההרמות של תורג'מן טובות, חדות ומסוכנות.
אופיר לרוב לא עובר את גובה הדשא במקרה הטוב ואת השחקן הראשון במקרה הפחות טוב.
בשורה התחתונה, תורג'מן גם מגיע ליותר מצבי הרמה וגם מרים יותר טוב.
ההבדל המשמעותי מבחינתי הוא שתורג'מן כרגע בשיא יכולתו (כך נראה לי לפחות) ולאופיר יש עוד הרבה פוטנציאל להשתפר. בגלל זה רשמתי שבטווח הארוך אני רוצה לראות את אופיר מוביל.
כמו שרשמתי קודם, יש סטיגמה על תורג'מן ונוח לקהל להידבק על כל פיפס.
בשבילי, העמדה שהוא מחזיק היתה בתחילת העונה העמדה הכי מדאיגה והוא בהחלט השכיח זאת ושם את עצמו כהפתעה הנעימה העונה.
1. אחרי המשחק מול קריית שמונה הסבירו כאן שיש לי בכלל עדיפות לא אוביקטיבית לראדי על פני גורדנה, אז יתכן שההודעה שלי לא נכתבה בגלל שאופיר הוא שחקן בית אלא פשוט כי לדעתי הוא עדיף על תורג'מן, גם עכשיו? בדיוק כמו שראדי עדיף על גורדנה.

2. לך לטופיק אחרי המשחק מול מכבי ת"א, אתה תופתע לגלות ששם דווקא הגנתי על תורג'מן, שסימנו אותו כחוליה החלשה לפני מכבי ובסוף התברר כאחד מהמצטיינים באותו משחק וננתי לו קרדיט מלא על ההופעה.

3. אופיר עד הפציעה לא היה המגן הכי טוב בארץ? לא פתח את העונה נפלא? למה לחכות כמו במקרה בן ביטון, שהמשחק יהיה תקוע התקפית, ולא נצליח לפרוץ בונקר, כדי להכניס את אופיר במקום תורג'מן?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

yedidel כתב:תורג'מן לקח את ההזדמנות שלו ב4 ידיים ורגליים. הוא אש בשבועות האחרונים.
הזיכרון שלכם קצר. עם כל האהבה לדוידזאדה הוא רחוק מלהיות פיטר מסיללה, והוא בטח לא מספק מספרים ודיוק יותר מתורג'מן (אני רוצה רק לדמיין את דוידזאדה נותן בעיטה לחיבור כמו שתורג'מן נתן אתמול)
תודה רבה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב: 1. אחרי המשחק מול קריית שמונה הסבירו כאן שיש לי בכלל עדיפות לא אוביקטיבית לראדי על פני גורדנה, אז יתכן שההודעה שלי לא נכתבה בגלל שאופיר הוא שחקן בית אלא פשוט כי לדעתי הוא עדיף על תורג'מן, גם עכשיו? בדיוק כמו שראדי עדיף על גורדנה.

2. לך לטופיק אחרי המשחק מול מכבי ת"א, אתה תופתע לגלות ששם דווקא הגנתי על תורג'מן, שסימנו אותו כחוליה החלשה לפני מכבי ובסוף התברר כאחד מהמצטיינים באותו משחק וננתי לו קרדיט מלא על ההופעה.

3. אופיר עד הפציעה לא היה המגן הכי טוב בארץ? לא פתח את העונה נפלא? למה לחכות כמו במקרה בן ביטון, שהמשחק יהיה תקוע התקפית, ולא נצליח לפרוץ בונקר, כדי להכניס את אופיר במקום תורג'מן?
1. נסכים שלא להסכים.
2. זה לא אומר הרבה, רק מחזק את זה שהוא יכול להתמודד עםצמה שנדרש.
3. בונקר פורצים או בדאבל פס באמצע, או מהרמות מהאגפים. כמו שרשמתי, כרגע תורג'מן יוצר יותר מצבים מהאגף מאשר אופיר.

לא פחות חשוב, צריך להיות החלטיים. או שיש תחרות על ההרכב או שיש טאבו. אני לא מוציא את בן ביכולת הזו מההרכב. מה זה ישדר לו? שאין לו סיכוי כל עוד אופיר כשיר? זה יהרוס את כל התחרות והסיכוי שבן ירגיש את הצורך לנסות לאיים על אופיר.
אופיר יכול לחזור בהדרגה דרך הגביע, הוא נוטה למשוך פציעות ולהחמיר אותן. יש זמן. שום דבר לא בוער.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

סומך על ברק שייבחר מי שנמצא בכושר יותר טוב.

כמו שהיה באגף ימין עם הפציעה של ביטון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב:
שמעון אבא של אופיר חושב אחרת, באחריות
?

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

הסוגיה בין אופיר לבן בהחלט חשובה ומעניינת, כל הדברים שנאמרו פה משני הצדדים נכונים.
עם זאת, יש פה עוד שיקול שאף אחד לא לוקח בחשבון וזה, ספסול עכשיו של בן שנמצא בתקופה הכי טובה שלו אצלנו (לדעתי בקריירה) היא גזר דין מוות למוטיבציה שלו, של אוחיון, של טאהא ושל כל מחליף בספסל.
ברגע שמוציאים אותו כי אופיר כשיר מראיפ לו שלא משנה כמה טוב (והוא באמת טוב) תהיה או כמה מוטיבציה ורצון תפגין, ברגע שהשחקן כשיר אתה בספסל. כמו בתקופת אלישע שהכעיסה אותנו כל כך.
במצב כזה, כשתגיע לפליאוף ותצטרך חילוף, השחקן שיעלה מהספסל יהיה חצי כוח, ולא תהיה לו סיבה אמיתית להוכיח את עצמו, אולי חוץ מניסיון להרשים קבוצה אחרת לשנה הבאה.

לכן, כן הייתי ממשיך עם תורג'מן ונותן לו להרגיש שאופיר נושף לו בעורף ואם הוא יהיה לא טוב הוא מוחלף. ככה שומרים עך כך הסגך רעב!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: ?
טען לא אחת האוזניים שהעונה הרעה של אופיר אשתקד היא כתוצאה מהעובדה שהוא לא מסתדר עם מליקסון. לא הגנתית ולא התקפית.
לטענתו, מליקסון לא מפעיל אותו מספיק על הקו.

זה נשמע לי כמו תירוץ קלוש
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה