אלוהים ישמורררר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
eitam

אלוהים ישמורררר

שליחה על ידי eitam »

זהו, כרגע זה מה שיש לי להגיד

סמל אישי של משתמש
yakar

Re: אלוהים ישמורררר

שליחה על ידי yakar »

אשכרה. הרבה זמן לא צעקתי על הטלוויזיה כמו שצעקתי על ראדי בהחמצה שלו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

לא יודע איך אשרוד את העונה הזאת בחיי.
ההתקף לב כבר אוטוטו כאן.

סמל אישי של משתמש
red bend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי red bend »

שבוע טוב ומבורך חברים
תבינו אנחנו בריצה מטורפת כל משחק מחדש זה לא הופך להיות קל יותר
יש כאן הרבה פסיכולוגיה מעבר לכדורגל נטו.
שאפו לחברים על הניצחון

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

נצחון מוראלי חשוב, עוד מחסום בדרך ליעד....

סמל אישי של משתמש
rkuka

שליחה על ידי rkuka »

לדעתי זה מוקדם מידי לזנוח את הכל ולהתמקד בלהשיג נקודות לא משנה מה.
יש עוד יותר מידי משחקים , והמזל יגמר בסוף - מה שיכניס אותנו ליותר לחץ ולכדור שלג מיותר.
מוכנות של קבוצה לאליפות לדעתי היא היכולת של המערכת לעמוד בלחץ של 5 הפרש ממכבי. לשמור על הדרך והשיטה , על רמת הדריכות ההבנה והידיעה שהדרך שהביאה אותנו על כאן היא זאת שתיקח אותנו לאליפות.
כרגע יש תחושה של לחץ בהמערכת שלדעתי מתחילה בברק בכר, הוא מאוד לחוץ על הקווים משדר לחץ לשחקנים - מנסה לשנות והזיז יותר מידי.
בקיצור - זה לא מתח בריא זה מגיע מוקדם מידי ויכול להרוג אותנו בפליאוף.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

rkuka כתב:לדעתי זה מוקדם מידי לזנוח את הכל ולהתמקד בלהשיג נקודות לא משנה מה.
יש עוד יותר מידי משחקים , והמזל יגמר בסוף - מה שיכניס אותנו ליותר לחץ ולכדור שלג מיותר.
מוכנות של קבוצה לאליפות לדעתי היא היכולת של המערכת לעמוד בלחץ של 5 הפרש ממכבי. לשמור על הדרך והשיטה , על רמת הדריכות ההבנה והידיעה שהדרך שהביאה אותנו על כאן היא זאת שתיקח אותנו לאליפות.
כרגע יש תחושה של לחץ בהמערכת שלדעתי מתחילה בברק בכר, הוא מאוד לחוץ על הקווים משדר לחץ לשחקנים - מנסה לשנות והזיז יותר מידי.
אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר...

סמל אישי של משתמש
rkuka

שליחה על ידי rkuka »

YallaHapoel כתב: אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר...
אני מדבר על רצף משחקים לא טוב, מול קבוצות תחתית הפועל תל אביב , נתניה,ביתר ת״א רמלה ,הפועל חיפה. מול כל הקבוצות האלה היה חסר את אותו שטף שהיה לקבוצה את אותה רמת מחויבות , ואני נזהר לא להגיד נרפות. היום היה משקוף , ושתי כדורים שהעיפו מהקו במחצית. קבוצה לא הגיע מולנו לכל כך הרבה מצבים מאז המשחק מול מכבי פתח תקווה. שבוע שעבר מול נתניה הייתה לי תחושה שאנחנו מאוד נרפים במרכז, לא היינו ראשונים לכל כדור כמו שהתרגלנו לראות את הקבוצה.
הדרך שלי להסביר את זה - זה לחץ , יכול להיות שיש לזה הסבר אחר - אבל זאת הייתה הכוונה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

YallaHapoel כתב: אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר...
יש משהו בדברים שלו.

לא בטוח שבגלל ברק, אל תשכחו שזה אותם שחקנים שנעלמים לנו לקראת ההכרעה בכל עונה מחדש .

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

לא דיברתי על היכולת, אבל להאשים את ברק בהכנסת לחץ למערכת, סתם המצאה...

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

YallaHapoel כתב:לא דיברתי על היכולת, אבל להאשים את ברק בהכנסת לחץ למערכת, סתם המצאה...
זה שהוא מתעקש על 3 בלמים למרות שזה לא מצליח כל כך. לא מספיק עושה רוטציה לטעמי. מגיע לטוני לראות ספסל קצת.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

yakar כתב:
זה שהוא מתעקש על 3 בלמים למרות שזה לא מצליח כל כך. לא מספיק עושה רוטציה לטעמי. מגיע לטוני לראות ספסל קצת.
בוזגלו לפני טוני, משום מה נראה שהוא באנקר בהרכב בלי קשר לביצועים בדשא ואני לא אוהב את זה.

סמל אישי של משתמש
rkuka

שליחה על ידי rkuka »

YallaHapoel כתב:לא דיברתי על היכולת, אבל להאשים את ברק בהכנסת לחץ למערכת, סתם המצאה...
הכוונה לא הייתה להאשים את ברק בכר,אמרתי פה ואני אמשיך להגיד שהוא המאמן הכי טוב בארץ היום , ואחד מהכי טובים שהיו לנו (אם לא הטוב שבהם).
אני חושב שהשתנה משהו בתקופה האחרונה גם אצלו. יש המון שינויים במערכים במהלך המשחק מול קבוצות יחסית נחותות הוא נראה יותר עצבני על הקוים ופחות מצליח להביא את השחקנים לאותה רמת מחיובות שהייתה שם לא מזמן.
זה סה״כ דיי טבעי יש המון ציפיות ממנו וזה מתחיל להרגיש אמיתי.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

rkuka כתב:לדעתי זה מוקדם מידי לזנוח את הכל ולהתמקד בלהשיג נקודות לא משנה מה.
זה נקרא מאמן יצירתי שתמיד חושב איך לשפר גם תוך כדי משחק, הייתם רגילים לאלישע שיושב על הספסל ליד שמעון ביטון ומחטט באף.
אי אפשר לשחק בקצב גבוה ובאותה רמה טובה במשך תקופה. התחלנו את העונה נורא מוקדם באירופה, בשבועות האחרונים נכנבו גם משחקי הגביע וזה טבעי שאנחנו כרגע בירידה ביכולת. טוב שזה קורה עכשיו,לפני הפלייאוף והכי חשוב שאנחנו ממשיכים לנצח ולאסוף נקודות.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

simply-red כתב: בוזגלו לפני טוני, משום מה נראה שהוא באנקר בהרכב בלי קשר לביצועים בדשא ואני לא אוהב את זה.
לדעתי הוא מנסה לבנות לו ביטחון. אם נצליח ונרוויח אותו כמו שנה שעברה (דומה לגיבוי שנתנו למליקסון שנה שעברה) זה יהיה מעולה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה