אלוהים ישמורררר
אלוהים ישמורררר
זהו, כרגע זה מה שיש לי להגיד
Re: אלוהים ישמורררר
אשכרה. הרבה זמן לא צעקתי על הטלוויזיה כמו שצעקתי על ראדי בהחמצה שלו.
לא יודע איך אשרוד את העונה הזאת בחיי.
ההתקף לב כבר אוטוטו כאן.
ההתקף לב כבר אוטוטו כאן.
שבוע טוב ומבורך חברים
תבינו אנחנו בריצה מטורפת כל משחק מחדש זה לא הופך להיות קל יותר
יש כאן הרבה פסיכולוגיה מעבר לכדורגל נטו.
שאפו לחברים על הניצחון
תבינו אנחנו בריצה מטורפת כל משחק מחדש זה לא הופך להיות קל יותר
יש כאן הרבה פסיכולוגיה מעבר לכדורגל נטו.
שאפו לחברים על הניצחון
נצחון מוראלי חשוב, עוד מחסום בדרך ליעד....
לדעתי זה מוקדם מידי לזנוח את הכל ולהתמקד בלהשיג נקודות לא משנה מה.
יש עוד יותר מידי משחקים , והמזל יגמר בסוף - מה שיכניס אותנו ליותר לחץ ולכדור שלג מיותר.
מוכנות של קבוצה לאליפות לדעתי היא היכולת של המערכת לעמוד בלחץ של 5 הפרש ממכבי. לשמור על הדרך והשיטה , על רמת הדריכות ההבנה והידיעה שהדרך שהביאה אותנו על כאן היא זאת שתיקח אותנו לאליפות.
כרגע יש תחושה של לחץ בהמערכת שלדעתי מתחילה בברק בכר, הוא מאוד לחוץ על הקווים משדר לחץ לשחקנים - מנסה לשנות והזיז יותר מידי.
בקיצור - זה לא מתח בריא זה מגיע מוקדם מידי ויכול להרוג אותנו בפליאוף.
יש עוד יותר מידי משחקים , והמזל יגמר בסוף - מה שיכניס אותנו ליותר לחץ ולכדור שלג מיותר.
מוכנות של קבוצה לאליפות לדעתי היא היכולת של המערכת לעמוד בלחץ של 5 הפרש ממכבי. לשמור על הדרך והשיטה , על רמת הדריכות ההבנה והידיעה שהדרך שהביאה אותנו על כאן היא זאת שתיקח אותנו לאליפות.
כרגע יש תחושה של לחץ בהמערכת שלדעתי מתחילה בברק בכר, הוא מאוד לחוץ על הקווים משדר לחץ לשחקנים - מנסה לשנות והזיז יותר מידי.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר...rkuka כתב:לדעתי זה מוקדם מידי לזנוח את הכל ולהתמקד בלהשיג נקודות לא משנה מה.
אני מדבר על רצף משחקים לא טוב, מול קבוצות תחתית הפועל תל אביב , נתניה,ביתר ת״א רמלה ,הפועל חיפה. מול כל הקבוצות האלה היה חסר את אותו שטף שהיה לקבוצה את אותה רמת מחויבות , ואני נזהר לא להגיד נרפות. היום היה משקוף , ושתי כדורים שהעיפו מהקו במחצית. קבוצה לא הגיע מולנו לכל כך הרבה מצבים מאז המשחק מול מכבי פתח תקווה. שבוע שעבר מול נתניה הייתה לי תחושה שאנחנו מאוד נרפים במרכז, לא היינו ראשונים לכל כדור כמו שהתרגלנו לראות את הקבוצה.YallaHapoel כתב: אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר...
הדרך שלי להסביר את זה - זה לחץ , יכול להיות שיש לזה הסבר אחר - אבל זאת הייתה הכוונה.
יש משהו בדברים שלו.YallaHapoel כתב: אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר...
לא בטוח שבגלל ברק, אל תשכחו שזה אותם שחקנים שנעלמים לנו לקראת ההכרעה בכל עונה מחדש .
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
לא דיברתי על היכולת, אבל להאשים את ברק בהכנסת לחץ למערכת, סתם המצאה...
זה שהוא מתעקש על 3 בלמים למרות שזה לא מצליח כל כך. לא מספיק עושה רוטציה לטעמי. מגיע לטוני לראות ספסל קצת.YallaHapoel כתב:לא דיברתי על היכולת, אבל להאשים את ברק בהכנסת לחץ למערכת, סתם המצאה...
- simply-red
בוזגלו לפני טוני, משום מה נראה שהוא באנקר בהרכב בלי קשר לביצועים בדשא ואני לא אוהב את זה.yakar כתב:
זה שהוא מתעקש על 3 בלמים למרות שזה לא מצליח כל כך. לא מספיק עושה רוטציה לטעמי. מגיע לטוני לראות ספסל קצת.
הכוונה לא הייתה להאשים את ברק בכר,אמרתי פה ואני אמשיך להגיד שהוא המאמן הכי טוב בארץ היום , ואחד מהכי טובים שהיו לנו (אם לא הטוב שבהם).YallaHapoel כתב:לא דיברתי על היכולת, אבל להאשים את ברק בהכנסת לחץ למערכת, סתם המצאה...
אני חושב שהשתנה משהו בתקופה האחרונה גם אצלו. יש המון שינויים במערכים במהלך המשחק מול קבוצות יחסית נחותות הוא נראה יותר עצבני על הקוים ופחות מצליח להביא את השחקנים לאותה רמת מחיובות שהייתה שם לא מזמן.
זה סה״כ דיי טבעי יש המון ציפיות ממנו וזה מתחיל להרגיש אמיתי.
- simply-red
זה נקרא מאמן יצירתי שתמיד חושב איך לשפר גם תוך כדי משחק, הייתם רגילים לאלישע שיושב על הספסל ליד שמעון ביטון ומחטט באף.rkuka כתב:לדעתי זה מוקדם מידי לזנוח את הכל ולהתמקד בלהשיג נקודות לא משנה מה.
אי אפשר לשחק בקצב גבוה ובאותה רמה טובה במשך תקופה. התחלנו את העונה נורא מוקדם באירופה, בשבועות האחרונים נכנבו גם משחקי הגביע וזה טבעי שאנחנו כרגע בירידה ביכולת. טוב שזה קורה עכשיו,לפני הפלייאוף והכי חשוב שאנחנו ממשיכים לנצח ולאסוף נקודות.
לדעתי הוא מנסה לבנות לו ביטחון. אם נצליח ונרוויח אותו כמו שנה שעברה (דומה לגיבוי שנתנו למליקסון שנה שעברה) זה יהיה מעולה.simply-red כתב: בוזגלו לפני טוני, משום מה נראה שהוא באנקר בהרכב בלי קשר לביצועים בדשא ואני לא אוהב את זה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;