הקהל היום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

Re: הקהל היום

שליחה על ידי oran »

blueman כתב: אורן אני בדרך כלל לא אוהב להיכנס לדיונים האלו של כי לרוב הם ניגמרים או בוויכוחים מיותרים שאף צד לא מסכים עם השני. אבל אני חייב להגיד משהו. אני מגיע לכל משחק חוץ עם אחים שלי וארבעתנו מאוד אוהבים לעודד וגם לראות את המשחק, כל משחק חוץ אנחנו מתבאסים כי אנחנו ״נאלצים״ לשבת לא ליד הארגון בגלל שהדגלים לא מאפשרים לראות את המשחק. עכשיו מה שקורה זה דבר כזה, מצד אחד הארגון משתדל להודיע שלמי שיש בעיה עם זה אז שישב בצד ואז באיצטדיונים כמו פתח תקווה נניח זה פחות מפריע כי יושבים בטריבונה ליד הארגון ואם יש גוש די חזק אז העידוד הוא טוב וגולש גם לטריבונות שליד אבל במגרשים כמו סמי עופר וטדי ואפילו נתניה, יוצא מצב שאו שאתה יושב קרוב לארגון ואז אתה לא רואה משחק בגלל הדגלים או שאתה מתרחק ואז אין עידוד ונוצר מצב של עידוד ״חלש״ כמו שתיארו פה. עכשיו כמושאמרתי אני לא נכנס לוויכוחים האלו כי מבחינתי אם הארגון החליט שיש דגלים אז יש דגלים ואני אזוז הצידה, אבל אם לארגון אכפת מגדול הגוש המועדד אז הוא צריך לבוא לקראת הקהל (לפחות עד שיהיה גוש גדול שמועדד) ולהוריד את הדגלים ולתת הזדמנות למי שרוצה לעודד ולראות משחק לבוא ולהגדיל את הגוש. חושב שהמטרה מקדשת את האמצעים, ואם באמת חשוב לכם שהגוש המעודד יגדל משחק למשחק אז לפעמים צריך לעשות ויתורים, ואולי אחרי שהגוש באמת יגדל ויהיה גוש ענקי שלא אכפת לו דגלים או לא דגלים יהיה אפשר להרים דגלים.
אתמול נוצר מצב שקיבלנו שני יציעים גדולים אז בלי קשר לדגלים, העובדה שהקהל היה מפוזר לא הוסיף ליצירת גוש מעודד.

עניין הדגלים ידוע, במשחקי הבית יהיו דגלים וגם במשחקי חוץ, יחד עם זאת הדגלים יעברו ולא יתקעו במקום אחד, הדגלים ירדו שיש מצבים, וזה מה שקורה במשחקים האחרונים.
ומי שרוצה יכול לעודד גם מטריבונה ליד או מכמה שורות למעלה או למטה, תאמין לי, לא חייב לשבת בצד השני כל המשחק ולקום ולעודד רק בהשתגעתי בגללה.

בסופו של דבר המטרה הכללית היא שתהיה פה תרבות עידוד קצת שונה ממה שהכרנו עד עכשיו, קהל שמעודד רוב המשחק, כי עידוד הוא פרמטר שהקהל שלנו מאחור לעומת שאר הקבוצות הגדולות, נכון שמאז שנכנסו לטרנר יש שיפור אבל עדיין אנחנו מאחור.
נערך לאחרונה על ידי oran ב 14 פברואר 2016, 23:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

blueman כתב: אורן אני בדרך כלל לא אוהב להיכנס לדיונים האלו של כי לרוב הם ניגמרים או בוויכוחים מיותרים שאף צד לא מסכים עם השני. אבל אני חייב להגיד משהו. אני מגיע לכל משחק חוץ עם אחים שלי וארבעתנו מאוד אוהבים לעודד וגם לראות את המשחק, כל משחק חוץ אנחנו מתבאסים כי אנחנו ״נאלצים״ לשבת לא ליד הארגון בגלל שהדגלים לא מאפשרים לראות את המשחק. עכשיו מה שקורה זה דבר כזה, מצד אחד הארגון משתדל להודיע שלמי שיש בעיה עם זה אז שישב בצד ואז באיצטדיונים כמו פתח תקווה נניח זה פחות מפריע כי יושבים בטריבונה ליד הארגון ואם יש גוש די חזק אז העידוד הוא טוב וגולש גם לטריבונות שליד אבל במגרשים כמו סמי עופר וטדי ואפילו נתניה, יוצא מצב שאו שאתה יושב קרוב לארגון ואז אתה לא רואה משחק בגלל הדגלים או שאתה מתרחק ואז אין עידוד ונוצר מצב של עידוד ״חלש״ כמו שתיארו פה. עכשיו כמושאמרתי אני לא נכנס לוויכוחים האלו כי מבחינתי אם הארגון החליט שיש דגלים אז יש דגלים ואני אזוז הצידה, אבל אם לארגון אכפת מגדול הגוש המועדד אז הוא צריך לבוא לקראת הקהל (לפחות עד שיהיה גוש גדול שמועדד) ולהוריד את הדגלים ולתת הזדמנות למי שרוצה לעודד ולראות משחק לבוא ולהגדיל את הגוש. חושב שהמטרה מקדשת את האמצעים, ואם באמת חשוב לכם שהגוש המעודד יגדל משחק למשחק אז לפעמים צריך לעשות ויתורים, ואולי אחרי שהגוש באמת יגדל ויהיה גוש ענקי שלא אכפת לו דגלים או לא דגלים יהיה אפשר להרים דגלים.
אני לגמרי יכול להבין אותך, אבל לדעתי האינטרס העיקרי של הארגון הוא לא שיהיו מלא דגלים, אלא ליצור גוש מעודד חזק.
העניין הוא שיש המון אוהדים שמעדיפים לשבת בגוש גם כי האווירה שם יותר טובה, גם בשביל להגיד "ישבתי בגוש", וגם כי זה במרכז היציע, אבל הבעיה שהם לא באמת מעודדים ותופסים תמקום של אלה שכן רוצים לקרוע תגרון.
הבעיה עם הדגלים שמצד אחד הם מרחיקים אוהדים שרוצים לראות את המשחק וגם לעודד 90 דקות, אבל מצד שני גם מרחיקים מהגוש אוהדים שלא רוצים לעודד ורק רוצים לשבת בגוש.
זה אחד בא על חשבון השני, וכנראה שהארגון מעדיף להנחיל כאן תרבות עידוד של אוהדים שבאים קודם כל לתמוך בקבוצה ואז לראות את המשחק.
מה שגם הדגלים מוסיפים לאווירה, אז זאת הדרך שנבחרה.

לצערי הרב הדגלים מרחיקים אוהדים כמוכם שהם רצויים מאוד, אבל אין מה לעשות חייב לבחור דרך אחת שהולכים איתה עד הסוף.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

ורק שתדע, כאחד שיושב בגוש באופן קבוע, הדגלים לא מפריעים עד כדי כך.
כמו שאורן אמר הם יורדים בהתקפות, וזה לא ששמים 50 דגלים ענקיים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

איש כחול, בעיקרון אני גם מסכים איתך בנושא הדגלים אבל מודה בפה מלא שזה תירוץ. אפילו תירוץ עלוב.

אני אחד שהצפייה במשחק באה לפני עידוד, אך לא יכול גם לוותר על המרכיב השני.
הפתרון שלי בטרנר הוא לשבת בשורות הגבוהות (בדרך כלל 24) בכיסא הימני ביותר שבטריבונה שמשמאל לגוש.
מבטיח לכולם פה שרואים משם מצוין ואף דגל לא מסתיר לי אפילו סנטים של דשא. ומשם מעודד.
מסביבי יש אולי עוד 4-5 צדיקים שפותחים את הפה, השאר רק ברגעים חזקים ובשאר הזמן מתפקדים כילדות צרחניות מאוסות. משמאלי אפילו יש אנשים שיושבים.

לפעמים אני חושב שמקומות שמורים הם לא רעיון רע כ"כ בטרנר כשהארגון מנהל את הטריבונה המרכזית, ועוד חצי טריבונה מימין ומשמאל.
ככה יהיה אפשר להעיף את כל הילדים שבאים ותופסים שורות שלמות, ויהיה אפשר להקים מעיין תתי-גושים מאורגנים באזורים מתים כמו שלי שהם מפוצצי פוטנציאל לטעמי.

מה שלא יהיה, הקהל הרחב חייב להבין שזה הזמן לעלות רמה. כל משחק מעכשיו הוא צעד משמעותי וגורלי בדרך ההיסטורית של העונה הזו.
פאקינג 40 שנה במדבר עם גביע אחד בודד. בואו נתנהג בהתאם.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

זה שי ! כתב:מצטער שאסור להביע את דעתי , היה עידוד חלש בתור אחד שישב בצד למעלה כמעט ולא שמעו אותנו זה שאני לא יושב בגוש לא אומר שאני לא מעודד ,us אסור להגיד דבר שהם לא אוהבים לשמוע יאללה כל הכבוד לכם על כל מה שאתם עושים ותעשו אבל שיש ביקורת צריך לדעת מאיפה היא נובעת ומה אפשר לעשות לשפר את זה ,אין לי ספק שאם הגוש היה יושב למעלה העידוד היה נשמע טוב יותר ,זה שי !
אפשר וצריך להעביר ביקורת על הארגון.
לא כיף ולא סבבה כשמעבירים ביקורת "העידוד פח הארגון האשם".

יש גם דרך להעביר ביקורת והצעות לייעול, לדוגמא כמו שאמרת שאולי בפעם הבאה נישב ביציע העליון כי במשחקים שהיינו בסמי ביציע העליון בהחלט היה עידוד טוב יותר.

בכללי במשחק נגד הפועל חיפה בסמי עופר עם 5000 צופים מתוכם 2500 שלנו שהתפרסו בין היציע לעליון לתחתון העידוד איבד מכוחו משמעותית.

במגרשים אחרים זה יישמע הרבה יותר טוב.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

מסכים עם הרבה ממה שאמרת אבל התרבות הזאת לא תוכל להתפתח מזה שלא יהיו דגלים בכלל כי ברגע שהם כן יהיו יבואו הריבים והויכוחים.

אז מנסים למצוא את הפשרה באמצע, מורידים את הדגלים בזמן מצבים ליד השער ומודיעים מראש איפה יושבים.

הפעם הייתה טעות כי היינו רק 2500 צופים על יציע שמכיל קרוב ל 10,000 וישבנו רחוקים.

ביציעים צפופים יותר זה יהיה הרבה יותר טוב.

וכן חבל ומבאס שיש אנשים שמתרחקים מהגוש שרוצים לעודד אבל אם הם ישבו באזור ויעודדו (באצטדיון ששומעים מה העידוד לא בזבל של סמי עופר עם 2500 צופים) אז הכל יישמע טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

yossi כתב:איש כחול, בעיקרון אני גם מסכים איתך בנושא הדגלים אבל מודה בפה מלא שזה תירוץ. אפילו תירוץ עלוב.

אני אחד שהצפייה במשחק באה לפני עידוד, אך לא יכול גם לוותר על המרכיב השני.
הפתרון שלי בטרנר הוא לשבת בשורות הגבוהות (בדרך כלל 24) בכיסא הימני ביותר שבטריבונה שמשמאל לגוש.
מבטיח לכולם פה שרואים משם מצוין ואף דגל לא מסתיר לי אפילו סנטים של דשא. ומשם מעודד.
מסביבי יש אולי עוד 4-5 צדיקים שפותחים את הפה, השאר רק ברגעים חזקים ובשאר הזמן מתפקדים כילדות צרחניות מאוסות. משמאלי אפילו יש אנשים שיושבים.

לפעמים אני חושב שמקומות שמורים הם לא רעיון רע כ"כ בטרנר כשהארגון מנהל את הטריבונה המרכזית, ועוד חצי טריבונה מימין ומשמאל.
ככה יהיה אפשר להעיף את כל הילדים שבאים ותופסים שורות שלמות, ויהיה אפשר להקים מעיין תתי-גושים מאורגנים באזורים מתים כמו שלי שהם מפוצצי פוטנציאל לטעמי.

מה שלא יהיה, הקהל הרחב חייב להבין שזה הזמן לעלות רמה. כל משחק מעכשיו הוא צעד משמעותי וגורלי בדרך ההיסטורית של העונה הזו.
פאקינג 40 שנה במדבר עם גביע אחד בודד. בואו נתנהג בהתאם.
שוב פעם אני אומר את הניסיון האישי שלי, אחרי מספר משחקים השנה ושנה שעברה שניסיתי לשבת במספר מקומות שקרובים לגוש כדי לעודד וגם לראות משחק ואז נוצר מצב שפתאום במקום שישבתי מפריע הדגל (פחות רלוונטי לטרנר ויותר רלוונטי למשחקי חוץ כי לא תמיד אתה יודע בוודאות איפה יתמקם הארגון) אז סוג של נמאס לי מהניחושים ומהעצבים, אחרי הכל אני בא לראות את הקבוצה שאני אוהב. אז אמרתי יש איצטדיונים כמו פת שזה די ברור איפה אפשר לשבת כדי להיות מספיק קרוב לגוש וגם שהדגל לא יפריע ויש מאיצטדיונים שזה פחות מובן, ולדוגמא בסמי הבעיה הייתה שהמוו אנשים ואני בניהם התפרסנו על גבי היציע כי לא ידעתי בדיוק איפה ימוקמו הדגלים, אז אתה זז קצת יותר מידי הצידה ויוצר מצב של רווחים גדולים מהקהל. בכל מקרה זאת נקודה שאני מהין שהיא בעייתית כמו שנועם אמר שהיא גורמת להעיף אנשים שבאים לעשות סלפי מצד וכמו שאורן אמר שרוצים מהתחלה ליצור עידוד שכולל דגלים, אני אישית מכבד את ההחלטה ותומך בארגון בכל צעד, אישית אני חושב שיש מספיק אנשים מוכשרים בארגון שאולי יחשבו על פיתרון זמני יצירתי שיאפשר הגדלה של הגוש גם לאלו שבאמת רוצים לעודד אבל לא מוכנים להפסיד את המשחק, ואני לא מתכוון ללהוריד את הדגל בזמן מצבים, כי זה לא אומר לראות משחק זה אומר לראות תקציר

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

blueman כתב: שוב פעם אני אומר את הניסיון האישי שלי, אחרי מספר משחקים השנה ושנה שעברה שניסיתי לשבת במספר מקומות שקרובים לגוש כדי לעודד וגם לראות משחק ואז נוצר מצב שפתאום במקום שישבתי מפריע הדגל (פחות רלוונטי לטרנר ויותר רלוונטי למשחקי חוץ כי לא תמיד אתה יודע בוודאות איפה יתמקם הארגון) אז סוג של נמאס לי מהניחושים ומהעצבים, אחרי הכל אני בא לראות את הקבוצה שאני אוהב. אז אמרתי יש איצטדיונים כמו פת שזה די ברור איפה אפשר לשבת כדי להיות מספיק קרוב לגוש וגם שהדגל לא יפריע ויש מאיצטדיונים שזה פחות מובן, ולדוגמא בסמי הבעיה הייתה שהמוו אנשים ואני בניהם התפרסנו על גבי היציע כי לא ידעתי בדיוק איפה ימוקמו הדגלים, אז אתה זז קצת יותר מידי הצידה ויוצר מצב של רווחים גדולים מהקהל. בכל מקרה זאת נקודה שאני מהין שהיא בעייתית כמו שנועם אמר שהיא גורמת להעיף אנשים שבאים לעשות סלפי מצד וכמו שאורן אמר שרוצים מהתחלה ליצור עידוד שכולל דגלים, אני אישית מכבד את ההחלטה ותומך בארגון בכל צעד, אישית אני חושב שיש מספיק אנשים מוכשרים בארגון שאולי יחשבו על פיתרון זמני יצירתי שיאפשר הגדלה של הגוש גם לאלו שבאמת רוצים לעודד אבל לא מוכנים להפסיד את המשחק, ואני לא מתכוון ללהוריד את הדגל בזמן מצבים, כי זה לא אומר לראות משחק זה אומר לראות תקציר

לפני המשחק עידכנו גם בעמוד הארגון וגם בפורום הארגון בפייסבוק איפה הארגון יתמקם (אפילו הועלתה תמונה של היציע) וציינו שיהיו דגלים.

אני תמיד בתוך הגוש והדגלים מפריעים גם לי ובכל זאת אני מוצא את הדרך גם לראות משחק, בטרנר לפעמים אני מסתכל על המסך הקרוב, אז אל תהפוך את זה ללראות תקציר כי זה ממש לא ככה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

oran כתב:

לפני המשחק עידכנו גם בעמוד הארגון וגם בפורום הארגון בפייסבוק איפה הארגון יתמקם (אפילו הועלתה תמונה של היציע) וציינו שיהיו דגלים.

אני תמיד בתוך הגוש והדגלים מפריעים גם לי ובכל זאת אני מוצא את הדרך גם לראות משחק, בטרנר לפעמים אני מסתכל על המסך הקרוב, אז אל תהפוך את זה ללראות תקציר כי זה ממש לא ככה.
איך זה לא ככה? הגעת למגרש כדורגל כדי לראות משחק, אם אתה מסתכל על המסך ולא על מה שקורה מטר ממך..מה עשית בזה?

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

אדום בלב בנשמהההה כתב: איך זה לא ככה? הגעת למגרש כדורגל כדי לראות משחק, אם אתה מסתכל על המסך ולא על מה שקורה מטר ממך..מה עשית בזה?
אם יש מספר רגעים שאני מסתכל על המסך אז מבחינתי לא קרה כלום, ודרך אגב אני מסתכל על המסך יותר בגלל הבמה שמסתירה לי את האגף השמאלי שלנו ולא בגלל הדגלים.

אפשר לעודד ולראות משחק וגם לנתח את המשחק אחרי וגם לנתח איך היה העידוד.
תמונה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

oran כתב:
אם יש מספר רגעים שאני מסתכל על המסך אז מבחינתי לא קרה כלום, ודרך אגב אני מסתכל על המסך יותר בגלל הבמה שמסתירה לי את האגף השמאלי שלנו ולא בגלל הדגלים.

אפשר לעודד ולראות משחק וגם לנתח את המשחק אחרי וגם לנתח איך היה העידוד.
שוב פעם אני לא בא להתווכח כי כמו שאמרתי בהודעה הראשונה אין פה צודק ולא צודק, לך מתאים לראות חלק מהמשחק ולפעמים להציץ במסך ולחלק אחר מהקהל שהוא גם הרוב רוצה לראות משחק ועל הדרך לעודד. כל אחד יעשה את השיקולים שלו, אני לא מגיע למגרש כדי להתבאס אם בטעות אשב במקום שבו יסתירו לי עם הדגל וכמובן שלא בא לריב עם אף אחד בשביל שיורידו, אז אני מעדיף לזוז הצידה, בסופו של דבר הארגון יחליט מה השיקולים שלו ומה נכון בשביל הארגון, אם הוא חושב שאין מנוס וחייבים להרים את הדגל אז שייקחו בחשבון שהמון אוהדים לא יישבו בגוש ויהיו משחקים פחות טובים כמו בסמי עופר ויהיו משחקים יותר טובים כמו בפת, מצד שני אם הארגון יכול לנסות למצוא פיתרון אחר שינסה לקרב אליו את אלו שבאמת רוצים לעודד על מנת להגדיל את הגוש ולא יפגע בחוויות הצפייה. בסופו של דבר אני מאמין שיש לארגון אינטרס שיהיה עידוד טוב יותר ושהגוש יגדל, אם אחרי שלושת רבעי עונה העידוד לא השתפר ועדיין יש ימים טובים יותר וימים טובים פחות אז לא בושה להבין שאולי משהו לא עובד וצריך לחשוב מחדש על פיתרון יותר יצירתי.
בכל אופן זאת דעתי

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

האמת שאיש כחול הזכיר לי שאלה שתמיד רציתי לשאול,

למה אנחנו עולים עם כחול למשחקי חוץ לפעמים ( ואני יודע שזה עוד מהימים שסתיו אלימלך היה בנוער)?

מה הקשר שלנו לכחול? חיפה עלו פעם בצהוב? בית"ר עלו פעם באדום? הפועל ת"א עלו פעם בירוק? לא מבין את זה

מה הבעיה בללבוש אדום לבן בבית - ולבן אדום בחוץ?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ns75 כתב:האמת שאיש כחול הזכיר לי שאלה שתמיד רציתי לשאול,

למה אנחנו עולים עם כחול למשחקי חוץ לפעמים ( ואני יודע שזה עוד מהימים שסתיו אלימלך היה בנוער)?

מה הקשר שלנו לכחול? חיפה עלו פעם בצהוב? בית"ר עלו פעם באדום? הפועל ת"א עלו פעם בירוק? לא מבין את זה

מה הבעיה בללבוש אדום לבן בבית - ולבן אדום בחוץ?
ומה הקשר של מכבי ללבן?

כל קבוצה צריכה תלבושת שלישית.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

למה לא מנסים אצלנו תלבושת שלישית שחורה? יכול להיות אחד היפים במקום הכחול המגעיל הזה

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

זה עניין של טעם, אני דווקא אוהב תתלבושת הזאת

שלח תגובה