אתמול נוצר מצב שקיבלנו שני יציעים גדולים אז בלי קשר לדגלים, העובדה שהקהל היה מפוזר לא הוסיף ליצירת גוש מעודד.blueman כתב: אורן אני בדרך כלל לא אוהב להיכנס לדיונים האלו של כי לרוב הם ניגמרים או בוויכוחים מיותרים שאף צד לא מסכים עם השני. אבל אני חייב להגיד משהו. אני מגיע לכל משחק חוץ עם אחים שלי וארבעתנו מאוד אוהבים לעודד וגם לראות את המשחק, כל משחק חוץ אנחנו מתבאסים כי אנחנו ״נאלצים״ לשבת לא ליד הארגון בגלל שהדגלים לא מאפשרים לראות את המשחק. עכשיו מה שקורה זה דבר כזה, מצד אחד הארגון משתדל להודיע שלמי שיש בעיה עם זה אז שישב בצד ואז באיצטדיונים כמו פתח תקווה נניח זה פחות מפריע כי יושבים בטריבונה ליד הארגון ואם יש גוש די חזק אז העידוד הוא טוב וגולש גם לטריבונות שליד אבל במגרשים כמו סמי עופר וטדי ואפילו נתניה, יוצא מצב שאו שאתה יושב קרוב לארגון ואז אתה לא רואה משחק בגלל הדגלים או שאתה מתרחק ואז אין עידוד ונוצר מצב של עידוד ״חלש״ כמו שתיארו פה. עכשיו כמושאמרתי אני לא נכנס לוויכוחים האלו כי מבחינתי אם הארגון החליט שיש דגלים אז יש דגלים ואני אזוז הצידה, אבל אם לארגון אכפת מגדול הגוש המועדד אז הוא צריך לבוא לקראת הקהל (לפחות עד שיהיה גוש גדול שמועדד) ולהוריד את הדגלים ולתת הזדמנות למי שרוצה לעודד ולראות משחק לבוא ולהגדיל את הגוש. חושב שהמטרה מקדשת את האמצעים, ואם באמת חשוב לכם שהגוש המעודד יגדל משחק למשחק אז לפעמים צריך לעשות ויתורים, ואולי אחרי שהגוש באמת יגדל ויהיה גוש ענקי שלא אכפת לו דגלים או לא דגלים יהיה אפשר להרים דגלים.
עניין הדגלים ידוע, במשחקי הבית יהיו דגלים וגם במשחקי חוץ, יחד עם זאת הדגלים יעברו ולא יתקעו במקום אחד, הדגלים ירדו שיש מצבים, וזה מה שקורה במשחקים האחרונים.
ומי שרוצה יכול לעודד גם מטריבונה ליד או מכמה שורות למעלה או למטה, תאמין לי, לא חייב לשבת בצד השני כל המשחק ולקום ולעודד רק בהשתגעתי בגללה.
בסופו של דבר המטרה הכללית היא שתהיה פה תרבות עידוד קצת שונה ממה שהכרנו עד עכשיו, קהל שמעודד רוב המשחק, כי עידוד הוא פרמטר שהקהל שלנו מאחור לעומת שאר הקבוצות הגדולות, נכון שמאז שנכנסו לטרנר יש שיפור אבל עדיין אנחנו מאחור.