מנשה משיח

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: מנשה משיח

שליחה על ידי שמעון א »

נתי כתב:תפסיקו להתבכיין, רק אנחנו אשמים שלא ניצחנו לא משיח.
!!!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

יש פה תגובות שהן העתק הדבק מהפורום של מכבי - אנחנו יותר טובים מהם והם האחרונים שצריך לחקות אותם.

משיח שופט מעצבן - עושה הכל לעצור את שטף המשחק וכמובן מצטרף ללהקת השופטים שנותנים לשוערים לצחוק על כולם בלבזבז זמן באופן שיותר שקוף ממים.

שריקת הסיום נשרקה ואני מאחל למשיח בריאות, הצלחה ואושר עם המשפחה ובמיוחד עם והילדים שלו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

Noam98 כתב: אני גם חשבתי במגרש ואחרי הילוך חוזר או שניים, אחרי בדיקה טיפה יותר מעמיקה, קו אחד
ולמי שרוצה להביט שוב, תעצרו על 2:18 בתקציר. אין נבדל בוודאות

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

yanivnew91 כתב: ולמי שרוצה להביט שוב, תעצרו על 2:18 בתקציר. אין נבדל בוודאות
לא יודע מאוד גבולי, והקוון בכלל לא בקו אחד עם ההתקפה ככה שגם אם היה נבדל אין לו סיכוי לראות

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

blueman כתב: לא יודע מאוד גבולי, והקוון בכלל לא בקו אחד עם ההתקפה ככה שגם אם היה נבדל אין לו סיכוי לראות
תסתכל טוב. שלומי אזולאי מאחורי הכדור בכלל

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שוב נבדל ושום בטיח, כמה שאני רוצה להאשים את השופטים אין שום נבדל והיה שיפוט לא רע של מנשה לא משיח...
כן הוא מעצבן ויש בו משהו שגורם לי לשבור את הראש, אבל אתמול השיפוט לא היה כזה גרוע כמו שאתם עושים מזה.
חוץ מהבישול למוגרבי שנעשה עליו עבירה שהובילה לגול שלהם לא חושב שהיה משהו מיוחד מעבר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

נבדל באמת לא היה וגם אם היה זה היה ב20 סנטימטר ואני לא מצפה לאבחנה של 100% פה

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

דר אדום בנשמה כתב:שוב נבדל ושום בטיח, כמה שאני רוצה להאשים את השופטים אין שום נבדל והיה שיפוט לא רע של מנשה לא משיח...
כן הוא מעצבן ויש בו משהו שגורם לי לשבור את הראש, אבל אתמול השיפוט לא היה כזה גרוע כמו שאתם עושים מזה.
חוץ מהבישול למוגרבי שנעשה עליו עבירה שהובילה לגול שלהם לא חושב שהיה משהו מיוחד מעבר.
בנושא הזה, כל השופטים בליגה עומדים במיקומים כל כך גרועים.
מגיל קטן אני רואה כדורגל ובקרנות/ חופשיות תמיד שופטים עמדו בפינה של הרחבה. לא מבין מה היה לו לחפש במיקום שלו.

אולי מתוך הרגל של הכדורגל בשישי בצהריים הם מחכים לאיזה פס אחורה לשוט

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:שוב נבדל ושום בטיח, כמה שאני רוצה להאשים את השופטים אין שום נבדל והיה שיפוט לא רע של מנשה לא משיח...
יכול להיות שלא היה נבדל, וכמו שאמר הבחור מעלי יכול להיות שהיה פסיק של נבדל ובאמת קשה לשים לב, למרות שהמיקום של הקוון פשוט זוועתי וגם אם היה הוא לא היה יכול לראות, אבל שיפוט טוב בוודאות לא היה. נכון שלא היו החלטות שחורצות גורל משחק אבל רוב ההחלטות שלו היו שגויות, עצירת מומנטומים, שריקות הפוכות, אי התייחסות לביזוזי זמן מהדקה הראשונה, תוספת זמן של 5 דקות בטוטאל כשקנדיל לבד העביר אולי 10 דקות, שוב פעם זה לא היה אמור להפריע לנו לנצח ולא הפסדנו נקודות בגלל משיח בלבד אלא כי לא היינו מספיק טובים וכי בכר ניהל את המשחק לא בצורה חכמה לטעמי אבל בדקות שהיינו טובים, ובדקות אחרי הגול של בוזי שהיינו במומטום הוא פשוט הרס אותו ומנע מאיתנו את כל ההתלהבות והקצב.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

משיח שופט גרוע וצהוב.
אתמול הוא היה רק גרוע.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

איך בסוף קורה שסכנין בוכים על השופט
https://www.one.co.il/Article/15-16/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

blueman כתב:איך בסוף קורה שסכנין בוכים על השופט
https://www.one.co.il/Article/15-16/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
כל המדינה שמעה את הז-בל איווניר בשידור חי מסביר לכל העולם שאין עבירה ושהגול שלנו מגיעה מטעות שופט. ברור שככה מתעצבת התודעה.
יכולתם כבר דקות אחרי לראות את כל הרשת עם דיבורים על זה, כולל עמודי פייסבוק עם המון עוקבים כמו ציון 3.
ברור שאחרי זה כולם ידברו על כמה השופט עזר לנו.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

להםועל האר שבע יש7 נשמות ימות לי שפיגלר ,מתים שמאבד תמקום הראשון מתים ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

זה שי ! כתב:להםועל האר שבע יש7 נשמות ימות לי שפיגלר ,מתים שמאבד תמקום הראשון מתים ,זה שי !
לא ייאמן איך הקירח אוהד נתניה הזה מצליח להעפיל אפילו על איווניר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

OMERREMO33 כתב: לא ייאמן איך הקירח אוהד נתניה הזה מצליח להעפיל אפילו על איווניר
להאפיל*. וכן אחי הצמד הזה הוא מכת מדינה

שלח תגובה