!!!נתי כתב:תפסיקו להתבכיין, רק אנחנו אשמים שלא ניצחנו לא משיח.
מנשה משיח
Re: מנשה משיח
יש פה תגובות שהן העתק הדבק מהפורום של מכבי - אנחנו יותר טובים מהם והם האחרונים שצריך לחקות אותם.
משיח שופט מעצבן - עושה הכל לעצור את שטף המשחק וכמובן מצטרף ללהקת השופטים שנותנים לשוערים לצחוק על כולם בלבזבז זמן באופן שיותר שקוף ממים.
שריקת הסיום נשרקה ואני מאחל למשיח בריאות, הצלחה ואושר עם המשפחה ובמיוחד עם והילדים שלו.
משיח שופט מעצבן - עושה הכל לעצור את שטף המשחק וכמובן מצטרף ללהקת השופטים שנותנים לשוערים לצחוק על כולם בלבזבז זמן באופן שיותר שקוף ממים.
שריקת הסיום נשרקה ואני מאחל למשיח בריאות, הצלחה ואושר עם המשפחה ובמיוחד עם והילדים שלו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- yanivnew91
ולמי שרוצה להביט שוב, תעצרו על 2:18 בתקציר. אין נבדל בוודאותNoam98 כתב: אני גם חשבתי במגרש ואחרי הילוך חוזר או שניים, אחרי בדיקה טיפה יותר מעמיקה, קו אחד
לא יודע מאוד גבולי, והקוון בכלל לא בקו אחד עם ההתקפה ככה שגם אם היה נבדל אין לו סיכוי לראותyanivnew91 כתב: ולמי שרוצה להביט שוב, תעצרו על 2:18 בתקציר. אין נבדל בוודאות
- yanivnew91
תסתכל טוב. שלומי אזולאי מאחורי הכדור בכללblueman כתב: לא יודע מאוד גבולי, והקוון בכלל לא בקו אחד עם ההתקפה ככה שגם אם היה נבדל אין לו סיכוי לראות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שוב נבדל ושום בטיח, כמה שאני רוצה להאשים את השופטים אין שום נבדל והיה שיפוט לא רע של מנשה לא משיח...
כן הוא מעצבן ויש בו משהו שגורם לי לשבור את הראש, אבל אתמול השיפוט לא היה כזה גרוע כמו שאתם עושים מזה.
חוץ מהבישול למוגרבי שנעשה עליו עבירה שהובילה לגול שלהם לא חושב שהיה משהו מיוחד מעבר.
כן הוא מעצבן ויש בו משהו שגורם לי לשבור את הראש, אבל אתמול השיפוט לא היה כזה גרוע כמו שאתם עושים מזה.
חוץ מהבישול למוגרבי שנעשה עליו עבירה שהובילה לגול שלהם לא חושב שהיה משהו מיוחד מעבר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נבדל באמת לא היה וגם אם היה זה היה ב20 סנטימטר ואני לא מצפה לאבחנה של 100% פה
- yanivnew91
בנושא הזה, כל השופטים בליגה עומדים במיקומים כל כך גרועים.דר אדום בנשמה כתב:שוב נבדל ושום בטיח, כמה שאני רוצה להאשים את השופטים אין שום נבדל והיה שיפוט לא רע של מנשה לא משיח...
מגיל קטן אני רואה כדורגל ובקרנות/ חופשיות תמיד שופטים עמדו בפינה של הרחבה. לא מבין מה היה לו לחפש במיקום שלו.
אולי מתוך הרגל של הכדורגל בשישי בצהריים הם מחכים לאיזה פס אחורה לשוט
יכול להיות שלא היה נבדל, וכמו שאמר הבחור מעלי יכול להיות שהיה פסיק של נבדל ובאמת קשה לשים לב, למרות שהמיקום של הקוון פשוט זוועתי וגם אם היה הוא לא היה יכול לראות, אבל שיפוט טוב בוודאות לא היה. נכון שלא היו החלטות שחורצות גורל משחק אבל רוב ההחלטות שלו היו שגויות, עצירת מומנטומים, שריקות הפוכות, אי התייחסות לביזוזי זמן מהדקה הראשונה, תוספת זמן של 5 דקות בטוטאל כשקנדיל לבד העביר אולי 10 דקות, שוב פעם זה לא היה אמור להפריע לנו לנצח ולא הפסדנו נקודות בגלל משיח בלבד אלא כי לא היינו מספיק טובים וכי בכר ניהל את המשחק לא בצורה חכמה לטעמי אבל בדקות שהיינו טובים, ובדקות אחרי הגול של בוזי שהיינו במומטום הוא פשוט הרס אותו ומנע מאיתנו את כל ההתלהבות והקצב.דר אדום בנשמה כתב:שוב נבדל ושום בטיח, כמה שאני רוצה להאשים את השופטים אין שום נבדל והיה שיפוט לא רע של מנשה לא משיח...
משיח שופט גרוע וצהוב.
אתמול הוא היה רק גרוע.
אתמול הוא היה רק גרוע.
איך בסוף קורה שסכנין בוכים על השופט
https://www.one.co.il/Article/15-16/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/15-16/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
כל המדינה שמעה את הז-בל איווניר בשידור חי מסביר לכל העולם שאין עבירה ושהגול שלנו מגיעה מטעות שופט. ברור שככה מתעצבת התודעה.blueman כתב:איך בסוף קורה שסכנין בוכים על השופט
יכולתם כבר דקות אחרי לראות את כל הרשת עם דיבורים על זה, כולל עמודי פייסבוק עם המון עוקבים כמו ציון 3.
ברור שאחרי זה כולם ידברו על כמה השופט עזר לנו.
- OMERREMO33
לא ייאמן איך הקירח אוהד נתניה הזה מצליח להעפיל אפילו על איוונירזה שי ! כתב:להםועל האר שבע יש7 נשמות ימות לי שפיגלר ,מתים שמאבד תמקום הראשון מתים ,זה שי !
להאפיל*. וכן אחי הצמד הזה הוא מכת מדינהOMERREMO33 כתב: לא ייאמן איך הקירח אוהד נתניה הזה מצליח להעפיל אפילו על איווניר