העמדה לדין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: העמדה לדין

שליחה על ידי The red one »

עצוב לראות תגובות של בכירים בארגון (לפחות בעבר, לא יודע מה היום) שיוצאים נגד הפירסום הזה בפייסבוק.

"אסור למכור אוהדים" עאלק. ו2 אוהדים שיגרמו ל15,000 לנדוד לטדי למשחק מול מכבי או אפילו עכו זה בסדר, כן?

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

למכור, אחושרמוטה למכור.

שאפסים מהסוג הזה ידאגו לשלוט בעצמם.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הקבוצה מעל הכל.

אם אותם אוהדים אוהבים את הקבוצה, שיסגירו את עצמם. העונש שהם יקבלו יהיה מקסימום הרחקה מהמגרשים לתקופה. הם לא רצחו, סה"כ זרקו מצית.

תיהיו גברים. תסגירו את עצמכם, ואל תשברו לכולם את הלב. כל החיים אנחנו חולמים על התקופה הזאת.
בבקשה אל תחרבנו את זה.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אני רוצה ללכת צעד אחד רחוק יותר ואף לומר שאותם "אוהדים" שהולכים לפייסבוק ומגיבים כנגד הפעולה הזאת הם נלוזים בעיניי בדיוק כמו אנשי שמאל קיצוני.

כן, כמו שאנשי שמאל קיצוני פועלים להגנה על אויבינו במסווה של "זכויות אדם" וכל זאת על מנת להרוויח תחושה של עליונות מוסרית והרגשה שהם טובים יותר משאר העם על מנת שיוכלו ללכת לאחר מכן הביתה ולענג את עצמם מהגירוי שהתחושה הזאת יוצרת אצלם וכל זאת על חשבון אותו עם וצבא שמגן עליהם ובזכותו הם פה.

כך בעיניי(אמנם כמובן בצורה פחות דראסטית) אנשים שמרגישים גיבורים והולכים ומגינים את הפעולה הזאת בתגובות כמו "אסור למכור את אחינו האוהדים" ושוב כל זאת על מנת להרוויח את התחושה הגברית והערכית הזו שהם יודעים שהם ירוויחו כמובן בידיעה שיש להם את הפלטפורמה לעשות זאת מכיוון שהרוב השפוי בקהל כנראה ידווח למועדון על זהותם של האוהדים וכך ימנע את הרדיוס.

רווח אישי על חשבון האחרים בקיצור. גועל נפש זו מילה עדינה לתאר מה אני חושב עליהם.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אם הם היו גברים, הם היו הולכים לקבוצה ומודים שזרקו.
אם הם היו אוהדים, הם היו מפסיקים אחרי שהמצת הראשון נזרק והקהל העיר להם, מה אותה חבורה של אנשים (בכוונה לא קורא להם אוהדים) עשתה בתגובה שהעירו להם על המצת הראשון, זרקו מצת שני לעבר השוער.

אלה לא אוהדים של הפועל באר שבע, אלה אנשים שבאו למשחק כדורגל, ואין סיבה שכמות של 15,000 אוהדים, אישה אחת שמשקיעה הרבה מאוד כספים ומועדון אחד שמחכה כבר הרבה מאוד שנים לאליפות יפגעו בגלל אותם אנשים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

כל מי שהגיב נגד כנראה חי בסרט שהוא בארגון אולטראס של פרטיזן. יעבור להם.
מאושר על השיימינג הזה ומי ייתן וגם יפורסמו השמות שלהם כדי שהנבלות האלה יחטפו מטר קללות בפייסבוק.

אם אני רואה אותם במשחק הבא הדבר הראשון שאני עושה זה "להלשין" להנהלה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מה שלא הבנתי זה למה המועדון צריך את הקהל? יש דרכים אחרות לעלות על זה בקלות

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

dor69 כתב:מה שלא הבנתי זה למה המועדון צריך את הקהל? יש דרכים אחרות לעלות על זה בקלות
אולי כדי להראות לבית דין שבאמת מנסים לאתר אותם

סמל אישי של משתמש
The red one

dor69 כתב:מה שלא הבנתי זה למה המועדון צריך את הקהל? יש דרכים אחרות לעלות על זה בקלות
אין דרך אחרת לעלות על זה בקלות משום שבדרומי לא יושבים לפי מקומות ולשבת ולפענח עכשיו מתי הםם הגיעו לאצטדיון וביאזה שעה נכנסו כדי לראות את הנתונים מקורא הברקודים (אם בכלל אפשר לראות את הנתונים האלה) זו עבודה שלא תגמר לעולם.

היום ב17:00 עומדים לדין. הם חייבים להראת להתאחדות שהם עושים הכל. אני מניח שהפיצו את התמנוה בקרב אוהדים ידועים וחלק מהארגון לפני שפירסמו אותה בפומבי, ושזה לא השיג אף תוצאה, פירסמו כדי א. למצוא אותם וב. להראות להתאחדות "הנה, אנחנו עושים הכל, אפילו מקרה קיצון כזה"

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אין דרך אחרת לעלות על זה בקלות משום שבדרומי לא יושבים לפי מקומות ולשבת ולפענח עכשיו מתי הםם הגיעו לאצטדיון וביאזה שעה נכנסו כדי לראות את הנתונים מקורא הברקודים (אם בכלל אפשר לראות את הנתונים האלה) זו עבודה שלא תגמר לעולם.

היום ב17:00 עומדים לדין. הם חייבים להראת להתאחדות שהם עושים הכל. אני מניח שהפיצו את התמנוה בקרב אוהדים ידועים וחלק מהארגון לפני שפירסמו אותה בפומבי, ושזה לא השיג אף תוצאה, פירסמו כדי א. למצוא אותם וב. להראות להתאחדות "הנה, אנחנו עושים הכל, אפילו מקרה קיצון כזה"
אפשר לבקש דחיית הדיון לשבוע הבא (קרה בעבר) ולהצליב באמת את שעת הכניסה עם הנתונים של המנויים שנכנסו

סמל אישי של משתמש
The red one

מאוד ייתכן שיעשו את זה (לבקש דחייה), אבל הם כבר מראים שהם עשו מאמצים.

אני לא חושב שזה אפשרי לפענח את הכניסה של המנויים. זה להתבייט עלייהם ביציע, וללכת אחרייהם אחורה עד הרגע שהם נכנסו לאצטדיון. לך תדע אם הם עברו מקום באמצע, נכנסו לשירותים. וזאת כמובן בהנחה שבאמת ניתן להוציא נתונים מדוייקים אחד לאחד על קורא הברקודים.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

על פניו זו לא נשמעת עבודה מסובכת מידי.

מה שכן, במקרים דומים בעתיד צריך לפעול באותו רגע

סמל אישי של משתמש
The red one

אני חושב שזה כן מסובך..אבל אולי באמת לא כמו שחשבתי בהתחלה. בכל מקרה, יש מצב שיש בעיה עם קורא הברקודים ולכן לא הלכו על האופציה הזו מלכתחילה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

יותר מדי פרצופים מוכרים מהארגון יוצאים נגד המהלך הזה.

פשוט מאכזב.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

bs war כתב:יותר מדי פרצופים מוכרים מהארגון יוצאים נגד המהלך הזה.

פשוט מאכזב.
מי?

נעול