העמדה לדין
- The red one
Re: העמדה לדין
עצוב לראות תגובות של בכירים בארגון (לפחות בעבר, לא יודע מה היום) שיוצאים נגד הפירסום הזה בפייסבוק.
"אסור למכור אוהדים" עאלק. ו2 אוהדים שיגרמו ל15,000 לנדוד לטדי למשחק מול מכבי או אפילו עכו זה בסדר, כן?
"אסור למכור אוהדים" עאלק. ו2 אוהדים שיגרמו ל15,000 לנדוד לטדי למשחק מול מכבי או אפילו עכו זה בסדר, כן?
למכור, אחושרמוטה למכור.
שאפסים מהסוג הזה ידאגו לשלוט בעצמם.
שאפסים מהסוג הזה ידאגו לשלוט בעצמם.
הקבוצה מעל הכל.
אם אותם אוהדים אוהבים את הקבוצה, שיסגירו את עצמם. העונש שהם יקבלו יהיה מקסימום הרחקה מהמגרשים לתקופה. הם לא רצחו, סה"כ זרקו מצית.
תיהיו גברים. תסגירו את עצמכם, ואל תשברו לכולם את הלב. כל החיים אנחנו חולמים על התקופה הזאת.
בבקשה אל תחרבנו את זה.
אם אותם אוהדים אוהבים את הקבוצה, שיסגירו את עצמם. העונש שהם יקבלו יהיה מקסימום הרחקה מהמגרשים לתקופה. הם לא רצחו, סה"כ זרקו מצית.
תיהיו גברים. תסגירו את עצמכם, ואל תשברו לכולם את הלב. כל החיים אנחנו חולמים על התקופה הזאת.
בבקשה אל תחרבנו את זה.
אני רוצה ללכת צעד אחד רחוק יותר ואף לומר שאותם "אוהדים" שהולכים לפייסבוק ומגיבים כנגד הפעולה הזאת הם נלוזים בעיניי בדיוק כמו אנשי שמאל קיצוני.
כן, כמו שאנשי שמאל קיצוני פועלים להגנה על אויבינו במסווה של "זכויות אדם" וכל זאת על מנת להרוויח תחושה של עליונות מוסרית והרגשה שהם טובים יותר משאר העם על מנת שיוכלו ללכת לאחר מכן הביתה ולענג את עצמם מהגירוי שהתחושה הזאת יוצרת אצלם וכל זאת על חשבון אותו עם וצבא שמגן עליהם ובזכותו הם פה.
כך בעיניי(אמנם כמובן בצורה פחות דראסטית) אנשים שמרגישים גיבורים והולכים ומגינים את הפעולה הזאת בתגובות כמו "אסור למכור את אחינו האוהדים" ושוב כל זאת על מנת להרוויח את התחושה הגברית והערכית הזו שהם יודעים שהם ירוויחו כמובן בידיעה שיש להם את הפלטפורמה לעשות זאת מכיוון שהרוב השפוי בקהל כנראה ידווח למועדון על זהותם של האוהדים וכך ימנע את הרדיוס.
רווח אישי על חשבון האחרים בקיצור. גועל נפש זו מילה עדינה לתאר מה אני חושב עליהם.
כן, כמו שאנשי שמאל קיצוני פועלים להגנה על אויבינו במסווה של "זכויות אדם" וכל זאת על מנת להרוויח תחושה של עליונות מוסרית והרגשה שהם טובים יותר משאר העם על מנת שיוכלו ללכת לאחר מכן הביתה ולענג את עצמם מהגירוי שהתחושה הזאת יוצרת אצלם וכל זאת על חשבון אותו עם וצבא שמגן עליהם ובזכותו הם פה.
כך בעיניי(אמנם כמובן בצורה פחות דראסטית) אנשים שמרגישים גיבורים והולכים ומגינים את הפעולה הזאת בתגובות כמו "אסור למכור את אחינו האוהדים" ושוב כל זאת על מנת להרוויח את התחושה הגברית והערכית הזו שהם יודעים שהם ירוויחו כמובן בידיעה שיש להם את הפלטפורמה לעשות זאת מכיוון שהרוב השפוי בקהל כנראה ידווח למועדון על זהותם של האוהדים וכך ימנע את הרדיוס.
רווח אישי על חשבון האחרים בקיצור. גועל נפש זו מילה עדינה לתאר מה אני חושב עליהם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם הם היו גברים, הם היו הולכים לקבוצה ומודים שזרקו.
אם הם היו אוהדים, הם היו מפסיקים אחרי שהמצת הראשון נזרק והקהל העיר להם, מה אותה חבורה של אנשים (בכוונה לא קורא להם אוהדים) עשתה בתגובה שהעירו להם על המצת הראשון, זרקו מצת שני לעבר השוער.
אלה לא אוהדים של הפועל באר שבע, אלה אנשים שבאו למשחק כדורגל, ואין סיבה שכמות של 15,000 אוהדים, אישה אחת שמשקיעה הרבה מאוד כספים ומועדון אחד שמחכה כבר הרבה מאוד שנים לאליפות יפגעו בגלל אותם אנשים.
אם הם היו אוהדים, הם היו מפסיקים אחרי שהמצת הראשון נזרק והקהל העיר להם, מה אותה חבורה של אנשים (בכוונה לא קורא להם אוהדים) עשתה בתגובה שהעירו להם על המצת הראשון, זרקו מצת שני לעבר השוער.
אלה לא אוהדים של הפועל באר שבע, אלה אנשים שבאו למשחק כדורגל, ואין סיבה שכמות של 15,000 אוהדים, אישה אחת שמשקיעה הרבה מאוד כספים ומועדון אחד שמחכה כבר הרבה מאוד שנים לאליפות יפגעו בגלל אותם אנשים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כל מי שהגיב נגד כנראה חי בסרט שהוא בארגון אולטראס של פרטיזן. יעבור להם.
מאושר על השיימינג הזה ומי ייתן וגם יפורסמו השמות שלהם כדי שהנבלות האלה יחטפו מטר קללות בפייסבוק.
אם אני רואה אותם במשחק הבא הדבר הראשון שאני עושה זה "להלשין" להנהלה.
מאושר על השיימינג הזה ומי ייתן וגם יפורסמו השמות שלהם כדי שהנבלות האלה יחטפו מטר קללות בפייסבוק.
אם אני רואה אותם במשחק הבא הדבר הראשון שאני עושה זה "להלשין" להנהלה.
מה שלא הבנתי זה למה המועדון צריך את הקהל? יש דרכים אחרות לעלות על זה בקלות
אולי כדי להראות לבית דין שבאמת מנסים לאתר אותםdor69 כתב:מה שלא הבנתי זה למה המועדון צריך את הקהל? יש דרכים אחרות לעלות על זה בקלות
- The red one
אין דרך אחרת לעלות על זה בקלות משום שבדרומי לא יושבים לפי מקומות ולשבת ולפענח עכשיו מתי הםם הגיעו לאצטדיון וביאזה שעה נכנסו כדי לראות את הנתונים מקורא הברקודים (אם בכלל אפשר לראות את הנתונים האלה) זו עבודה שלא תגמר לעולם.dor69 כתב:מה שלא הבנתי זה למה המועדון צריך את הקהל? יש דרכים אחרות לעלות על זה בקלות
היום ב17:00 עומדים לדין. הם חייבים להראת להתאחדות שהם עושים הכל. אני מניח שהפיצו את התמנוה בקרב אוהדים ידועים וחלק מהארגון לפני שפירסמו אותה בפומבי, ושזה לא השיג אף תוצאה, פירסמו כדי א. למצוא אותם וב. להראות להתאחדות "הנה, אנחנו עושים הכל, אפילו מקרה קיצון כזה"
אפשר לבקש דחיית הדיון לשבוע הבא (קרה בעבר) ולהצליב באמת את שעת הכניסה עם הנתונים של המנויים שנכנסואדום בלב בנשמהההה כתב: אין דרך אחרת לעלות על זה בקלות משום שבדרומי לא יושבים לפי מקומות ולשבת ולפענח עכשיו מתי הםם הגיעו לאצטדיון וביאזה שעה נכנסו כדי לראות את הנתונים מקורא הברקודים (אם בכלל אפשר לראות את הנתונים האלה) זו עבודה שלא תגמר לעולם.
היום ב17:00 עומדים לדין. הם חייבים להראת להתאחדות שהם עושים הכל. אני מניח שהפיצו את התמנוה בקרב אוהדים ידועים וחלק מהארגון לפני שפירסמו אותה בפומבי, ושזה לא השיג אף תוצאה, פירסמו כדי א. למצוא אותם וב. להראות להתאחדות "הנה, אנחנו עושים הכל, אפילו מקרה קיצון כזה"
- The red one
מאוד ייתכן שיעשו את זה (לבקש דחייה), אבל הם כבר מראים שהם עשו מאמצים.
אני לא חושב שזה אפשרי לפענח את הכניסה של המנויים. זה להתבייט עלייהם ביציע, וללכת אחרייהם אחורה עד הרגע שהם נכנסו לאצטדיון. לך תדע אם הם עברו מקום באמצע, נכנסו לשירותים. וזאת כמובן בהנחה שבאמת ניתן להוציא נתונים מדוייקים אחד לאחד על קורא הברקודים.
אני לא חושב שזה אפשרי לפענח את הכניסה של המנויים. זה להתבייט עלייהם ביציע, וללכת אחרייהם אחורה עד הרגע שהם נכנסו לאצטדיון. לך תדע אם הם עברו מקום באמצע, נכנסו לשירותים. וזאת כמובן בהנחה שבאמת ניתן להוציא נתונים מדוייקים אחד לאחד על קורא הברקודים.
- yanivnew91
על פניו זו לא נשמעת עבודה מסובכת מידי.
מה שכן, במקרים דומים בעתיד צריך לפעול באותו רגע
מה שכן, במקרים דומים בעתיד צריך לפעול באותו רגע
- The red one
אני חושב שזה כן מסובך..אבל אולי באמת לא כמו שחשבתי בהתחלה. בכל מקרה, יש מצב שיש בעיה עם קורא הברקודים ולכן לא הלכו על האופציה הזו מלכתחילה.
יותר מדי פרצופים מוכרים מהארגון יוצאים נגד המהלך הזה.
פשוט מאכזב.
פשוט מאכזב.
מי?bs war כתב:יותר מדי פרצופים מוכרים מהארגון יוצאים נגד המהלך הזה.
פשוט מאכזב.