הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, ראשון, 20:55, טרנר.

שליחה על ידי Noam98 »

CrazyRed7 כתב:אני דווקא אוהב את זה(לא את האגרוף, את ההתגרויות הקטנות).
יש לנו יותר מדי שחקנים נחמדים, אז אם יש לנו שחקן אחד ״רע״ אז אין בזה שום דבר נוראי.
שימשיך לא לספור אף שחקן יריב ושימשיך לעצבן אותם.
לילד הרע מותר להיות הילד הרע כשהוא מוכיח על המגרש.
ע"ע עטר, טב"ז, או דייגו קוסטה.

אני חייב להגיד שאני מאוד מאמין בגאדיר אבל עד שהוא יוכיח שזה מגיע לו, אני לא אוהב את ה"התגרויות הקטנות".

עריכה: אמרתי את הפיסקה האחרונה גם על פלט בזמנו, שלטעמי סופר הוכיח.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Noam98 כתב: לילד הרע מותר להיות הילד הרע כשהוא מוכיח על המגרש.
ע"ע עטר, טב"ז, או דייגו קוסטה.

אני חייב להגיד שאני מאוד מאמין בגאדיר אבל עד שהוא יוכיח שזה מגיע לו, אני לא אוהב את ה"התגרויות הקטנות".
זה מה יש, זה האופי לטוב ולרע.
חוץ מזה, מה שגאדיר עשה עונה שעברה טבח רק יכול לחלום.
ואם אתה מתכוון לעונה אז קצת קשה לשפוט אותו. לא קל להיכנס לקבוצה רצה באמצע העונה.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

CrazyRed7 כתב: זה מה יש, זה האופי לטוב ולרע.
חוץ מזה, מה שגאדיר עשה עונה שעברה טבח רק יכול לחלום.
ואם אתה מתכוון לעונה אז קצת קשה לשפוט אותו. לא קל להיכנס לקבוצה רצה באמצע העונה.
כן אני מתכוון לעונה כמובן, שנה שעברה לטעמי הוא היה החלוץ הטוב בליגה אם לא מתייחסים להש"ן כחלוץ.
ומן הסתם זה בסדר גמור, גם לגבי וובה ואפילו זה תקף גם על שהר. החתמנו אותם על חוזים ארוכי טווח ואם בעונה הראשונה זה לא הולך הכי טוב אז לא קרה כלום.

העונה גאדיר לא עשה יותר מדי אז אני מעדיף שימתן את עצמו בינתיים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני שוב חוזר ואומר קהל,קהל,קהל ושוב פעם קהל,זה מה שינצח לנו את המשחק הזה.
אנחנו,כולנו חייבים לבוא באטרף למשחק.
לעודד בלי הפסקה,לשרוק בוז על שריקה של השופט.
ואני אומר לכם שנקודת התורפה זה ראיקוביץ הילד מאנייק הקטן.
אפשר להוציא אותו מריכוז בשניות את הסרבי המטומטם הזה.
קללות ועוד הפעם קללות וקריאת מאנייק אדירות בכל פעם שהוא מוציא כדור מה5.
אני מקווה שהארגון דופק חתיכת תפאורה,זה חייב להיות משהו חוצה יציעים,הקונפטי אדיר בכניסת השחקנים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אל תצפו מגאדיר לתת הצגות. לא בתפקיד שהוא משחק.
מקומו בשפיץ ולא בכנף, בטח כשמשחקים מול צפיפות.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אדום זקן כתב:אני שוב חוזר ואומר קהל,קהל,קהל ושוב פעם קהל,זה מה שינצח לנו את המשחק הזה.
אני מקווה שהארגון דופק חתיכת תפאורה,זה חייב להיות משהו חוצה יציעים,הקונפטי אדיר בכניסת השחקנים.
ממה שהבנתי התכנון היה משהו שלא נראה בארץ מעולם(אני חושב שאני לא אמור לחשוף יותר מזה) אבל זאת תפאורה שמצריכה השקעה כספית עצומה.
זה נאמר לי לפני המשחק נגד רעננה ואין לי מושג אם הם הצליחו לגייס מספיק כסף, אני מאמין שלא כי עוד לא הצלחתי להרים תלסת מהרצפה אחרי ששמעתי כמה זה עולה בערך.

אבל אני בטוח שגם אם התכנון המקורי לא יצא לפועל, בכל זאת תהיה תפאורה מחשמל שתתן זריקת רעל בעיניים של השחקנים בעלייה למגרש.

ומעבר לזה, תפאורה זה יפה וחשוב, אבל מה שיותר חשוב זה אטרף 90 דקות. לא לסגור תפה לשנייה. עידוד עידוד ושוב עידוד, מהרגע שהשחקנים עולים למגרש עד 10 דקות אחרי שריקת הסיום.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אגב,מי שראה היום את המשחק של פסז והקלות שבה היא זכתה באליפות,שיעשה את ההקבלה לארץ ויבין מה יקרה כאן אם מכבי תזכה שוב אליפות,יהיה אפשר לסגור את הבסטה סופית.
כל הליגה על הגב שלנו במשחק הזה ומי שמבין בכדורגל יודע בדיוק למה אני מתכוון וכמה זה חשוב לעתיד הליגה שניקח אליפות.

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

אדום זקן כתב:אגב,מי שראה היום את המשחק של פסז והקלות שבה היא זכתה באליפות,שיעשה את ההקבלה לארץ ויבין מה יקרה כאן אם מכבי תזכה שוב אליפות,יהיה אפשר לסגור את הבסטה סופית.
כל הליגה על הגב שלנו במשחק הזה ומי שמבין בכדורגל יודע בדיוק למה אני מתכוון וכמה זה חשוב לעתיד הליגה שניקח אליפות.
מיליון אנשים שקופצים עליך ואומרים שאתה מגזים ואובר דרמטי בעוד 3... 2... 1...

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Noam98 כתב: מיליון אנשים שקופצים עליך ואומרים שאתה מגזים ואובר דרמטי בעוד 3... 2... 1...
לגמרי מגזים ואובר דרמטי.

מה שקורה בצרפת זה דבר שלא יקרה בארץ לעולם אלא אם כן יצטרף למיץ' עוד אחד ברמה שלו מבחינה כלכלית או שאלונה ויעקב שחר יפרשו מניהול הקבוצות שלהם. כל עוד זה נשאר ככה בלי תזוזות מטורפות, הדבר הזה לא יקרה פה.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

אדום זקן כתב:אני שוב חוזר ואומר קהל,קהל,קהל ושוב פעם קהל,זה מה שינצח לנו את המשחק הזה.
תאמין לי שחלק מהרצון שלי לנצח אותם זה השמחה שזה יעשה לאחד כמוך ששבע הרבה מרורות מהקבוצה הזו.

אל תכעס עליי על המשפט הבא אבל זה לטובתך:
אם נהיה לרגע אובייקטיבים הסיכוי שנקבל מהם 3 גדול על הסיכוי שננצח 1 קטן.

תסתכל לרגע על 3 העונות שלהם עד עכשיו, מדובר בשחקני קלאץ שהגיעו בישורות האחרונות ופגעו בינגו עד לאליפות, מדובר בקבוצה שהיריבות שלה איבדו שחקני מפתח בדיוק באותה ישורת אחרונה, מדובר בקבוצה שהשיפוט תמיד יטה לטובתה , שההחמצות הכי גדולות תמיד היו מולה, שחזרה מפיגור של שני שערים השנה מול קבוצה עם מסורת של צמפיונס ונתנה לה 1 קטן בחוץ כדי להדיח אותה למרות שהיו ליריבה הרבה מצבים להכריע, מדובר בקבוצה שניצחה את באזל שהיא קבוצה ענקית בגלל פציעה של שחקנים קריטיים זלזול של היריבה ומאמן טיפש וכן גם הרבה מזל עם החמצות גדולות של היריבה, מדובר בקבוצה שיש לה שחקן שהוא כישרוני ללא ספק אבל לא כזה שאתה לא מצליח לספור לו החמצות ולא מצליח לספור לו שערים - לא יכול כי אין ולא יכול כי כבר אבדה לך הספירה,מדובר בקבוצה שרוב הפרשנים איתה רוב התקשורת וגם לצערנו רוב המדינה. מדובר בקבוצה עם תקציב שהוא פי 2 משלך לפחות ולא רק השנה(במצטבר של השנים האחרונות זה כנראה פי כמה וכמה) כשהשנה אנחנו בתקציב שיא , שיש לה סגל ענק(יותר טוב משלנו אם ננחת לרגע)עם עבר מכובד באירופה ומאמנים מנוסים מהרמות הגבוהות ביותר. או בסיכום 2 מרכיבים עיקריים: מזל גדול ונתונים יבשים מפחידים.
תעמיד לרגע את הפועל באר שבע מול זה ותצרף את הפציעות של וואקמה מליקסון ומומנט שלילי מפחיד- אל תפתח ציפיות אחינו - בשבילך אני אומר את זה.
נבוא נעשה את שלנו , נתפלל לנס ונקווה שנצא מאושרים.
:דגל:

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

למה אני לא רואה בתקשורת עליהום על סה מהצד שלנו?
אנחנו לא יכולים להמשיך לשתוק בזמן שהם שוחטים אותנו בתקשורת.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

zivmay כתב:למה אני לא רואה בתקשורת עליהום על סה מהצד שלנו?
אנחנו לא יכולים להמשיך לשתוק בזמן שהם שוחטים אותנו בתקשורת.
אלף פעם צריך לכתוב את זה? המקרים לא דומים.

טב"ח קיבל הרחקה כי לפי התקנון ניתן לשנות החלטת שופט ברגע ששופט המשחק מודה שהוא לא ראה את האירוע ברגע האמת, מה שקרה במקרה טב"ח. במקרה של סה, השופט ראה את העבירה, עצר את המשחק, ואפילו נתן לסכנין עבירה. על שיקול דעת של שופט שראה אירוע אי אפשר לערער כי אחרת לא יהיה לזה סוף. על זה שהוא לא ראה אירוע ומצלמות הטלוויזיה כן קלטו ניתן לערער.
במקרה של גאדיר לא הייתה התייחסות מהשופט וכעת צריך לבדוק האם השופט ראה והתעלם או לא ראה בכלל. לבכות על המקרה של סה יוציאו אותנו בדיחה בפני כל הליגה.

ב'פציעות והשעיות' דיברנו על זה קצת בהרחבה ואיפה זה עומד כרגע, ממליץ לך להביט שם.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

זה לא משנה.
צריך לעשות רעש, והרבה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אדום זקן כתב: יילך לאיבוד באגף?
זה חדש
מה חדש בזה? לא ימצא את עצמו יותר מתאים לך? יעלם מהמשחק ? יבלע באגף ? יתקע את המשחק? מספיק להבנת העברית שלך?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב:אל תצפו מגאדיר לתת הצגות. לא בתפקיד שהוא משחק.
מקומו בשפיץ ולא בכנף, בטח כשמשחקים מול צפיפות.
וזה מטריף אותי, כי ברדה מאוד מתקשה בשבועות האחרונים בתפקיד החלוץ המרכזי.
זה משחק קלאסי לערבב את התבנית ולשחק עם ברדה בצד שמאל על דסה וגאדיר על הבלמים הכבדים של מכבי. אם יש דבר שלגאדיר יש יתרון מוחלט בסגל שלנו על כל שחקן, זה הסיבוב על המקום וכמובן מהירות מטורפת.

למכבי יש התקפה טובה, אבל מי שחושב שבוס יבוא לטרנר לשחק כמו נגד כפר סבא, טועה. בשורה התחתונה, ההגנה שלה היא מסננת לקבוצות שיודעות לנצל נכון את נקודות התורפה ויש לא מעט.

ועוד דבר, אם ינסו לשחק שם עם הגנה "נמוכה", יאבדו את כל אפקט הלחץ ששדרכ להם את המשחק פלאים. אז כנראה שישחקו שם " גבוה".

רק להציב את השחקנים הנכונים ולצאת מהתפיסה והקיבעון עם 11 שחוקים שחייבים רענון.

בראון לכדורים ארוכים ולחץ מטורף באמצע
גאדיר למהירות ולו רק לשם כפייה של הגנה נמוכה שמוציאה את העוקץ מהמשחק של מכבי. ברדה בחוד פשוט לא מתאים למשחק הזה עם הסגל הנתון

שלח תגובה