אדום זקן כתב:אני שוב חוזר ואומר קהל,קהל,קהל ושוב פעם קהל,זה מה שינצח לנו את המשחק הזה.
אנחנו,כולנו חייבים לבוא באטרף למשחק.
לעודד בלי הפסקה,לשרוק בוז על שריקה של השופט.
ואני אומר לכם שנקודת התורפה זה ראיקוביץ הילד מאנייק הקטן.
אפשר להוציא אותו מריכוז בשניות את הסרבי המטומטם הזה.
קללות ועוד הפעם קללות וקריאת מאנייק אדירות בכל פעם שהוא מוציא כדור מה5.
אני מקווה שהארגון דופק חתיכת תפאורה,זה חייב להיות משהו חוצה יציעים,הקונפטי אדיר בכניסת השחקנים.
תאמין לי שחלק מהרצון שלי לנצח אותם זה השמחה שזה יעשה לאחד כמוך ששבע הרבה מרורות מהקבוצה הזו.
אל תכעס עליי על המשפט הבא אבל זה לטובתך:
אם נהיה לרגע אובייקטיבים הסיכוי שנקבל מהם 3 גדול על הסיכוי שננצח 1 קטן.
תסתכל לרגע על 3 העונות שלהם עד עכשיו, מדובר בשחקני קלאץ שהגיעו בישורות האחרונות ופגעו בינגו עד לאליפות, מדובר בקבוצה שהיריבות שלה איבדו שחקני מפתח בדיוק באותה ישורת אחרונה, מדובר בקבוצה שהשיפוט תמיד יטה לטובתה , שההחמצות הכי גדולות תמיד היו מולה, שחזרה מפיגור של שני שערים השנה מול קבוצה עם מסורת של צמפיונס ונתנה לה 1 קטן בחוץ כדי להדיח אותה למרות שהיו ליריבה הרבה מצבים להכריע, מדובר בקבוצה שניצחה את באזל שהיא קבוצה ענקית בגלל פציעה של שחקנים קריטיים זלזול של היריבה ומאמן טיפש וכן גם הרבה מזל עם החמצות גדולות של היריבה, מדובר בקבוצה שיש לה שחקן שהוא כישרוני ללא ספק אבל לא כזה שאתה לא מצליח לספור לו החמצות ולא מצליח לספור לו שערים - לא יכול כי אין ולא יכול כי כבר אבדה לך הספירה,מדובר בקבוצה שרוב הפרשנים איתה רוב התקשורת וגם לצערנו רוב המדינה. מדובר בקבוצה עם תקציב שהוא פי 2 משלך לפחות ולא רק השנה(במצטבר של השנים האחרונות זה כנראה פי כמה וכמה) כשהשנה אנחנו בתקציב שיא , שיש לה סגל ענק(יותר טוב משלנו אם ננחת לרגע)עם עבר מכובד באירופה ומאמנים מנוסים מהרמות הגבוהות ביותר. או בסיכום 2 מרכיבים עיקריים: מזל גדול ונתונים יבשים מפחידים.
תעמיד לרגע את הפועל באר שבע מול זה ותצרף את הפציעות של וואקמה מליקסון ומומנט שלילי מפחיד- אל תפתח ציפיות אחינו - בשבילך אני אומר את זה.
נבוא נעשה את שלנו , נתפלל לנס ונקווה שנצא מאושרים.