מאור מליקסון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: מאור מליקסון

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: גם על 3 גוונים של אפור לא שמעתי. מקווה שלפחות את הספרים בהתחלה לא המצאת.
אז זה כבר בעיה.
תמצא חברה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: אז זה כבר בעיה.
תמצא חברה
יש לי, היא גם מתעניינת בנושא של הפסיכולוגיה והקשר בינה לבין פציעות בספורט וכו', אז אם כבר העלת ספרים, שאלתי אילו.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

5נכנס לטופיק על מאור דרך הפלאפון רואה שיש הרבה הודעות חדשות , מקווה שיש מידע חדש , מתחיל לקרוא , רואה שהתחלתם לדבר על 50 גוונים של אפור , אתם מאבדים את זה חבר'ה...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב: חולה עליך שזה קשור באהבה אישית שלך לשחקן כלשהו,אתה מייד מתחיל בהתפלספות הרגילה שלך שרק כדור נגד כאב ראש ירגיע מייד.
ע"ע אופיר דוידזאדה.
מספרים שמספרים,כמה תארים יש למליקסון ביד??? זאת השאלה,האם הוא יכול להתמודד מנטלית עם העניין הזה שכולם על הכתפיים שלו??,כי הבנו שבוזגלו לא יכול.
עד כה עושה רושם שזה כבד עליו.
גם לערן לוי יש מספרים מגובים בעובדות וחרטוטים וכולו כישרון שמנמן מהלך ולאן זה הוביל את הקבוצות ששיחק בהם?
מצטער, יש לי בעיה עם אוהדים עם זיכרון קצר שכותבים דברים שנוגדים את המציאות.
התחלת עם השוואה ליצחקי וכשביטלתי את ההשוואה הזאת עם מספרים ועובדות עברת לתיאוריה אחרת ולהשוואה לערן לוי?
לערן לוי יש אליפות פולין ברזומה כשהוא מגיע בינואר והופך לשחקן הכי חשוב בקבוצה שלו כשהוא כובש את שער האליפות ונבחר ל11 של העונה, לתגלית העונה ואפילו זוכה לזימון לנבחרת פולין לקראת היורו שהיא מארחת מההתאחדות בפולין?
מה הקשר בין הפציעה של מליקסון שהגיעה כשאנחנו חמש הפרש ממכבי לפציעות מנטליות או כאלה בגלל לחץ? מילא הפציעה הייתה השבוע אבל היא התרחשה כשהיינו בשיא המומנטום.

מליקסון השנה הוא ההבדל בין סגנות לאליפות, רצה הגורל והוא נפצע עכשיו, זה לא אומר שצריך להתחיל עם קביעות והשוואות שאין בינם לבין המציאות כל קשר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: מצטער, יש לי בעיה עם אוהדים עם זיכרון קצר שכותבים דברים שנוגדים את המציאות.
התחלת עם השוואה ליצחקי וכשביטלתי את ההשוואה הזאת עם מספרים ועובדות עברת לתיאוריה אחרת ולהשוואה לערן לוי?
לערן לוי יש אליפות פולין ברזומה כשהוא מגיע בינואר והופך לשחקן הכי חשוב בקבוצה שלו כשהוא כובש את שער האליפות ונבחר ל11 של העונה, לתגלית העונה ואפילו זוכה לזימון לנבחרת פולין לקראת היורו שהיא מארחת מההתאחדות בפולין?
מה הקשר בין הפציעה של מליקסון שהגיעה כשאנחנו חמש הפרש ממכבי לפציעות מנטליות או כאלה בגלל לחץ? מילא הפציעה הייתה השבוע אבל היא התרחשה כשהיינו בשיא המומנטום.

מליקסון השנה הוא ההבדל בין סגנות לאליפות, רצה הגורל והוא נפצע עכשיו, זה לא אומר שצריך להתחיל עם קביעות והשוואות שאין בינם לבין המציאות כל קשר.
אז נתחיל.
ההשוואה לברק יצחקי נועדה אך ורק על מנת לציין את העובדה שגם הוא כמו מליקסון נוטה להיפצע למכביר ושניהם כשרונות גדולים,אף אחד לא השווה ביניהם מספרית,אז לא כל כך הבנתי מה הקשר.
ההשוואה לערן לוי נועדה להמחיש לך שלא משנה המספרים אלה בסוף מה הבאת לקבוצה שלך ואיך המספרים שלך עזרו לה לזכות בתואר וזה כתשובה למספרים שהבאת על מליקסון.
בוא נפסיק לדבר על חצי עונה בפולין שקרתה לפני חמש שנים ונתרכז בכדורגל שלנו.
שורה תחתונה,אף אחד כאן אין לו זכרון קצר,כולם יודעים ובטוחים שמאור מליקסון הוא ההבדל בין אליפות לסגנות ובדיוק בגלל זה יש כאן תיסכול גדול מהפציעות שלו,מה גם שהוא לא מצליח להתאושש מהם.
עובדתית קשר ענק בין לחץ לפציעות או יותר נכון התאוששות מפציעות,אגב מאור בעצמו אמר את זה בתחילת העונה.
אין מצב שכשהוא פצוע תמיד איכשהו הוא לא מצליח לחזור בזמן.
זה קרה עונה שעברה וזה קרה העונה פעמיים,משהו בהתנהלות גם שלו עצמו מונע ממנו לחזור בזמן.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: אז נתחיל.
ההשוואה לברק יצחקי נועדה אך ורק על מנת לציין את העובדה שגם הוא כמו מליקסון נוטה להיפצע למכביר ושניהם כשרונות גדולים,אף אחד לא השווה ביניהם מספרית,אז לא כל כך הבנתי מה הקשר.
ההשוואה לערן לוי נועדה להמחיש לך שלא משנה המספרים אלה בסוף מה הבאת לקבוצה שלך ואיך המספרים שלך עזרו לה לזכות בתואר וזה כתשובה למספרים שהבאת על מליקסון.
שורה תחתונה,אף אחד כאן אין לו זכרון קצר,כולם יודעים ובטוחים שמאור מליקסון הוא ההבדל בין אליפות לסגנות ובדיוק בגלל זה יש כאן תיסכול גדול מהפציעות שלו,מה גם שהוא לא מצליח להתאושש מהם.
עובדתית קשר ענק בין לחץ לפציעות או יותר נכון התאוששות מפציעות,אגב מאור בעצמו אמר את זה בתחילת העונה.
זה קרה עונה שעברה וזה קרה העונה פעמיים,משהו בהתנהלות גם שלו עצמו מונע ממנו לחזור בזמן.
אדום - בסופו של יום התאוריה שלך זו ספקולציה.

בשבילי מאור מליקסון זה השחקן שבכה איתי בסוף גמר הגביע כשנשארנו ביציע עשרות אוהדים.
נכון אני לוזר אבל אני מעדיף מאור אחד על פני אלף זהבים שלא נפצעים אף פעם.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גדי כתב:

בשבילי מאור מליקסון זה השחקן שבכה איתי בסוף גמר הגביע כשנשארנו ביציע עשרות אוהדים.
+1

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

גדי כתב:

ואח"כ מתפלאים למה קוראים לנו לוזרים, או אין לנו אליפות כבר 40+ שנה.
קח 2 מליקסונים תמורת זהבי אחד.
הזוי שאתה בכלל שם אותם באותה סקאלה, הזין הצהוב הזה 5 רמות מעל הליגה וזו הסיבה לצערנו שהליגה נראית ככה.

לא רוצה שחקן שיבכה איתי בהפסד גביע, רוצים שחקן שישמח איתי עם גביע ביד.
נערך לאחרונה על ידי UncleAD ב 20 מרץ 2016, 08:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

doctorslayer כתב:
ואח"כ מתפלאים למה קוראים לנו לוזרים, או אין לנו אליפות כבר 40+ שנה.
קח 2 מליקסונים תמורת זהבי אחד.
הזוי שאתה בכלל שם אותם באותה סקאלה, הז** הצהוב הזה 5 רמות מעל הליגה וזו הסיבה לצערנו שהליגה נראית ככה.

לא רוצים לבכות בהפסד גביע, רוצים לצעוק ולשמוח עם גביע ביד.
לא לוקח גם 5 זהבי תמורת מליקסון/ברדה אחד.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

CrazyRed7 כתב: לא לוקח גם 5 זהבי תמורת מליקסון/ברדה אחד.
אז מה אתה רוצה? אתה רוצה להישאר פרובינציאלי, אתה רוצה להישאר לוזר, ובסוף מופתע שנשאר עם ה.. ביד.
ולא הבנתי איך דחפת את ברדה לסיפור כשמדברים על מליקסון?

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

כי שחקנים כמו ברדה ומליקסון נלחמים גם בשבילי. הם אוהבים אותי. הם מחוברים אליי.

זהבי לא סופר את ברדה ומליקסון בכדורגל אבל הוא גם לא סופר אותי.

מה קשור לפרובנציונאליות?
אם פרובנציונאלי זה שאני אוהב שחקנים שמוכנים להיות איתי בטוב וגם ברע אז אני האמא של הפרובנצונאליות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

לפי ידיעות הבוקר אז מליקסון עשה אימון מלא אתמול.
לא נראה לי רלוונטי שהוא באמת יכול לתרום היום.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

גדי כתב:כי שחקנים כמו ברדה ומליקסון נלחמים גם בשבילי. הם אוהבים אותי. הם מחוברים אליי.

זהבי לא סופר את ברדה ומליקסון בכדורגל אבל הוא גם לא סופר אותי.

מה קשור לפרובנציונאליות?
אם פרובנציונאלי זה שאני אוהב שחקנים שמוכנים להיות איתי בטוב וגם ברע אז אני האמא של הפרובנצונאליות.
כי די כבר, עייפנו מהאמירות של "הוא בכה איתי בהפסדים".
די! , לא רוצים לבכות, לא רוצים לחזור מסמי עופר גמורים, לא רוצים לחזור מבלומפילד מבואסים, ולא מגמר גביע משתגעים.
רוצים תואר, ובשביל תואר צריך שחקנים כמו זהבי, שכירי חרב, חארות מניאקים חסרי לב עם קרח בעורקים, לא כאלה שבוכים שהלך הגביע שוב.
אני לא אוהד שחקנים ולא שחקני נשמה, אני אוהד את הפועל באר שבע, והמטרה העליונה להפוך אותו למועדון גדול זה להביא תארים.
"הוא בכה איתי" זה פרובינציאלי.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

doctorslayer כתב:
כי די כבר, עייפנו מהאמירות של "הוא בכה איתי בהפסדים".
די! , לא רוצים לבכות, לא רוצים לחזור מסמי עופר גמורים, לא רוצים לחזור מבלומפילד מבואסים, ולא מגמר גביע משתגעים.
רוצים תואר, ובשביל תואר צריך שחקנים כמו זהבי, שכירי חרב, חארות *****ים חסרי לב עם קרח בעורקים, לא כאלה שבוכים שהלך הגביע שוב.
אני לא אוהד שחקנים ולא שחקני נשמה, אני אוהד את הפועל באר שבע, והמטרה העליונה להפוך אותו למועדון גדול זה להביא תארים.
"הוא בכה איתי" זה פרובינציאלי.
מבין אותך לגבי האכזבות למרות שאני רואה זאת אחרת. תאמין לי שכל הגוף שלי מלא בצלקות של 40 שנים. בכיתי כל פעם מחדש. אהבתי עוד יותר כל פעם מחדש.
בשבילי תואר עם אליניב ומליקסון יהיה מתוק יותר מכל דבר אחר. בשבילי זה הדבר האמיתי.

המילה פרובינציאלי (קרתני) מתארת מישהו בור וצר אופקים, שאינו בקי בגינונים ובתרבות כמו בני העיר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: אז נתחיל.
אתה זוכר שעם כל הרעש והצלצולים זו בסך הכל הפציעה היחידה של מליקסון העונה נכון? בוזגלו ושהר לשם ההשוואה נעדרו לתקופות יותר ארוכות אבל אותם משום מה לא הפכת לסטארידג׳
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 20 מרץ 2016, 09:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה