אז זה כבר בעיה.אדום בלב בנשמהההה כתב: גם על 3 גוונים של אפור לא שמעתי. מקווה שלפחות את הספרים בהתחלה לא המצאת.
תמצא חברה
אז זה כבר בעיה.אדום בלב בנשמהההה כתב: גם על 3 גוונים של אפור לא שמעתי. מקווה שלפחות את הספרים בהתחלה לא המצאת.
יש לי, היא גם מתעניינת בנושא של הפסיכולוגיה והקשר בינה לבין פציעות בספורט וכו', אז אם כבר העלת ספרים, שאלתי אילו.אדום זקן כתב: אז זה כבר בעיה.
תמצא חברה
מצטער, יש לי בעיה עם אוהדים עם זיכרון קצר שכותבים דברים שנוגדים את המציאות.אדום זקן כתב: חולה עליך שזה קשור באהבה אישית שלך לשחקן כלשהו,אתה מייד מתחיל בהתפלספות הרגילה שלך שרק כדור נגד כאב ראש ירגיע מייד.
ע"ע אופיר דוידזאדה.
מספרים שמספרים,כמה תארים יש למליקסון ביד??? זאת השאלה,האם הוא יכול להתמודד מנטלית עם העניין הזה שכולם על הכתפיים שלו??,כי הבנו שבוזגלו לא יכול.
עד כה עושה רושם שזה כבד עליו.
גם לערן לוי יש מספרים מגובים בעובדות וחרטוטים וכולו כישרון שמנמן מהלך ולאן זה הוביל את הקבוצות ששיחק בהם?
אז נתחיל.Sir Alex Ferguson כתב: מצטער, יש לי בעיה עם אוהדים עם זיכרון קצר שכותבים דברים שנוגדים את המציאות.
התחלת עם השוואה ליצחקי וכשביטלתי את ההשוואה הזאת עם מספרים ועובדות עברת לתיאוריה אחרת ולהשוואה לערן לוי?
לערן לוי יש אליפות פולין ברזומה כשהוא מגיע בינואר והופך לשחקן הכי חשוב בקבוצה שלו כשהוא כובש את שער האליפות ונבחר ל11 של העונה, לתגלית העונה ואפילו זוכה לזימון לנבחרת פולין לקראת היורו שהיא מארחת מההתאחדות בפולין?
מה הקשר בין הפציעה של מליקסון שהגיעה כשאנחנו חמש הפרש ממכבי לפציעות מנטליות או כאלה בגלל לחץ? מילא הפציעה הייתה השבוע אבל היא התרחשה כשהיינו בשיא המומנטום.
מליקסון השנה הוא ההבדל בין סגנות לאליפות, רצה הגורל והוא נפצע עכשיו, זה לא אומר שצריך להתחיל עם קביעות והשוואות שאין בינם לבין המציאות כל קשר.
אדום - בסופו של יום התאוריה שלך זו ספקולציה.אדום זקן כתב: אז נתחיל.
ההשוואה לברק יצחקי נועדה אך ורק על מנת לציין את העובדה שגם הוא כמו מליקסון נוטה להיפצע למכביר ושניהם כשרונות גדולים,אף אחד לא השווה ביניהם מספרית,אז לא כל כך הבנתי מה הקשר.
ההשוואה לערן לוי נועדה להמחיש לך שלא משנה המספרים אלה בסוף מה הבאת לקבוצה שלך ואיך המספרים שלך עזרו לה לזכות בתואר וזה כתשובה למספרים שהבאת על מליקסון.
בוא נפסיק לדבר על חצי עונה בפולין שקרתה לפני חמש שנים ונתרכז בכדורגל שלנו.
שורה תחתונה,אף אחד כאן אין לו זכרון קצר,כולם יודעים ובטוחים שמאור מליקסון הוא ההבדל בין אליפות לסגנות ובדיוק בגלל זה יש כאן תיסכול גדול מהפציעות שלו,מה גם שהוא לא מצליח להתאושש מהם.
עובדתית קשר ענק בין לחץ לפציעות או יותר נכון התאוששות מפציעות,אגב מאור בעצמו אמר את זה בתחילת העונה.
אין מצב שכשהוא פצוע תמיד איכשהו הוא לא מצליח לחזור בזמן.
זה קרה עונה שעברה וזה קרה העונה פעמיים,משהו בהתנהלות גם שלו עצמו מונע ממנו לחזור בזמן.
+1גדי כתב:
אדום - בסופו של יום התאוריה שלך זו ספקולציה.
בשבילי מאור מליקסון זה השחקן שבכה איתי בסוף גמר הגביע כשנשארנו ביציע עשרות אוהדים.
נכון אני לוזר אבל אני מעדיף מאור אחד על פני אלף זהבים שלא נפצעים אף פעם.
ואח"כ מתפלאים למה קוראים לנו לוזרים, או אין לנו אליפות כבר 40+ שנה.גדי כתב:
אדום - בסופו של יום התאוריה שלך זו ספקולציה.
בשבילי מאור מליקסון זה השחקן שבכה איתי בסוף גמר הגביע כשנשארנו ביציע עשרות אוהדים.
נכון אני לוזר אבל אני מעדיף מאור אחד על פני אלף זהבים שלא נפצעים אף פעם.
לא לוקח גם 5 זהבי תמורת מליקסון/ברדה אחד.doctorslayer כתב:
ואח"כ מתפלאים למה קוראים לנו לוזרים, או אין לנו אליפות כבר 40+ שנה.
קח 2 מליקסונים תמורת זהבי אחד.
הזוי שאתה בכלל שם אותם באותה סקאלה, הז** הצהוב הזה 5 רמות מעל הליגה וזו הסיבה לצערנו שהליגה נראית ככה.
לא רוצים לבכות בהפסד גביע, רוצים לצעוק ולשמוח עם גביע ביד.
אז מה אתה רוצה? אתה רוצה להישאר פרובינציאלי, אתה רוצה להישאר לוזר, ובסוף מופתע שנשאר עם ה.. ביד.CrazyRed7 כתב: לא לוקח גם 5 זהבי תמורת מליקסון/ברדה אחד.
כי די כבר, עייפנו מהאמירות של "הוא בכה איתי בהפסדים".גדי כתב:כי שחקנים כמו ברדה ומליקסון נלחמים גם בשבילי. הם אוהבים אותי. הם מחוברים אליי.
זהבי לא סופר את ברדה ומליקסון בכדורגל אבל הוא גם לא סופר אותי.
מה קשור לפרובנציונאליות?
אם פרובנציונאלי זה שאני אוהב שחקנים שמוכנים להיות איתי בטוב וגם ברע אז אני האמא של הפרובנצונאליות.
מבין אותך לגבי האכזבות למרות שאני רואה זאת אחרת. תאמין לי שכל הגוף שלי מלא בצלקות של 40 שנים. בכיתי כל פעם מחדש. אהבתי עוד יותר כל פעם מחדש.doctorslayer כתב:
כי די כבר, עייפנו מהאמירות של "הוא בכה איתי בהפסדים".
די! , לא רוצים לבכות, לא רוצים לחזור מסמי עופר גמורים, לא רוצים לחזור מבלומפילד מבואסים, ולא מגמר גביע משתגעים.
רוצים תואר, ובשביל תואר צריך שחקנים כמו זהבי, שכירי חרב, חארות *****ים חסרי לב עם קרח בעורקים, לא כאלה שבוכים שהלך הגביע שוב.
אני לא אוהד שחקנים ולא שחקני נשמה, אני אוהד את הפועל באר שבע, והמטרה העליונה להפוך אותו למועדון גדול זה להביא תארים.
"הוא בכה איתי" זה פרובינציאלי.
אתה זוכר שעם כל הרעש והצלצולים זו בסך הכל הפציעה היחידה של מליקסון העונה נכון? בוזגלו ושהר לשם ההשוואה נעדרו לתקופות יותר ארוכות אבל אותם משום מה לא הפכת לסטארידג׳אדום זקן כתב: אז נתחיל.
ההשוואה לברק יצחקי נועדה אך ורק על מנת לציין את העובדה שגם הוא כמו מליקסון נוטה להיפצע למכביר ושניהם כשרונות גדולים,אף אחד לא השווה ביניהם מספרית,אז לא כל כך הבנתי מה הקשר.
ההשוואה לערן לוי נועדה להמחיש לך שלא משנה המספרים אלה בסוף מה הבאת לקבוצה שלך ואיך המספרים שלך עזרו לה לזכות בתואר וזה כתשובה למספרים שהבאת על מליקסון.
בוא נפסיק לדבר על חצי עונה בפולין שקרתה לפני חמש שנים ונתרכז בכדורגל שלנו.
שורה תחתונה,אף אחד כאן אין לו זכרון קצר,כולם יודעים ובטוחים שמאור מליקסון הוא ההבדל בין אליפות לסגנות ובדיוק בגלל זה יש כאן תיסכול גדול מהפציעות שלו,מה גם שהוא לא מצליח להתאושש מהם.
עובדתית קשר ענק בין לחץ לפציעות או יותר נכון התאוששות מפציעות,אגב מאור בעצמו אמר את זה בתחילת העונה.
אין מצב שכשהוא פצוע תמיד איכשהו הוא לא מצליח לחזור בזמן.
זה קרה עונה שעברה וזה קרה העונה פעמיים,משהו בהתנהלות גם שלו עצמו מונע ממנו לחזור בזמן.