עזוב נו, תתעלםשיש כתב: ?
תן להם להוציא את הרפש
עזוב נו, תתעלםשיש כתב: ?
אוהד בגולה כתב:אפרופו מחמד גאדיר.
אכן היה לו משחק יותר טוב. הוא היה מסוכן, בישל גול פוטציאלי לברדה. וגם החמיץ.
אבל אי אפשר להתעלם מנקודה חשובה - למרות שהרבה אוהבים שהוא "נלחם" כל שניה שהוא על המגרש אנחנו בסכנה של הרחקה. הוא ממש פרחח שכל הזמן נותן קטנות הולך מכות ועושה מהומות. שופטים רואים את זה ובסוף הוא יקבל אדום שיחרב לנו משחק. חייבים להרגיע אותו מהבחינה הזאת שיתחיל להבין שהוא לא משחק בשכונה. והאמת שאני גם תמיד מתגאה בבאר שבע שמשחקים בה שחקנים עם אופי חיובי ולא פרחחים כמו טל בן חיים וזה קצת מבאס. תהרגו אותי.
חחחחח אני לוזר? לך קרא תגובות שלי...CrazyRed7 כתב: קורא לשחקנים נקבות עם קוקיות כשהוא בעצמו תבוסתן..מעניין
חחחח אתם מצחיקים אותי, "תן להם להוציא את הרפש..."הפועלעולה כתב: עזוב נו, תתעלם
תן להם להוציא את הרפש
לא היה אתמול שום פחד. בטח לא ממכבי. ניצחנו אותם כבר יותר מפעם אחת בשלושת העונות האחרונות, כולל בבלומפילד.RedHell כתב:
חחחחח אני לוזר? לך קרא תגובות שלי...
אתמול פעם ראשונה שבאמת הבנתי שהפחד הזה מהשם מכבי לא נעלם, שהוא טבוע עמוק עמוק בשחקנים שלך שלא מסוגלים להיות גברים אפילו בבית שלהם(למעט בודדים).
שמע אחי, לרגע לא אמרתי שהשחקנים שלנו עלו כמו נקבות. הם נלחמו כמו אריות. הבעיה שבמחצית השניה שחקני מכבי גרמו להם להסתגר ולא ולעבור את החצי.RedHell כתב:ידוע ששמעון פסימי קיצוני אבל הפעם האמת איתו.
עלו חבורה של נקבות עם קוקיות למשחק, שמשחקים בפאניקה ובפחד בבית שלהם, במבצר שלהם מול האוהדים שלהם.
מתוך 10 משחקים הם מנצחים 6-7 קל.
גבריות לא הייתה חסרה אתמול, היה משחק מאוד פיזי. היה חסר קצת תחכום וזה יחזור כשמליקסון יחזורRedHell כתב:
חחחחח אני לוזר? לך קרא תגובות שלי...
אתמול פעם ראשונה שבאמת הבנתי שהפחד הזה מהשם מכבי לא נעלם, שהוא טבוע עמוק עמוק בשחקנים שלך שלא מסוגלים להיות גברים אפילו בבית שלהם(למעט בודדים).
מעולה, מקבל לגמריי את התגובה וההרגשה שלך.CrazyRed7 כתב: לא היה אתמול שום פחד. בטח לא ממכבי. ניצחנו אותם כבר יותר מפעם אחת בשלושת העונות האחרונות, כולל בבלומפילד.
מה שהיה אתמול זה לחץ. וזה טבעי למועדון שלא רגיל למעמדים כאלה.
מכבי אלופה בשלושת השנים האחרונות, אנחנו מחכים 40 שנה. מן הסתם שהם יהיו רגועים ונינוחים יותר.
אני דווקא די מבסוט מהשחקנים אתמול. הם נלחמו, הרביצו, לא היו שטיח של אף אחד.
היכולת לא הייתה משהו במחצית השניה אבל לדעתי זה היה טבעי, בטח בלחץ העצום שאנחנו נמצאים בו ובטח כשטוני ומאור לא משחקים.
הנפילה של הובאן לא שווה פנדל, הייתה נגיעה אבל הובאן יכל להישאר לעמוד.Sir Alex Ferguson כתב:מעניין אם השופט נותן פנדל על התפיסה של אוגו ברחבה בתוספת הזמן או על הפנדל על חובאן האם אז אנשים כאן היו באים בתלונות לשחקנים על המשחק אתמול -
Sir Alex Ferguson כתב:מעניין אם השופט נותן פנדל על התפיסה של אוגו ברחבה בתוספת הזמן או על הפנדל על חובאן האם אז אנשים כאן היו באים בתלונות לשחקנים על המשחק אתמול -
אתה מחכה 40 שנה לאליפות? בן כמה אתה?CrazyRed7 כתב: לא היה אתמול שום פחד. בטח לא ממכבי. ניצחנו אותם כבר יותר מפעם אחת בשלושת העונות האחרונות, כולל בבלומפילד.
מה שהיה אתמול זה לחץ. וזה טבעי למועדון שלא רגיל למעמדים כאלה.
מכבי אלופה בשלושת השנים האחרונות, אנחנו מחכים 40 שנה. מן הסתם שהם יהיו רגועים ונינוחים יותר.
אני דווקא די מבסוט מהשחקנים אתמול. הם נלחמו, הרביצו, לא היו שטיח של אף אחד.
היכולת לא הייתה משהו במחצית השניה אבל לדעתי זה היה טבעי, בטח בלחץ העצום שאנחנו נמצאים בו ובטח כשטוני ומאור לא משחקים.
אז לשיטתך אין הבדל בין קבוצה אלופה שלוש שנים ברציפות לבין טוענת כתר שדבק בה תדמית לוזרית ושלפני פחות משנה שילשלה בגמר הגביע וקיבלה שש?ns75 כתב:
אתה מחכה 40 שנה לאליפות? בן כמה אתה?
בוזגלו מחכה 40 שנה? אולי אוגו? בכר? בן ביטון?
תפסיקו כבר לזיין ת׳מוח עם הארבעים שנה הזה שלא קשור לכלום