הפינה האופטימית למחזור ה28

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: הפינה האופטימית למחזור ה28

שליחה על ידי הפועלעולה »

שיש כתב: ?
עזוב נו, תתעלם
תן להם להוציא את הרפש

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אוהד בגולה כתב:אפרופו מחמד גאדיר.
אכן היה לו משחק יותר טוב. הוא היה מסוכן, בישל גול פוטציאלי לברדה. וגם החמיץ.
אבל אי אפשר להתעלם מנקודה חשובה - למרות שהרבה אוהבים שהוא "נלחם" כל שניה שהוא על המגרש אנחנו בסכנה של הרחקה. הוא ממש פרחח שכל הזמן נותן קטנות הולך מכות ועושה מהומות. שופטים רואים את זה ובסוף הוא יקבל אדום שיחרב לנו משחק. חייבים להרגיע אותו מהבחינה הזאת שיתחיל להבין שהוא לא משחק בשכונה. והאמת שאני גם תמיד מתגאה בבאר שבע שמשחקים בה שחקנים עם אופי חיובי ולא פרחחים כמו טל בן חיים וזה קצת מבאס. תהרגו אותי.

לואי טאהה.

לא הייתי מגדיר אותו פרחח, אבל לפחות בחצי הראשון פחדתי שהוא הולך לקבל אדום.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

CrazyRed7 כתב: קורא לשחקנים נקבות עם קוקיות כשהוא בעצמו תבוסתן..מעניין
חחחחח אני לוזר? לך קרא תגובות שלי...
אתמול פעם ראשונה שבאמת הבנתי שהפחד הזה מהשם מכבי לא נעלם, שהוא טבוע עמוק עמוק בשחקנים שלך שלא מסוגלים להיות גברים אפילו בבית שלהם(למעט בודדים).

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

הפועלעולה כתב: עזוב נו, תתעלם
תן להם להוציא את הרפש
חחחח אתם מצחיקים אותי, "תן להם להוציא את הרפש..."
מאחל לכולכם לתת ולעשות עשירית ממה שאני עושה.

ושוב מזמין גם אותך ללכת אחורה לתגובות שלי.
בחיים לא קיללתי שחקן שלנו, אנשים ראו אותי נותן מכות בבלומפילד למישהו מאחוריי שרק קילל את השחקנים כדי להשתיק אותו ועדיין אתמול נפל האסימון- הפחד ממכבי עדיין עמוק עמוק בראש של השחקנים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

RedHell כתב:
אתמול פעם ראשונה שבאמת הבנתי שהפחד הזה מהשם מכבי לא נעלם, שהוא טבוע עמוק עמוק בשחקנים שלך שלא מסוגלים להיות גברים אפילו בבית שלהם(למעט בודדים).
לא היה אתמול שום פחד. בטח לא ממכבי. ניצחנו אותם כבר יותר מפעם אחת בשלושת העונות האחרונות, כולל בבלומפילד.
מה שהיה אתמול זה לחץ. וזה טבעי למועדון שלא רגיל למעמדים כאלה.
מכבי אלופה בשלושת השנים האחרונות, אנחנו מחכים 40 שנה. מן הסתם שהם יהיו רגועים ונינוחים יותר.
אני דווקא די מבסוט מהשחקנים אתמול. הם נלחמו, הרביצו, לא היו שטיח של אף אחד.
היכולת לא הייתה משהו במחצית השניה אבל לדעתי זה היה טבעי, בטח בלחץ העצום שאנחנו נמצאים בו ובטח כשטוני ומאור לא משחקים.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

RedHell כתב:ידוע ששמעון פסימי קיצוני אבל הפעם האמת איתו.
עלו חבורה של נקבות עם קוקיות למשחק, שמשחקים בפאניקה ובפחד בבית שלהם, במבצר שלהם מול האוהדים שלהם.

מתוך 10 משחקים הם מנצחים 6-7 קל.
שמע אחי, לרגע לא אמרתי שהשחקנים שלנו עלו כמו נקבות. הם נלחמו כמו אריות. הבעיה שבמחצית השניה שחקני מכבי גרמו להם להסתגר ולא ולעבור את החצי.
זה מה שתסכל אותי. שבבית שלנו מכבי הכתיבה את הקצב, ולא שינתה מערך כל המשחק. אנחנו כל רבע שעה שיננו מערך כדי לנסוות להסתגל אליהם.
זה מה שאכזב אותי והוריד לי את הביטחון להמשך.

אין לי שום תלונה ללחימה של השחקנים. הם ירקו דם אתמול והשאירו את הלב על המגרש.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

RedHell כתב:
גבריות לא הייתה חסרה אתמול, היה משחק מאוד פיזי. היה חסר קצת תחכום וזה יחזור כשמליקסון יחזור

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

CrazyRed7 כתב: לא היה אתמול שום פחד. בטח לא ממכבי. ניצחנו אותם כבר יותר מפעם אחת בשלושת העונות האחרונות, כולל בבלומפילד.
מכבי אלופה בשלושת השנים האחרונות, אנחנו מחכים 40 שנה. מן הסתם שהם יהיו רגועים ונינוחים יותר.
היכולת לא הייתה משהו במחצית השניה אבל לדעתי זה היה טבעי, בטח בלחץ העצום שאנחנו נמצאים בו ובטח כשטוני ומאור לא משחקים.
מעולה, מקבל לגמריי את התגובה וההרגשה שלך.
לגיטימי שאנשים אחרים יצאו עם תחושות אחרות וזה בעיקר כי הם ציפו למשהו אחר מהקבוצה ומהמשחק הזה.
אני ראיתי קבוצה שבועטת ומרחיקה כל כדור קדימה כאילו אנחנו בתקופת אלישע ואולי ייצא מזה משהו, לא לזה ציפיתי מהשחקנים שלי בבית שלהם, בגיהנום האדום שהיה אתמול.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מעניין אם השופט נותן פנדל על התפיסה של אוגו ברחבה בתוספת הזמן או על הפנדל על חובאן האם אז אנשים כאן היו באים בתלונות לשחקנים על המשחק אתמול -

תמונה

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

Sir Alex Ferguson כתב:מעניין אם השופט נותן פנדל על התפיסה של אוגו ברחבה בתוספת הזמן או על הפנדל על חובאן האם אז אנשים כאן היו באים בתלונות לשחקנים על המשחק אתמול -

תמונה
הנפילה של הובאן לא שווה פנדל, הייתה נגיעה אבל הובאן יכל להישאר לעמוד.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:מעניין אם השופט נותן פנדל על התפיסה של אוגו ברחבה בתוספת הזמן או על הפנדל על חובאן האם אז אנשים כאן היו באים בתלונות לשחקנים על המשחק אתמול -

תמונה

התשובה היא כן, חד משמעי.

ושאני אבין - אתה טוען ששיחקנו טוב?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

CrazyRed7 כתב: לא היה אתמול שום פחד. בטח לא ממכבי. ניצחנו אותם כבר יותר מפעם אחת בשלושת העונות האחרונות, כולל בבלומפילד.
אתה מחכה 40 שנה לאליפות? בן כמה אתה?

בוזגלו מחכה 40 שנה? אולי אוגו? בכר? בן ביטון?

תפסיקו כבר לזיין ת׳מוח עם הארבעים שנה הזה שלא קשור לכלום

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

נסכם בכך שלאור הנסיבות התיקו הזה הוא אמנם מאכזב, אבל בהחלט מתקבל.

וחשוב לי להתעקש כאן על נקודה - לא בושה לשחק על היתרונות שלך!!! גם אם זה אומר לתת ליריבה לייצר הנעת כדור סתמית שלא מובילה לשום דבר ורק נותנת תחושה של "שליטה בקצב".

ולא, אני לא מדבר על 30 הדקות הראשונות במחצית השנייה שבאמת לא היו טובות (וכבר ציינתי למה).
אני מדבר על המחצית הראשונה שלנו, שלדעתי הייתה מצוינת.

אז לסיכום, התיקו סביר מינוס לנו, וסביר פלוס למכבי.
יש עוד מספיק נקודות בקופה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ns75 כתב:
אתה מחכה 40 שנה לאליפות? בן כמה אתה?

בוזגלו מחכה 40 שנה? אולי אוגו? בכר? בן ביטון?

תפסיקו כבר לזיין ת׳מוח עם הארבעים שנה הזה שלא קשור לכלום
אז לשיטתך אין הבדל בין קבוצה אלופה שלוש שנים ברציפות לבין טוענת כתר שדבק בה תדמית לוזרית ושלפני פחות משנה שילשלה בגמר הגביע וקיבלה שש?
אם אתה חושב שעובדה שלא לקחנו אליפות 40 שנה לא יושב על השחקנים אז אין לך מושג.

קל לבוא ולזרוק כל מיני משפטים בפורום אבל מה לעשות שבפועל, השחקן הישראלי לא מתפקד תחת לחץ.
אתמול פה ושם הלחץ ניכר, במיוחד במחצית השניה, אבל סה״כ היה סביר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

נמנעתי מלומר את דבריי, הקצתי לעצמי את אשכול המשחק וכמה דברי הבל פה ושם, אבל זה מתבקש.

המשחק אתמול בטרנר, או לפחות הרגעים שלפני תחילתו, הזכירו לי קרב אגרוף ואני אוהב את הספורט הדבילי הזה.

מתמודד אחד שעשה 3 סיבובים אדירים, נתן כל מה שיש לו והוביל בנקודות ומהעבר השני, יריב שהתנדנד מצד לצד לאורך מרבית ההתמודדות, אבל התעורר משנתו לסיבוב המכריע.

מי שרואה או אוהב אגרוף, זה תמיד הרגע שהמתמודד השני מפתיע בסיבובית חדה לפנים של הראשון, זה שהוביל בנקודות ומוריד אותו בנווק-אאוט מוחץ לזירה.

זו היתה הפועל באר שבע, המתאגרף העייף שעוד רגע חוטף "אחת" ונשלח הביתה בבושת פנים.

אבל הפועל באר שבע של בכר קורצה מחומר אחר. תזלזלו בה, תמתחו עלייה ביקורת, תגידו שהיא עייפה, לא בנויה למעמד, שהיא פחות טובה, אולי גם תנצחו אותה בנקודות, אבל לא תכריעו אותה.

אחרי הכל, מכבי נראתה אתמול טוב יותר "בנקודות", ממש כמו באגרוף. למצבים גדולים היא לא הגיעה, גם לא ממש לקטנים, רק עשתה מהלכים יפים בזירה, שחררה כמה בעיטות שלא "נכנסו" ואגרופים להגנה מבוקרת.

הקרב הזה נותר פתוח, אנחנו עדיין ראשונים, עדיין מובילים ולמרות שמומנטום ותחושות הבטן נגדנו, זה עדיין תלוי בנו.

המתאגרף הזה צריך להמציא את עצמו מחדש, להשתמש בכלים וטכניקות חדשות ומפתיעות, להקים לסיבוב המכריע את שני האלמנטים החזקים שלו בהתקפה- נאווקמה ומליקסון. לחזור לבסיס שייצב אותו, הגנה וקישור חזקים ויותר מכל, להמשיך להאמין.

נצחנו בבלומפילד העונה ובטדי ונתניה ובסכנין. ניצחנו. המתאגרף קצת עייף, קצת נלמד, קצת צפוי, אבל הגיע למעמד הזה בזכות. תנו לו קרדיט, אגרוף נכון לנקודת תורפה או מעידה קלה של היריב והחגורה שלו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה