זורקי האבוקות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: זורקי האבוקות

שליחה על ידי RedRock »

ForeverRed כתב: די נו..
חבר,
אני באמת לא מצליח להבין למה אחד כמוך לא מצליח לחבר את הנקודות בפאזל שיש לאורך הטופיק הזה. זה באמת די פשוט בסך הכל.

שתבין, אני חושב שכל הפירוטכניקה מאוד מיותרת כשהמחיר שלה הוא פגיעה במועדון (וחס וחלילה באוהדים).
אני חושב שזה לגמרי לא שווה את זה והחבורה שעושה את זה חצופה כי היא שמה ז*ן על הרבה מאוד אנשים בדרך, בין היתר בגלל האגו והסרט הסרבי שהם חיים בו.
אני אישית חושב שהם נהנים מתשומת הלב סביבם, נהנים מהרעש שהם יוצרים וכיף להם להיות 'גברים' בעיני עצמם.
אגב, זה לא הופך אותם לאוהדים לא נאמנים, אבל בהחלט אוהדים טפשים.

בכל מקרה, איך שלא תסובב את זה - החבורה הזו קיימת.

עכשיו דמיין את מפלגת הליכוד נניח (זה יכול לעבוד עם כל מפלגה).
נניח שביבי חושב על משהו בצורה מסוימת, ויש בתוך המפלגה שלו כל מיני 'דני דנונים' או 'אורן חזנים' למיניהם, סוררים.
מה הוא יכול לעשות? כנראה שלא הרבה, הוא יכול אולי למנוע ממנו תפקידים, הוא יכול קצת ללחוץ עליהם אבל בסופו של דבר הוא מדי פעם יבלע את הגלולה שתקועה לו איפשהו בגרון וימשיך הלאה. לפטר הוא לא יצליח כי הוא לא דיקטטור.

עכשיו תיקח את אותה דוגמא לעולם שכולו בסופו של דבר מבוסס על התנדבות ורצון טוב. תוסיף לזה שגרעין הפעילים הוא ממילא קטן.
מה אתה מצפה מראשי הארגון שיעשו אל מול אותם סוררים? יסרבו לשתף איתם פעולה? אז הם יפעלו בנפרד. יאיימו? סתם ייגמר באלימות. יוותרו ויילכו? תקבל את האופציה השניה שאורן העלה פה...את הסרט הסרבי זה לא יפסיק. נקווה שהמשטרה תדאג לזה.

להטיל את האשמה על נסיך כמו עידן זו פשוט טפשות.

ואורן - אתה :מלך:

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

RedRock כתב:
חבר,
אני באמת לא מצליח להבין למה אחד כמוך לא מצליח לחבר את הנקודות בפאזל שיש לאורך הטופיק הזה. זה באמת די פשוט בסך הכל.

שתבין, אני חושב שכל הפירוטכניקה מאוד מיותרת כשהמחיר שלה הוא פגיעה במועדון (וחס וחלילה באוהדים).
אני חושב שזה לגמרי לא שווה את זה והחבורה שעושה את זה חצופה כי היא שמה ז*ן על הרבה מאוד אנשים בדרך, בין היתר בגלל האגו והסרט הסרבי שהם חיים בו.
אני אישית חושב שהם נהנים מתשומת הלב סביבם, נהנים מהרעש שהם יוצרים וכיף להם להיות 'גברים' בעיני עצמם.

נניח שביבי חושב על משהו בצורה מסוימת, ויש בתוך המפלגה שלו כל מיני 'דני דנונים' או 'אורן חזנים' למיניהם, סוררים.
מה הוא יכול לעשות? כנראה שלא הרבה, הוא יכול אולי למנוע ממנו תפקידים, הוא יכול קצת ללחוץ עליהם אבל בסופו של דבר הוא מדי פעם יבלע את הגלולה שתקועה לו איפשהו בגרון וימשיך הלאה. לפטר הוא לא יצליח כי הוא לא דיקטטור.

עכשיו תיקח את אותה דוגמא לעולם שכולו בסופו של דבר מבוסס על התנדבות ורצון טוב. תוסיף לזה שגרעין הפעילים הוא ממילא קטן.
מה אתה מצפה מראשי הארגון שיעשו אל מול אותם סוררים? יסרבו לשתף איתם פעולה? אז הם יפעלו בנפרד. יאיימו? סתם ייגמר באלימות. יוותרו ויילכו? תקבל את האופציה השניה שאורן העלה פה...את הסרט הסרבי זה לא יפסיק. נקווה שהמשטרה תדאג לזה.

אם מדובר בחברי ארגון סוררים כמו שאתה מתאר (אם הבנתי נכון), אז אפשר להגיד את זה, בלי לציין שמות.
ולדעתי עדיף לא לשתף איתם פעולה. לא מדובשם ולא מעוקצם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedRock כתב:
חבר,

תודה על ההסבר, האמת שחיברתי את הנקודות עוד הרבה קודם.

הסיבה שהמשכתי להתעקש היא פשוטה.
הארגון מתנער מאחריות בזמן שלכל מי שצופה בו מהצד ברור שהוא היה מודע ושותף לעניין.

יכול להיות שאין ברירה, יכול להיות שצריך באמת לבלוע את הגלולה ולארגון אין הרבה מה לעשות.

אבל בשורה התחתונה, אני יכול להבין את הכעס של ההנהלה או המשטרה שכן הם מסתכלים על הארגון כארגון, ולא כמפלגה מרובת זרמים.

אני חושב שיש מקום לעשות את זה בצורה הרבה יותר סולידית ופחות ברורה לעין בפעם הבאה.
ככה אף אחד לא יוכל לבוא בטענות.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

נניח שכמה ״סוררים״ עשו שטות. בחיאת. לא מכפישים את הכלל בגלל כמה שלא הקשיבו.

לכל גוף יש קוד אתי. גם לארגון.
אי אפשר לשלוט על הכל בתוך ארגון של אנשים שיודעים לחשוב ולא עדר כבשים.

ואם נקח את זה למקום של האתיקה. יש לך בכלא נשיא אנס וכמה חברי כנסת שישבו בכלא.
לראש הממשלה היה יכולת למנוע את זה? לראש המפלגה? לקרובים של הנבחרים עצמם?
אין מה לעשות. בגלל זה יש משטרה לאכוף.

אף אחד לא תמים. לא הארגון לא אלונה ולא המשטרה.
היה קוד אתי ביניהם (כנראה, אני מנחש) ״שתהיו בסדר נהיה בסדר״
והקוד הזה הופר, ע״י אנשים מסוימים. זה לא משנה אם היתה יד מכוונת או לא.

יש פה אנשים שהוציאו לפועל משהו שידעו את ההשלכות מלכתחילה. תאתר אותם, תעשו להם נו נו נו (כי תאכלס נחזור לפרופורציה זה רק אבוקה, לא אנסו לא רצחו ולא גנבו) ותתקדמו קדימה. סתם נוצר מהומה ילדותית. מצד כל הגורמים.

אני בוחר להסתכל על חצי כוס המלאה, ונוטה לטובת הארגון. הסטטיסטיקה של הולכת לטובתם בפער. מה היחס? עונה שלמה של משחקי בית עם התנהגות מופתית מינוס משחק אחד עם אבוקה? ההר הוליד עכבר!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אחד ממדליקי האבוקה הסגיר עצמו למשטרה. בן 20. הכניס אותה בתחתונים לטרנר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אחד ממדליקי האבוקה הסגיר עצמו למשטרה. בן 20. הכניס אותה בתחתונים לטרנר.
תיק פלילי, מעצרים וחפירות.
באמת שווה את זה?

סמל אישי של משתמש
The red one

ForeverRed כתב: תיק פלילי, מעצרים וחפירות.
באמת שווה את זה?
נו ברור, קיבלנו חשיפה בUltras World, שווה יותר מהכל.

וברצינות - מפתיע הנושא הזה. כבר היו לך את הביצים לבצע את המעשה, הוא עבר ב"שלום", ואחרי שבוע וחצי אתה מתחרט?

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

אדום בלב בנשמהההה כתב: נו ברור, קיבלנו חשיפה בUltras World, שווה יותר מהכל.

וברצינות - מפתיע הנושא הזה. כבר היו לך את הביצים לבצע את המעשה, הוא עבר ב"שלום", ואחרי שבוע וחצי אתה מתחרט?
הוא לא התחרט, הוא לוקח אחריות. מי ש'מספיק גבר' להבריח ולהבעיר אבוקה, גם מספיק גבר לקחת אחריות ולשאת בהשלכות, לפחות במקרה הזה.
הסגרה כזו עשויה בהחלט להיות ההבדל בין משחקי בית בטדי לטרנר.

סמל אישי של משתמש
The red one

נו, אז התחרט. המילה עצמה לא משנה.

הרי הוא ידע שזה מה שיקרה, זה לא שפתאום זה נפל עלינו בבום שיש עונש על תנאי וזה יכול לתת רדיוס או שב20:40 העבירו חוק שפיירו זה פשע. אז למה מלכתחילה לרכוש אבוקה, לתכנן את ההכנסה שלה, לסכן לך ת'ביצים, להסתכן בזה שיתפסו לך, לסתכן בזה שיתפסו כשאתה מדליק ואחריי?

אז הוא גבר? וואלה..חבל שה5-6 אחרים לא גברים כמוהו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:נו, אז התחרט. המילה עצמה לא משנה.

הרי הוא ידע שזה מה שיקרה, זה לא שפתאום זה נפל עלינו בבום שיש עונש על תנאי וזה יכול לתת רדיוס או שב20:40 העבירו חוק שפיירו זה פשע. אז למה מלכתחילה לרכוש אבוקה, לתכנן את ההכנסה שלה, לסכן לך ת'ביצים, להסתכן בזה שיתפסו לך, לסתכן בזה שיתפסו כשאתה מדליק ואחריי?

אז הוא גבר? וואלה..חבל שה5-6 אחרים לא גברים כמוהו.
שמע,אתה לא מרפה.
שחרר,עצם העובדה שהסגיר עצמו זה משהו שלא מובן מאליו,מה זה צריך לעניין אותך אם הוא החליט להסתכן או לא.
די לצדקנות,כולה אבוקה.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: שמע,אתה לא מרפה.
שחרר,עצם העובדה שהסגיר עצמו זה משהו שלא מובן מאליו,מה זה צריך לעניין אותך אם הוא החליט להסתכן או לא.
די לצדקנות,כולה אבוקה.
אני לא מרפה? אנשים (ואתה ביניהם) מתעסקים פה בדבר הזה כמה ימים על פארש, על כלום, על 0 דברים חדשים. עד שמגיע מידע חדש להחיות את האשכול במקום לטחון אותו דק-דק-דק-דק-דק, ככה אתה גומל לי?

לא יפה. אבל בינינו, לא מסקרן אותך לדעת מה עובר בראש של בן אדם כזה? עשית הכל כמו שצריך , אף אחד לא נפגע, ובסוף אתה כן מסגיר את עצמך. יש פה פסיכולוג בקהל ?

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

המשפט היום?

סמל אישי של משתמש
The red one

red and white כתב:המשפט היום?
משפט? כבודו, לאן עפת? כולה כדורגל

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

אדום בלב בנשמהההה כתב: משפט? כבודו, לאן עפת? כולה כדורגל
אז ההעמדה לדין, מתי היא?
חחח ובדיעבד רואים שהמילה משפט לא מתאימה
נערך לאחרונה על ידי red and white ב 30 מרץ 2016, 18:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
The red one

החלטת ביניים : אודה על קבלת עמדת היועץ המשפטי בתחנת מרחב הנגב במשטרת ישראל בדבר בקשת הפועל באר שבע לקבל לידיה את פרטי החשודים בהשלכת האבוקות ורימוני העשן במשחקה עם מכבי תל אביב. גיורא לנדאו, עו"ד דיין

זה מהיום אז נראה לי שדחו את ההחלטה שוב...

שלח תגובה