חבר,ForeverRed כתב: די נו..
אני באמת לא מצליח להבין למה אחד כמוך לא מצליח לחבר את הנקודות בפאזל שיש לאורך הטופיק הזה. זה באמת די פשוט בסך הכל.
שתבין, אני חושב שכל הפירוטכניקה מאוד מיותרת כשהמחיר שלה הוא פגיעה במועדון (וחס וחלילה באוהדים).
אני חושב שזה לגמרי לא שווה את זה והחבורה שעושה את זה חצופה כי היא שמה ז*ן על הרבה מאוד אנשים בדרך, בין היתר בגלל האגו והסרט הסרבי שהם חיים בו.
אני אישית חושב שהם נהנים מתשומת הלב סביבם, נהנים מהרעש שהם יוצרים וכיף להם להיות 'גברים' בעיני עצמם.
אגב, זה לא הופך אותם לאוהדים לא נאמנים, אבל בהחלט אוהדים טפשים.
בכל מקרה, איך שלא תסובב את זה - החבורה הזו קיימת.
עכשיו דמיין את מפלגת הליכוד נניח (זה יכול לעבוד עם כל מפלגה).
נניח שביבי חושב על משהו בצורה מסוימת, ויש בתוך המפלגה שלו כל מיני 'דני דנונים' או 'אורן חזנים' למיניהם, סוררים.
מה הוא יכול לעשות? כנראה שלא הרבה, הוא יכול אולי למנוע ממנו תפקידים, הוא יכול קצת ללחוץ עליהם אבל בסופו של דבר הוא מדי פעם יבלע את הגלולה שתקועה לו איפשהו בגרון וימשיך הלאה. לפטר הוא לא יצליח כי הוא לא דיקטטור.
עכשיו תיקח את אותה דוגמא לעולם שכולו בסופו של דבר מבוסס על התנדבות ורצון טוב. תוסיף לזה שגרעין הפעילים הוא ממילא קטן.
מה אתה מצפה מראשי הארגון שיעשו אל מול אותם סוררים? יסרבו לשתף איתם פעולה? אז הם יפעלו בנפרד. יאיימו? סתם ייגמר באלימות. יוותרו ויילכו? תקבל את האופציה השניה שאורן העלה פה...את הסרט הסרבי זה לא יפסיק. נקווה שהמשטרה תדאג לזה.
להטיל את האשמה על נסיך כמו עידן זו פשוט טפשות.
ואורן - אתה