אני רוצה לראות את המאמן הגבר שיוציא את ברדה בזמן הזה מההרכב.simply-red כתב:וובה לא נתן משחק גדול אתמול, לא היה חלש אבל גם לא בלט. אולי מעט התרגש ואולי אין לו עדיין את הביטחון שהיה לו בק"ש ששם הוא ממש היה בעל הבית באמצע ואצלנו הוא "עוד שחקן", כשהוא ישחק בביטחון מלא הוא יוסיף לנו המון .
בן שהר שיחק אתמול בדיוק איך שמצופה ממנו, הטריד בלי הפסקה את ההגנה של בית"ר וניצול מצבים מקסימלי, בן שהר לא צריך לצאת מההרכב לפחות לא בתקופה הקרובה גם אם נגד חיפה לא ייתן הופעה מרשימה, אנחנו צריכים לבנות לו את הביטחון כי נצטרך אותו מאוד "במאני-טיים", גדיר יעדר שבועיים-שלושה ולברדה הייתי נותן מעט לנוח לקראת השלבים המכריעים שבפתח ולכן שהר צריך להיות באנקר בהרכב ולרוץ איתו כמה משחקים ברציפות.
בן ביטון ראוי לציון, נתן משחק הגנה פשוט מושלם ויכל גם לקנח באיזה שער בסיום.
לגבי דודו גורש, כנראה שיש לו עדיין סימפטומים של שחקן בקבוצת תחתית אחרת לא ברור לי למה ביזבוזי הזמן המוגזמים.. אפילו אוגו התעצבן עליו.
בוזגלו והובאן , לא אהבתי את ההצגות המוגזמות ושוב כדי למשוך זמן.
מי ששם לב לזריקת המבט ימינה של בוזגלו רגע לפני המסירה שמאלה לשהר בגול השני, כמו רכז בכדורסל...גדול
תפסיקו לדבר בסיסמאות מנותקות מהמציאות.
ברדה זה הנכס העיקרי היום של הקבוצה,הבן אדם לא מפסיק לרוץ כמו משוגע ולעשות הגנה,התקפה ומה לא?? הבן אדם רעב כמו ילד בן 19.
אם בכר לא רוצה שיהיה לו חור בכתף מהביס שיקבל מברדה עדיף לו לעזוב אותו בשקט והוא יביא לו את האליפות.
עדות לכך דקה 70 כנדמה לי,התקפה מתפרצת וברדה רץ כמו משוגע לעבר הרחבה בזמן שלבן שהר נגמר האוויר.
אני עכשיו באמת רציני,לא צריך כל הזמן לשחק אותה בוני גינזבורג עם ניתוחים טלווזיונים מנפחי מוח.
בשורה התחתונה,משחק לא גדול אבל יעיל,בוזגלו בבישול ענק,אוגו במשחק מטורף ובן שהר נכנס לכושר בדיוק בזמן הנכון.
לא יודע מה זה שמעליך ראה כי הוא ניתח את וובה בראון מינימום גאטוסו בתקופת הזכייה באליפות אירופה עם מילאן,אבל הוא היה פושר ותו לא,מה נקרא נחמד.