2-0 קטן-גדול בטדי :: סיכום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: 2-0 קטן-גדול בטדי :: סיכום

שליחה על ידי אדום זקן »

simply-red כתב:וובה לא נתן משחק גדול אתמול, לא היה חלש אבל גם לא בלט. אולי מעט התרגש ואולי אין לו עדיין את הביטחון שהיה לו בק"ש ששם הוא ממש היה בעל הבית באמצע ואצלנו הוא "עוד שחקן", כשהוא ישחק בביטחון מלא הוא יוסיף לנו המון .
בן שהר שיחק אתמול בדיוק איך שמצופה ממנו, הטריד בלי הפסקה את ההגנה של בית"ר וניצול מצבים מקסימלי, בן שהר לא צריך לצאת מההרכב לפחות לא בתקופה הקרובה גם אם נגד חיפה לא ייתן הופעה מרשימה, אנחנו צריכים לבנות לו את הביטחון כי נצטרך אותו מאוד "במאני-טיים", גדיר יעדר שבועיים-שלושה ולברדה הייתי נותן מעט לנוח לקראת השלבים המכריעים שבפתח ולכן שהר צריך להיות באנקר בהרכב ולרוץ איתו כמה משחקים ברציפות.
בן ביטון ראוי לציון, נתן משחק הגנה פשוט מושלם ויכל גם לקנח באיזה שער בסיום.
לגבי דודו גורש, כנראה שיש לו עדיין סימפטומים של שחקן בקבוצת תחתית אחרת לא ברור לי למה ביזבוזי הזמן המוגזמים.. אפילו אוגו התעצבן עליו.
בוזגלו והובאן , לא אהבתי את ההצגות המוגזמות ושוב כדי למשוך זמן.
מי ששם לב לזריקת המבט ימינה של בוזגלו רגע לפני המסירה שמאלה לשהר בגול השני, כמו רכז בכדורסל...גדול
אני רוצה לראות את המאמן הגבר שיוציא את ברדה בזמן הזה מההרכב.
תפסיקו לדבר בסיסמאות מנותקות מהמציאות.
ברדה זה הנכס העיקרי היום של הקבוצה,הבן אדם לא מפסיק לרוץ כמו משוגע ולעשות הגנה,התקפה ומה לא?? הבן אדם רעב כמו ילד בן 19.
אם בכר לא רוצה שיהיה לו חור בכתף מהביס שיקבל מברדה עדיף לו לעזוב אותו בשקט והוא יביא לו את האליפות.
עדות לכך דקה 70 כנדמה לי,התקפה מתפרצת וברדה רץ כמו משוגע לעבר הרחבה בזמן שלבן שהר נגמר האוויר.
אני עכשיו באמת רציני,לא צריך כל הזמן לשחק אותה בוני גינזבורג עם ניתוחים טלווזיונים מנפחי מוח.
בשורה התחתונה,משחק לא גדול אבל יעיל,בוזגלו בבישול ענק,אוגו במשחק מטורף ובן שהר נכנס לכושר בדיוק בזמן הנכון.
לא יודע מה זה שמעליך ראה כי הוא ניתח את וובה בראון מינימום גאטוסו בתקופת הזכייה באליפות אירופה עם מילאן,אבל הוא היה פושר ותו לא,מה נקרא נחמד.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

3 גלדיאטורים חזרו לעצמם אתמול, צדק אוגו וברדה- כשהם טובים הקבוצה טובה

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אדום זקן כתב: אני רוצה לראות את המאמן הגבר שיוציא את ברדה בזמן הזה מההרכב.
תפסיקו לדבר בסיסמאות מנותקות מהמציאות.
ברדה זה הנכס העיקרי היום של הקבוצה,הבן אדם לא מפסיק לרוץ כמו משוגע ולעשות הגנה,התקפה ומה לא?? הבן אדם רעב כמו ילד בן 19.
אם בכר לא רוצה שיהיה לו חור בכתף מהביס שיקבל מברדה עדיף לו לעזוב אותו בשקט והוא יביא לו את האליפות.
עדות לכך דקה 70 כנדמה לי,התקפה מתפרצת וברדה רץ כמו משוגע לעבר הרחבה בזמן שלבן שהר נגמר האוויר.
אני עכשיו באמת רציני,לא צריך כל הזמן לשחק אותה בוני גינזבורג עם ניתוחים טלווזיונים מנפחי מוח.
בשורה התחתונה,משחק לא גדול אבל יעיל,בוזגלו בבישול ענק,אוגו במשחק מטורף ובן שהר נכנס לכושר בדיוק בזמן הנכון.
לא יודע מה זה שמעליך ראה כי הוא ניתח את וובה בראון מינימום גאטוסו בתקופת הזכייה באליפות אירופה עם מילאן,אבל הוא היה פושר ותו לא,מה נקרא נחמד.
אף אחד לא אמר שברדה לא רץ או לא עושה הגנה או שאין לו רעב או.. או... , אם יש אפשרות לתת לו לנוח מעט, שזה גם יכול להיות חילוף דקה 60-70 אז למה לא? בגלל העונה המדהימה שלו ובגלל כל המאמץ הגדול שהוא משקיע בכל משחק ,יש עומס מצטבר ולכן ובהתאם לתוצאה במשחק נתון ובמידה ובכר רוצה לרענן את ההתקפה אפשרי בהחלט להחליף את אלייה ,גם מהסיבה שאני רוצה ששהר יכנס לעניינים ויצבור עוד ביטחון ואולי אם אנחנו רוצים שגם לשהר כמו לברדה יהיה כושר ל 90 דקות אז ניתן לו לרוץ 90 דקות בכמה משחקים ברצף.

נהיה ממש מפחיד לכתוב תגובה/להביע דעה מבלי לחטוף מאיזה משתמש תורן כמה עלבונות ואיזו תובנה מעניינת על דעותיך בנושא מסוים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אתמול ראינו כמה שברדה היה צריך את הפגרה.
נלחם כמו אריה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

5 עמודים על וובה בראון ואף לא מילה על בן שהר? המשחק הכי טוב שלו אצלנו, ומבחינתי גרם לי טיפה לשכוח מנאווקמה, לפחות במשחק הזה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

simply-red כתב: אף אחד לא אמר שברדה לא רץ או לא עושה הגנה או שאין לו רעב או.. או... , אם יש אפשרות לתת לו לנוח מעט, שזה גם יכול להיות חילוף דקה 60-70 אז למה לא? בגלל העונה המדהימה שלו ובגלל כל המאמץ הגדול שהוא משקיע בכל משחק ,יש עומס מצטבר ולכן ובהתאם לתוצאה במשחק נתון ובמידה ובכר רוצה לרענן את ההתקפה אפשרי בהחלט להחליף את אלייה ,גם מהסיבה שאני רוצה ששהר יכנס לעניינים ויצבור עוד ביטחון ואולי אם אנחנו רוצים שגם לשהר כמו לברדה יהיה כושר ל 90 דקות אז ניתן לו לרוץ 90 דקות בכמה משחקים ברצף.

נהיה ממש מפחיד לכתוב תגובה/להביע דעה מבלי לחטוף מאיזה משתמש תורן כמה עלבונות ואיזו תובנה מעניינת על דעותיך בנושא מסוים.
קודם כל תפסיק לפחד זה לא גברי.
עכשיו תסביר לי בדיוק על איזה רענון/שמירת כוחות/נעליים אתה מדבר?
אנחנו בישורת האחרונה,שום שחקן שמכבד את עצמו לא יסכים לא להיות חלק מזה ולא לתת 300% משחק.
דבר שני,מי אמר שברדה ושהר לא יכולים לשחק ביחד?
דבר שלישי התאהבתם במושג "לתת לו לנוח",עכשיו אף אחד לא נח כולם עובדים כמו אריות בשארית הכוחות שלהם.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב: קודם כל תפסיק לפחד זה לא גברי.
אנחנו בישורת האחרונה,שום שחקן שמכבד את עצמו לא יסכים לא להיות חלק מזה ולא לתת 300% משחק.
דבר שלישי התאהבתם במושג "לתת לו לנוח",עכשיו אף אחד לא נח כולם עובדים כמו אריות בשארית הכוחות שלהם.
דבר איתי בשבוע שיש 3 משחקים....

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שיש כתב: דבר איתי בשבוע שיש 3 משחקים....
דבר איתי שמכבי יתנו מנוחה לזהבי/אלברמן.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

simply-red כתב: מי ששם לב לזריקת המבט ימינה של בוזגלו רגע לפני המסירה שמאלה לשהר בגול השני, כמו רכז בכדורסל...גדול
שאראס בוזגלו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום זקן כתב: לא יודע מה זה שמעליך ראה כי הוא ניתח את וובה בראון מינימום גאטוסו בתקופת הזכייה באליפות אירופה עם מילאן,אבל הוא היה פושר ותו לא,מה נקרא נחמד.
+1

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

shovalb9 כתב:5 עמודים על וובה בראון ואף לא מילה על בן שהר? המשחק הכי טוב שלו אצלנו, ומבחינתי גרם לי טיפה לשכוח מנאווקמה, לפחות במשחק הזה.
אין קשר בין השניים. הם בערך הניגוד המוחלט בסגנון המשחק.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אדום זקן כתב: קודם כל תפסיק לפחד זה לא גברי.
טוב ,אי אפשר שכולם יהיו פה גברים כמוך אחרת את מי היית מבטל ככה פעם ב...
עכשיו לעניין, ואני אנסה להסביר לאט ואז אולי תבין מהר:
כשאני רושם שכדאי לרוץ עם שהר עכשיו כמה משחקים ברצף ובלי שיהיה החילוף הראשון ההנחה שלך צריכה להיות זו שהוא בהרכב הפותח.
כשאני רושם שברדה במשחק מסוים ובהתאם לתוצאה יכול להיות מוחלף דקה 60-70 אתה אמור להסיק מזה שגם ברדה פתח בהרכב ,לצד שהר, ואם תעבור על הודעות ישנות שלי תוכל לראות שאני מאוד אוהב את הציוות של ברדה ושהר ושלדעתי הם משלימים יפה אחד את השני.
לעניין המנוחה.. שיחקנו אתמול בטדי,בשבת יש את חיפה ובשבוע שלאחר מכן אנחנו נכנסים לרצף של שלושה משחקים בשמונה ימים, אני בטוח שברדה מסוגל ורוצה להשלים 90 דקות בכל משחק עד סוף העונה, לדעתי ,ואתה לא חייב להסכים איתי , צריך לראות איפה ואיך, ואם זה מתאפשר אז להוריד ממנו קצת.
לגבי זהבי ואלברמן, את זהבי אני מוציא מהמשוואה כי הוא אל יווני עם כוחות בלתי נגמרים והוא לעולם לא נפצע. אלברמן מתוך תשעה משחקים אחרונים של מכבי סיים 90 דקות רק בשלושה, פעם אחת נכנס כמחליף דקה 66 ובחמישה משחקים יצא בדקות 79,61,73,72,66.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

חייב להגיד משהו לגבי בוזגלו.
הוא נעלם להרבה מאוד פרקים במשחק ולפעמים זה קצת מרגיז.
אבל לפושטק הקטן נהיה טאץ ברגל שמזכיר את הגדולים ביותר.
גם הבישול נגד מכבי וגם הבישול נגד ביתר אילו מהלכים של שחקן שחקן.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

simply-red כתב: טוב ,אי אפשר שכולם יהיו פה גברים כמוך אחרת את מי היית מבטל ככה פעם ב...
עכשיו לעניין, ואני אנסה להסביר לאט ואז אולי תבין מהר:
כשאני רושם שכדאי לרוץ עם שהר עכשיו כמה משחקים ברצף ובלי שיהיה החילוף הראשון ההנחה שלך צריכה להיות זו שהוא בהרכב הפותח.
כשאני רושם שברדה במשחק מסוים ובהתאם לתוצאה יכול להיות מוחלף דקה 60-70 אתה אמור להסיק מזה שגם ברדה פתח בהרכב ,לצד שהר, ואם תעבור על הודעות ישנות שלי תוכל לראות שאני מאוד אוהב את הציוות של ברדה ושהר ושלדעתי הם משלימים יפה אחד את השני.
לעניין המנוחה.. שיחקנו אתמול בטדי,בשבת יש את חיפה ובשבוע שלאחר מכן אנחנו נכנסים לרצף של שלושה משחקים בשמונה ימים, אני בטוח שברדה מסוגל ורוצה להשלים 90 דקות בכל משחק עד סוף העונה, לדעתי ,ואתה לא חייב להסכים איתי , צריך לראות איפה ואיך, ואם זה מתאפשר אז להוריד ממנו קצת.
לגבי זהבי ואלברמן, את זהבי אני מוציא מהמשוואה כי הוא אל יווני עם כוחות בלתי נגמרים והוא לעולם לא נפצע. אלברמן מתוך תשעה משחקים אחרונים של מכבי סיים 90 דקות רק בשלושה, פעם אחת נכנס כמחליף דקה 66 ובחמישה משחקים יצא בדקות 79,61,73,72,66.
עכשיו שהסברת לאט וחפרני אז הבנתיבכל מקרה לא מסכים ואתה לא חייב לקבל את זה.
ברדה יכול לשחק גם 120 דקות מבלי להתעייף.
זהבי הוא לא אל ולא יווני ובשני הקרוב גם מותח תשריר ונעדר ל3 שבועות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב:חייב להגיד משהו לגבי בוזגלו.
הוא נעלם להרבה מאוד פרקים במשחק ולפעמים זה קצת מרגיז.
אבל לפושטק הקטן נהיה טאץ ברגל שמזכיר את הגדולים ביותר.
גם הבישול נגד מכבי וגם הבישול נגד ביתר אילו מהלכים של שחקן שחקן.
האמת שאני לא שותף למחמאות אליו.

אני ראיתי עוד משחק חלש שלו, שבו הוא בקושי בא לידיי ביטוי.
גם הבישול שלו היה סטנדרטי ולא היה בו שום דבר מיוחד.

לזכותו ייאמר שסוף סוף ירד קצת אחורה לקבל כדורים ולעזור להניע כדור.

שלח תגובה