דילים למולדובה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: דילים למולדובה

שליחה על ידי oranu »

avivgolan כתב:
אף אחד לא מטנף, אתה יורה על אוטומט.
אני 99 אחוז מהזמן מגן על הארגון והקבוצה,
הפעם חטאתם, אפשר גם לקבל ביקורת.
אני בשורה התחתונה מייצג את עצמי, אתם לא, תבין את ההבדל,
ותפריד בין הדאגה שהיא מבורכת לבין הדרך ההתנסחות והפלטפורמה שבה זה נעשה.

פוסט בעייתי או לא, שנינו יודעים שיש לכם ערוץ ישיר עם המועדון,
תנצלו אותו, זה סתם מוציא אתכם ואותם רע כשזה נעשה ככה.
א. הרבה יותר סבבה לקרוא ביקורת כשהיא נכתבת ככה ולא ברוח ההתלהמות שהייתה פה "הודעה מבזה" "ביזיון" ולהגיד שנראה לך יותר לגיטימי שנעביר ביקורת לראשי המועדון באופן ישיר.

ב. כל מה שיוצא מהדף של הארגון מייצג אך ורק את הארגון ולא אף אחד אחר.

נבנתה פה איזה שהיא תיאוריה שכשהארגון אומר משהו אז גם הקהל הרחב אוטומט עומד מאחורי הדברים.

אז התיאוריה הזאת פשוט לא נכונה, הארגון מייצג אך ורק את החברים בו ואין לו שום זכות לייצג את כלל הקהל, המנוע לפעילות הוא קודם כל אינטרסים של הקהל וטובת המועדון וזה תמיד מה שיניע אותנו גם אבל בכל סיטואציה שבה הארגון ינקוט עמדה יהיו אוהדים שתומכים ויהיו גם כאלה שמתנגדים.

הארגון הוא לא קונצנזוס והקהל של הפועל באר שבע הוא הקהל האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא חסר עמוד שדרה.

לקהל הזה יש פה ויש דיעות עצמאיות וכשהוא רוצה הוא משמיע אותן היטב, לא משנה אם זה מול הארגון ההנהלה או כל גוף אחר.

אי אפשר לנכס לקהל כל הודעה שיוצאת מהארגון כי לעולם לא תהיה תמימות דעין בקהל, בכל נושא.

אנחנו מנסים להביא לאחדות ביציעים ועשינו המון מהלכים חשובים בשביל זה ואכלנו הרבה חרא בדרך, אבל וואלה הצלחנו והקהל בבאר שבע על כל רבדיו הוא אגרוף אחד.

זה שאנחנו פועלים בדרכי נועם ולא יוצאים במחאות בתדירות יומיומית להבדיל ארגונים אחרים (מי אמר פנאטיקס?) לא אומר שאסור לנו להעביר ביקורת על המועדון, המועדון לא חסין, בדיוק כפי שהארגון לא חסין ואנחנו פה שומעים וקוראים כל הודעה ומייחסים אליה חשיבות ומנסים למצוא פתרונות מתאימים (סידור הדגלים בדרומי זו סתם דוגמא אחת לפתרון כזה).

כל עוד הביקורת מועברת באופן ראוי אז הכל סבבה, תסתכל קצת על רוח התגובות בנושאים שמדברים על הקונפליקט הזה ותגיד לי בעצמך אם היה לך כיף לקרוא במקומינו את ההודעות האלו.

לגבי הנושא עם המועדון - חברי הארגון החליטו שמותר לבקר את המועדון גם באופן פומבי, אף אחד לא פתח במחאה ולא ביקש לערוף ראשים, לעשות קצת סדר בבלאגאן להודעה בנוסח מאיים שאין לה מקום בפייסבוק הרשמי של המועדון, וכן זה היה בפומבי והייתה לנו סיבה, אי אפשר לירוק לאנשים בפנים ולעשות מהם צחוק ולצפות שהכל ימשיך כרגיל.

היית מעדיף שלא ישירו שירי שחקנים נגד שריף כי הם שמו ז** על הארגון שלהם והקהל שלהם ולא הגיעו לחגוג איתם למרות שהתחייבו אחרת?

הם אשכרה הוציאו אותנו אפסים בעיני הקהל אולי אחרים פה זה פחות מעניין אבל אנשים שעמדו מאחורי האפטר הזה כולל חברת הפקה וכולל הארגון התחייבו על משהו שבגללו קנו כרטיסים ולא עמדו בו, אנחנו רמאים ונוכלים לכל דבר מבחינת הקהל הרחב.

אז נכון יכולנו לעשות את זה בחדרי חדרים, בחרנו אחרת וכנראה שיש סיבה לכך, עוד יומיים כולם כבר ישכחו מזה ואנחנו בינתיים אלה שמרכזים רשימות כדי שכל מי שמגיע לשריף יהיה זכאי לכרטיס אז במבחן התוצאה הצלחנו ואנחנו חלק בלתי נפרד מהפתרון וכן לא בושה להגיד גם בזכות התערבות של אסי שהוא מנכל לתפארת לטעמי.

אני אחד המגבים הראשונים של ההנהלה בכל מהלך שלה לאורך השנים, אחד הסניגורים הכי גדולים שלה, הפעם הם טעו בהודעה ובניסוח שלה ונפלו ללחצים של גורמים חיצוניים (משיקולים כלכליים לכאורה) ואני מכיר את אסי אישית ואני לא רואה סיטואציה בה הוא ייתן לאוהד להיתקע בלי כרטיס, אז דף הפייסבוק קיבל קצת בראש, הם לא ימותו מזה.

לא יזיק אם יחשבו קצת לפני שרושמים פוסט כזה, אפילו אצלנו בארגון התנדבותי לפני שעולה פוסט הוא חייב לעבור אישור של כמה וכמה אנשים שמעבירים דיעה ומה יכולות להיות השלכות כאלה או אחרות לניסוח של פוסט כזה או אחר, ומשכתבים וחושבים אלף פעם על כל ניסוח בנושאים רגישים (כרטיסים, הגרלות, מנויים, מחאות זה נושאים רגישים) הייתי מצפה מהמועדון על שלל עובדיו, דובריו ומנהליו לעשות את המינימום הנדרש, כי עובדה שהתחושה שאנחנו קיבלנו מהפוסט זהה לתחושה שרוב הקהל קיבל.

אף אחד לא פתח פה מלחמה, הועברה ביקורת לגיטימית, נמצא פתרון ראוי ובזה זה נגמר ממשיכים קדימה, בפעם הבאה יחשבו פעמיים לפני שמנסחים פוסט כזה ולא פחות חשוב, הגיע הזמו שהשחקנים וההנהלה יבינו שהם לא יכולים לזרוק ז** על הקהל והארגון שלהם והכל סבבה כי יש אליפות.

הכל סבבה אבל גם לנו יש גבולות, לא ביקשנו לשבת איתם לקריוקי בגינה באמת שאנחנו פחות מתלהבים מחברת השחקנים אנחנו נהנים מהאווירה, הכי כאב זה על הקהל שציפה והתאכזב והאצבע המאשימה הופנתה אלינו ולחברת הפקות (ובצדק מצידו).

סמל אישי של משתמש
oranu

Re: כרטיסי לשריף חוץ

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב: אתה מבקר את הדרדס בדיוק על מה שהוא ביקר את הארגון.
יש דרך להעביר ביקורת. וזאת לא הדרך בה הם בחרו הפעם.
אם אתה חבר ארגון והיית חלק מהצוות שהרים אפטר בפורום לקהל הרחב בהתחייבות להגעת השחקנים לאחר תכנון מוקדם ובתיאום עם הנהלת המועדון ונציגיו, השקעת שעות וימים ל שיווק, מכירות, סגירת אמנים, שמת אפילו מגבית מהכיס כדי להביא איזה אמן טראנס שהרבה אוהדים אוהבים, דאגת שחברת ההפקה תדאג להם למתחם סגור וי איי פי רק שלהם לבקשתם, ובפועל באפטר עצמו הגיעו 1200 אוהדים ושלושה שחקנים.

לאחר האפטר אף אחד לא דיבר, חוץ ממליקסון שהתקשר והתנצל שלא יכול להגיע עוד לפני האירוע את אף אחד זה לא עניין, אף אחד לא התקשר לא לשאול איך היה לא להתנצל על אי ההגעה, לא שחקן, לא איש הנהלה ולא מצוות האימון.

אם אתה אותו חבר ארגון איך אתה היית חושב שצריך לפעול?

מה לדעתך היה צריך להיעשוץ בכדי שמקרים כאלו לא יקרו בשנית ואוהדים לא יקנו כרטיס למסיבה בה השחקנים אמורים להגיע והם לא מגיעים?

וזה כל האבסורד עם הדרדס, הוא טוען שחטאנו (זכותו) אז אני בא ואומר הנה הסיבה, אבל הוא חוטא באותו החטא וללא שום סיבה, אף אחד לא הבטיח לו משהו ולא קיים.

מעניין אם היינו בוחרים לא לשיר לשחקנים אם הייתם מקבלים את זה בסבבה, לדעתי עדיף קצת לתת בראש בפייסבוק ובזה נגמר הסיפור.

אבל סבבה כל אחד ומה שהוא מעדיף.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

matanred כתב:
הם יכלו לפנות למועדון לפני תגובה בפייסבוק אבל מה שמשתמע מההתנהלות זה שבכוונה הגיבו כך. לאור ההתבטאויות על שת"פ בין הארגון למועדון אני בטח שלנציג אחד לפחות שלהם יש קו ישיר לנציג המועדון וחבל לחולל סערה על לא כלום. לנושא עצמו, זה יפה שהארגון חרט על דגלו את העובדה שכל אוהד שווה ואין זה משנה איך הוא טס למשחק, אבל בקלות ובלי מאמץ יכלו לקצץ בתוקפנות וארסיות כלפי עמוד פייסבוק של הקבוצה. כאילו באמת חוץ מאולי איזה רצון לעורר מהומה מה גרם להגיב כך?!
ובנימה אחרת, לא צריך ליפול פה על כל מי שמעביר ביקורת על הארגון. כבק היו פה דיונים ארוכים על מעמדם, מעלותיהם, תרומתם וכו' של חברי הארגון. בפורום הזה מותר ורצוי שתעבור ביקורת
השאלה מופנית גם אליך מה אתה היית עושה אחרת ? באמת מעניין אותי לדעת אם יש משהו שפספסנו פה או שפשוט לא קיבלתם את התמונה השלמה.

לא מכיר ארגון יותר מאופק ומכבד מהאולטרא, לא מכיר.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

לא משנה איך תהפכו את זה אתם לא מייצגים רק את עצמכם.
אתם מייצגים את כל מי שלובש את החולצות והצעיפים שלכם, את כל מי שמשתף את הפוסטים שלכם, את כל מי שמרים את התפאורות שלכם ואת כל מי שיושב איתכם ביציע.
איך אפשר לטעון שאתם מייצגים רק את עצמכם ואז לתלות שלט ענק שכתוב עליו Ultrasouth מעל יציע של 3000+ איש.

יש כאן עוד עניין, אתם טוענים לביקורת לא ראויה, תוקפנית ופומבית כלפיכם אבל אלו בדיוק הטענות של אנשים על הביקורת הלא ראויה תוקפנית ופומבית (בעיניי) שלכם כלפי המועדון.

שלא תבינו לא נכון אף אחד פה לא נגד הארגון, כולם מפרגנים לכם בלי סוף ושמחים שאתם מייצגים אותם בכבוד.

אבל במקרה הזה לפחות לפי דעת הרוב כאן, טעיתם.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

שמע אורן, קודם כל, אני מצר ומתנצל אם נפגעת מהדברים שלי או מהטון בהם נאמרו. בלהט הויכוח. כמובן, שאני מעריך ומוקיר את כל עשיית הארגון ואני לא חושב שיש אחד שיחלוק עליי כשאני אומר שנכון להיום אתם הארגון הטוב בארץ.
עם זאת, כשאתם כותבים מהיוזר הרשמי אתם מייצגים כל אוהד שיש לו סמל הפועל בש על החזה. בדיוק כמו ש(להבדיל אלף אלפי הבדלות) צהל בתגובותיו מייצג את כל תושבי ישראל ולא רק את לובשי המדים, לי בתור אוהד שלא מעורב ולא מכיר את הלכי הרוח בארגון, מאוד הפריע לקרוא את האופן (לא התוכן) שבו הגבתם בפוסט הרשמי של הקבוצה. אולי זה נובע מזה שראיתי מה קורה כשארגוני אוהדים רבים עם הנהלות הקבוצות, וראיתי גם מה קורה כשהארגונים עובדים בצמוד עם ההנהלה (עונה שעברה למשל) איזה פלוס ענק זה נותן. אני מקבל את ההסבר שלך שאתם טעונים/כועסים עליהם על מסיבת הבריכה, אבל דווקא בגלל שכל האווירה בפייס כל כך טעונה על המועדון, על כל הסיפור עם המנויים, וכל הזמן אנחנו קוראים על "קומבינות" ו"נוכלויות" ציפיתי לראות מהארגון משהו פחות אנטיגוניסטי. לא חושב שיוצא משהו חיובי ממלחמות, לא בתוך הקהל ולא בין הארגון למועדון. ולכן שוב, מבקש את סליחתך באופן אישי אם נפגעת.
שבוע טוב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב:
אם אתה חבר ארגון והיית חלק מהצוות שהרים אפטר בפורום לקהל הרחב בהתחייבות להגעת השחקנים לאחר תכנון מוקדם ובתיאום עם הנהלת המועדון ונציגיו, השקעת שעות וימים ל שיווק, מכירות, סגירת אמנים, שמת אפילו מגבית מהכיס כדי להביא איזה אמן טראנס שהרבה אוהדים אוהבים, דאגת שחברת ההפקה תדאג להם למתחם סגור וי איי פי רק שלהם לבקשתם, ובפועל באפטר עצמו הגיעו 1200 אוהדים ושלושה שחקנים.

לאחר האפטר אף אחד לא דיבר, חוץ ממליקסון שהתקשר והתנצל שלא יכול להגיע עוד לפני האירוע את אף אחד זה לא עניין, אף אחד לא התקשר לא לשאול איך היה לא להתנצל על אי ההגעה, לא שחקן, לא איש הנהלה ולא מצוות האימון.

אם אתה אותו חבר ארגון איך אתה היית חושב שצריך לפעול?

מה לדעתך היה צריך להיעשוץ בכדי שמקרים כאלו לא יקרו בשנית ואוהדים לא יקנו כרטיס למסיבה בה השחקנים אמורים להגיע והם לא מגיעים?

וזה כל האבסורד עם הדרדס, הוא טוען שחטאנו (זכותו) אז אני בא ואומר הנה הסיבה, אבל הוא חוטא באותו החטא וללא שום סיבה, אף אחד לא הבטיח לו משהו ולא קיים.

מעניין אם היינו בוחרים לא לשיר לשחקנים אם הייתם מקבלים את זה בסבבה, לדעתי עדיף קצת לתת בראש בפייסבוק ובזה נגמר הסיפור.

אבל סבבה כל אחד ומה שהוא מעדיף.
קודם כל צריך לעשות את ההפרדה.
זאת הפעם הראשונה שאתה כותב פה שחור על גבי לבן שהתגובה הגיעה כתוצאה מסיבות אחרות לחלוטין, ולכן גם הייתה חסרת פרופורציה לטעות של המועדון בניסוח הפוסט.

אני מבין את הכעס שלכם על מה שהיה במסיבה. אתם צודקים בהחלט.
אם אתה שואל אותי, התנצחויות מהסוג הזה הן מיותרות ויכולות להוביל לכדור שלג שלך תדע איפה יסתיים.

אסור למהר לשרוף גשרים. בסך הכל יש שיתוף פעולה פורה מאוד עם המועדון.

מי שצריך לשאת באשמה ומשום מה יוצא נקי הם דווקא השחקנים.
הם אלה שזוכים להערצה מטורפת שעה שעה בשבוע בכל מקום שבו הם דורכים.
הם אלה שהולכים אחריהם לכל חור בארץ.
הם אלה שידעו על קיום הארוע ובחרו מסיבותיהם שלהם לא להגיע.
הם אלה שזלזלו.

לכן אני חושב שהיה מקום לנהוג בצורה אחרת.
אם הייתם בוחרים לא לשיר לשחקנים במשחק הבא האפקט היה גדול בהרבה והמסר היה עובר בצורה חדה ומדויקת.
בלי קללות, בלי מריבות פומביות, בלי לרדת לרמות שאין טעם לרדת אליהן.

השחקנים היו מבינים את טעותם והארגון היה פורק את זעמו ובכך זה היה מסתיים.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אורן לא ראיתי אף ביקורת מתלהמת פה , או טינוף. הכל על גבול הטעם הטוב.
לדעתי לא לעניין לתקשר עם המועדון ב"התבלבלתם בגלל האליפות" , במיוחד שמדובר בתגובה רשמית.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מרגיש לי כמו סרט דרמה שאתה מתחיל לראות באמצע.
מה,מי,מו? מה היה? ולא להוריד פרטים בבקשה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

חייב להביע דעה לגבי המסיבה... באמת שאין רצון בתקופה כזאת יפה להיכנס לסכסוכים, אבל זה היה פשוט מבזה מבחינת השחקנים. התאכזבתי קשות ובעיקר הופתעתי שהם הרשו לעצמם לזלזל בצורה כזאת בקהל.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

yedidel כתב:חייב להביע דעה לגבי המסיבה... באמת שאין רצון בתקופה כזאת יפה להיכנס לסכסוכים, אבל זה היה פשוט מבזה מבחינת השחקנים. התאכזבתי קשות ובעיקר הופתעתי שהם הרשו לעצמם לזלזל בצורה כזאת בקהל.
שואל באמת, למה התלונות במקרה הזה למועדון ולא לשחקנים עצמם? הייתה הנחיה של המועדון שלא יגיעו או משהו? כי על פניו נראה שפשוט לא היה בא לשחקנים לכבד את הקהל שתמך בהם שנה שלמה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

dardasmiley כתב:
שואל באמת, למה התלונות במקרה הזה למועדון ולא לשחקנים עצמם? הייתה הנחיה של המועדון שלא יגיעו או משהו? כי על פניו נראה שפשוט לא היה בא לשחקנים לכבד את הקהל שתמך בהם שנה שלמה.
התלונות בעיקר אליהם.
אבל, למה צריך להתייחס לזה כשונה מכל אירוע אחר שהמועדון משתתף פה? הרי המועדון לא היה מאפשר לשחקנים להבריז מפעילות חברתית שמתבצעת במהלך השנה.

ולא שאנחנו מדברים פה על איזה פעילות "קשה"...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני לא חושב שאנחנו צריכים להתערב בעניינים של הארגון מול המועדון.
אחרי הכל מדובר בארגון אחראי ובוגר שלא נכנס לעימותים מול המועדון. הם דואגים לקהל הרחב ולא רק לעצמם וצריך לכבד זאת.
אז כתבו תגובה חריפה בפייסבוק. סו וואט?לא קרה כלום.

בנוגע לשחקנים שלא הגיעו למסיבת פתיחת העונה - כבר הבעתי את דעתי בנושא - בושה וחרפה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

oranu כתב:תמשיכו לטנף, כשהדאגה היא בכלל לכם.

כשלחברי הארגון קוראים כלבים גנבים נוכלים ורמאים אתם לא עומדים ונמצאים שם לספוג עלבונות, אתם לא עומדים מבןיישים מול קהל שהובטחו לו שחקני הקבוצה ובאו 3 נציגים למתחם שהוכן מראש ב 10,000 שח.

כן חברי הארגון יכלו לסגור את זה מול המועדון, הם בחרו אחרת, מסיבותינו שלנו.

הם רצו לבקר ציבורית, ביקורת לגיטימית ועניינית ןהכי חשוב -צודקת !

הפוסט של המועדון מנוסח באופן לקוי ושגוי מיסודו וטוב עשו חברי הארגון שהביאו לפתרון.

המועדון והסוכנויות צריכים להיות מסונכרנים וקודם כל לדאוג לקהל.

אתם מסתכלים על הארגון כאילו זו חבורה של בובות שיעבדו 24/7 בשביל המועדון והקהל ויספגו הכל כי זה סבבה.

ההנהלה שלנן מצויינת, ועושה המון למען הקהל ביחד עם הארגון שעושה לא פחות לדעתי גם יותר, כמו שביקרתם את הארגון (ובצדק לטעמי) על שורות עם רייכסטג וכדומה ברחבי האינטרנט למרות שאתם מכירים אותנו אישית ויכולתם לשלוח לנו הודעה פרטית, ככה גם הארגון בחר לבקר ביקורת ציבורית ולגיטימית את המועדון, הוא לא חסין ממנה.

התרגלתם לארגון שיושב בשקט ודורכים עליו והןא ממשיך לייצר את העידוד התפאורות ודאגה לקהל רחב ברמה הכי גבוהה שיש.

עאלק פנאטיקס, מגיע לכם פנאטיקס עם ההתבטאויות האלה זה מה שמגיע לכם, פשוט מביך.

הודעה בנושא הכרטיסים תיכתב במידי בפוסט חדש תקראו.
אורן,
אם יש לכם טענות לשחקנים אז נא לפנות אליהם. הצגת הנהלת המועדון בצורה שעשיתם לא מכבדת אתכם.
המועדון אוהב אתכם מאוד לא ברור לי מדוע לחרחר מלחמה. תגובה תוקפנית שכזו היא ביזיון.
מה היה קורה אם היו נמכרות 1000 חבילות? למי היו באים בטענות?

אני אוהב אתכם מכל הלב ותמיד מפרגן אבל אתם לא חסינים לביקורת. אתם מציתים אש על כלום כי ביננו כמו בקרואטיה ובשוויץ קשה לי להאמין שיהיו 250
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Sir Alex Ferguson כתב:לי זה הרגיש שהמועדון בהודעה שלו רצה שאוהדים יקנו חבילה למשחק דרכם ולכן הציג את זה שניתן להבטיח כרטיס רק בחבילה דרכם על מנת לעזור בשיווק החבילה של המועדון.

לדעתי בארגון ראו את זה באותה צורה ולכן הגיבו כפי שהגיבו (לדעתי היה נכון יותר קודם לפנות לאסי ואז אם לא מסתדר להגיב כפי שהגיבו, אבל הסיבה להכל הייתה ההודעה הסופר בעייתית שהמועדון הוציא).
נו באמת. לא יודע מה העלות הנוספת של המועדון אבל להציג אותו כתעב בצע זה מגוכך.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

ייתכן והתגובה של הארגון היתה מעט אגרסיבית, אבל התוכן שלה והעברת המסר היו לגיטמיים ומתבקשים.
מספיק להיתמם, הודעת המועדון היתה בנוסח שאינו משתמע לשתי פנים ובהחלט זו היתה הודעה מקוממת.
זה לא לגיטימי לשריין כרטיסים לאוהדים שטסים עם הקבוצה, ממש לא. במה הם שונים או בעלי זכות מעל אוהד
רגיל שטס עם שורה ראשונה? במה שונה המשחק הזה ממשחק חוץ אחר של הקבוצה?
הקבוצה צריכה לקבל את הכרטיסים ולבצע הרשמה לאוהדים שמחזיקים כרטיס טיסה/אישור על כך שהם בחו"ל
בתאריכים האלה, ובמידת הצורך לבצע הגרלה. לא מאמין שנגיע למצב הזה כי יש לנו הקצבה של מעל ל-1000 איש
ואני לא רואה כמויות כאלה.

לגבי הארגון, אני מאוד מקווה שלא מדובר בהבלחה בנושא הדאגה לאוהדים וזוהי רק יריית הפתיחה, כי מעבר
לכך שהם עשו עבודה מדהימה, הביקורת שלי אליהם תמיד היתה בהקשר של הדאגה לקהל בנושא הגרלות, כרטיסים,
מנויים ואירועים (דוגמת ידידאל), כאשר לא הרגשתי שמישהו מייצג את האוהדים ודורש שקיפות מהמועדון.
לצד ההזדהות עם התגובה האחרונה בנושא הטיסה, היתה גם טיפה סלידה מהסיבה שנראה כי רק שחברי הארגון
נפגעו בצורה ישירה אז הארגון קם כמו אריה ונלחם. כפי שציינתי קודם אני מקווה שזו הסנונית בנושא הדאגה לקהל
ושלצד התפאורות הנפלאות יטפלו גם בנושא הזה שהוא לא פחות חשוב.

שלח תגובה