א. הרבה יותר סבבה לקרוא ביקורת כשהיא נכתבת ככה ולא ברוח ההתלהמות שהייתה פה "הודעה מבזה" "ביזיון" ולהגיד שנראה לך יותר לגיטימי שנעביר ביקורת לראשי המועדון באופן ישיר.avivgolan כתב:
אף אחד לא מטנף, אתה יורה על אוטומט.
אני 99 אחוז מהזמן מגן על הארגון והקבוצה,
הפעם חטאתם, אפשר גם לקבל ביקורת.
אני בשורה התחתונה מייצג את עצמי, אתם לא, תבין את ההבדל,
ותפריד בין הדאגה שהיא מבורכת לבין הדרך ההתנסחות והפלטפורמה שבה זה נעשה.
פוסט בעייתי או לא, שנינו יודעים שיש לכם ערוץ ישיר עם המועדון,
תנצלו אותו, זה סתם מוציא אתכם ואותם רע כשזה נעשה ככה.
ב. כל מה שיוצא מהדף של הארגון מייצג אך ורק את הארגון ולא אף אחד אחר.
נבנתה פה איזה שהיא תיאוריה שכשהארגון אומר משהו אז גם הקהל הרחב אוטומט עומד מאחורי הדברים.
אז התיאוריה הזאת פשוט לא נכונה, הארגון מייצג אך ורק את החברים בו ואין לו שום זכות לייצג את כלל הקהל, המנוע לפעילות הוא קודם כל אינטרסים של הקהל וטובת המועדון וזה תמיד מה שיניע אותנו גם אבל בכל סיטואציה שבה הארגון ינקוט עמדה יהיו אוהדים שתומכים ויהיו גם כאלה שמתנגדים.
הארגון הוא לא קונצנזוס והקהל של הפועל באר שבע הוא הקהל האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא חסר עמוד שדרה.
לקהל הזה יש פה ויש דיעות עצמאיות וכשהוא רוצה הוא משמיע אותן היטב, לא משנה אם זה מול הארגון ההנהלה או כל גוף אחר.
אי אפשר לנכס לקהל כל הודעה שיוצאת מהארגון כי לעולם לא תהיה תמימות דעין בקהל, בכל נושא.
אנחנו מנסים להביא לאחדות ביציעים ועשינו המון מהלכים חשובים בשביל זה ואכלנו הרבה חרא בדרך, אבל וואלה הצלחנו והקהל בבאר שבע על כל רבדיו הוא אגרוף אחד.
זה שאנחנו פועלים בדרכי נועם ולא יוצאים במחאות בתדירות יומיומית להבדיל ארגונים אחרים (מי אמר פנאטיקס?) לא אומר שאסור לנו להעביר ביקורת על המועדון, המועדון לא חסין, בדיוק כפי שהארגון לא חסין ואנחנו פה שומעים וקוראים כל הודעה ומייחסים אליה חשיבות ומנסים למצוא פתרונות מתאימים (סידור הדגלים בדרומי זו סתם דוגמא אחת לפתרון כזה).
כל עוד הביקורת מועברת באופן ראוי אז הכל סבבה, תסתכל קצת על רוח התגובות בנושאים שמדברים על הקונפליקט הזה ותגיד לי בעצמך אם היה לך כיף לקרוא במקומינו את ההודעות האלו.
לגבי הנושא עם המועדון - חברי הארגון החליטו שמותר לבקר את המועדון גם באופן פומבי, אף אחד לא פתח במחאה ולא ביקש לערוף ראשים, לעשות קצת סדר בבלאגאן להודעה בנוסח מאיים שאין לה מקום בפייסבוק הרשמי של המועדון, וכן זה היה בפומבי והייתה לנו סיבה, אי אפשר לירוק לאנשים בפנים ולעשות מהם צחוק ולצפות שהכל ימשיך כרגיל.
היית מעדיף שלא ישירו שירי שחקנים נגד שריף כי הם שמו ז** על הארגון שלהם והקהל שלהם ולא הגיעו לחגוג איתם למרות שהתחייבו אחרת?
הם אשכרה הוציאו אותנו אפסים בעיני הקהל אולי אחרים פה זה פחות מעניין אבל אנשים שעמדו מאחורי האפטר הזה כולל חברת הפקה וכולל הארגון התחייבו על משהו שבגללו קנו כרטיסים ולא עמדו בו, אנחנו רמאים ונוכלים לכל דבר מבחינת הקהל הרחב.
אז נכון יכולנו לעשות את זה בחדרי חדרים, בחרנו אחרת וכנראה שיש סיבה לכך, עוד יומיים כולם כבר ישכחו מזה ואנחנו בינתיים אלה שמרכזים רשימות כדי שכל מי שמגיע לשריף יהיה זכאי לכרטיס אז במבחן התוצאה הצלחנו ואנחנו חלק בלתי נפרד מהפתרון וכן לא בושה להגיד גם בזכות התערבות של אסי שהוא מנכל לתפארת לטעמי.
אני אחד המגבים הראשונים של ההנהלה בכל מהלך שלה לאורך השנים, אחד הסניגורים הכי גדולים שלה, הפעם הם טעו בהודעה ובניסוח שלה ונפלו ללחצים של גורמים חיצוניים (משיקולים כלכליים לכאורה) ואני מכיר את אסי אישית ואני לא רואה סיטואציה בה הוא ייתן לאוהד להיתקע בלי כרטיס, אז דף הפייסבוק קיבל קצת בראש, הם לא ימותו מזה.
לא יזיק אם יחשבו קצת לפני שרושמים פוסט כזה, אפילו אצלנו בארגון התנדבותי לפני שעולה פוסט הוא חייב לעבור אישור של כמה וכמה אנשים שמעבירים דיעה ומה יכולות להיות השלכות כאלה או אחרות לניסוח של פוסט כזה או אחר, ומשכתבים וחושבים אלף פעם על כל ניסוח בנושאים רגישים (כרטיסים, הגרלות, מנויים, מחאות זה נושאים רגישים) הייתי מצפה מהמועדון על שלל עובדיו, דובריו ומנהליו לעשות את המינימום הנדרש, כי עובדה שהתחושה שאנחנו קיבלנו מהפוסט זהה לתחושה שרוב הקהל קיבל.
אף אחד לא פתח פה מלחמה, הועברה ביקורת לגיטימית, נמצא פתרון ראוי ובזה זה נגמר ממשיכים קדימה, בפעם הבאה יחשבו פעמיים לפני שמנסחים פוסט כזה ולא פחות חשוב, הגיע הזמו שהשחקנים וההנהלה יבינו שהם לא יכולים לזרוק ז** על הקהל והארגון שלהם והכל סבבה כי יש אליפות.
הכל סבבה אבל גם לנו יש גבולות, לא ביקשנו לשבת איתם לקריוקי בגינה באמת שאנחנו פחות מתלהבים מחברת השחקנים אנחנו נהנים מהאווירה, הכי כאב זה על הקהל שציפה והתאכזב והאצבע המאשימה הופנתה אלינו ולחברת הפקות (ובצדק מצידו).