דילים למולדובה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: דילים למולדובה

שליחה על ידי oranu »

Tal_Hbs כתב:

בכל ה*** של הקהל (שרובו בפייסבוק) אני מסכים, אבל לא יכול להיות שהארגון יחליט על דעת עצמו אם לשיר או לא, אתם לקחתם אחריות על היציע, יש לכם זכויות רבות וגם חובות, לא לשיר לשחקנים במשחק פתיחה כלכך חשוב אומר ליצור קרע שיכול רק להזיק לנו, אני חושב שאם בכלל שוקלים את זה זאת לא צריכה להיות החלטה רק של הארגון.

רק שיהיה ברור, אני מעריך מאוד את הארגון ואת מה שאתם עושים, הקטע הזה ספציפית מפריע לי
הכל טוב ויפה, מי צריך לקבוע? אני? אתה? אסי? אלונה? או שנעשה סקר בפייסבוק?

אנחנו לא נמחה באי עידוד שחקנים כי ככה החלטנו שזה נכון וראוי, ואם היינו מחליטים אחרת ההחלטה היא עדיין שלנו ואם היינו לוקחים החלטה כזאת אז הייתה לה סיבה שהיא מוצדקת מבחינתנו.

אתה יכול להסכים עם החלטות כאלה ואתה יכול להתנגד להן, אתה לא יכול להיות חלק מקבלת ההחלטות.

אף אחד לא ימנע ממך לשיר לעולם אל תדאג, הקהל יכול לשיר שירי שחקנים גם בלי הארגון אנחנו לא עומדים בכניסה ושמים לאנשים איזולירבנד על השפתיים.

אם אתה רוצה להיות חלק מתהליך קבלת ההחלטות וכל כך חשוב לך שלא תהיה מחאה כזו או אחרת תבוא לדרומי תעודד 90 דקות בגוש תראה נכונות להצטרף לארגון תוך חצי עונה שאתה מוכיח את עצמך אתה תהיה בפנים ותוכל גם להשפיע מבפנים.

החלטות ארגון הן החלטות ארגון ובהחלט יש להן השפעה על הקהל אבל נוצר פה איזה שהוא מצב שהקהל חושב שהוא קובע לארגון או שי לו זכות לקבוע.

ממש לא, יש לו זכות לקבוע רק על עצמו כמו שלארגון יש זכות לקבוע רק על עצמו.

אם הארגון היה מחליט לא לשיר (לא יקרה) אז אתה היית יכול להתחיל שירים עם אוהדים אחרים ביציעים

ואם תרצה תתרים כסף, תארגן מערכת הגברה, תקבל אישןר ממנהלי האצטדיון ותוכל גם להתחיל שירים בעצמך.

אני לא רואה כל כך הרבה אנשים רצים על המציאה בלהיות איש גדר של הפועל באר שבע או חבר ארגון הרבה חשבו שהם יכולים ואחרי פחות מחודש שהבינו מה זה דורש מבחינת זמן כוח פיסי ונפשי התעסקות וכסף פשוט ירדו מזה למרות האהבה הגדולה לקבוצה.

הארגון יחליט תמיד מה שיחליט על פי השיקוליפם שעומדים לנגד עיניו הוא בלבד.

אם זה טובת המועדון והקהל מצד אחד אל מול שמירה על עקרונות מצד שני.

אנחנו לא עובדים אצל אף אחד ולא חייבים הסברים, אנחנו מנהיגים את הקהל הזה 15 שנה פלוס מינוס והגענו לאן שהגענו בזכות, קצת קרדיט לא יזיק.

הבהרה חשובה -מתנצל מראש אם זה מנוסח באופן חד או אולי אפילו אגרסיבי אבל זו נקודה שמאוד חשוב לי להעביר, מי שרוצה להשפיע על החלטות הארגון פשוט צריך לבוא ולהצטרף אליו, אנחנו פתוחים לכל אוהד אמיתי שמוכן לתת ת תחת שלו בשביל הקבוצה יש המון כאלה שהצטרפו בשנה שנתיים האחרונות והם חיזוק אדיר.
נערך לאחרונה על ידי oranu ב 05 יולי 2016, 03:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

רק עכשיו שמתי לב שיש שני oran

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

RedHell כתב:
אז בעינייך הזמן של ה20-30 איש האלה הוא לא יקר? אם הם נפגעו כהגדרתך אז לא נורא שיבלעו את הגלולה? נחמד אחי, במילים אחרות-שהארגון יעשה הכל תמיד ואם צריך לספוג שיספוג בשקט אבל ממה שהוא עשה כולנו נהנה וניקח קרדיט.

מישהו כפה על הקהל האם לשיר או לא? מישהו מפריע לכם במידה ותחליטו?
ישנם דרכים להעביר מסר לשחקנים שלא כיבדו את מי שהמליך אותם למה שהם, ואם יש 50-70 אנשי ארון שהחליטו שעליהם לא ישתינו בקשת והם יגידו שזה גשם אז זה לגיטימי.
תודה רבה.
החלטנו שלא למחות, אבל אוי אוי אוי אם היינו מוחים איזה עליהום היה פה.

זכותינו למחות על פגיעה קשה בנו מי הגבר שיקבע לי על מה למחות כשאני הפסדתי 60k בשנתיים במכללה למנהל שהלכו לאבדון בגלל ההתעסקות בארגון ובמועדון הזה?

מי יקבע לחברי ארגון שהפסיקו מערכות יחסים ארוכות בגלל ההתעסקות?

שהפסידו כסף? קידום בעבודה? מי הגבר שיקבע אני עדיין לא מבין.

אנחנו נחליט והזכות היא שלנו תמיד מה לעשות, מה זה המשפט הזה המועדון מעל הכל?

אז אם קורה אותו מקרה שוב כמו במחדל הכרטיסים או שוב השחקנים יתחייבו להגיע ולא יגיעו אנחנו אמורים לשתוק?

כיזה פוגע במועדון? המועדון פגע בעצמו והשחקנים פגעו בעצמם בכך שלא הגיעו או מכרו כרטיסים רק למקורבים.

אנחנו רק מביאים את התחשות והרגש למגרש ולפעמים מוכנים להתעלם, כמו הפעם.

אנחנו לא מכונות שעובדוץ על אוטומט ויקבלו הכל בשם "טובת המועדון" הקדושה.

טובת המועדון צריכה להיות לנגד עיני חברי הארגון ולנגד עיני השחקנים ועובדי המועדון כאחד.

כשהם לא מגיעים לאפטר אליפות של הארגון שלהם אחרי הארגון הם זרקו ז** ענק על טובת המועדון, כנל לגבי מכירת הכרטיסים.

לא ניתן להאשים את הארגון בפגיעה בטובת המועדון כשמי שפוגע זה המועדון בעצמו.

אם היינו יצורים כמו בארגונים אחרים שמוחים על זה שהרחיקו להם מהאצטדיון חבר ארגון שהדליק אבוקה הייתי מסכים, אנחנו לא כאלה ואנחנו לא משחקים משחקי אגו, אבל יש לנו עקרונות והם עומדים באותו סדר עדיפויות עם " טובת המועדון" הקדושה פה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

avivgolan כתב:
מזל שאתה לא מקבל החלטות,
מחאה זה לא תמיד דרך לפתור משבר, וזאת הדרך האחרונה שצריך לנקוט בה.
הם יכולים לעשות מה שבא להם הם בסה"כ מתנדבים, אבל אם הקבוצה מעל הכל, אז היא מעל הכל,
וגם מעל האגו האישי. שמח שהם הבינו את זה ככה.

ואגב, להגיד כפה\לא כפה זאת עצימת עיניים כי הם ארגון ויש להם כוח מסויים,
הם אלה שמקבלים את אמצעי העידוד, הם מנהיגים את הקהל
ולמנהיג תמיד צריך להיות חשיבה אחרת.

הכעס הוא לגיטימי, השאלה מה אתה עושה איתו.
אז הקבוצה תעשה מה שהיא רוצה תמיד השחקנים יעשו מה בזין שלהם תמיד ואנחנו חייבים להמשיך לעודד 90 דקות להכין תפאורות ברמה אירופאית הכי גבוהה שיש לייצר כסף באופן עצמאי כי המועדון מעל הכל?

מצטער יש לך הבנה בסיסית לקויה של הדברים, תנסה לחשוב שוב מה אתה אומר פה.

הערה - אנחנו לא מקבלים את אמצעי העידוד, אנחנו רוכשים אותם באמצעות הכנסות שאנחנו מייצרים עצמאית באמצעות תרומות (10 אחוז מההכנסות) מרצנדייס, שירותי הסעות, מסיבות, דמי חבר ארגון (100 שח לחבר בשנה).

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

אני באמת לא חושב שהעליהום עלכם הוא כזה גדול, לפחות ממה שאני ראיתי.
רוב התגובות פה בפורום היו עדינות מאוד...

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

YallaHapoel כתב:אני באמת לא חושב שהעליהום עלכם הוא כזה גדול, לפחות ממה שאני ראיתי.
רוב התגובות פה בפורום היו עדינות מאוד...
לא הבנת את דבריי, דיברתי על התגובות אם "חלילה וחס" היינו מחליטים לא לשיר לשחקנים.

וכן התגובות על התגובה בפייסבוק היו סבירות, הרוב הבינו וקיבלו וגם מי שלא העביר בדרך נעימה ובסך הכל יש פה שיח טוב.

כל העניין הוא שמדובר על תגובה אחת בפוסט אחד על משחק חוץ אחד באירופה שכל תוכנה היה מוצדק אולי ניסוחה היה תוקפני (לטעמי בצדק).

מה יקרה כשנמחה ובצדק מבחינתנו באי שירה לשחקנים? או חלילה להפסיק עידוד לכמה דקות? או להפסיק תפאורות ?

מה יקרה אז? תגיד לי אם אתה חושב שיהיה עליהום או לא, אני אענה ברשותך - יהיה עליהום מטורף.

למה?
כי לא כיף להיות אוהד מהצד שרואה קרע בין הארגון שלו להנהלה שלו, אני לא מייחל ולא רוצה ואת האמת עם הנפשות הפועלות לא מאמין שיגיע יום כזה.

אבל אם יגיע חלילה? תהיה סיבה, והתפיסה שהארגון חייב לעשות הכל תמיד ולא משנה מה קורה מסביב היא שגויה וחסרת כל ביסוס.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

oranu כתב:
לא הבנת את דבריי, דיברתי על התגובות אם "חלילה וחס" היינו מחליטים לא לשיר לשחקנים.

וכן התגובות על התגובה בפייסבוק היו סבירות, הרוב הבינו וקיבלו וגם מי שלא העביר בדרך נעימה ובסך הכל יש פה שיח טוב.

כל העניין הוא שמדובר על תגובה אחת בפוסט אחד על משחק חוץ אחד באירופה שכל תוכנה היה מוצדק אולי ניסוחה היה תוקפני (לטעמי בצדק).

מה יקרה כשנמחה ובצדק מבחינתנו באי שירה לשחקנים? או חלילה להפסיק עידוד לכמה דקות? או להפסיק תפאורות ?

מה יקרה אז? תגיד לי אם אתה חושב שיהיה עליהום או לא, אני אענה ברשותך - יהיה עליהום מטורף.

למה?
כי לא כיף להיות אוהד מהצד שרואה קרע בין הארגון שלו להנהלה שלו, אני לא מייחל ולא רוצה ואת האמת עם הנפשות הפועלות לא מאמין שיגיע יום כזה.

אבל אם יגיע חלילה? תהיה סיבה, והתפיסה שהארגון חייב לעשות הכל תמיד ולא משנה מה קורה מסביב היא שגויה וחסרת כל ביסוס.
הבנתי מה התכוונת אבל מה שאני בעצם אומר זה שהביקורות כלפיכם הם בדרך כלל בפרופורציה למקרה.
אני גם חושב שאם תעשו מחאה מוצדקת וסמלית (לא לשיר שירי שחקנים במשחק אחד) רוב הקהל יהיה לצידכם כמו בפארסת הכרטיסים בזמנו.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

YallaHapoel כתב: הבנתי מה התכוונת אבל מה שאני בעצם אומר זה שהביקורות כלפיכם הם בדרך כלל בפרופורציה למקרה.
אני גם חושב שאם תעשו מחאה מוצדקת וסמלית (לא לשיר שירי שחקנים במשחק אחד) רוב הקהל יהיה לצידכם כמו בפארסת הכרטיסים בזמנו.
מסכים לגבי חלק מהקהל שלנו.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

oranu כתב:
מסכים לגבי חלק מהקהל שלנו.
אין עוד ארגון בארץ שהוא קונצנזוס בקרב אחוז כזה גבוה של הקהל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב:
תהיה תקופת חידוש ואחריה תיפתח מכירה לכל מי שירצה להצטרף בהגבלה של 500 מנויי לוץ מקסימום (במטרה להשאיר גם כרטיסים להגרלה)
מעולה, תודה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב: מי שלא יכבד לא יהיה שעיר לעזאזל אבל גם יידע שהווא לא שווה לאלו שכן יש מספיק דרכים להעביר מסרים (סתם לדוגמא זה לשיר לכל השחקנים אבל לשלושה שכן הגיעו לקרוא עד לגדר לפני ולהבדיל אותם מהשאר, המסר עובר ואף אחד לא נפגע).
מסכים.
זו דרך נכונה להעביר את המסר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

באמת מעניין אותי לדעת סתם מסקרנות למה שחקנים לא הגיעו?
אם בוזגלו וברדה הגיע מה הסיבה שלפחות עוד 3 4 לא הגיעו?
מעניין.
ולגבי בוזגלו אני חושב שאפשר להגיד עליו הרבה דברים אבל כבוד הוא יודע לעשות לאוהדים.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

oranu כתב:
הכל טוב ויפה, מי צריך לקבוע? אני? אתה? אסי? אלונה? או שנעשה סקר בפייסבוק?

אנחנו לא נמחה באי עידוד שחקנים כי ככה החלטנו שזה נכון וראוי, ואם היינו מחליטים אחרת ההחלטה היא עדיין שלנו ואם היינו לוקחים החלטה כזאת אז הייתה לה סיבה שהיא מוצדקת מבחינתנו.

אתה יכול להסכים עם החלטות כאלה ואתה יכול להתנגד להן, אתה לא יכול להיות חלק מקבלת ההחלטות.

אף אחד לא ימנע ממך לשיר לעולם אל תדאג, הקהל יכול לשיר שירי שחקנים גם בלי הארגון אנחנו לא עומדים בכניסה ושמים לאנשים איזולירבנד על השפתיים.

אם אתה רוצה להיות חלק מתהליך קבלת ההחלטות וכל כך חשוב לך שלא תהיה מחאה כזו או אחרת תבוא לדרומי תעודד 90 דקות בגוש תראה נכונות להצטרף לארגון תוך חצי עונה שאתה מוכיח את עצמך אתה תהיה בפנים ותוכל גם להשפיע מבפנים.

החלטות ארגון הן החלטות ארגון ובהחלט יש להן השפעה על הקהל אבל נוצר פה איזה שהוא מצב שהקהל חושב שהוא קובע לארגון או שי לו זכות לקבוע.

ממש לא, יש לו זכות לקבוע רק על עצמו כמו שלארגון יש זכות לקבוע רק על עצמו.

אם הארגון היה מחליט לא לשיר (לא יקרה) אז אתה היית יכול להתחיל שירים עם אוהדים אחרים ביציעים

ואם תרצה תתרים כסף, תארגן מערכת הגברה, תקבל אישןר ממנהלי האצטדיון ותוכל גם להתחיל שירים בעצמך.

אני לא רואה כל כך הרבה אנשים רצים על המציאה בלהיות איש גדר של הפועל באר שבע או חבר ארגון הרבה חשבו שהם יכולים ואחרי פחות מחודש שהבינו מה זה דורש מבחינת זמן כוח פיסי ונפשי התעסקות וכסף פשוט ירדו מזה למרות האהבה הגדולה לקבוצה.

הארגון יחליט תמיד מה שיחליט על פי השיקוליפם שעומדים לנגד עיניו הוא בלבד.

אם זה טובת המועדון והקהל מצד אחד אל מול שמירה על עקרונות מצד שני.

אנחנו לא עובדים אצל אף אחד ולא חייבים הסברים, אנחנו מנהיגים את הקהל הזה 15 שנה פלוס מינוס והגענו לאן שהגענו בזכות, קצת קרדיט לא יזיק.

הבהרה חשובה -מתנצל מראש אם זה מנוסח באופן חד או אולי אפילו אגרסיבי אבל זו נקודה שמאוד חשוב לי להעביר, מי שרוצה להשפיע על החלטות הארגון פשוט צריך לבוא ולהצטרף אליו, אנחנו פתוחים לכל אוהד אמיתי שמוכן לתת ת תחת שלו בשביל הקבוצה יש המון כאלה שהצטרפו בשנה שנתיים האחרונות והם חיזוק אדיר.
כנראה שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך,
לא התכוונתי שתעשו סקר או משאל, התכוונתי שאם אתם לוקחים החלטה כל כך חשובה - שתשקלו אותה מכל הבחינות ואני שמח שכך עשיתם.

לגבי הארגון, שוב אחזור ואומר שאני מאוד מעריך את מה שאתם עושים, אני מכיר אישית כמה אנשים ויודע מה ההקרבה, אני אישית למעלה מ10 שנים ב"גוש" ואם באמת היה לי זמן אני מאמין שהייתי לפחות מנסה להצטרף.

יום טוב

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

oranu כתב:
אז הקבוצה תעשה מה שהיא רוצה תמיד השחקנים יעשו מה בז** שלהם תמיד ואנחנו חייבים להמשיך לעודד 90 דקות להכין תפאורות ברמה אירופאית הכי גבוהה שיש לייצר כסף באופן עצמאי כי המועדון מעל הכל?

מצטער יש לך הבנה בסיסית לקויה של הדברים, תנסה לחשוב שוב מה אתה אומר פה.

הערה - אנחנו לא מקבלים את אמצעי העידוד, אנחנו רוכשים אותם באמצעות הכנסות שאנחנו מייצרים עצמאית באמצעות תרומות (10 אחוז מההכנסות) מרצנדייס, שירותי הסעות, מסיבות, דמי חבר ארגון (100 שח לחבר בשנה).
אתה רואה הכל בשחור ולבן.
מן הסתם שיש עניין של מידתיות וברור שאם זה משהו מתמשך אז התגובה צריכה להיות בהתאם,
אבל לא על כל דבר צריך לשבור את הכלים, ובכל מקרה תמיד עדיף הידברות.
לא מחליט בשבילכם, תעשו מה שאתם רואים לנכון, אתם אנשים בוגרים,
אבל עובדה שבסופו של דבר חשבתם אחרת והחלטתם אחרת,
אז אתם כנראה יש בדעה שלי ושל אחרים פה מן ההיגיון.
בכל מקרה בהצלחה לכולנו, מיציתי את הדיון.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן כתב:באמת מעניין אותי לדעת סתם מסקרנות למה שחקנים לא הגיעו?
אם בוזגלו וברדה הגיע מה הסיבה שלפחות עוד 3 4 לא הגיעו?
מעניין.
ולגבי בוזגלו אני חושב שאפשר להגיד עליו הרבה דברים אבל כבוד הוא יודע לעשות לאוהדים.
כי לא היה בזין שלהם, כזה פשוט אח.

שלח תגובה