הכל טוב ויפה, מי צריך לקבוע? אני? אתה? אסי? אלונה? או שנעשה סקר בפייסבוק?Tal_Hbs כתב:
בכל ה*** של הקהל (שרובו בפייסבוק) אני מסכים, אבל לא יכול להיות שהארגון יחליט על דעת עצמו אם לשיר או לא, אתם לקחתם אחריות על היציע, יש לכם זכויות רבות וגם חובות, לא לשיר לשחקנים במשחק פתיחה כלכך חשוב אומר ליצור קרע שיכול רק להזיק לנו, אני חושב שאם בכלל שוקלים את זה זאת לא צריכה להיות החלטה רק של הארגון.
רק שיהיה ברור, אני מעריך מאוד את הארגון ואת מה שאתם עושים, הקטע הזה ספציפית מפריע לי
אנחנו לא נמחה באי עידוד שחקנים כי ככה החלטנו שזה נכון וראוי, ואם היינו מחליטים אחרת ההחלטה היא עדיין שלנו ואם היינו לוקחים החלטה כזאת אז הייתה לה סיבה שהיא מוצדקת מבחינתנו.
אתה יכול להסכים עם החלטות כאלה ואתה יכול להתנגד להן, אתה לא יכול להיות חלק מקבלת ההחלטות.
אף אחד לא ימנע ממך לשיר לעולם אל תדאג, הקהל יכול לשיר שירי שחקנים גם בלי הארגון אנחנו לא עומדים בכניסה ושמים לאנשים איזולירבנד על השפתיים.
אם אתה רוצה להיות חלק מתהליך קבלת ההחלטות וכל כך חשוב לך שלא תהיה מחאה כזו או אחרת תבוא לדרומי תעודד 90 דקות בגוש תראה נכונות להצטרף לארגון תוך חצי עונה שאתה מוכיח את עצמך אתה תהיה בפנים ותוכל גם להשפיע מבפנים.
החלטות ארגון הן החלטות ארגון ובהחלט יש להן השפעה על הקהל אבל נוצר פה איזה שהוא מצב שהקהל חושב שהוא קובע לארגון או שי לו זכות לקבוע.
ממש לא, יש לו זכות לקבוע רק על עצמו כמו שלארגון יש זכות לקבוע רק על עצמו.
אם הארגון היה מחליט לא לשיר (לא יקרה) אז אתה היית יכול להתחיל שירים עם אוהדים אחרים ביציעים
ואם תרצה תתרים כסף, תארגן מערכת הגברה, תקבל אישןר ממנהלי האצטדיון ותוכל גם להתחיל שירים בעצמך.
אני לא רואה כל כך הרבה אנשים רצים על המציאה בלהיות איש גדר של הפועל באר שבע או חבר ארגון הרבה חשבו שהם יכולים ואחרי פחות מחודש שהבינו מה זה דורש מבחינת זמן כוח פיסי ונפשי התעסקות וכסף פשוט ירדו מזה למרות האהבה הגדולה לקבוצה.
הארגון יחליט תמיד מה שיחליט על פי השיקוליפם שעומדים לנגד עיניו הוא בלבד.
אם זה טובת המועדון והקהל מצד אחד אל מול שמירה על עקרונות מצד שני.
אנחנו לא עובדים אצל אף אחד ולא חייבים הסברים, אנחנו מנהיגים את הקהל הזה 15 שנה פלוס מינוס והגענו לאן שהגענו בזכות, קצת קרדיט לא יזיק.
הבהרה חשובה -מתנצל מראש אם זה מנוסח באופן חד או אולי אפילו אגרסיבי אבל זו נקודה שמאוד חשוב לי להעביר, מי שרוצה להשפיע על החלטות הארגון פשוט צריך לבוא ולהצטרף אליו, אנחנו פתוחים לכל אוהד אמיתי שמוכן לתת ת תחת שלו בשביל הקבוצה יש המון כאלה שהצטרפו בשנה שנתיים האחרונות והם חיזוק אדיר.