צדק עמיר פלג!!!!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אדום אדום

צדק עמיר פלג!!!!!!

שליחה על ידי אדום אדום »

אני מתחיל דווקא מהטקס הבזיוני שעשו לאסי רחמים לאחר 20שנות שירות נתנו לו טקס פרידה מבזה.... :( :( :( הפרידה מסמיוני כלכך צורמת זר שהתחבר למועדון ברמות שהקהל אהב אותו יותר מאלעד אבל את אלונה וההנהלה לא עניין כלום פרידה מינמלית ???כלום נכון אלמלא אלונה לא היתה בעיר הזאת קבוצה.אבל יועצי האחיתופל שלה הורגים אותה .והשיא עכשיו שחרורו של המלך הרי לפני שבועיים הוא במו רגליו העלה אותנו ליגה מה השתנה מי מייעץ לך מי??? אחרי אסי רחמים אופיר חיים הוא הסמל היו פה אנשים שהזדהו ואמרו אופיר חיים שחקן העשור...אותו אופיר שנזרק בבושת פנים לנערים חזר השנה דרך הדלת הראשית ובגדול לשיקול דעתכם חברים אין עתיד בלי עבר .השמיים הם הגבול.והיום אני ממש לא פוסל את דבריו של עמיר פלג שפעם נראו לי הזווים והיום הרבה יותר קרובים למציאות העגומה :( האם למישהו עלה לראש?
ן

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

Re: צדק עמיר פלג!!!!!!

שליחה על ידי messiah »

יאללה ילדודס ללכת לישון.
אופיר חיים,ליאנדרו סימיוני - מה קרה השתגעתם?
מספיק עם הערצה והערכה מטומטמת לשחקנים בשקל,מספיק כבר.
תודה רבה לאופיר חיים על כל מה שנתן ותרם להפועל ב"ש במשך השנים אבל אני לא מרגיש שום
קשר סנטימנטלי לשחקן הזה,פשוט לא.
הוא,כמו רוב שחקני הכדורגל הישראלים מונע ע"י הכסף וככה הוא פעל במשך השנים,שלא יספרו לכם
סיפורים.
אם הייתה קבוצה שהייתה מוכנה לקלוט אותו ולשלם לו כמו הפועל ב"ש,הוא היה עוזב אותנו עוד
בינואר,אבל לאף קבוצה אין את החוסר היגיון לשלם סכומי עתק לשחקן שגמר את הסוס.
נמאס לי לשמוע פה כל שניה אופיר חיים,אופיר חיים,פסטיבל האבסורד מה שהולך פה.
ילדים קטנים שחושבים שאפשר להסתמך על שחקני הבית הנוכחיים ועוד כמה סמלים בשקל.
בטח,בואו נבנה קבוצה על בסיס של דוידי,אלקיים,בונפלד,אילוז ואופיר חיים,נראה באיזה מחזור נבטיח
את הירידה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

מכבי ב"ש מחכה לך ולשכמותך!!!

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

לגבי הטקס לאסי. היו 2 אפשרויות מבחינת המועדון:
1. לא לעשות לאסי כלום ולחכות למשחק פרישה.
2. לעשות במשחק האחרון. נכון שזה לא אטרקטיבי ומגיע לו יותר מזה אבל זה גם משהו.

מעבר לכך, טקס של המועדון זה לא הדבר היחיד שמביע את הערכ המועדון לאיש הענק הזה.
עצם זה שמינו את אסי למאמן שוערים על חשבון מאמן קיים,מוכשר ומוערך (חן עבדו) מראה כמה
האיש חשוב למערכת. עצם זה שמנכ"ל הקבוצה יצא כבר לפני חודשיים בתקשורת ואמר שאסי ימשיך
במועדון בצוות המקצועי/ניהולי בלי לדעת באיזה תפקיד זוהי גם הערכה רבה לאיש. נכון, הטקס לא
היה מרשים אבל לא היתה ברירה. מה שכן, אפשר לבוא בטענות לגיא לוי שלא הודיע שאסי לא ישחק
ב-5-6 מחזורים אחרונים ואז הטקס היה נעשה מול כמה אלפי צופים.

לגבי אופיר חיים וסמיוני. אתה רוצה שיביאו את דפש מוד ומדונה על כל שחקן שנתן כאן כמה גולים
ועזב. אופיר וסמיוני הם עדיין לא אבי נמני ואסי רחמים. הם שחקנים טובים שתרמו הרבה למועדון
ואני שימצאו דרך להיפרד מהם במסגרת קבוצתית. תפסיקו להתעסק כל הזמן ברע, יש בעלים
ויש מאמן שיחליטו איך תיראה הקבוצה בעונה הבאה ואם אופיר חיים לא בתוכניות אז תביעו את דעתכם
ותמשיכו הלאה, אין שחקן שהוא מעל המועדון. אני מאוד אוהב ומעריך את אופיר אבל לטעמי אין לו
מקום אצלנו בעונה הבאה, אלא אם יחליט לפרוש ולהיות חלק ממחלקת הנוער (בשמחה).

סמל אישי של משתמש
אדום אדום

שליחה על ידי אדום אדום »

כפוי טובה הרי לפני שלושה שבועות הם העכלו אותנו ליגה אנשים שלא יודעים להעריך אדם שלא יודע להעריך אנשים ומה הם עשו לא מעריך את עצמו ואנשים אחרים בטוח לא מעריכים אותו. התגובה נובעת מתסכול רב ומחוסר הערכה עצמית ולכן צריך לקחת אותה בפרופורציות אופיר אסי סמיוני אנשים יקרים.כאוהד לעולם לא אשכח את מה שהם עשו והמינמליות לכל אחד היתה אמורה להיות אחרת בושה !!!!!!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

סליחה אדוני הנכבד.
אופיר חיים לא שיחק פה בהתנדבות ולמען הקהילה.
הוא קיבל סכומים נאים גם בשנה שלפני השנה הזאת, שבה - להזכירך - הוא לא תרם כמעט כלום לקבוצה והיה פצוע חלק גדול מהזמן.
אז נא להיכנס דחוף לפרופורציות.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

אדום אדום כתב:כפוי טובה הרי לפני שלושה שבועות הם העכלו אותנו ליגה אנשים שלא יודעים להעריך אדם שלא יודע להעריך אנשים ומה הם עשו לא מעריך את עצמו ואנשים אחרים בטוח לא מעריכים אותו. התגובה נובעת מתסכול רב ומחוסר הערכה עצמית ולכן צריך לקחת אותה בפרופורציות אופיר אסי סמיוני אנשים יקרים.כאוהד לעולם לא אשכח את מה שהם עשו והמינמליות לכל אחד היתה אמורה להיות אחרת בושה !!!!!!
לך תנוח ,תישן ונדבר ..

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום אדום כתב:אני מתחיל דווקא מהטקס הבזיוני שעשו לאסי רחמים לאחר 20שנות שירות נתנו לו טקס פרידה מבזה.... :( :( :( הפרידה מסמיוני כלכך צורמת זר שהתחבר למועדון ברמות שהקהל אהב אותו יותר מאלעד אבל את אלונה וההנהלה לא עניין כלום פרידה מינמלית ???כלום נכון אלמלא אלונה לא היתה בעיר הזאת קבוצה.אבל יועצי האחיתופל שלה הורגים אותה .והשיא עכשיו שחרורו של המלך הרי לפני שבועיים הוא במו רגליו העלה אותנו ליגה מה השתנה מי מייעץ לך מי??? אחרי אסי רחמים אופיר חיים הוא הסמל היו פה אנשים שהזדהו ואמרו אופיר חיים שחקן העשור...אותו אופיר שנזרק בבושת פנים לנערים חזר השנה דרך הדלת הראשית ובגדול לשיקול דעתכם חברים אין עתיד בלי עבר .השמיים הם הגבול.והיום אני ממש לא פוסל את דבריו של עמיר פלג שפעם נראו לי הזווים והיום הרבה יותר קרובים למציאות העגומה :( האם למישהו עלה לראש?
ן

בכותרת שלך, איבדת את הלגיטמציה לענות לך בגובה העיניים, מר בחור.

רק דבר אחד אגיד לכמוך ושכמותך: חאלס להבעיר תבערות ותנו קצת שקט!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אדום אדום כתב:כפוי טובה הרי לפני שלושה שבועות הם העכלו אותנו ליגה אנשים שלא יודעים להעריך אדם שלא יודע להעריך אנשים ומה הם עשו לא מעריך את עצמו ואנשים אחרים בטוח לא מעריכים אותו. התגובה נובעת מתסכול רב ומחוסר הערכה עצמית ולכן צריך לקחת אותה בפרופורציות אופיר אסי סמיוני אנשים יקרים.כאוהד לעולם לא אשכח את מה שהם עשו והמינמליות לכל אחד היתה אמורה להיות אחרת בושה !!!!!!
חחחח איזה בולשיט יא אללה.
איזה תסכול וחוסר הערכה? על מה אתה מדבר? אנחנו מדברים פה על שחקנים שהעלו אותנו ליגה בליגה של 6
עולות ועם יכולת מזוויעה ומשפילה.
אופיר חיים היה חלק שווה בין שווים בתלכיד שירק בפנים של האוהדים כשפעמיים באו לראות אותו עולה ליגה
והוא כשאר החברים שלו לא נלחם בכל רמ"ח איבריו.
תתעורר מההזייה שלך אחי,אף אחד בקבוצה הזאת לא משחק כרגע מתוך סנטמינטים והוקרה לאלונה ולקהל,כולם
כאן כי הם רוצים את העשרות אלפי דולרים שלהם ב1 לחודש טיפ-טופ, זה הכל.
אופיר חיים,ליאנדרו סימיוני,מאיפה נפלת עלינו?
מאכילים אתכם קצת דבש ואתם מתעקשים לחזור למיץ של הזבל.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

די עם השטויות מי שלא מסוגל להסתכל על חצי הכוס המלאה, שלא יסתכל בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אגב ואם יש לך אי אילו טענות מטופשות, תנסה לעשות את זה בדרך שתקלע למטרה ולא סתם תרגיז את רוב יושבי הפורום...

סמל אישי של משתמש
אדום אדום

שליחה על ידי אדום אדום »

dardasmiley כתב: די עם השטויות מי שלא מסוגל להסתכל על חצי הכוס המלאה, שלא יסתכל בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אגב ואם יש לך אי אילו טענות מטופשות, תנסה לעשות את זה בדרך שתקלע למטרה ולא סתם תרגיז את רוב יושבי הפורום...
אתה לא חייב לקרוא מה שאני חושב ואם התרגזת אז תשתה מים קרים. הפורום קיים להבעת דעות של אנשים זאת דעתי ולא אתה ולא אף אחד אחר ימנע ממני את זה שבת שלום.לא סופר אותך

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

"העלה אותנו ליגה" זו לא עונהת 2001, אם מישהו העלה אותנו ליגה זה כנראה קדוסי, אבל למען האמת זו הקבוצה כולה יחד, זה אסי זה מליקסון וכבדה ואלעד ופדלון וכל אחד משחקנים ששיחק אפילו חצי דקה. מה זה המונח הזה? למה מה הוא עשה שאף שחקן אחר לא עשה?
אופיר- מנהיג? בהחלט. לא שחקן לליגת העל (למרות שדמות מדהימה).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

Asif Gil

שליחה על ידי Asif Gil »

דבר קטן לגבי אופיר חיים:
לא לשכוח שהחזיק ב-2 העונות החולפות בחוזה של עשרות אלפי דולרים (יש אומרים 150 א"ד נטו לעונה), גבוה משמעותית מזה שהיה לו בנתניה. שלא יספר סיפורים על הגעתי לב"ש כי זה הבית שלי ואני מתרגש. כבודו ומעמדו במקומם מונחים, תרומתו לקבוצה אדירה בעיקר בעונה האחרונה, אבל עדיין - מקבל סכומים נכבדים מהגברת, ויש שיאמרו - בלחץ האוהדים עוד מלפני 2 עונות.
.

שלח תגובה