ן
לך תנוח ,תישן ונדבר ..אדום אדום כתב:כפוי טובה הרי לפני שלושה שבועות הם העכלו אותנו ליגה אנשים שלא יודעים להעריך אדם שלא יודע להעריך אנשים ומה הם עשו לא מעריך את עצמו ואנשים אחרים בטוח לא מעריכים אותו. התגובה נובעת מתסכול רב ומחוסר הערכה עצמית ולכן צריך לקחת אותה בפרופורציות אופיר אסי סמיוני אנשים יקרים.כאוהד לעולם לא אשכח את מה שהם עשו והמינמליות לכל אחד היתה אמורה להיות אחרת בושה !!!!!!
אדום אדום כתב:אני מתחיל דווקא מהטקס הבזיוני שעשו לאסי רחמים לאחר 20שנות שירות נתנו לו טקס פרידה מבזה....![]()
![]()
הפרידה מסמיוני כלכך צורמת זר שהתחבר למועדון ברמות שהקהל אהב אותו יותר מאלעד אבל את אלונה וההנהלה לא עניין כלום פרידה מינמלית ???כלום נכון אלמלא אלונה לא היתה בעיר הזאת קבוצה.אבל יועצי האחיתופל שלה הורגים אותה .והשיא עכשיו שחרורו של המלך הרי לפני שבועיים הוא במו רגליו העלה אותנו ליגה מה השתנה מי מייעץ לך מי??? אחרי אסי רחמים אופיר חיים הוא הסמל היו פה אנשים שהזדהו ואמרו אופיר חיים שחקן העשור...אותו אופיר שנזרק בבושת פנים לנערים חזר השנה דרך הדלת הראשית ובגדול לשיקול דעתכם חברים אין עתיד בלי עבר .השמיים הם הגבול.והיום אני ממש לא פוסל את דבריו של עמיר פלג שפעם נראו לי הזווים והיום הרבה יותר קרובים למציאות העגומה
האם למישהו עלה לראש?
ן
חחחח איזה בולשיט יא אללה.אדום אדום כתב:כפוי טובה הרי לפני שלושה שבועות הם העכלו אותנו ליגה אנשים שלא יודעים להעריך אדם שלא יודע להעריך אנשים ומה הם עשו לא מעריך את עצמו ואנשים אחרים בטוח לא מעריכים אותו. התגובה נובעת מתסכול רב ומחוסר הערכה עצמית ולכן צריך לקחת אותה בפרופורציות אופיר אסי סמיוני אנשים יקרים.כאוהד לעולם לא אשכח את מה שהם עשו והמינמליות לכל אחד היתה אמורה להיות אחרת בושה !!!!!!
אתה לא חייב לקרוא מה שאני חושב ואם התרגזת אז תשתה מים קרים. הפורום קיים להבעת דעות של אנשים זאת דעתי ולא אתה ולא אף אחד אחר ימנע ממני את זה שבת שלום.לא סופר אותךdardasmiley כתב: די עם השטויות מי שלא מסוגל להסתכל על חצי הכוס המלאה, שלא יסתכל בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אגב ואם יש לך אי אילו טענות מטופשות, תנסה לעשות את זה בדרך שתקלע למטרה ולא סתם תרגיז את רוב יושבי הפורום...