לפי הסטטיסטיקה גם ביום רביעי אנחנו אמורים ליהנותCrazyRed7 כתב: להמשיך ולהנות חייב, לפחות עד יום רביעי:)

לפי הסטטיסטיקה גם ביום רביעי אנחנו אמורים ליהנותCrazyRed7 כתב: להמשיך ולהנות חייב, לפחות עד יום רביעי:)
שזה יהיה רשמי אתה כבר תדעyedidel כתב:מתי הבמות בעירייה? והגיגסי? איך זה עובד?
צודק לגמרי.Totti כתב:המצטיין שלי מוסיף להיות דרור שמשון.
לא יודע מי בלבל את הבייצים על שריר אחורי ובקשקושים, הקבוצה שלנו רמה מעל הביצה המקומית באספקט הגופני.
חיפה התעלפו על המגרש בדקה 60, שלנו יכולה היתה לשחק עוד שעתיים
אני בלבלתי אוקיי.Totti כתב:המצטיין שלי מוסיף להיות דרור שמשון.
לא יודע מי בלבל את הבייצים על שריר אחורי ובקשקושים, הקבוצה שלנו רמה מעל הביצה המקומית באספקט הגופני.
חיפה התעלפו על המגרש בדקה 60, שלנו יכולה היתה לשחק עוד שעתיים
בשונה מהפועל ת"א של 2012-2013 לנו יש מערכות ממוחשבות שנותנות נתונים מדויקים על רמת הכושר והעומס של השחקנים, כך מצד אחד נמנעים מפציעות מיותרות ומצד שני מכניסים את השחקנים לרמת כושר גופני גבוהה.דר אדום בנשמה כתב:אני בלבלתי אוקיי.
הייתה לו עונה גרועה מאוד בהפועל תל אביב ב2012-2013 עם 12 פצועים במכה אחת.
ועדיין הבאתי לו ולברק בכר ולכל הצוות צ'אנס להראות לי שאני טועה והוא הצליח.
ועדיין זה לא רק דרור שמשון, זה גם לוקאס בורטניק הפולני וגם מיכאל ברוש.
לשלושתם מגיע קרטיד.
שימשיכו ככה.
גם לחיפה יש את המערכות הללו ועדיין הם עם כושר של רועי גורדנה ביום גרוע...zahipan כתב: בשונה מהפועל ת"א של 2012-2013 לנו יש מערכות ממוחשבות שנותנות נתונים מדויקים על רמת הכושר והעומס של השחקנים, כך מצד אחד נמנעים מפציעות מיותרות ומצד שני מכניסים את השחקנים לרמת כושר גופני גבוהה.
האם מכבי חיפה גם יודעת לתפעל את המערכת הזאת ולדלות ממנה נתונים בצורה מקצועית?דר אדום בנשמה כתב: גם לחיפה יש את המערכות הללו ועדיין הם עם כושר של רועי גורדנה ביום גרוע...
קשה לי להאמין ששילמו הרבה כסף על המערכות אבל 'שכחו' להביא מישהו שיודע לתפעל אותם...zahipan כתב: האם מכבי חיפה גם יודעת לתפעל את המערכת הזאת ולדלות ממנה נתונים בצורה מקצועית?
כי לפי מה שהבנתי, אנחנו לא ידענו לתפעל את המערכת הזאת ולכן הבאנו את הפיזיולוג הפולני.
הרבה דברים טובים יקרו כשתפרד מהמיליםדר אדום בנשמה כתב:אני בלבלתי אוקיי.
הייתה לו עונה גרועה מאוד בהפועל תל אביב ב2012-2013 עם 12 פצועים במכה אחת.
ועדיין הבאתי לו ולברק בכר ולכל הצוות צ'אנס להראות לי שאני טועה והוא הצליח.
ועדיין זה לא רק דרור שמשון, זה גם לוקאס בורטניק הפולני וגם מיכאל ברוש.
לשלושתם מגיע קרטיד.
שימשיכו ככה.
זה מדהים הכושר שלנוMikiRed כתב:ראוי לציון שוב ושוב את הכושר הפיזי (וגם המנטאלי) של הקבוצה. רק כשאתה רואה את היריבים נופלים כמו זבובים בדקה השישים, אתה מבין את העבודה שנעשית בקבוצה ואת השינוי מאלישע. שם אנחנו נפלנו בדקה השישים ...
לא שהקבוצה הביאו אותו, קיבלנו אותו כמורה דרך בהתחלה מטעם החברה של הGPSים, והוא הגיע עוד במהלך העונה, והעונה הוא חתם פה כחלק מהצוות המקצועי בעיקר בגלל שהוא הרגיש פה בבית, שזה ההבדל ביננו לבין שאר הקבוצות הגדולות, התחושה הביתית הזאת.zahipan כתב: האם מכבי חיפה גם יודעת לתפעל את המערכת הזאת ולדלות ממנה נתונים בצורה מקצועית?
כי לפי מה שהבנתי, אנחנו לא ידענו לתפעל את המערכת הזאת ולכן הבאנו את הפיזיולוג הפולני.