לפי הסטטיסטיקה גם ביום רביעי אנחנו אמורים ליהנותCrazyRed7 כתב: להמשיך ולהנות חייב, לפחות עד יום רביעי:)
הסופר קאפ אדום ! :: סיכום
Re: הסופר קאפ אדום ! :: סיכום
מתי הבמות בעירייה? והגיגסי? איך זה עובד?
שזה יהיה רשמי אתה כבר תדעyedidel כתב:מתי הבמות בעירייה? והגיגסי? איך זה עובד?
המצטיין שלי מוסיף להיות דרור שמשון.
לא יודע מי בלבל את הבייצים על שריר אחורי ובקשקושים, הקבוצה שלנו רמה מעל הביצה המקומית באספקט הגופני.
חיפה התעלפו על המגרש בדקה 60, שלנו יכולה היתה לשחק עוד שעתיים
לא יודע מי בלבל את הבייצים על שריר אחורי ובקשקושים, הקבוצה שלנו רמה מעל הביצה המקומית באספקט הגופני.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
צודק לגמרי.Totti כתב:המצטיין שלי מוסיף להיות דרור שמשון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני בלבלתי אוקיי.Totti כתב:המצטיין שלי מוסיף להיות דרור שמשון.
הייתה לו עונה גרועה מאוד בהפועל תל אביב ב2012-2013 עם 12 פצועים במכה אחת.
ועדיין הבאתי לו ולברק בכר ולכל הצוות צ'אנס להראות לי שאני טועה והוא הצליח.
ועדיין זה לא רק דרור שמשון, זה גם לוקאס בורטניק הפולני וגם מיכאל ברוש.
לשלושתם מגיע קרטיד.
שימשיכו ככה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בשונה מהפועל ת"א של 2012-2013 לנו יש מערכות ממוחשבות שנותנות נתונים מדויקים על רמת הכושר והעומס של השחקנים, כך מצד אחד נמנעים מפציעות מיותרות ומצד שני מכניסים את השחקנים לרמת כושר גופני גבוהה.דר אדום בנשמה כתב:אני בלבלתי אוקיי.
לשלושתם מגיע קרטיד.
שימשיכו ככה.
- דר אדום בנשמה
גם לחיפה יש את המערכות הללו ועדיין הם עם כושר של רועי גורדנה ביום גרוע...zahipan כתב: בשונה מהפועל ת"א של 2012-2013 לנו יש מערכות ממוחשבות שנותנות נתונים מדויקים על רמת הכושר והעומס של השחקנים, כך מצד אחד נמנעים מפציעות מיותרות ומצד שני מכניסים את השחקנים לרמת כושר גופני גבוהה.
האם מכבי חיפה גם יודעת לתפעל את המערכת הזאת ולדלות ממנה נתונים בצורה מקצועית?דר אדום בנשמה כתב: גם לחיפה יש את המערכות הללו ועדיין הם עם כושר של רועי גורדנה ביום גרוע...
כי לפי מה שהבנתי, אנחנו לא ידענו לתפעל את המערכת הזאת ולכן הבאנו את הפיזיולוג הפולני.
- The red one
קשה לי להאמין ששילמו הרבה כסף על המערכות אבל 'שכחו' להביא מישהו שיודע לתפעל אותם...zahipan כתב: האם מכבי חיפה גם יודעת לתפעל את המערכת הזאת ולדלות ממנה נתונים בצורה מקצועית?
כי לפי מה שהבנתי, אנחנו לא ידענו לתפעל את המערכת הזאת ולכן הבאנו את הפיזיולוג הפולני.
בלי לזלזל בדרור שמשון, זאת העבודה שלו, וזה דבר שצריך להיות להיות לנו ברור מאליו.
אגב אני לא חושב שהכושר הגופני הכריע אתמול את המשחק, בטח לא שחיפה קרסה בדקה ה30.
חיפה זאת פשוט תופעה קבוצה שמבחינת חומר שחקנים הכי טובה בארץ אבל כל המערכת שם כנראה גורמת לקריסה תמידית והפכה את המועדון ללוזר התורן בשנים האחרונות.
אגב אני לא חושב שהכושר הגופני הכריע אתמול את המשחק, בטח לא שחיפה קרסה בדקה ה30.
חיפה זאת פשוט תופעה קבוצה שמבחינת חומר שחקנים הכי טובה בארץ אבל כל המערכת שם כנראה גורמת לקריסה תמידית והפכה את המועדון ללוזר התורן בשנים האחרונות.
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 12 אוגוסט 2016, 09:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
הרבה דברים טובים יקרו כשתפרד מהמיליםדר אדום בנשמה כתב:אני בלבלתי אוקיי.
לשלושתם מגיע קרטיד.
שימשיכו ככה.
"נתתי להם צ'אנס"
זה סמנטי, אבל מציק בעין
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
צריך לפוצץ את המיתוס הזה בנוגע לעונת 2012/2013 של הפועל עם דרור שמשון. זאת הייתה עונה בה רוב ההחתמות של הפועל נעשו באוגוסט. כל השחקנים לא עשו הכנה נורמלית ונזרקו ישר למים העמוקים של האירופית (הגיעו לבתים באותה עונה) וליגה ארוכה. להאשים בכך את דרור שמשון זה מגוחך.
זה מדהים הכושר שלנוMikiRed כתב:ראוי לציון שוב ושוב את הכושר הפיזי (וגם המנטאלי) של הקבוצה. רק כשאתה רואה את היריבים נופלים כמו זבובים בדקה השישים, אתה מבין את העבודה שנעשית בקבוצה ואת השינוי מאלישע. שם אנחנו נפלנו בדקה השישים ...
- דר אדום בנשמה
לא שהקבוצה הביאו אותו, קיבלנו אותו כמורה דרך בהתחלה מטעם החברה של הGPSים, והוא הגיע עוד במהלך העונה, והעונה הוא חתם פה כחלק מהצוות המקצועי בעיקר בגלל שהוא הרגיש פה בבית, שזה ההבדל ביננו לבין שאר הקבוצות הגדולות, התחושה הביתית הזאת.zahipan כתב: האם מכבי חיפה גם יודעת לתפעל את המערכת הזאת ולדלות ממנה נתונים בצורה מקצועית?
גם בחיפה היה פזיולוג ואני בטוח שהיה מישהו שהסביר להם על העניין.
אבל כנראה שאורי הראל הוא מאמן כושר כמו מאירי סיני שגם היו מביאים לו את כל השכלולים הקיימים היה נכשל.
דרור שמשון כנראה היה צריך את השדרוג האלקטרוני בשביל להוכיח שהוא מאמן כושר מהרמות הגבוהות באמת.
כי ברגע שיש למאמן הכושר שליטה על כמה השחקן רץ וכמה הוא מתאמץ הרבה יותר קל למאמן הכושר להתאים תוכנית אימונים.
תוסיפו לזה את מיכאל ברוש שגם לדעתי עושה עבודה מעולה ואת לוקאס בורטניק = צוות כושר ברמה מעולה שלא נופלת ממכבי תל אביב.
בדיוק מה שרציתי.
לפעמים חלומות מתגשמים