סלטיק-הפועל ב"ש, רביעי, 21:45, סלטיק פארק, משחק מס' 1

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: סלטיק-הפועל ב"ש, רביעי, 21:45, סלטיק פארק, משחק מס' 1

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:אין מנוס מלחזור איתך לנאום הפרות הקדושות שנשאתי פעם ועורר את זעמך;

אתה אוהד משכמו ומעלה שאוהב את הקבוצה בכלל לבבך ואני האחרון לבקר אותך. יודע ווזוכר מצויין שהיית שם הרבה לפני שכולם "השתגעו בגללה". אבל מעל הכל, אתה חולה בסימפטומים הפרות הקדושות והמקודשות וכל מי שלא נמנה איתן, חשוף לחיצי ביקורת נוקבים.

שכבת מעל דפי הפורום על גדרו של אליניב ברדה כשזה היה אחד האחראים הגדולים להדחה מול ספליט, כאשר החמיץ ממטר פעם אחר פעם. שנה שלמה סיפרת על "התנועה האיכותית" על "הלחץ יוצא הדופן" ושאר ירקות זניחים ומשניים עבור חלוץ מרכזי שאמור למצוא את הרשת והפורום נאלם דום למראה ההודעות הארוכות והמסורבלות שלך.

סינגור דומה סינגרת על דוידזאדה.

במקביל, התקשת להחמיא לטאהא על חצי שנה טובה מאוד, בעוד סוארס, קבלן טעויות והפסדים ממדרגה ראשונה, קיבל כאן סופרלטיבים כאילו היה פאביו קנאברו.

משה, גורש לא נמנה עם אותן פרות ואתה שוחט אותו לאור יום. היה לו משחק חלש, חלש מאוד. לא חלש יותר מאף אחד מאלו שהזכרתי קודם ואני כלל לא בטוח שאם היה ניצב בשער פר מהזן שאתה מכבד ומקדש לא היית מוצא דרכים חלקלקות לספר לנו על פעולת שוער יוצאת דופן שהסתיימה שלא באשמתו בשער יריב. כמיטב המסורת
אין לי פרות קדושות. יש לי הסתכלות רחבה על הדברים.
כשכולם שחטו את ברדה (ומליקסון אחרי העונה הראשונה אצלנו, ונואקמה אחרי כמה שבועות) אני הגנתי עליהם כי אני יודע מה הרף שהם יכולים להגיע אליו וכי מדובר היה בחוות דעת שאוהדים נתנו על סמך כמות קטנה של מחזורים.
כשאנחנו מדברים על השחקנים שציינתי למעלה, מגמת השיפור אצלם יכולה להיות מדהימה כפי שראינו בשנה שעברה.
מתברר שאני גם מבין כדורגל, לא הרבה רק קצת, כי בכל המקרים התברר שצדקתי בינגו.

לעומת זאת כשמסתכלים על גורש, מבינים שגרף השיפור לא קיים. כמובן שהוא לא יחטוף כל משחק שלושה שערים באשמתו, אבל מצד שני הוא מעולם לא התבלט מעבר לבינוניות, מעולם לא היה שוער שמביא נקודות. היתרון שלו היה שהוא גם מיעט לאבד נקודות, וזה יכול להיות משמעותי עם הגנה כמו שלנו.

עוד שני שחקנים שהגנתי עליהם הם בן ביטון ואופיר דוידזאדה. שלא יבינו לא נכון, גם הם לא מספיק טובים לרמות האלה (למרות שהם בגיל שהם עוד יכולים להשתפר, בטח עם הנתונים שלהם שהיו הבולטים בשנה שעברה מבחינת סיבולת כושר גופני וכיוצא בזה), אבל אצלם יש בעיה גדולה מאוד למצוא מחליף איכותי, ישראלים אין בכלל, זרים יש אבל הקושי להביא אותם גדול.

עמדת השוער לעומת זאת, היא עמדה שלדעתי יש לנו מחליף שלכל הפחות ראוי לצ'אנס, בניגוד לעמדת המגן השמאלי ועמדת המגן הימני.

טאהה, תורג'מן, אוחיון, כולם קיבלו ממני מחמאות נקודתיות כשהיו טובים, אבל לאורך זמן הם לא ברמה המתאימה. אפשר להחמיא להם נקודתית, אבל אני לא חושב שיש מישהו שבאמת מאמין שטאהה עדיף על סוארס (למשל, גם כשהיה טוב הגנתית, טאהה פגע בנו קשות מבחינת הנעת הכדור והמשחק המסודר ולכן כתבתי שסוארס חייב לחזור להרכב), שאוחיון עדיף על צדק/מיגל או שתורג'מן עדיף על דוידזאדה או ראוי להיות המגן השמאלי הראשון במקומו באופן קבוע.

בניגוד להרבה כותבים, כשאני מבקר את גורש, זה לא רק כדי לבקר אותו ולקטול אותו כי גורש הוא דמות חיובית בחדר ההלבשה ואחד שאני אזכור לתמיד כשותף לאליפות ההיסטורית שלנו. הביקורת שלי היא עם מבט לעתיד. זה לא רק המשחק החלש בסלטיק, אלה העובדה שלאורך זמן הוא הוכיח, לי לפחות, שהוא לא מתאים לנו אם אנחנו רוצים להגיע להישגים באירופה, אבל בניגוד לביטון ודודיזאדה שהיינו צריכים להסתפק בהם בגלל חוסר במחליף, במקרה של גורש יש מחליף ראוי ולכן הייתי נותן את ההזדמנות לחיימוב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

delta7 כתב: אג'ידה עוד פנוי? :יריות:
יש את חיימוב, ראוי לצ'אנס מבחינתי, לדעתי גם הרף שלו גבוה משל גורש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

שכחת איך דוידוביץ הגדול היה קורס במשחקים באירופה?
וכמעט כל שוער ישראלי? יחד עם ההגנה והמנטליות?
פעם ראשונה!! ששחקנים שלנו נתקלים בהר געש פסיכי ואתה מצפה מהם להתמודד עם זה באהלן אהלן.
לא קיים במציאות אחי.
יש עקומת למידה. והקריסה הזו נבעה מסיבת אחת - השחקנים הם גם בני אדם כמו כולנו.
יש רגעים שלא צריך לשפוט יותר מידי.
וזה אחד מהרגעים האלה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: יש את חיימוב, ראוי לצ'אנס מבחינתי, לדעתי גם הרף שלו גבוה משל גורש.
על איזה רף אתה מדבר? מה ההבדל ביניהם?
שני שוערים בינוניים, שמתבלטים (יחסית) רק בגלל החולשה של יתר הישראלים בעמדה הזאת.
קצת מזכיר את המקרים של דודזאדה וביטון, רק שפה המצב אפילו יותר גרוע.

כדי להביא מחליף טוב מגורש צריך להחתים שוער זר, וזה מחיר שפשוט לא שווה לשלם כרגע.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב: על איזה רף אתה מדבר? מה ההבדל ביניהם?
שני שוערים בינוניים, שמתבלטים (יחסית) רק בגלל החולשה של יתר הישראלים בעמדה הזאת.
קצת מזכיר את המקרים של דודזאדה וביטון, רק שפה המצב אפילו יותר גרוע.

כדי להביא מחליף טוב מגורש צריך להחתים שוער זר, וזה מחיר שפשוט לא שווה לשלם כרגע.
+1

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

להאשים את גורש בהפסד זה פשוט לקחת לשחוט בן אדם על סתם.
אני ראיתי איזו תצוגה "מדהימה" דפק שוער ה27 מליון דולר בסטמפורד בריד'ג ששנה שעברה.
הופעה לפנתיאון.
מה שכן ואני חייב להגיד את זה,גורש מתנהג כמו ילדה עם קוקיות.
כל הזמן רואים על הפרצוף שלו את החוסר נוחות בעובדה שחיימוב אורב לו על הספסל ורואים גם את חוסר הבטחון שלו.
מקצועית הוא לא נופל מחיימוב שהפכתם אותו לבופון ואפילו שהוא מתרכז נטו בכדורגל הוא גם טוב ממנו.
הזכרון שלכם קצר,שנה שעברה הציל אותנו לא מעט פעמים.
הכל אצלו כרגע בראש והוא חייב להתחיל לרדת מהעניין כי גם ברק נותן לו גב מלא.
ברגע שינקה את הראש יעלה בעוד 2 רמות.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

אדום זקן כתב:להאשים את גורש בהפסד זה פשוט לקחת לשחוט בן אדם על סתם.
אני ראיתי איזו תצוגה "מדהימה" דפק שוער ה27 מליון דולר בסטמפורד בריד'ג ששנה שעברה.
הופעה לפנתיאון.
מה שכן ואני חייב להגיד את זה,גורש מתנהג כמו ילדה עם קוקיות.
כל הזמן רואים על הפרצוף שלו את החוסר נוחות בעובדה שחיימוב אורב לו על הספסל ורואים גם את חוסר הבטחון שלו.
מקצועית הוא לא נופל מחיימוב שהפכתם אותו לבופון ואפילו שהוא מתרכז נטו בכדורגל הוא גם טוב ממנו.
הזכרון שלכם קצר,שנה שעברה הציל אותנו לא מעט פעמים.
הכל אצלו כרגע בראש והוא חייב להתחיל לרדת מהעניין כי גם ברק נותן לו גב מלא.
ברגע שינקה את הראש יעלה בעוד 2 רמות.
זה בדיוק העניין.
את החוסר בטחון שלו אפשר לראות עוד כשהוא יורד מהאוטובוס בכניסה לאצטדיון.
כנראה שממש ממש הזיקה לו החתימה של חיימוב.
ביטחון של שוער מקרין על כל ההגנה ואנחנו חייבים ממנו יציבות להמשך העונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yanivnew91 כתב: זה בדיוק העניין.
את החוסר בטחון שלו אפשר לראות עוד כשהוא יורד מהאוטובוס בכניסה לאצטדיון.
כנראה שממש ממש הזיקה לו החתימה של חיימוב.
ביטחון של שוער מקרין על כל ההגנה ואנחנו חייבים ממנו יציבות להמשך העונה.
סבבה,אז שיאסוף את עצמו ויפסיק להתנהג כמו ילדה אלה כמו גבר בן 36 שמבין שאין לו עוד הרבה לשחק כדורגל ועם מה שנשאר הוא עושה את המקסימום להוכיח שמקומו בהרכב.
כי יש לו מה לתת

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אלדר כתב:שכחת איך דוידוביץ הגדול היה קורס במשחקים באירופה?
וכמעט כל שוער ישראלי? יחד עם ההגנה והמנטליות?
פעם ראשונה!! ששחקנים שלנו נתקלים בהר געש פסיכי ואתה מצפה מהם להתמודד עם זה באהלן אהלן.
לא קיים במציאות אחי.
יש עקומת למידה. והקריסה הזו נבעה מסיבת אחת - השחקנים הם גם בני אדם כמו כולנו.
יש רגעים שלא צריך לשפוט יותר מידי.
וזה אחד מהרגעים האלה
מצטער, לא מקבל את הגישה התבוסתנית שאם זה קרה לשוערים אחרים אז אפשר להחליק לגורש על ההופעה. אנחנו מדברים על אחד מהמשחקים הכי חשובים בתולדות המועדון, משחק שתוצאה טובה בו הייתה מקרבת אותנו לאחד מההישגים הכי גדולים בהיסטוריה של המועדון לא לדבר על ההשפעה שלו בכל כך הרבה תחומים (כספי, מיתוגי, חשיפה, זיכרונות לכל החיים וכיוצא בזה) ואי אפשר לעבור על סדר היום מצב בו השוער שלנו מעניק ליריבה שלושה שערים במתנה.

ושוב, בניגוד לעמדת המגן הימני והשמאלי, יש לנו אלטרנטיבה ראויה שהיא לכל הפחות באותה איכות של גורש ולכן אפשר בהחלט לבצע שינוי בעמדת השוער.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Sir Alex Ferguson כתב: מצטער, לא מקבל את הגישה התבוסתנית שאם זה קרה לשוערים אחרים אז אפשר להחליק לגורש על ההופעה. אנחנו מדברים על אחד מהמשחקים הכי חשובים בתולדות המועדון, משחק שתוצאה טובה בו הייתה מקרבת אותנו לאחד מההישגים הכי גדולים בהיסטוריה של המועדון לא לדבר על ההשפעה שלו בכל כך הרבה תחומים (כספי, מיתוגי, חשיפה, זיכרונות לכל החיים וכיוצא בזה) ואי אפשר לעבור על סדר היום מצב בו השוער שלנו מעניק ליריבה שלושה שערים במתנה.

ושוב, בניגוד לעמדת המגן הימני והשמאלי, יש לנו אלטרנטיבה ראויה שהיא לכל הפחות באותה איכות של גורש ולכן אפשר בהחלט לבצע שינוי בעמדת השוער.
לא תבוסתני אחי. זה נקרא ריאלי.
אני בטוח שכל מי שניסה לעשות משהו בחיים שלו
טעה, טועה ויטעה.
ככה לומדים, וזו הדרך.
להתעלם מכשלונות בדרך להצלחה זה להיות עיוור למציאות.
חלק מהחיים אחי.
מילא היה גרוע לבדו.
כל המערכים שגו ולא תפקדו.
כולל בכר.
אז למה רק גורש שעיר לעזאזל?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: מצטער, לא מקבל את הגישה התבוסתנית שאם זה קרה לשוערים אחרים אז אפשר להחליק לגורש על ההופעה. אנחנו מדברים על אחד מהמשחקים הכי חשובים בתולדות המועדון, משחק שתוצאה טובה בו הייתה מקרבת אותנו לאחד מההישגים הכי גדולים בהיסטוריה של המועדון לא לדבר על ההשפעה שלו בכל כך הרבה תחומים (כספי, מיתוגי, חשיפה, זיכרונות לכל החיים וכיוצא בזה) ואי אפשר לעבור על סדר היום מצב בו השוער שלנו מעניק ליריבה שלושה שערים במתנה.

1. שער אחד באשמתו.

2. על כל טיעון שלך לגבי חשיבות המשחק אני יכול למצוא טיעון נגד.
ממש לא רואה בזה את אחד המשחקים החשובים בתולדות המועדון.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

יש איפשהו את המשחק המלא?

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

מתפלא עליך, אשם ב 3 גולים? גניבת דעת

אשם בגול וחצי, היה גרוע כמו כל הנגנה.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

הגול הרביעי גמר אותנו,אבל לא חושב שחיימוב יותר טוב מגורש אותה רמה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

oranu כתב:
מתפלא עליך, אשם ב 3 גולים? גניבת דעת

אשם בגול וחצי, היה גרוע כמו כל הנגנה.
גול וחצי?
בגול הראשון יצא רע לכדור, עשה פנדל (שלא נשרק כי סלטיק כבשו, גורש קיבל בסיום המהלך צהוב על העבירה) נפל והשאיר את השער ריק.

בגול הרביעי תפס אוויר ושוב השאיר שער ריק.

בגול החמישי בזמן שתקפנו הוא פשוט מסר את הכדור לשחקני סלטיק כשאנחנו חסרים מאחורה ולא מאורגנים והם ניצלו את היתרון המספרי כדי לכבוש.

לדעתי שוער טוב יותר גם לא סופג בבעיטה החופשית אבל את זה אני מוריד לו.

שני שערים (אולי הכי קריטים, הראשון שנתן להם את הביטחון והרביעי שהגיע אחרי שחזרנו למשחק והקהל שלהם השתתק) באשמתו הישירה ועוד אחד שלא היה קורה לעולם בלי הטעות של גורש שמסר להם תכדור.

זה טעויות שאסור לעשות ברמות האלה, זה טעויות שגומרות משחק, כשמדברים בכמות כמו במשחק הראשון יתכן וזה גם גמר את כל ההתמודדות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה