לא אמרתי שצריך לגדוע, אלא שאין באמת הדדיות.Totti כתב: אשתקד.
מה הסיבה לגדוע את העניין?
אם הפועל חיפה הייתה מארחת ראשונה וגובה 50 שקלים אז אולי היה מקום לבוא בטענות.
זה לא המצב.
לא אמרתי שצריך לגדוע, אלא שאין באמת הדדיות.Totti כתב: אשתקד.
שילמנו 50 ש"ח לכרטיס אבל כיוון שהאיצטדיון היה די ריק חשבנו לבוא לחנות בחניות שלידו וחטפנו "קנס" בדמות 30 ש"ח עבור חניה.Totti כתב: אשתקד.
לא מאמין לךגדי כתב: גם לשוק לא משוכלל יש חוקים משלו. ידרשו ממני 500 שקלים למשחק חוץ ואני נשאר בבית כולל לא לקנות מספסר כרטיס למשחק עונה.
+1גדי כתב:
לא יודע. צעד מיותר.
The red one כתב:אני לא מבין דבר אחד -
בכל הליגה פועל 50 אחיד, אצלנו פעל יופי בעונה שעברה, ופתאום אתם מצדיקים את זה שאנחנו היחידים שלוקחים 80/40?
העניין בשוק לא משוכלל הוא שההיצע לא שווה לביקוש. המחיר עולה, אין ספק.גדי כתב:איפה יש פה בדיוק הדדיות אם לקבוצה אחת יש פוטנציאל X ולקבוצה שנייה יש פוטנציאל Y?
ממתי הפכו 50 שקלים להיות מספר הקסם? 50 שקלים בכלל מקפלים ילדים, בני נוער, חיילים ועוד.
אולי קבוצה דורשת מחיר גבוה לכרטיס בודד כי היא רוצה להדגיש את המחויבות שלה למנויים?
אף בעל בית לא מחוייב להדדיות. זה ש50 אוהדי הפועל חיפה ישלמו 80 ש"ח לא יגרום ליואב כץ לדרוש מאתנו 80 ש"ח. הוא יעשה את השיקול שלו מה טוב לאינטרסים שלו. ואומר זאת שוב. 50 ש"ח טוב לחלק מהאנשים ופוגע באחרים.
גם לשוק לא משוכלל יש חוקים משלו. ידרשו ממני 500 שקלים למשחק חוץ ואני נשאר בבית כולל לא לקנות מספסר כרטיס למשחק עונה.
מוזרה לי כל הפשטות הזו בקביעה של מה נכון ומה לא נכון. אין לי עמדה בנושא שדורש הרבה יותר ידע ומידע. אני נכון לאתגר שעל כל נימוק בעד מחיר כזה או אחר אני אתן טיעון הגיוני מנגד.
ככל הידוע לי, כן. ברוב משחקי הליגה מותר לקחת מקסימום 50 אבל גם במשחקים שלא - לוקחים 50 בגלל הסכמי הדדיות. לדוגמא - אשדוד אירחה את הפועל תל אביב במחזור שעבר, היה 50 אחיד. ק"ש מארחת את מכבי ת"א במחזור הקרוב - מחיר אחיד 50.אורי אדום בנשמה כתב:
בכל הליגה? אתה בטוח?
The red one כתב: ככל הידוע לי, כן. ברוב משחקי הליגה מותר לקחת מקסימום 50 אבל גם במשחקים שלא - לוקחים 50 בגלל הסכמי הדדיות. לדוגמא - אשדוד אירחה את הפועל תל אביב במחזור שעבר, היה 50 אחיד. ק"ש מארחת את מכבי ת"א במחזור הקרוב - מחיר אחיד 50.
אז כן, במשחקים של גדולות נגד גדולות (למשל בית"ר-הפועל ת"א במחזור הקרוב) לוקחים יותר.
אבל אם לאיזי ולג'קי לא שווה לעשות הסכם הדדיות עםם הפועל ומכבי ת"א, והם בכל זאת עושים, כנראה שאפשר לעשות את הדברים האלה ומשום מה רק פה מתעקשים(?) שלא.
נגיד ואני זורם איתך (למרות שזה לא נכון, אלה היו הסכמי הדדיות ולא מישהו אחד החליט ואז בעל הבית השני זרם איתו),אורי אדום בנשמה כתב:
תפסיק להיתמם.
ברוב המקרים מכרו ב-50 ש"ח אחיד לא מתוך הסכם הדדיות, אלא כי הבעלים החליט שזה משתלם לו.
The red one כתב: נגיד ואני זורם איתך (למרות שזה לא נכון, אלה היו הסכמי הדדיות ולא מישהו אחד החליט ואז בעל הבית השני זרם איתו),
אז גם אלונה החליטה שזה משתלם לה בכל העונה הראשונה. איפה זה נעלם העונה?
ואיזו סיבה יש לאיזי או ג'קי לקחת 50 שקל במקום 80/40 מהתל אביביות? אין להם שום סיבה.
אוהדי החוץ יניבו לו הרבה יותר כסף ב80 שקלים,גדי כתב:
נורא פשוט. אם הוא לוקח 80 לאוהדי חוץ הוא חייב לקחת 80 מאוהדים שלו.