93 ₪

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: 93 ₪

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב: אשתקד.
מה הסיבה לגדוע את העניין?
לא אמרתי שצריך לגדוע, אלא שאין באמת הדדיות.
אם הפועל חיפה הייתה מארחת ראשונה וגובה 50 שקלים אז אולי היה מקום לבוא בטענות.
זה לא המצב.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

גדי כתב:
לא יודע. צעד מיותר.

מיותר זה סולידי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: אשתקד.
מה הסיבה לגדוע את העניין?
שילמנו 50 ש"ח לכרטיס אבל כיוון שהאיצטדיון היה די ריק חשבנו לבוא לחנות בחניות שלידו וחטפנו "קנס" בדמות 30 ש"ח עבור חניה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב: גם לשוק לא משוכלל יש חוקים משלו. ידרשו ממני 500 שקלים למשחק חוץ ואני נשאר בבית כולל לא לקנות מספסר כרטיס למשחק עונה.
לא מאמין לך ;)
שעתיים לפני שריקת הפתיחה אתה קונה בכל מחיר ומריץ את הבן עם בגדים בעבורך בצבע הנכון ע"מ שיאסוף אותך מהעבודה בדרך למגרש.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:
לא יודע. צעד מיותר.
+1

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אני לא מבין דבר אחד -

בכל הליגה פועל 50 אחיד, אצלנו פעל יופי בעונה שעברה, ופתאום אתם מצדיקים את זה שאנחנו היחידים שלוקחים 80/40?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

The red one כתב:אני לא מבין דבר אחד -

בכל הליגה פועל 50 אחיד, אצלנו פעל יופי בעונה שעברה, ופתאום אתם מצדיקים את זה שאנחנו היחידים שלוקחים 80/40?

בכל הליגה? אתה בטוח?

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

גדי כתב:איפה יש פה בדיוק הדדיות אם לקבוצה אחת יש פוטנציאל X ולקבוצה שנייה יש פוטנציאל Y?

ממתי הפכו 50 שקלים להיות מספר הקסם? 50 שקלים בכלל מקפלים ילדים, בני נוער, חיילים ועוד.

אולי קבוצה דורשת מחיר גבוה לכרטיס בודד כי היא רוצה להדגיש את המחויבות שלה למנויים?

אף בעל בית לא מחוייב להדדיות. זה ש50 אוהדי הפועל חיפה ישלמו 80 ש"ח לא יגרום ליואב כץ לדרוש מאתנו 80 ש"ח. הוא יעשה את השיקול שלו מה טוב לאינטרסים שלו. ואומר זאת שוב. 50 ש"ח טוב לחלק מהאנשים ופוגע באחרים.

גם לשוק לא משוכלל יש חוקים משלו. ידרשו ממני 500 שקלים למשחק חוץ ואני נשאר בבית כולל לא לקנות מספסר כרטיס למשחק עונה.

מוזרה לי כל הפשטות הזו בקביעה של מה נכון ומה לא נכון. אין לי עמדה בנושא שדורש הרבה יותר ידע ומידע. אני נכון לאתגר שעל כל נימוק בעד מחיר כזה או אחר אני אתן טיעון הגיוני מנגד.
העניין בשוק לא משוכלל הוא שההיצע לא שווה לביקוש. המחיר עולה, אין ספק.

אגב, אם טסת לחו"ל השנה עם הקבוצה, כנראה ששילמת הרבה יותר מ-500 ש"ח עבור משחק חוץ, גם אם לא עבור הכרטיס בלבד.

מלכתחילה ההגבלה החלה כשקבוצות "קטנות" התחילו לגבות מקבוצות "גדולות" מאה ש"ח ויותר. אם כל בעלי הקבוצות היו אומרים עכשיו שהם גובים ממני מאה ש"ח למשחק, לא יודעת אם הייתי מוותרת על המשחקים.

עיקרון ההדדיות הוא רק לטובת האוהדים, לדעתי מעבר לאולי מוניטין חיובי לבעלים, הוא לא מרוויח שום דבר. בטח כשמדובר באלונה, כי טרנר יהיה sold out או קרוב לכך בכל משחק. ואצלנו, במשחקי חוץ לא יודעת כמה השאלה כמה עלה כרטיס בין 50 ל-80 משפיע על אוהדים לבוא. זה בטוח פחות משפיע מהיום, השעה, המיקום וכו'. אנשים קונים כרטיסים למשחקים של ב"ש לפעמים במאות אם לא אלפי שקלים מספסרים.

מדובר בשני פקטורים חשובים שבגללם נדרשת התערבות חיצונית - הבקוש כמעט לא מושפע מהמחיר (כמעט גמיש לחלוטין), והמונופול.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
The red one

אורי אדום בנשמה כתב:

בכל הליגה? אתה בטוח?
ככל הידוע לי, כן. ברוב משחקי הליגה מותר לקחת מקסימום 50 אבל גם במשחקים שלא - לוקחים 50 בגלל הסכמי הדדיות. לדוגמא - אשדוד אירחה את הפועל תל אביב במחזור שעבר, היה 50 אחיד. ק"ש מארחת את מכבי ת"א במחזור הקרוב - מחיר אחיד 50.

אז כן, במשחקים של גדולות נגד גדולות (למשל בית"ר-הפועל ת"א במחזור הקרוב) לוקחים יותר.

אבל אם לאיזי ולג'קי לא שווה לעשות הסכם הדדיות עםם הפועל ומכבי ת"א, והם בכל זאת עושים, כנראה שאפשר לעשות את הדברים האלה ומשום מה רק פה מתעקשים(?) שלא.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

The red one כתב: ככל הידוע לי, כן. ברוב משחקי הליגה מותר לקחת מקסימום 50 אבל גם במשחקים שלא - לוקחים 50 בגלל הסכמי הדדיות. לדוגמא - אשדוד אירחה את הפועל תל אביב במחזור שעבר, היה 50 אחיד. ק"ש מארחת את מכבי ת"א במחזור הקרוב - מחיר אחיד 50.

אז כן, במשחקים של גדולות נגד גדולות (למשל בית"ר-הפועל ת"א במחזור הקרוב) לוקחים יותר.

אבל אם לאיזי ולג'קי לא שווה לעשות הסכם הדדיות עםם הפועל ומכבי ת"א, והם בכל זאת עושים, כנראה שאפשר לעשות את הדברים האלה ומשום מה רק פה מתעקשים(?) שלא.

תפסיק להיתמם.
ברוב המקרים מכרו ב-50 ש"ח אחיד לא מתוך הסכם הדדיות, אלא כי הבעלים החליט שזה משתלם לו.

סמל אישי של משתמש
The red one

אורי אדום בנשמה כתב:

תפסיק להיתמם.
ברוב המקרים מכרו ב-50 ש"ח אחיד לא מתוך הסכם הדדיות, אלא כי הבעלים החליט שזה משתלם לו.
נגיד ואני זורם איתך (למרות שזה לא נכון, אלה היו הסכמי הדדיות ולא מישהו אחד החליט ואז בעל הבית השני זרם איתו),
אז גם אלונה החליטה שזה משתלם לה בכל העונה הראשונה. איפה זה נעלם העונה?

ואיזו סיבה יש לאיזי או ג'קי לקחת 50 שקל במקום 80/40 מהתל אביביות? אין להם שום סיבה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

The red one כתב: נגיד ואני זורם איתך (למרות שזה לא נכון, אלה היו הסכמי הדדיות ולא מישהו אחד החליט ואז בעל הבית השני זרם איתו),
אז גם אלונה החליטה שזה משתלם לה בכל העונה הראשונה. איפה זה נעלם העונה?

ואיזו סיבה יש לאיזי או ג'קי לקחת 50 שקל במקום 80/40 מהתל אביביות? אין להם שום סיבה.

נורא פשוט. אם הוא לוקח 80 לאוהדי חוץ הוא חייב לקחת 80 מאוהדים שלו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

גדי כתב:

נורא פשוט. אם הוא לוקח 80 לאוהדי חוץ הוא חייב לקחת 80 מאוהדים שלו.
אוהדי החוץ יניבו לו הרבה יותר כסף ב80 שקלים,
ובנוסף רוב אוהדי הבית שלו הם בוודאי מנויים או קומבינות או הזמנות.

אז למה לא "להיות נחמד" ולקחת 50? כי יש הסכם הדדיות.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

מכיוון שברור בכל ניתוח שבסופו של דבר האוהדים הנאמנים של בש שנוסעים למשחקי חוץ הם הנפגעים העיקריים מכרטיסים יקרים לקבוצות הקטנות/ בינוניות, כדאי להפגש בהקדם עם ההנהלה. אורן??

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

זה שנגיע גם אם מוכרים ב40/80 זה לא אומר שהמחיר בסדר.

שלח תגובה