אפשר להגיד את זה על כל קבוצה.The red one כתב:אם להיות כנים - אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת אם הוא טועה או צודק
למכבי עד שהגיע הקנדי היו 10 שנים שחורות.
בית״ר מאז הכסף של גאידמק לא פאקטור.
חיפה סופרת כבר כמה?7 שנים בלי אליפות?
אפשר להגיד את זה על כל קבוצה.The red one כתב:אם להיות כנים - אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת אם הוא טועה או צודק
רוב הקהל שלנו זה אוהדי הצלחות. לראייה העונות האחרונות בוסרמיל. למרות שהיינו בצמרת לא הצלחנו למלא את שער 9 אפילו במשחקים נגד מכבי. כרגע הגל שוטף איתו את כל האוהדי הצלחות / כורסא מהבתים לאצטדיונים... בשנים הפחות טובות שיגיעו (בע"ה לא בקרוב) נראה אותם חוזרים לחורים.דר אדום בנשמה כתב:טוב בואו נחזור לנושא הציטוטים, הנה ציטוט מעוד מכביסט מעצבן:
"יכול להיות שזה יגמר גם עוד 6-7 שנים, אבל זה יגמר
הם לא איזה אימפריה.
קצת אוהדים יצאו מהחורים, ממלאים את טרנר. אז מה?
גם לנתניה הייתה תקופה שהיא הייתה אימפריה, גם הפועל פ"ת
זה בול אותו דבר.
כל הכבוד לאלונה והכל היא מנהלת את ב" ברמה גבוהה מאוד, אבל אי אפשר לדעת מה יקרה. כל קבוצה נכנסת למשברים.
גם טביב הגיע להפועל היה בליגת אלופות, עשה מל כסף וברח. אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה.
לזכותנו יאמר שהיינו לפני גולדהאר ונהיה גם אחריו. ובגלל זה אנחנו משהו שהם בחיים לא יהיו."
חלקם אשכרה חושבים שאין לנו קהל ושרוב הקהל שלנו זה אוהדי הצלחות.
שמישהו יהרוג אותי וזהו, נמאס לי מחלקם.
למרות שאני מוכרח להגיד שיש כמה שמדברים לטובתנו והמעצבן ההוא הגיב לאוהד מכביסט שכתב דווקא לשבחה של אלונה ככה שלא הכל רע, אבל עדיין תגובות כאלו גורמות לי לרצות להקיא...
לא מילאנו בגלל האצטדיון. באר שבע בטרנר לא הייתה קבוצה מצליחה יותר מאשר זאת שסיימה את העונה בוסרמיל. ושוב אני אזכיר שמכבי חיפה לא הייתה ממלאת את קרית אליעזר גם בעונות טובות.nitsande כתב: רוב הקהל שלנו זה אוהדי הצלחות. לראייה העונות האחרונות בוסרמיל. למרות שהיינו בצמרת לא הצלחנו למלא את שער 9 אפילו במשחקים נגד מכבי. כרגע הגל שוטף איתו את כל האוהדי הצלחות / כורסא מהבתים לאצטדיונים... בשנים הפחות טובות שיגיעו (בע"ה לא בקרוב) נראה אותם חוזרים לחורים.
כמובן שככל שיימשך הרצף הטוב נצבור עוד אוהדים "מסורים" (בעיקר ילדים) שיגדלו לתוך המסורת שנבנית.
אגב, אין לי טענות לאוהדי כורסא שיצאו מהחורים, לפחות לא לאלה המבוגרים יותר, שחלקם באמת סבלו הרבה שנים שחורות עד שמאסו בקבוצה והחליטו לחזור רק כש...
אני מכיר מישהו שבגמר ההוא נגד ר"ג אמר שמאותו יום 10 שנים הוא לא יגיע יותר למגרשים, הוא חזר רק לטרנר.
מקובל. אפשר להגיד את זה על כל קבוצה - גם עלינו.CrazyRed7 כתב: אפשר להגיד את זה על כל קבוצה.
למכבי עד שהגיע הקנדי היו 10 שנים שחורות.
בית״ר מאז הכסף של גאידמק לא פאקטור.
חיפה סופרת כבר כמה?7 שנים בלי אליפות?
הם בהכחשה. ראה מכבי ת"א בכדורסל.The red one כתב:אם להיות כנים - אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת אם הוא טועה או צודק
כל האוהדים בארץ הם אוהדי הצלחות, ראה ביתר ירושלים שבקושי באים 5000, או שלפני 5 שנים אוהדי מכבי בקושי הביאו 7000 וזרקו חיתולים לבנים.nitsande כתב: רוב הקהל שלנו זה אוהדי הצלחות. לראייה העונות האחרונות בוסרמיל. למרות שהיינו בצמרת לא הצלחנו למלא את שער 9 אפילו במשחקים נגד מכבי. כרגע הגל שוטף איתו את כל האוהדי הצלחות / כורסא מהבתים לאצטדיונים... בשנים הפחות טובות שיגיעו (בע"ה לא בקרוב) נראה אותם חוזרים לחורים.
כמובן שככל שיימשך הרצף הטוב נצבור עוד אוהדים "מסורים" (בעיקר ילדים) שיגדלו לתוך המסורת שנבנית.
אגב, אין לי טענות לאוהדי כורסא שיצאו מהחורים, לפחות לא לאלה המבוגרים יותר, שחלקם באמת סבלו הרבה שנים שחורות עד שמאסו בקבוצה והחליטו לחזור רק כש...
אני מכיר מישהו שבגמר ההוא נגד ר"ג אמר שמאותו יום 10 שנים הוא לא יגיע יותר למגרשים, הוא חזר רק לטרנר.
16000 נגד מכבי בטדי במחזור 2 אחרי שעונה לפני כן סיימנו מקום 3 וקיבלנו בראש בגביע, אף אחד לא ידע שניקח אליפות.nitsande כתב:טרנר עשה את השינוי בכמות הקהל רק בגלל שהוא הלך יד ביד עם הצלחה וזינוק מטאורי שלנו.
תוריד אחד מהמרכיבים ואנחנו עדיין מביאים 8000 בקושי למשחק נגד מכבי.
וכן כמו שאמרתי, מבין את ה"אוהדי כורסא" שהתרחקו מהקבוצה בגלל שפלים מתמשכים.
אוהדי הצלחות זה כבר משהו אחר...
אבל כמו שאמרתי רק בעזרת הצלחות אפשר לסחוף אחריך דור שלם.
אני גדלתי במצפה רמון, כשאני הייתי בגיל יסודי מכבי וחיפה היו הגדולות של הכדורגל הישראלי (תחילת שנות ה90)...
כולם אהדו את אחת משתיהן, כמה יחידי סגולה אהדו את ב"ש, בית"ר (שגם לא הייתה רעה) ורחמנא ליצלן הפועל חיפה.